Güncellemeler
+1 yıl
Sorumun cevabını hala alamadım fikri olan var mı? Ben diş dolgusu düşünce ya da çıkınca tekrar yaptırmaktan bahsetmiyorum. Dişçiye gitmeyen ve Kendi deneyimi olan varsa o deneyimin anlatılmasını istiyorum.. Yoksa internetten bakarsanız da dişçiye gidersenizde size dişin tekrar dolgu yapılması gerektiğini söylerler.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Diş dolgun düştüyse ve ağrı varsa kanal tedavisi yapılıyor. En azından bende öyle oldu...
Düşmedi de çok sinir bozucu ya :DD 4 yıldır bacağım yokmuşta değnekle yürüyomuşum gibi.. Sorun dolgu yapılmasında değil de hissiyatında biraz daha ama teşekkür ederim yorumun için
Tekrar iğne yerinde hiçbir sorun yoksa vurulmaz. Bazen de iğne vurulur. Dişin tekrar dolması 5 dk Neden yaptırmıyorsun?
Diş hızla çürüme yapar tekrar dolgu yaptırmalisin
Daha önce bununla ilgili deneyimin oldumu? Yoksa sadece İnternette okudun ya da diş doktoru sana söyledi diyemi yazıyorsun?
Diş doktoru söylemişti
1 tane dolgum var düşmedi hiç
Yani ben 17 yaşımda yaptırmıştımda 4 yıl geçmiş eninde sonunda o dolgu orda durmaya devam etmicek ve çok rahatsız edici.
Dişçin iyi değildir 5 yıldır duruyor kendi dişim gibi fark edemiyorum bile
Valla 8 tane ayrı dişçiye gittim 2 si devlette 6 sı güzel bi semtte özel klinikte hepsi iyi yapılmış dedi bana hissiyatı çok kötü geliyor, bende 4 yıldır 5 yıldır filan duruyo da o düz olması dişimden ayrı bir kısım olması baya kötü. Herhangi bir tümseklilk ya da kavis yok.
Dolgu düşünce yaptırmazsan çükür ama orası oyuk olacağı için çürümesi kaçınılmaz. Hem kanal tedavi çok daha zor dolgudan
Dolgum düştü tekrar yaptırdım ama ağrı yaptı sonrasında devam ederse kanal tedavisi yaptırmam gerektiğini söyledi doktor ama ağrım geçti çok şükür