Arkadasslar hic mutlu degilim allak bullak oldum kafam karisik ne yapicam ben?

Nasl topliycam kendime nasl kendime gelicem? Eski Sevgilimle birseyler yasadik bakireyim ama sevistik vs.. aradan bir sene gecti ve o nisanlandi kapali bir kizla ama ben surunuyorum tanistigim erkekleri sevemiyorum veya anlasamiyorum olmuyor o nasl cabuk birini buldu gerci benimlede acele ediyordu evlilik icin ama ben dort ay sonra karar veremezdim onu taniyip etmeten sabretseydi beklemedi beni ozamanlar hazir degildim evlilige sinavlarim vardi vs.. simdi hazirim ama yanlis insanlar cikiylr karsima ve birde icim hic rahat degil o yasadiklarimdan sonra yani onu unuttum ama kendimi igrenc hissediyorum nasl bukadad basif olmusum diyorum ben boyle olucak biri degildim ama onu sevmistim piskolojim bozuldu... evlenicem erkege ne yuzle bakicam ama gerci o kimbilir neler yasamis olucak ama adi erkek olucak iste.. ben tovbe ettim ama icim yinede rahat degil icten ice yiyip bitiyorum kendimi kendimden igreniyorum ve onun... agzima nasl aldim bukadar dusmusum diyorum ona kendimi nasl teslim ettim piskopat oldum piskolojim bozuldu iyi degilim ben nasl kendime gelirim ben? Ben boyle degildim ona taptin ve birdaha erkeklere guvenmemeyi ogrendim cok tecrube edindim ama geriye kalan masumiyet kalmadi yapmacik da olamiyorum off... ne yapicam ben sanki savas olmus ve suclusu benim..
Arkadasslar hic mutlu degilim allak bullak oldum kafam karisik ne yapicam ben?