İlk defa sevilisi olucak olan kişi onunla evlilik hayali kuruyor ama biraz cinselde katiyor doğru mu bu?

Ben bu kişiyle yzun zsmandir tsniyirum yani o taniyor o banaa kendini tanitti bana sürekli bakıyordu sonra benimde ona karsi duygularim oldu fakat korkuyirum hayatım boyunca belki inanmayacaksiniz sevgilim olmadi ve bu bahsettiğim kişiyle ilk karşılaşmamızdan sonra arada hicbir tanışılık yok iken 1 sene sonra yine karşılaştık o zaman ben kadere inandım o zaman yine bskıyordu yine bamadım işte bu bana bu anlattıklarim tabi uzerinden 1 sene geçti mesaj qttı felan neyse cok uzattim konusuyor iste brnimle senden hoşlsnıyorum felan derdi hayal kuralım diyor beraber uyuyalim mi dedi ama çok fazla ileriye gitti sen alışmalısın diyor alışman için böyle yapıuorum diyor ben sert ciktim ona seni test etmek için yaptım diyor ben bunu doğru bulmuyorum yani hani ben mi yanliş dusunuyorum biri bana yardimci olabilur mi
İlk defa sevilisi olucak olan kişi onunla evlilik hayali kuruyor ama biraz cinselde katiyor doğru mu bu?