Yarım saattir sokağın ortasında türbanlı bir kız bir adam öpüşüyor, sarılıyor nerdeyse şey yapacaklar ya. Ahlak polisi numarası kaç soylermisiniz?
AI Persona’ya Sor
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Sen niye izliyorsun ki onları televizynda güzel bı program yok mu
Camdan gördüm bende ahlaksizlar ya başka bir şey değil
Sana ne kardeşim suç bile değil ki bu çek perdeni otur aşağı
Nedense böyle yorumlarda bulunanlar her b*oku yiyenler oluyor..
@B1rruhastası sorma ya bide gizlemiş kendini madem acsaydi profili görseydik bu alemin namuslusunu
@noluyoruz22 Yok olur mu öyle şey? Gizli namuslu bu tipler, daha doğrusu gizli namus bekçisi..
@B1rruhastası bunlar varya birinin birine sarıldığını görse rahatsız oluyor. ama yanlarında kadının birini dovseler karismazlar aile içi mesele derler iki yetişkin insan oluşsun sana ne yani ahlaki bozuluyo beyefendinin çünkü hemen zaten herhalde İslam da can eğrisi var herhalde milletin günahı bizi çok alakadar ediyor baksana
@noluyoruz22 Ya namus desen kadın diyecek tipler gelmiş burada ahlaktan bahsediyor ya ayar oluyorum. Kendileri her şeyi yapar ama bir başkası yapınca hemen namus bekçisi/ahlak bekçisi kesilirler. Bu tiplerin ahlak ile falan alakası yok, zerre inanmıyorum bunların dediklerine. Bir kere ahlaktan bahseden insan bir başkasının yaptığını konuşmaz hatta üstünü örtmeye çalışır. Bu tipler böyle işte, yapabilecek bir şey yok..
Bak konuşmayı kesti, kesin başka bekçilik yapabileceği durum gördü.. 😂
Sanane la kimin ne yaptığından, kendi hayatını sorgula başkalarının hayatını değil..
Kes lan ahlaksizlar
Sen kendine ahlaklı diyorsun da onları gayet izliyorsun ama buna ne demeli? Ayrıca dinimiz kimseyi hiçbir şeye zorlamazken senin insanları yola getirme çaban niye/ne haddine? Kimin ne günaha girdiği/gireceği seni değil onları bağlar ve başkalarını eleştirmek yerine önce kendini bir eleştir, belki bu yobaz kafadan kurtulursun.. (Sanmıyorum ya hadi neyse..)
Knk o yanlış senin yazdığında yanlış. 1. Si dini seçmede zormala olmaz ama dini seçtiysen mecbur olduğun çok şey var. 2. Si müslüman başka bir müslümanın yanlış yaptığını görecek olursa uyarmak zorunda. Ama bunu yapsan ahlak bekçisi oluyor bu devirde. Bu arada uyarı sadece bu konu için değil ama bu devirse tek kendine bakmak daha iyi
@_Çavbella_ Dini seçmiş olabilir bir insan ama ne yaptığı/ne yapacağı onu bağlar bir başkasını değil. Herkesin günahı kendine, bir başkası diğerinin yaptığı şeyden günah payı almıyor. Bir Müslüman bir Müslümanı yaptığı yanlıştan dolayı uyarabilir ama haddini aşamaz ve başkalarının önüne atarak rencide edemez çünkü bizim dinimizde birini küçüksemek/rencide etmek yanlış. O yüzden bana burada kimse bu tipi savunmasın. Dinimde neyin ne olduğunu biliyorum Allah'a şükür ve ona göre davranıyorum. Birebir de hatasını söyleyip uyarırım ama daha ileriye gitmem/gidemem. Allah herkese akıl, irade vermiş, kullanan da kullanmayan da ahirette ona göre yargılanır. Bana yapılmasını da sevmem, yapılırsa çok ağır şekilde cevabını da veririm böyle tiplere. Bunun yaptığı ahlaklı bir bireylik değil, ahlaklı olan bunu dillendirmez..
Rencide olsun ya da küçük düşürsün demedim. Zaten onuda savunmadim ki.. Sadece uyarmak müslümanın boynun borcu.. Görüp hiç birşey demezse ahirette o kişi yakasına yapışır beni neden uyarmadın diye? Uyarı diyorum rencide değil. Ama bana sorsan banane der geçerim hiç kimseyi uyarmadım bana bulamadığı sürece. İyi niyetle desem bile "ahlak bekçisi " damgası alırım o yüzünden hiç umurunda değil.
@_Çavbella_ İyi niyetle diyen anlaşılır zaten birader, bu tipler kendini direk belli ediyor anlıyorsun yani kötü bir düşüncede olduklarını. Kusura bakma sana da çıkıştım şu malum kişi yüzünden, helal et hakkını..
Soran haksız zaten.. ama iyi niyet anlaşılmıyor bazen özellikle ergenlerde.. Yok estağfurullah bir sorun hak yok yaw😅
@_Çavbella_ Eyvallah.. :)
Öyle birsey yok sen hangi filmi izledin. Evli degilse bile suc degil
Kardesim yorumdaki edepsizleri boşver. Polisi de boşver. Ahir zaman işte, sorsan sevgi derler.
Şikayet et seni alsınlar polisler röntgencilikten.
112 yi ara