Gizli Üye(30-35)+1 yılMeraba kardeş. Teyzeme bundan yıllar yıllar önce bişeyler olmaya başladı. Gece triplere girerdi. Nasıl anlatılır bilmiyorum çokda inanmam böyle şeylere genelde bilimsel açıklamaları oluyo ama çenesinin kaydığına gözümle şahit oldum. Hocaya götürdüler , birçok hocaya götürdüler en son birisi , mezarlıkta küle basmış. Kül cin sofrasıymış gibi bişey demiş. O yüzden rahatsız ediyolarmış. Sadece uyurken oluyodu , titriyodu yattığı yerde çenesi kayıyodu uyandırmak için birsürü çaba gösterselerde uyanmıyodu. Hocanın dediği şey mümkün olabiliyomu :D Ben inanmam böyle konuya ama çok ilgi çekici geliyo , kurguya ve fantastik şeylere merağım var ondan soruyorum. Hoca bir su verdi bide düzenli hocanın yanına gidip geliyodu sonra kendiliğinden geçti şu an iyi durumda.
05 Yorumla- +1 yıl
inandırayım mı?
Cevap sahibi+1 yılAz çok inanıyorum zaten , soru hakkında bişeyler söyleseydin keşke inandırayımmı demek yerine
- +1 yıl
olabilir yani cinler yılan kılığına da girebilir sinek kılığınada sen besmelesiz bir yılanı ya da kediyi öldürürsen ya küle basarsan ya da ateşi suyla söndürürsen seninde başına gelebilir ama bu konularda inancın tam olmalı çünkü şakaya gelmez.
Cevap sahibi+1 yılYaptığın şey uğraştığın işler müslümanlıkta günah değilmi , normalmi yani
- +1 yıl
Hz. Süleyman'ın sözleşmesinde derki bir müslüman ile bir müslüman cinin temas kurması yasaktır vellakin ucunda ölüm gibi bir durum olmadığı sürece.
burada musallattan bahsediyor yani.
En İyi Cevaplar
72.000 alemden biri işte dünyada hiç bir zaman yalnız değiliz gözlerimizde ki perdeler sayesinde onları görmekten korunuyoruz ve tabi melekler sayesinde sonuçta tuvalete gittiğimizde bile bizi korumakla yükümlü 2 melek var bizimle gelen, çok düşünmemek lazım Allah korusun akıl sağlığına iyi değiller çünkü onlarında iyileri ve kötüleri var biz insler ve cinsler Allah'a iman edelim diye varız gerisini bilmek istemiyorum okumadım bir yerden sonra yazdıklarını :D:D:D:D
02 Yorumla- +1 yıl
çok doğru ben sadece vefk yazmak için temas kurdum.
Gizli Üye(30-35)+1 yılzamanında bize çok büyüler yapılmış papaz büyüsü felan annem ve babama.. Hocadan öğrendik , ben bazen yalnızken bişeyle uğraşırken sanki oturdğm yerde böye karşımda birisi geçiyo gibi oluyordu böyle hızlıca gölge gibi veya psikolojiktir bilemiyorum ama hoca dediki anneme sizin çocuklarına cin tayfaları uğraşıyor görüyo olabilirler dediler neyse ben iyice korktum bu hoca safranla bir muska yaptı büyüyüde bozdu ceylan derisiyle eve gül suyu dökün her yerine dedi onuda yaptık muskaları boynumuza taktık birde ev için verdi onuda eve koyduk korusun diye :( ama benim içim hala rahat değil varlıkları nasıl belli olur adını bile duyunca korkudan elim ayağım titriyor valla :( ne yapmalıyız varsada varlıkları nasıl belli oluyor yani :(
018 Yorumla- +1 yıl
cinler sizi sadece rahat bırakmış bu hoca sizden para aldı mı?
Cevap sahibi+1 yılhayır kadın dedi ki ben allah rızası için yapıyorum dedi siz malzemelri alın ben yapayım dedi sadece
- +1 yıl
peki lümmey-i şeytanında birşey hissediyomusunuz?
Cevap sahibi+1 yılonu bilmiyorum o ne ki :/ k. bakma
- +1 yıl
vesvese veren yer içinde bir sıkıntı varmı?
Cevap sahibi+1 yıl:( gereksiz yere ağlıyorum üzülüyorum :( yani sıkıntı var gibi biraz :(
- +1 yıl
içinizde size sıkıntı veren cine ya cin iza kunta huna javibni dermisiniz içinizden defalarca.
Cevap sahibi+1 yılhmm ben bunlardan nasıl kurtulacağım nolur bir çözüm bişey söyle :(
- +1 yıl
ayat-ı hırzı yanınızda taşıyacaksınız ve gece yastığınızın altına koyacaksınız tek çözümü budur.
Cevap sahibi+1 yılonu nerden bulabilirim acaba :(
- +1 yıl
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيْمِ
هَذَا كِتاَبٌ مِنْ مُحَمَّدٍ رَسُولِ اللهِ رَبِّ العَالَمِينَ إلَى مَنْ طَرَقَ الدَّارَ مِنَ الْعُمَّارِ وَالزُّوَّارِ وَالسَّائِحِينَ إلاَّ طَارِقاً يَطْرُقُ بِخَيْرٍ ياَ اللهُ. أَمَّا بَعْدُ فَإنَّ لَناَ وَلَكُمْ فِي الْحَقِّ سِعَةً فَإنْ تَكُ عَاشِقاً مُولِعاً أوْ فَاجِراً مُقْتَحِماً أَوْ رَاعِياً مُبْطِلاً فَهَذاَ كِتاَبُ اللهِ تَعَالىَ يَنْطِقُ عَلَيْنَا وَعَلَيْكُمْ بِالْحَقِّ إنَّا كُنَّا نَسْتَنْسِخُ مَا كُنْتُمْ تَعْمَلوُنَ وَرُسُلُنَا يَكْتُبُونَ مَا تَمْكُرُونَ اُتْرُكُوا صَاحِبَ كِتَابِي هَذاَ وَانْطَلِقوُا إلىَ عَبَدَةِ اْلأصْنَامِ وَاْلأوْثاَنِ وَإلىَ مَنْ تَزْعُمُ أَنَّ مَعَ اللهِ إلَـهاً آخَرَ لاَ إلَـهَ إلاَّ هُوَ كُلُّ شَيْءٍ هَالِكٌ إلاَّ وَجْهَهُ لَهُ الْحُكْمُ وَإلَيْهِ تُرْجَعُونَ، حم لا يُنْصَرُونَ، حمعسق تُغْلَبُونَ حم وَالْكِتَابِ الْمُبِينِ تُفْرَقُ أعْدَاءُ اللهِ وَبَلَغَتْ حُجَّةُ اللهِ وَلاَ حَوْلَ وَلاَ قَوَّةَ إلاَّ بِاللهِ فَسَيَكْفِيكَهُمُ اللهُ وَهُوَ السَّمِيعُ الْعَلِيمُ
Cevap sahibi+1 yılhım ben bunu napcam yani muska felanmı yaptırcam yine veya bir yerden çıktı alsam kalpli açılan kolyem var onun içine kyosam boynumda taşısam olurmu yani nasıl olacak
- +1 yıl
kolyende taşı ve muska şekline getir ikiside olabilir hangisi daha güvenli ise.
Cevap sahibi+1 yılsağol teşekkür ederim muska şekli derken nasıl yapacağım ben bu konularda bilgim yok ya :(
- +1 yıl
bir dikişciye götür kumaş ve ip al o duayı üçgen şekline gelicek şekilde kumaşına ayarlayıp diksin ipinide bağlasın sizde taşıyın yanınızda.
Cevap sahibi+1 yılteşekkür ederim ben onu kolyenin içine üçgen şekilde katlayıp koysam üstüne silikon sıksam ve kolyenin kapağını örtsem iyice kurusa açılmasa olurmu öyle yani :/
- +1 yıl
o kolyeyi kaybederseniz sıkıntı olabilir.
Cevap sahibi+1 yılanladım sağol teşekkür ederim
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnnem cocukluğundan beri görüyo bılıyo yanı arkadasları falan cok musallat olan oldu hocayla falan iyileştiler biz bir gün arkadasımınız evındeydık cınlerden bahsedıyoduk annem arkadasları falan vardı bahceden kükreme sesi geldi sonra mutfak aşağıya indi resmen normal mı bunlar? ben yatağın uzerınde bir kız görmüştüm 1 2 sene önce sonra yarı uyanık gıbıydım 3 harflı koltugun ordaydı falan ama uyanıktım sonra ruyamda onlarla ılgılı seyler goruyorum bazen bıde annemın bahsettıgım arkadasın kocasının annesının kılığına girip gelmiş biri falan
05 Yorumla- +1 yıl
ayat-ı hırz taşıyın yanınızda.
Cevap sahibi+1 yılvefk dediğiniz şeyler annemın arkadasında vardı annemın hısleri kuvvetli kursun dokuyodu evde bıseyler oldugunu hıssediyoda evde sureklı bıseyler dusuyo kapıdan bırılerı gecıyo gıbı esyalar sureklı dusuyo sesler vs geliyo bunların cinlerle alakası var mı?
- +1 yıl
tabi cinler ses çıkarabilir fakat vefk kişisine göre değişir ben mesela ustayımdır vefkte bir vefk yazarım bir yıl evi mühürleyebilirim.
Cevap sahibi+1 yılHelal olsun o zaman :)
- +1 yıl
Bana özelden yazar mısın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
Müslüman cinlerin insanlarla temas kurmadığını, dişisine peri dendiğini, her insanın doğumuyla onlardan da birinin doğduğunu, her kötülük (karı kocanın arasının bozulması vs) için birer tane cinin olduğunu, 72 büyük şeytan olduğu, insanlara aşık olabildiklerini, oldukça uzun süreler yaşayabildiklerini, 7 cin padişahı olduğunu, onlarında bizim gibi şehirlerinin olduğunu, bizden 2000 yıl öncesinde var olduklarını, bizim babamız nasıl Adem ise, onlarınkinin de Cann olduğunu, İblis'de bir cin olduğunu, üç çeşit (arşta ve kanatları olan, köpek ve yılan gibi hayvan şeklinde olanlar ve bizim evlerimizde yaşayanlar) olduklarını, çok hızlı olduklarını, büyüyle ya da çok fazla bu tür işlerle uğraşılırsa rahatsız olduklarını, müslüman olmayanlarının pis kokulardan hoşlandığını biliyorum. Bildiğim birkaç şey daha vardır sanırım ama şimdi aklıma gelmiyor. Bu tür şeyler acayip ilgimi çeker.
31 YorumlaBen o taraflardan aramıza katılıp bizden birileriyle erkek/bayan ilişkiye girdiklerini falan duymuştum. Zaten o yüzden çıplak olunan yerlere girerken ve oradan çıkarken okunması gereken dualar var boşuna değildir herhalde.
03 Yorumla- +1 yıl
aynen maridler ve sebihalar kaç kişiye tecavüz ediyo biliyomusun?
- +1 yıl
evet tehlikeli bir durum Allah hepimizi bir cümle şeytani olandan korusun.
+1 yılSiz hiç korkmuyor musunuz? Hadi ilişirlerse? Bir de bir sorum olacak. Ben de merak ediyorum da bu konuları. Araştırırsam bana zarar verirler mi acaba? Bir de kendinizi nasıl koruyorsunuz ki?
018 Yorumla- +1 yıl
vefk ile ve ayat-ı hırz ile zaten oda bir vefk.
- +1 yıl
Ben size bir soru sormak istiyorum. Daha doğrusu başımdan geçen olayın gerçeklik payını öğrenmek istiyorum. Ben bebekken tam olarak bilmiyorum birkaç aylıkken annem bu konularda bilgisiz olduğu için beni banyoda yıkamış. Bilirsiniz, normalde küçük bebekleri banyoda yıkamazlar. O günden sonra çok hasta olmuşum. Gözlerim kayıyormuş, ağzım köpürüyormuş, nefes alırken hırıltılar çıkıyormuş. Doktorlar hiçbir şeyimin olmadığını söylemişler hep. En sonunda bir hocaya götürmüşler beni. O zamanlar ablam da iki yaşındaymış. Onu odadan çıkarmışlar. Hocanın kucağında ağlamışım uzun süre. Hoca birşeyler okumuş. Uyursa kurtulur, uyumazsa ölür demiş. Uyumuşum o sırada ve o günden sonra düzelmişim. Böyle bir şey olabilir mi? Bebeklere de zarar verirler mi? Bana ne olduğunu merak ettim ben hep.
- +1 yıl
zarar verirler olayın aslı şu bebeklerin ceni daha yeni olduğu için cinler bebeklerin cinsellik organlarını gördüğü anda mühürlemeye kalkarlar cinler banyo tuvallet ve mezarlık gibi izbe ortamlarda yaşarlar ve hatta anne karnındaki bebeğe bile cin musallat olabilir.
- +1 yıl
Aydınlatıcı bir cevap oldu. Teşekkür ederim. Bir de Hasan Karacadağ filmlerini izlediniz mi? Eger izlediyseniz gerçeklik payı var mı sizce?
- +1 yıl
Hasan Karacadağ'ı tanırım kendisiyle tanıştımda zamanında muhabbetimiz olmuştur öncellikle çok saygılı ve araştırmacı biri fakat biraz işin dozunu abartma olayı var yani dikkat çeksin diye çok abarttığı yerler de var fakat bazı sahneler dikkat ederseniz gerçek cinlerden alınmış hatta Hasan Karacadağ bana dedi ki o cin sahneleri gerçekci olsun diye bizzat cinlerle anlaşıp o cinleri o insanların bedenine sokarak kameraya alıyolarmış o cinlerde rollerine göre davranıyolarmış.
- +1 yıl
biliyorlar tabi para karşılığında izin veriyorlar cinin içine girmesine zaten icine cin girmiş kişi hiç birşey hatırlamaz.
- +1 yıl
Siz bu işe nasıl başladınız? Daha 26 yaşındasınız. Ne şekilde bu kadar şey öğrendiniz?
- +1 yıl
üstadlarımdan öğrendim bunu 7 yaşında başladım bu olaylara 2 yıl 5 aydada 5000 yıllık havas ilmini öğrendim babillerden tut Hz. Musa denizi yarınca yanında bulunan firavunun adamlarının yaptığı metodları bile biliyorum.
- +1 yıl
Tebrik ederim gerçekten.
- +1 yıl
rica ederim ayrı zamanda işletme okuyorum son sınıf Kadir Has Üniversitesinde.
- +1 yıl
Ne güzel. Onca bilgi :-)
- +1 yıl
Tabi İsrail'in özel teşkilatları gizli belgeleri Saberivi cinlerini kullanarak gönderiyor.
- +1 yıl
uyusam iyi olacak sunuda yorumlarsan sevinirim esim uykuya dalacakken oluyormus yani ucurumdan dusecekmis gibi ve silkindiginin farkina variyormus yanlis yorumlamisim acaba musallatmi buyumu
- +1 yıl
eşinin içinde bir sıkıntı var mı birde kabus görüyormu birde badworst arkadaşım müslüman ülkeler müslüman cinleri kullanamıyo korkuyorlar ama yahudiler korkmadan paşa paşa kullanıyor.
- +1 yıl
Cinler neye benziyor hep merak etmişimdir ama görünmelerini istemem
+1 yılesim uyurken surekli sicriyor ani tepki soyledigimde ise farkinda degilim ama ruyamda ucurumdan duser gibi oluyorum diyor sizce nedir? demin cevap olarak ruyanda ucurumdan duser gibi oldunmu demissin bir arkasa bilgin var mı diye sordum
040 Yorumla- +1 yıl
eşinizde musallat var derhal ayat-ı hırzı yanında taşıyıp yastığının altına koyması gerek.
- +1 yıl
ne gibi musallat acaba paylasabilirmisiniz AYAT-İ HİRZİ İCİN EMİNMİSİNİZ
- +1 yıl
gizli musallat denir kurayni kavmi yapar bunu ayat-ı hırz peygamberimizin cinlere mektubudur.
- +1 yıl
bazende golge gibi seyler gectigi soyluyor
- +1 yıl
anladım kişisel bir gizli musallat bu sanırım eşinize bir cin sahiplenmiş yani aşık olmuş.
- +1 yıl
Peki kotulugu ne derecedir gizli musallatin sonuc olarak ne dogar
- +1 yıl
eşiniz cinnet geçirip sizi öldürebilir.
- +1 yıl
Deme ya eminmisin sunuda belirteyim esim bir gece bana hazirlanmisti ve yakinlasirken yatak odasindaki kocs ayna dustu kirildi ve onunde o kadar parfum krem vs iste o kadar seye bisey olmamisti halbuki hepsi aynanin onundeydi sanki biri eliyle kaldirip yere birakmiscasina o an ben biseyler sezmistim ama esime soylemedim
- +1 yıl
anlaşıldı cin eşinizi kıskanıyor yani ona duyduğunuz ilgiyi cinin tek sorunu sizsiniz.
- +1 yıl
Peki kiliga girip esimin yanina gelirmi dersiniz o yuzden yalniz birakmiyorum kendisini ozellikle geceleri / bahsettigim bu konu uzun zamandir var kendisinde bildigim kadariyla bekarligindada vardi ve o gece ilk defa oldu uzun zamandirda bisey yok
- +1 yıl
Skyorsa bana gelsin kapisalim benim karsima nefen cikmiyor
- +1 yıl
siz güçlü yapılı birimisiniz?
- +1 yıl
Nasil yani anlayamadim sunu soyleyebilirim pek ya da cok korkan biri degilim boyle seylerde pek akilli degilim dir
- +1 yıl
yani kaslı birimisiniz veya uzun boylumusunuz?
- +1 yıl
Yok uzun degilim normal boylu 1.72 falan ama kasliyim daha dogrusu pazolarim oldukca var atletik iste diyebilirim
- +1 yıl
bunu konuyla ne alakasi var simdi anlayamadim sen simdi dersinki gozu seni kesmiyor o yuzden cikmiyor karsina
- +1 yıl
işte ondan korkuyor sizden siz güçlüsünüz onlar ise kısa boyludur boyları 0.40 civarları.
- +1 yıl
kisa boylu insanlrin karsisina cikiyorlarmi peki hem golge gibi veya kisilerin kiligina girdiklerinde uzun boylu olabiliyorlar? kiliga girip (insan) karsima cikabilirmi
- +1 yıl
çıkabilir uzun boylu biri olarak peki eşiniz güçsüz biri mi?
- +1 yıl
esimle surekli didisip duruyorduk en son bir bilirkisiye gittik elalmis biri bize muska verdi yastigin altina kattik ve tamamen kesildi diyebilirim :)
- +1 yıl
esime musallat olandami ifrittir acaba
- +1 yıl
sanmam ifrit uzun boyludur sizden korkmaz bir insanın kat ve kat büyüğüdür.
- +1 yıl
Bayanlara gore guclu bazen benim bile gucum yetmiyor:) namazini kuranini eksik etmez onlarca hatim indirmis
- +1 yıl
Allah yardımcınız olsun.
- +1 yıl
ifrit olsydi karsina cikardi diyorsun peki hangisi? ve ben sunuda soylemek istiyorum sanki surekli arkamda birileri var takip ediliyorum gibi ve icime ususme giriyor bununla alakali ne olabilir takipmi ediyor beni ozellikle yalniz oldugum yerlerde
- +1 yıl
neden oyle dedin durum cokmu kotu
- +1 yıl
arkanızda bir ürperti mi hissediyosunuz?
- +1 yıl
evet urperti hissediyorum sanirim butun sorulsri sordum
- +1 yıl
şimdi bir metod var ama bilemedim ya söylersem sende uygularsan belki canına mal olabilirim diye korkuyorum.
- +1 yıl
yok ya o kadarda kendimi kaybetmedim baktim durum kotuye gidiyor yapmam olmazmi sence
- +1 yıl
Bundan baskada sorum yok zaten verdigin bilgiler icin cok sagol tsk ederim sen yinede o metodu soyle simdiki yasadigim durumdan iyidir enazindan bakarsin iyi olur
- +1 yıl
emin misin bak Allah bana hesap sorar sana bişi olursa ben o vicdan azabı ile yaşayamam en azından ayat-ı hırzı yanında taşı o zaman söyleyeyim ki içim rahat etsin.
- +1 yıl
Evet eminim son kararim olumle burun buruna gelen ne metod olabilirki ayrica sadece bahset belkide uygulamam
- +1 yıl
bak bu ayat-ı hırz:
هَذَا كِتاَبٌ مِنْ مُحَمَّدٍ رَسُولِ اللهِ رَبِّ العَالَمِينَ إلَى مَنْ طَرَقَ الدَّارَ مِنَ الْعُمَّارِ وَالزُّوَّارِ وَالسَّائِحِينَ إلاَّ طَارِقاً يَطْرُقُ بِخَيْرٍ ياَ اللهُ. أَمَّا بَعْدُ فَإنَّ لَناَ وَلَكُمْ فِي الْحَقِّ سِعَةً فَإنْ تَكُ عَاشِقاً مُولِعاً أوْ فَاجِراً مُقْتَحِماً أَوْ رَاعِياً مُبْطِلاً فَهَذاَ كِتاَبُ اللهِ تَعَالىَ يَنْطِقُ عَلَيْنَا وَعَلَيْكُمْ بِالْحَقِّ إنَّا كُنَّا نَسْتَنْسِخُ مَا كُنْتُمْ تَعْمَلوُنَ وَرُسُلُنَا يَكْتُبُونَ مَا تَمْكُرُونَ اُتْرُكُوا صَاحِبَ كِتَابِي هَذاَ وَانْطَلِقوُا إلىَ عَبَدَةِ اْلأصْنَامِ وَاْلأوْثاَنِ وَإلىَ مَنْ تَزْعُمُ أَنَّ مَعَ اللهِ إلَـهاً آخَرَ لاَ إلَـهَ إلاَّ هُوَ كُلُّ شَيْءٍ هَالِكٌ إلاَّ وَجْهَهُ لَهُ الْحُكْمُ وَإلَيْهِ تُرْجَعُونَ، حم لا يُنْصَرُونَ، حمعسق تُغْلَبُونَ حم وَالْكِتَابِ الْمُبِينِ تُفْرَقُ أعْدَاءُ اللهِ وَبَلَغَتْ حُجَّةُ اللهِ وَلاَ حَوْلَ وَلاَ قَوَّةَ إلاَّ بِاللهِ فَسَيَكْفِيكَهُمُ اللهُ وَهُوَ السَّمِيعُ الْعَلِيمُ - +1 yıl
Sanirim metoddan bahdetmeyeceksin? peki ayat i hirzi yi esimde dahil tasirsak promler kalmazmi diyorsun
- +1 yıl
kalmaz bu peygamberimiz sahabeye yazdığı bir vefktir en güçlü vefktir cinler hatta ağlamaya başlarlar korkudan bunu yastığınızın altına koyun ve günlük hayatta muska şeklinde üstünüzde taşıyın.
- +1 yıl
tamam yardimlarin icin cok sagol tsk ederim hayatta basarilar dilerim
- +1 yıl
rica ederim ama banyoda dikkat edin.
- +1 yıl
Evet biliyorum daha oncede soylemislerdi yakinlasirkende banyodaykenke ortunmemiz iyimis
- +1 yıl
ha bu arada esim tam uykuya dalarken oluyormus farkinada variyormus yanlis yorumlamisim
+1 yılsaydığın kişileri tanımıyorum ama cinleri merak ediyorum. müslüman olanları bazen cemaatle namaz kılmaya camiye gidermiş insan formunda bir gün tanışcam biriyle :D
05 Yorumla- +1 yıl
usta bir kişiden yardım alarak yap ama ve söyleyeyim müslüman cinler asla insanlarla temas kurmaz ve müslüman cinler sadece kabe etrafında yaşarlar.
- +1 yıl
Bende tanışmak istiyorum ama
- +1 yıl
yasak çünkü temas kurmaları haram onlara. müslümanları da bu kurala uyuyor
- +1 yıl
çünkü haram ama bir insan iyilik için vefk gibi onlarla sadece mirra turaynike şeklinde iletişim kurabilir Hz. Süleyman'ın sözleşmesinde yazar.
+1 yılbu yazdıklarını ilk defa duydum :/ ama bu konuya bende meraklıyım merak ettiğim çok şey var sana sorabilir miyim o zaman egemen.
01 Yorumla- +1 yıl
tabi.
+1 yılKorktum. :/
Genellikle insanların bulunmadıkları yerde yaşadıklarını, onlara zarar verilmedikçe bize zarar vermeyeceklerini biliyorum.04 Yorumla- +1 yıl
doğru ama onlara zarar verip veremediğini bilemezsin yanlışlıkla uyuyan bir cinin üstüne basabilirsin ya da kulyas kavminden yılan şeklinde bir cini yılan zannederek öldürebilirsin ya da tuvallete sıcak su döküp onların canını yakabilirsin yanlışlıkla.
- +1 yıl
Evet aslında bunlara da dikkat ediyorum. En iyisi Felak Nas surselerini sık sık okumak.
- +1 yıl
*surelerini
- +1 yıl
aynen hiç eksi etme.
+1 yılCinlerden korkmuyorum desem yalan olur Allaha siginirim ama bu konuya gelince cin musallatina inanirim benim amca oglunada buyuyle bir cin musallat etmislerdi hoca yardimiyla kurtuldu
00 YorumlaKardeş, kıyafetlerimizi giyebildiklerini duydum doğru mu? bir de ne yaparsak bize musallat olmazlar? Tam anlamıyla koruma nasıl olur?
017 Yorumla- +1 yıl
ayat-ı hırz ile.
- +1 yıl
yastığının altında duracak bak şu
هَذَا كِتاَبٌ مِنْ مُحَمَّدٍ رَسُولِ اللهِ رَبِّ العَالَمِينَ إلَى مَنْ طَرَقَ الدَّارَ مِنَ الْعُمَّارِ وَالزُّوَّارِ وَالسَّائِحِينَ إلاَّ طَارِقاً يَطْرُقُ بِخَيْرٍ ياَ اللهُ. أَمَّا بَعْدُ فَإنَّ لَناَ وَلَكُمْ فِي الْحَقِّ سِعَةً فَإنْ تَكُ عَاشِقاً مُولِعاً أوْ فَاجِراً مُقْتَحِماً أَوْ رَاعِياً مُبْطِلاً فَهَذاَ كِتاَبُ اللهِ تَعَالىَ يَنْطِقُ عَلَيْنَا وَعَلَيْكُمْ بِالْحَقِّ إنَّا كُنَّا نَسْتَنْسِخُ مَا كُنْتُمْ تَعْمَلوُنَ وَرُسُلُنَا يَكْتُبُونَ مَا تَمْكُرُونَ اُتْرُكُوا صَاحِبَ كِتَابِي هَذاَ وَانْطَلِقوُا إلىَ عَبَدَةِ اْلأصْنَامِ وَاْلأوْثاَنِ وَإلىَ مَنْ تَزْعُمُ أَنَّ مَعَ اللهِ إلَـهاً آخَرَ لاَ إلَـهَ إلاَّ هُوَ كُلُّ شَيْءٍ هَالِكٌ إلاَّ وَجْهَهُ لَهُ الْحُكْمُ وَإلَيْهِ تُرْجَعُونَ، حم لا يُنْصَرُونَ، حمعسق تُغْلَبُونَ حم وَالْكِتَابِ الْمُبِينِ تُفْرَقُ أعْدَاءُ اللهِ وَبَلَغَتْ حُجَّةُ اللهِ وَلاَ حَوْلَ وَلاَ قَوَّةَ إلاَّ بِاللهِ فَسَيَكْفِيكَهُمُ اللهُ وَهُوَ السَّمِيعُ الْعَلِيمُ - +1 yıl
cinsellik olabilir yani sana bir cinniya sahiplenmiş olabilir.
- +1 yıl
cinsellik olabilir yani sana bir cinniya sahiplenmiş olabilir
- +1 yıl
hadi bakalım. bu beni koruyacaksa hemen çıktı alıp gittiğim her yere götüreyim kendimle. bu arada başka şeyler de var. konuyu açtın madem bir sürü soruya da hazırsındır umarım :) kardeş banyo yaparken diyorlar ki banyonuz dar olsun. ve üzerinizde göbek deliğinden diz kapağına kadar kapatın. diyorlar. bunun cinlerle bir alakası var mı? bir de eş ile ilişkiye girilirken üzerinizi bir örtü ile örtünüz diyorlar. bu da cinler ile alakalı mı?
- +1 yıl
maalesef ki bulabildiğim tek olanı bu ve banyo yaparken o organları ört çünkü cinlerin bu ilgisini çeker bilirsin ki eşcinsel cinlerde var.
- +1 yıl
tamam ben buldum gibi. https://www.dinimizislam.com/detay.asp?Aid=2005 burada yazıyor. bu arada kıyafetlerimizi giyerler mi? kıyafetlerimizde bazen sebebini bilmediğimiz yırtıklar delikler falan oluyor. Cinlere bağlayan oluyor. Doğru mu?
- +1 yıl
doğrudur birgün peygamberimiz kıyafetinin olmadığını fark etmiş sonra nas ile felak okumuş ve bir bakmış ki kıyafettini bulmuş yani diyeceğim şu kıyafettinizi çıkarınca nas ile felak okuyun.
- +1 yıl
tabi oda makbul olur ama banyoda dikkat et.
- +1 yıl
iyi günler hayırlı Ramazanlar :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılSize bırsey sorucam dun gece saat 5 cıvarı carsaflı gözlerı sıyah bırını gördum karsımda bu iyilerden mi kötuklerden mı ve bılıyorsanız böle bir ciini adı nedır? Tesekkurler
011 Yorumla- +1 yıl
gözleri simsiyah biri şunu bilin ki cinleri iyileri size görünmezler bu cin uzun boylumuydu?
Cevap sahibi+1 yılevet uzun boyluydu
- +1 yıl
ifrittir bu kesin peki size bişi dedimi?
Cevap sahibi+1 yılherkes ifrit dıyor hayır demedı nas felak okuyunca gittiiiii. s
- +1 yıl
nerde göründü?
Cevap sahibi+1 yılbana neden gözuktukı yuzu kare seklındeydı gözlerı sıyahtı çarsaflıydı ve bana bakıyordu? ifritmi bu?
- +1 yıl
ifrit ama nerde gözüktü?
Cevap sahibi+1 yılYatak odamda uyumaya çalısıyordum carsafı ustume çektım sadece kafasını gördum ama baya uzun boyluydu
- +1 yıl
anlıyorum siz ayat-ı hırzı yanınızda taşıyın veya yastığınızın altına koyun.
Cevap sahibi+1 yılpekı saolunn ama ıfrıt oldugundan emınmısınız bunun hakkında banaa bılgı verırımısınız nasıl bır cındır?
- +1 yıl
ifritler uzun boyludur genelde kadınlara musallat olur ve insanın içine sürekli sıkıntı verir.
+1 yılNeden cinlerle uğraşıyorsunuz acaba sorabilir miyim?
07 Yorumla- +1 yıl
vefk yapmak için.
- +1 yıl
bunu yapmasanız ne olur?
- +1 yıl
bu mühür ben insanlara hangi tılsımın iyi geldiğini araştırıyorum.
- +1 yıl
anladım peki bu insanların içinden cin cıkartma ritüelleri vs yapıyormusunuz? yapıyorsanız allah rızası için hasta ne verirse hediye olarak kabul mü ediyorsunuz yoksa belirli bir ücret karşılığında mı?
- +1 yıl
ben cin çıkarma yaptım ama akrabalarıma yaptım insanlara güvenmediğim için hani olayı medyaya falan taşırlar diye sadece tanıdıklarıma yaptım ve Allah rızası için yaptım.
- +1 yıl
Allah ilminiz ile sizi şımartmasın inşaallah
- +1 yıl
inşallah.
Cin musallat olup olmadığını nasıl anlarız? Bazı musallat olaylarında belirtiler çok belli olmaz diyorlar.
020 Yorumla- +1 yıl
o cine göre değişir sadece rüya da belli edebilir kendini eğer uyurken uçuruma düşermiş gibi oluyorsa ya da içinden bir ses seninle konuşuyosa bu kendi sesinin tıpa tıp aynısıda olabilir ve sana ona ey cin iza kunta huna javibni dediğinde o da sana içinden enne hunna derse musallat vardır.
- +1 yıl
vefk bir nevi doktorluk gibi düşün yapamazsan yakarlar seni vefk bir nevi etkili tılsımlı dua belli arapça harflarının aranice sayısal karşılıkları kombine olup etkili tevsirler çıkıyo ortaya sanırım sende gizli musallat olabilir.
- +1 yıl
sadece rüyalarında olur gerçekte olmaz bu olaylar ayat-ı hırzı çıktı alıp yastığının altına koyman gerek.
- +1 yıl
tanıdığım bir cin.
- +1 yıl
Bu olayla ilgili internette bir makale okumuştum. Nurulenvar. com sitesinde. Orda insanların üzerinde musallat olup olmadığını uzaktan anlayabildiklerini söylüyorlardı. Bunun için kişinin bir resmi, adı soyadı ve anne adının gerek olduğunu söylemişlerdi. Ben de yolladım istediklerini 6 gün oldu. Henüz geri dönüş yapmadılar, sence bunu yapabilirler mi uzaktan?
- +1 yıl
yaparlar cinlerini yollayıp yaparlar ama ne malum belki yolladıkları cinler sana musallat olabilir bence en etkili yöntem temas ile mıra yöntemidir.
- +1 yıl
Ben hayatım hiç görmedim cinleri. Ama ben küçükken köyde halamlarla beraber salonda yatardık, bir gece kafamı kaldırdım ve saçları omuzlarına kadar inen orta boylu siyah birini halamın yanına yatarken gördüm. Bu ne olabilir sence. Ben o zaman bunu büyüklerime söylediğimde çocuğum diye dikkate almadılar. şimdi bu halam eşinden ayrı çocuğuyla beraber yalnız yaşıyorlar.
- +1 yıl
çok nadirde olsa olur mıra yöntemi aynalarla yapılır bir nevi kişinin ruhunu görürsün ve lümmey-i şeytan'dan musallat var mı yok mu anlarsın.
- +1 yıl
ifrittir.
- +1 yıl
bu yöntem için Hitanüş cinleri kullanılır bence yardım olmadan deneme.
- +1 yıl
bulamazsın bana mesaj at ben sana yasak bir kitabın ordan linkini vereyim.
- +1 yıl
vermez ama yanlız okuma.
+1 yılBenim babam öldü cinlere babamı sorabilirmiyim yani iletişim kursam onlar iletişim kurabilir mi
00 Yorumla
+1 yılbiraz gec oldu ama peki neden boyle seyler ogrenme geri duydun bir anda mi oldu
00 YorumlaBİladerim bir görüşelim seninle bi.
Burada etiket edilmeye gerek yok.00 Yorumla- Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılAşırı korkuyorum araştıramadm bile. Geceleri aklıma gelmesin yeter
00 Yorumla Ruh çağırma gibi saçma salak şeylerde musallat oluyolarmış. Ay ben korkarım ya :D :D
01 Yorumla- +1 yıl
doğru zaten gelen ruh değil madde ile etkileşebilen kurayni kabilesinden ifrit cinler oluyor.
- Diğer konusunda 367 cevap paylaştı.
+1 yılbence fazla uğraşmamak gerek. onlardada bizde olduğu gibi iyi ve kötü olanlar var. kötü olan musallat olursa görürsünüz
06 Yorumla- +1 yıl
bu zamana kadar olmamış merak etme ben tam 7 yaşımdan beri biliyorum bu işi.
- +1 yıl
senin bilgin olduğunu zannetmiyorum. böyle kişiler sağa sola ifşaa etmez
- +1 yıl
ispatlayayım mı?
- +1 yıl
hiç gereği yok kardeşim kendine dikkat et yeter
- +1 yıl
peki iyi Ramazanlar öyleyse hani istersen sana Şurareyip'i yollayayım.
- +1 yıl
Ecdadı gelsin dediğinin ruhani reislerinde arşı azam katında dünya ve dünyadakileri temsil eden ebul hasen ile ifritlerin hepsini kendi tasarrufu altına alınmış bir güç var sağdan soldan soytarı yollayacaksan yolla bana gelsin bakalım herkesi kendin gibi saf sikmeye çalışma
- Diğer konusunda 4,9b cevap paylaştı.
+1 yılAbi seni bulmuşken şu behretiye ne işe yarıyor? Biri diyor ifritleri musallat edersiniz okumayın biri diyor su şekilde okuyun suna etkili falan?
02 Yorumla- +1 yıl
ifritlerle çok uğraşma yakarlar seni.
- +1 yıl
bir forumda gezerken görüp merak etmistimde
- Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılçok korkutuyor o yüzden birşey bilmemeyi tercih ediyorum
00 Yorumla
+1 yılSen de her kavma uğramışsın maşallah bir de Zuzula'ua uğra
07 Yorumla- +1 yıl
o kavme uğramam için büyü yapmam lazım oda bana ters.
- +1 yıl
Daha ne yapıcan yasağı delmişsin :)
- +1 yıl
ben aslında vefk yazmak için onları kullanıyorum bir nevi deney faresi gibiler.
- +1 yıl
Nasıl kovuyorsun peki , hoşlarına gitmese gerek bunlar.
- +1 yıl
gitmiyor tabi mühür yazdım eve kendimde mühür taşıyorum ayat-ı hırz bu kadar çok basit.
- +1 yıl
7 gezegen tılsımlarını filan da biliyorsundur sen :) , bu işleri bırakman dileğiyle.
- +1 yıl
buda izlemiş videoyu * :D
Egemen ben sürekli kabus görüyorum. Her gece uyumadan önce ayetel kursi , nas süresi, fatiha, inşirah, ihlas , Kevser, okuyorum zikir çekiyorum ama yine de her gece kabus görüyorum. Sence bunu n nedeni üç harfliler mıdır. Kime sözlesem ilginç diyor.
00 Yorumla
+1 yılKezzap, Samsun gibi isimleri olan cinleri nasıl çağırdın? Birde bunların arasında fark ne ?
07 Yorumla- +1 yıl
Küzzap Samsan ve bunlar isim değil kabiledir.
- +1 yıl
Bunların başı hangi cin? Bu dersleri kimden aldın? Cinlerle ne konuştun?
- +1 yıl
Başını söylemezler yasaktır onlar için bu dersleri ebu akeb bin neccar isimli bir üstadımdan almıştım o bana el verdi bende devam ettim.
- +1 yıl
Ne konuştun peki onlarla? Seni rahatsız etmiyorlar mı? Bu ilgi nereden geldi?
- +1 yıl
bu ilgi özel konuşsak mesajla buradan pek uygun değil.
- +1 yıl
Peki..
- +1 yıl
ilk mesajı sen at.
- Diğer konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılSana ecdadı gelse bişe yapamaz mı? Ahahaha, komik :D
09 Yorumla- +1 yıl
yapamaz vefk biliyorum Allahta arkamda ben ne artislik yapan ifriler gördüm bir bilsen bak sapasağlamım.
- +1 yıl
Şimdi Egemen arkadaşım :D Egemen hocam hatta :D bence çok saçma konuşuyosunuz, o kadar güçsüzler mi yani? Ya da "ecdadı" lafı bana komik geldi zira o kadar küçük olduklarını düşünmüyorum ben o aşiretin.
- +1 yıl
sen ayat-ı hırzı bilirmisin?
- +1 yıl
Hocam hemen şimdi kendi konunuza bağlayıp "sen cahilsin ben biliyorum"'a getirmeyin. Herkesin farklı farklı konularda bilgileri vardır, ben nerden biliyim o dediğiniz şeyi? Şimdi ben size burada donanımla ilgili bişey sorsam saçma olur? O yüzden millete hani ben biliyorum havasını yapmak için yazmayın biliyosunuz tamam bişey demedik hocam :D
- +1 yıl
şaka şaka atar yapma ayat-ı hırz peygamberimizin mektubudur bunu taşıyana hiçbişey olmaz.
- +1 yıl
Yok be hocam ne atarı :D sadece şu ecdadı gelse bişe yapamaz lafına benim sözüm, ne biliyim bir komik geldi. Benimde ilgimi çeker böyle şeyler, ama sonum kötü olcak diye korkuyorum :D
- +1 yıl
ayat-ı hırzı bir araştır uygun bir yerden gerçekten iblis hariç tüm şeytanlar sanada birşey yapamazlar onu taşırsan hatta istersen sanada yazıyım sen çıktı al.
- +1 yıl
Aynen aynen hocam araştırdım, buldum ben ya çıkartırım gerek yok. İyiymiş bak bunu öğrendiğim iyi oldu saf saf yaşamıyoruz :D teşekkürler bu arada.
- +1 yıl
rica ederim.
+1 yılBence hafif konular değil :) uğraşılmaması her yerde soyşenilmemesi daha doğru kabilelere gelince bizde bilioeum zuzaladan tut rahmanilere,:) gel gör sakıncalııı :)
10 Yorumla
+1 yılBenim bildigim bunlarla pek icli disli olmamak lazim :)
00 YorumlaMerak etmiyo degilim acikcasi ama bir yandan da korkuyorum :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılabi annlamadıgım onlarla temes kurup napıcan :D hayır işine yarıcaksa knk olalım :D banada yardım ederler belki bir konu olursa :Dsadsad
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılşakaydı bismillahirrmahmanirrahim. d
- +1 yıl
onları kullanıyorum ben hiçte bişi yapamıyolar anca göz korkutuyolar bir sik-im yaptıkları yok canım ananben sinirlerini bozmadım inşallah sen nasıl bir cinsin hangi kavimsin ne tür bir şeytansın l*n sen ama dur sizin 2 kelimenizden 2 si yalandır.
- +1 yıl
herzaman tatlım ramazan ayındayız seviyem yetse sana hareketli bir fotoğraf gösterecektim.
+1 yılBenim pek bilgim yok ama havas ilmini bende merakliyim nasil ogrenecegim pek bilgim yok
01 Yorumla- +1 yıl
üstadlardan öğreniceksin ama öğren sadece uygulama bu şekilde insanlara faydalı olabilirsin çünkü öğrenen korunmayıda öğreniyor.
Gozli devlet bilgerine sinav bilgilerine ulasilmak için bazen kullanildiklari dogrumu
015 Yorumla- +1 yıl
CIA kullanıyo.
- +1 yıl
ben onları deney faresi olarak vefk yazmak için kullanıyorum.
- +1 yıl
tabi onlar en az 750 sene ila 1500 sene yaşarlar ben ebu lukayed isminde peygamberimizi gören cin tanıyorum.
- +1 yıl
keşke bu nesilde göremedik belki onu ama imanımızla belki onu öbür tarafta görebilir ona komşu oluruz inşallah.
- +1 yıl
onlara cin yollarsam akli dengelerini kaybederler müslüman yollasam bile çünkü onlar o kadar tek düze bir hayata alışmışlar ki her anormal geleni inkar etmeye çalışıyolar.
- +1 yıl
adı ne bu kadının?
- +1 yıl
adını ve onun annesinin adını bulsak şurareyip'i yollamak lazım ona.
- +1 yıl
o kafirlerden nefret ediyorum.
Buyu yapmadan cinlerle arkadas olmak mumkun mudur cunku iyiside var diyorlar ve kac tane cin turu vardir ozellikleri nedir padisahi prensi var diyorlar dogru mudur
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYıllar önce cin çağırmıştım ve uzun yıllar üstümde musallat var nasıl kurtulurum?
00 Yorumlauğraşmayalım 3 harflilerle onlarda bizle uğraşmasınlar ne gerek var ki
10 YorumlaHavas demek ha :) ALLAH yolunu açık etsin bir ilimdir o da :) Namaz niyaz varsa tamamdır :)
00 YorumlaBaşkalarının rüyalarına girmek kolay mı? Astral seyahatle aynı şey mi?
015 Yorumla- +1 yıl
Astral seyahat bir şazera yalanıdır yani cin aldatmacasıdır bunu yaptığını idaa edenler ise cinler tarafından ruhunun çıktığını sanan gerizekalılardır başkalarının rüyalarına girmek çok kolaydır.
- +1 yıl
uyku ila yarı uyanıklık arası bir boyut var biz buna berzah diyoruz kurandada geçer şimdi hitanüş cinlerinden yardım alarak ilk uyuyacaksınız uyurken rüya alemine geçerken hitanüş cinleri sizin ruhunuzu berzah aleminin hiçlik katına çekecek ve başkalarının beynindeki nöron dalgalarının frekanslarına girerek başkalarının rüyalarını görebileceksiniz bir nevi mühr-ü kuffeyşi kıracaksınız.
- +1 yıl
o alemde ruhunuz hapis kalır çoğu kişi bu işi beceremez ben 7 yaşımdan beri üstadımdan bildiğim için yapabilirim 2 yıl 5 aydırda havası öğrendim.
- +1 yıl
havas bir nevi büyü ilmidir ama ben sadece metodlarını bilirim uygulamam.
- +1 yıl
büyüden korunmayı kurtulmayı öğrenirsin bu üstadlardan öğrenilir.
- +1 yıl
büyüden ve nazardan korunmak için nas ile felak okuyacaksınız fakat bu korur sizi kurtarmaz.
- +1 yıl
vefk yapılır.
- +1 yıl
rica ederim.
Gizli Üye(30-35)+1 yılMesela büyü yapılmış birine büyü yapıldıgını anlayabilir misiniz?
020 Yorumla- +1 yıl
temas ile anlarım ama uzaktan sadece rüyalarıyla anlarım misal biri rüyasında uçurumdan düşüyor gibi oluyorsa ya büyü yapılmıştır o kişiye ya da musallat vardır.
Cevap sahibi+1 yılBiri büyü var sende demişti bni hiç tanımayan biri sonra bozdum falan dedi ama ben hala kendimi kötü hissediyorum:/
- +1 yıl
kim ki o?
Cevap sahibi+1 yılTanımazsınız ki:) o da üç harflilerle ilgileniyodu o söylemişti her neyse siz bilebilir misiniz:/
- +1 yıl
rüyalarınla anlarım misal ne görürsün rüyalarında veya günlük hayatta bişiler yaşadın mı?
Cevap sahibi+1 yılGenelde garip rüyalar görüyorum mesela dün akşam kendi bebekliğimi gördüm kucağama aldım gezdirdim falan çok ilginçti. bir de gecenlerde yalnız yasayan bir kötü bir kadın gördüm cadı gibi kücük kuzenlerimi kacırmaya calıstı ananemin kılıgında falan:) böyle iste. Gercek hayatta hicbi sey yasamadım.
- +1 yıl
sanırım sizinle dalga geçiyolar ama büyü olduğunu pek sanmıyorum.
Cevap sahibi+1 yılbir dkka smdi aklıma geldi bir keresinde uykuyla uyanıklık arasında bir sey iki defa beni öper gibi oldu hissettim sonra bir de beni hafifce cekip itti gibi bunları uykuyla uyanıklık arasında yasadım hayal meyal hatırlıyom
Cevap sahibi+1 yılAma korkacak bsey yok dmi
- +1 yıl
uyku ila uyanıklık arasında olanlar büyüye delalettir ama.
Cevap sahibi+1 yılYani
- +1 yıl
yani sizde büyü var diyen haklıymış.
Cevap sahibi+1 yılPeki nasıl bozulacak ne büyüsü var bunları nasıl öğrenebilirim?
- +1 yıl
kurban ile Allah'a kurban keseceksin.
Cevap sahibi+1 yılPeki teşekkür ederim
- +1 yıl
ama niyet önemli şöyle niyet edeceksin Allah'ım bir cümle şeytani olandan ve düğümlere üfleyenlerden sana sığınırım sen benim vekilimsin sen beni bu büyünden kurtar diyeceksin ve o hayvanın bir gram etini bile yemeyeceksin gidip fakirlere ihtiyacı olanlara dağıtacaksın.
Cevap sahibi+1 yılBunu yaptıktan sonra bir daha büyü yapılabilir mi bana
- +1 yıl
yapılabilir ama korunmak için yanında ayat-ı hırzı taşıyacaksınız.
- +1 yıl
kurban kucukmu olmali buyukmu
- +1 yıl
büyük olmalı.
Gizli Üye(30-35)+1 yılMuskasiz rahat gezemiyorum musallat oldu şişeye hapsettik bakalım ne olacak
123 Yorumla- +1 yıl
şişeye hapsolmadı o hocan yalan söylüyo Allah bilir kulağına ezanda okutturmuştur.
Cevap sahibi+1 yılCiddi misin? Yedi iğne iplik istedi kağıda bise yazdı arapça suya atın dedi Irmağa attık
- +1 yıl
hahahahahaha kaç lira aldı sizden?
Cevap sahibi+1 yılPara almadı
- +1 yıl
almasada yanlış bişi yapmış ayat-ı hırz yazmalıydı musallatın tek ilacı odur isterseniz ben size yazıyım çıktı alıp yanınızda taşıyın.
Cevap sahibi+1 yılAslında ben kurtulmak istemedim çünkü ona aşığım oda bana evlendikte şu hoca araya girince aramız bozuldu
- +1 yıl
sana uzun boylu güzel bir delikanlı şeklinde mi göründü?
Cevap sahibi+1 yılönce damda gördüm gece havada asılı duran yüzü uzun cekik gözlü erkek ama baş örtüsü vardı korktum diye artık öyle değil çok yakışıklı oldu
Cevap sahibi+1 yılNeden cevap vermedin söylediklerime
- +1 yıl
iftarımı açtım da o yüzden bak cinler her şekle girebilir ismi ne bunun?
Cevap sahibi+1 yılHoca hür mu hur mu öyle bise dedi de o cihan diyor
- +1 yıl
cinler asla kendi ismini söylemez hep yalan söylerler cinlerin 2 kelimesinden 2 si yalandır ismi ne hür ne de cihan.
Cevap sahibi+1 yılBen cihanı seviyorum aşığım !!
- +1 yıl
sana kendini aşık etmiş bir tılsımla sana bu yazılarıda o yazıyo biliyomusun?
Cevap sahibi+1 yılHangi yazıları? Ben yazıyorum ve yemin ederim çok aşığım birazdan gelecek
- +1 yıl
peki nerden biliyosun geleceğini yani şu an nerde?
Cevap sahibi+1 yılHer gün aynı saatlerde gelir şu an nerde bilmiyorum bide bise soracm vücudumda sürekli ağrısız morluklar oluyor hoca o yapıyor dedi doğru mu
- +1 yıl
şu an solunda ondan ama sen şu an göremiyosun bence en iyisi ayat-ı hırzı ben sana yazayım sende çıktı al yanında taşı oda çekip gitsin.
Cevap sahibi+1 yılAnnesi de beni istiyor konuştuk zayıf saçları dağınık bir kadın.. bu arada evlendik diyorum birakimio bni gerçekten seviyor
- +1 yıl
evli olduğunuz kişi bir insan ve bu cinin annesi sizden ne istiyo?
Onlarında bizim gibi kullak yapmak gibi bir görevleri var
00 Yorumla
+1 yılla bir git cinciymiş de mış miş. bir de şehinşah ın resmini koymuş profile kjsjdhkjashdjdasd
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu bilgileri açığa çıkararak doğrumu yapıyorsun sence?
04 Yorumla- +1 yıl
ben büyücü ya da medyum değilim sadece bilgili bir insanım merak etme kimseyi büyüye teşvik etmiyorum ya da fala.
Cevap sahibi+1 yılBen bundan bahsetmedim ama bilinç altı yapacak insanlar var.
- +1 yıl
doğru söylüyosun ama insanlar cinler hakkında çok yanlış şeyler biliyor ben sadece onları bilgilendirmeye çalışıyorum ki başlarına iş almasınlar veya dertleri varsa kurtulsunlar diye.
Cevap sahibi+1 yılAnladım.
+1 yılMüslümanlar kafayı cinle periyle bozmuş 🤣 çok yazık
00 Yorumla
+1 yılInanmayin bunlara yukarida inandirayimmi yazmissin inandir bakalim
00 Yorumlabilgilerini bizimle paylasmak istemezmisin?
015 Yorumla- +1 yıl
bir ansiklopedi kadar bilgim var buraya zor sığar sen sor ben cevaplıyım.
- +1 yıl
bizim gibi canlılar dişileri var çocukları var yemek yerler teknolojik alet bile kullanırlar ve genelde üç şekli vardır kanatlılar uçabilenler yani sürüngenler yani küçük boylular birde ifritler semun ateşinden yaratılmış duman görünümde siyahi varlıklardır.
- +1 yıl
bunlar mikrodalga boyutunda yaşayan belli görünür ışık spekturumundan başka frekanslara geçebilen canlılar rüyalarada beyindeki nöron frekanslarından girerler bilinç altı boyutunda yaşarlar tam 666 kavim vardır.
- +1 yıl
işte insanlara aşık olabilir hatta kadınlara tecavüz edebilirler.
- +1 yıl
bana mı tatlım ama sen gelmedin ya üzüldüm aşık ol bana hadi bak benim sevgilim yok iki posta çakarız birlikte.
- +1 yıl
zaten ananben'de bir cin değil ben onla makara geçiyorum ama bazen harbiden yazıştığın cin çıkabiliyo.
- +1 yıl
seni internetten bir cinle tanıştırayım mı?
- +1 yıl
peki peki kızma.
Temas kurdun da ne hissettin acaba? Noldu?
06 Yorumla- +1 yıl
temas kurduğumda genelde berzah alemine trans yaptım öğretebilirim çok çok basit uyurken ruhunun bir bölümü uyku alemde olucak aynı zamanda bir bölümün uyanık kalıcak bu şekilde başkalarının rüyalarına girebilirsin ama vefk bildiğim için çarpılmadım.
- +1 yıl
lucid rüyayı bende bilirim berzah alemi cinlerin ve bizim yaşadığımız alemin kilit yeri biz varlık onlar hiçlik katındalar.
- +1 yıl
var ben sadece onları vefk yazarken deney faresi olarak kullanıyorum zaten hepsi kafir onların.
egemen kaç yasındasınn ve sana nasıl ulasablrm
11 Yorumla
+1 yıl13 yıldır çok çektim kurtulamadım
00 Yorumla
+1 yılbana ulaş. diyeceklerim var
00 Yorumla
+1 yılCinlerde insanlar gibidir
00 Yorumlazararı dokunmadı mı sana
03 Yorumla- +1 yıl
hayır bana ecdadı gelse bana bişi yapamaz.
- +1 yıl
çünkü ben vefk biliyorum.
ben bızzat gördüm gözlerımle bıkaç kez
05 Yorumla- +1 yıl
olabilir peki zarar vermeye kalktılar mı size?
- +1 yıl
ayat-ı hırzı yanınızda bulundurun bir gecede kurtulacaksınız.
- +1 yıl
okuma yastığının altına koy bak şu:
هَذَا كِتاَبٌ مِنْ مُحَمَّدٍ رَسُولِ اللهِ رَبِّ العَالَمِينَ إلَى مَنْ طَرَقَ الدَّارَ مِنَ الْعُمَّارِ وَالزُّوَّارِ وَالسَّائِحِينَ إلاَّ طَارِقاً يَطْرُقُ بِخَيْرٍ ياَ اللهُ. أَمَّا بَعْدُ فَإنَّ لَناَ وَلَكُمْ فِي الْحَقِّ سِعَةً فَإنْ تَكُ عَاشِقاً مُولِعاً أوْ فَاجِراً مُقْتَحِماً أَوْ رَاعِياً مُبْطِلاً فَهَذاَ كِتاَبُ اللهِ تَعَالىَ يَنْطِقُ عَلَيْنَا وَعَلَيْكُمْ بِالْحَقِّ إنَّا كُنَّا نَسْتَنْسِخُ مَا كُنْتُمْ تَعْمَلوُنَ وَرُسُلُنَا يَكْتُبُونَ مَا تَمْكُرُونَ اُتْرُكُوا صَاحِبَ كِتَابِي هَذاَ وَانْطَلِقوُا إلىَ عَبَدَةِ اْلأصْنَامِ وَاْلأوْثاَنِ وَإلىَ مَنْ تَزْعُمُ أَنَّ مَعَ اللهِ إلَـهاً آخَرَ لاَ إلَـهَ إلاَّ هُوَ كُلُّ شَيْءٍ هَالِكٌ إلاَّ وَجْهَهُ لَهُ الْحُكْمُ وَإلَيْهِ تُرْجَعُونَ، حم لا يُنْصَرُونَ، حمعسق تُغْلَبُونَ حم وَالْكِتَابِ الْمُبِينِ تُفْرَقُ أعْدَاءُ اللهِ وَبَلَغَتْ حُجَّةُ اللهِ وَلاَ حَوْلَ وَلاَ قَوَّةَ إلاَّ بِاللهِ فَسَيَكْفِيكَهُمُ اللهُ وَهُوَ السَّمِيعُ الْعَلِيمُ
Gizli Üye(30-35)+1 yılbenim merak ettiğim onlarla niye çok ilgilendiğin.
016 Yorumla- +1 yıl
vefk yapmak için.
Cevap sahibi+1 yılvefk ne dmektir. k. bakma bilmiyorum.
- +1 yıl
kuranın her suresinin aranice rakamsal karşılığı arapça harflerle sembolü temsil ediyo bunlar birleşince ortaya etkili tılsımlar çıkıyor.
Cevap sahibi+1 yılpeki bu günah oluyormu bunu yapmak
- +1 yıl
hayır sonuçta bunlar dua.
Cevap sahibi+1 yıluyumadan önce ayetel kürsi okuyorum. sizce bu yeterlimi
- +1 yıl
işin aslı manevi açıdan yeterli ama bazen değil yani en iyisi ayat-ı hırz.
Cevap sahibi+1 yılmanevi açıdan nasıl yeterlidir. ben ayetel kürsi okuyana kötülük gelmez diye biliyordum hep.
- +1 yıl
işte o senin Allah katındaki derecene bağlı.
Cevap sahibi+1 yılyapma ya. Allah beni inşallah seviodur :s
- +1 yıl
inşallah.
Cevap sahibi+1 yılAllah istemezse bize görünmezlermiş. yalnızca allah isterse biz görebilirmişiz. allah bizim gözümüzdeki perdeyi kaldırrsa. ben böyle okumuştum bir yerde. sizce de böylemi.
- +1 yıl
yalan bir bilgi onlar yani cinler kendileri bilerek perdeyi yırtıyolarmış Allah'ta cinleri denemek için onlara karışmıyomuş yani aslında Allah musallatta bizide deniyo acaba kulum bana dua edecek mi diye.
Cevap sahibi+1 yıltabiki allaha dua edicem ondan başka kime sığınabilirmki. s
- +1 yıl
aynen.
- +1 yıl
neredeyse bütün yorumları okudum cevaplarınıda okudum ama burada sen saçmaladın Allahın izni olmadan hiçbir cin bir insana musallat olamaz ve biz insanlar o cinlerin hepsinden üstünüz bu gerçekleri kimse değiştiremez insanlara yalan yalnış bilgi vermeyin
Büyü temizligi yapabilirmisin
00 Yorumla
+1 yılPek bişey bilmiyorum ama bilgilendirebilirsin ;)
00 Yorumla
+1 yılHavas ilmini nereden ve nasil ogrenebilirim
00 YorumlaEgemen1988 Sana sorular sormak istiyorum
01 YorumlaDiğer konusunda 782 cevap paylaştı. Ben cinim
020 Yorumla- +1 yıl
ne mutlu sana ya ey yuhal cin :D
- +1 yıl
ben vefk biliyorum tatlım ecdadın gelse beni çarpamaz.
- +1 yıl
canım benim Allah benim arkamda sende cin falan değilsin çünkü babanın kuralını çiğniyorsan 3. kural asla konuşma hadi iyi günler :D
- +1 yıl
siz şeytanın soyundan türemedinizmi şeytan babanız değil mi sizin ve senin adın Cann değil yalan söylüyosun.
- +1 yıl
sen ayat-ı hırzı bilirmisin?
- +1 yıl
korktun değilmi ben ayat-ı hırz taşıyorum canım ben o kafir hocaların yazdığım dua diye o işe yaramaz muskaları taşımıyorum Allahuekber.
- +1 yıl
Sevdim seni gerçekten bu kadar sinirli olma benim cin arkadaşlarımda var ama sen gelmedin özledim seni :D
- +1 yıl
ya olum al topu eline sektir get out.
Vefk nedir?
04 Yorumla- +1 yıl
kuranda her surenin arapça harflerinin aranice rakamsal bir karşılığı var bu duasal sayılar bir araya geldiğinde yani kombine olduğuna ortaya etkili tılsımlar çıkıyor buna vefk denir fakat bunu yapmak çok zor.
- +1 yıl
cinlerle.
+1 yılkorkmuyon mu hacı
010 Yorumla- +1 yıl
hayır.
- +1 yıl
sana bbbir soru. bunlar internet aleminde iletişime geçebiliyorlar diye duydum ne kadar dogru
- +1 yıl
yüzde yüz doğru hatta ananben isimli burada yorum yapan arkadaş cin kendisiyle tanıştık.
- +1 yıl
:D he he ben tanıyorum onu kanki cin min degil
- +1 yıl
bende anladım zaten geldiği falanda yoktu ama bazen gerçekten cin çıkabiliyor be.
- +1 yıl
peki sen şu an bende musallat olup olmadıgını anlayabilirmisin
- +1 yıl
rüylarınla soruyorum rüyanda hiç uçurumdan düşermiş gibi oldun mu?
- +1 yıl
yıllardır rüyalarımı hatırlamam. ama çocukken sürekli hergün rüyamdan yarı uyanık yarı uyur şekilde anne baba diye bagırır annemi babamı yanıma cagırıp uyanamazdım. hem onlarla konuşur hemde rüyada olurdum. rüyadada hiçbirşey görmezdim. sadece şöyle bir şeklin içine girer gibi hissederdim.
www.google.com.tr/search - +1 yıl
sonra hoca hoca dolandık. birisi denk gelmişti geçmişti. ve ondan sonra hiç olmadı. ama bu sene ne bileyim olabilir gibi gelmeye başladı. çok vesvese yiyor gibiyim
- +1 yıl
anladım peki içinizde lümmey-i şeytan'dan size vesvese veren cine ey cin iza kunta huna javibni dermisiniz içinizden deyin defalarca oda size cevab verirse içinizdedir demektir.
+1 yılBişey bilmiyorum
00 YorumlaCinlerden oluşur.
00 Yorumla- Devamını Gör (1)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler