Kaç yaşında oluyor bilen var mı?
Ben 2000 18 ocak doğumluyum ve 21 yaşındayım ve dün kursta bir kız 21 yaşındayım dedi ama 2000 li değil 1999 doğumluyum dedi eylülde doğmuş. 21 mi oluyor ,22 mi? Benim bildiğim doğduğun yıla bakılıyor aya değil o yüzden yeni doğan bebeklerde 1 yaşında oluyor direk. 1998 doğumlu biri 23 ,1999 lu biri 22 , 2000 li biri 21 yaşında olması lazım.
1999 eylül doğumlu birisi kaç yaşında oluyor şu an?
Ben 2000 18 ocak doğumluyum ve 21 yaşındayım ve dün kursta bir kız 21 yaşındayım dedi ama 2000 li değil 1999 doğumluyum dedi eylülde doğmuş. 21 mi oluyor ,22 mi? Benim bildiğim doğduğun yıla bakılıyor aya değil o yüzden yeni doğan bebeklerde 1 yaşında oluyor direk. 1998 doğumlu biri 23 ,1999 lu biri 22 , 2000 li biri 21 yaşında olması lazım.
1999 eylül doğumlu birisi kaç yaşında oluyor şu an?
Cinsiyetini ve yaşını belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler:
1 ay
daha cevap yazmayın yeter tamam
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
23allah allah tamam ben hep erkenden girdiğim için herkesi de öyle sanıyordum
Sen erken giriyorsun çünkü Ocak doğumlusun :)
sınıfta ki herkesten büyük oluyorum çoğunlukla :)
çok iyi bişey değil
Bir kaç aydan bir şey olmaz :)
0 diye yaş mı olur?
Günlük aylık olarak geçer kayıtlara
anladım
7günlük 40 çıktı diye oluyor hatta 7günlukken adettir bebeğin saçı kesilir saçı miktarı kadar hayır yapılır (mesela bir çocuğun saçı kesilir eğer durumu iyiyse altinciya gidilir saçını ölçerler kaç gram çıktıysa ya gümüş ya da o gram miktarı kadar altın alirlar onuda hayır olarak verirler )
40 cikincada mevlüt yaparlar
@siyahkuğu-_- 7 günlükken 40 cıktı denmez
7 günlükken saçı kesilir ağırlığınca altın alınır sadaka verilir bu bir sünnettir.
Toplum arasında olduğum için hiç fark etmemissim 🤦her yerden bir ses gelince kafam karışmış
Sadece günlük aylığı anlatmak için yazdiydim
ben değilim o kişi, 1999 eylül doğumlu birisi o. ben ocak 2000 liyim
o kiz arkasin o zaman 22 da noye bu kadar kasiyonuz anlamadim ha 21 ha 22
bencede öyle :D sanki 19 yaşındayız , ha 21 ha 22
her gün ölüme yakalsiyoz
evet malesef
maalesef? çok şükür demek gerekmez mi bu fani hayattan kurtulup ebedi hayata Rabbimize Peygamberlerimxie kavusmak ne guzel olur
sağolun tamam
ben değilim
Anladım oğlaksın sanırım😂
evt ama yükselenim terazi