Ritüel büyü gibi birşey değil ki adı üstünde ritüel kelime anlamına bak zaten bunu sürekli düşünüp olmadını imgeleyip enerjisel olarak çekmek istersen o enerjiyi çekersin istemessen de çekmezsin
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Şimdi ben istemiyorum pismanım o zaman olmaz demi )):
İlkay alpgirayın videosu var totem ve ritüel le ilgili orda da bir kız senin gibi yapmış cinler kızla uğraşmış uyarmışlar ama çocuğun hiç sevgilisi falan olmamış geride dönmemiş izle o videoyu
Bir hoca demişti ki büyü bozulmaz sadece büyüye büyüyle karşılık verilir seninki ritüel yani bozulacak birşey yok totem işte rituel demek garanti birşey değil ama uğraşma
Yardım yapılacaksa sana değil, ritüel yaptığın kişilere yapılmalı, senin yerin cehennemin dibi.
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Benim amacım kötü değil sadece sevdiğim kişiyi kendime aşık etmek istedim sosyel medyada herkes yapıyordu ben de onlardan görüp yapmak istedim zaten çok pişmanım lütfen yardım et biliyorsan )):
Sana yardım etmektense, intihar ederim. Canını yaktığın büyü yaparak musallat saldığın kişilerin durumu ne olacak, senin yüzünden birilerinin hayatı kararıyor, musallatlar yüzünden, sen en iyisi kafanı duvarlara vurmaya başla.1 yıla kalmadan fazlasıyla vuracaksın zatende, sen erkenden başla.
Kendi odam da yaptım herkes sevdiğini eski sevgilisini kendine aşık etmek için rütel yapıyor ebn de yapım dedim sonra odam kağıda onun ismi benim ismim etrafına kısa şeyler yazdım ve yaktım öyle olması lazımiş diğerleri e kağıtla ilgili üçgen çizdim 3 tane onu adı falan benim adım nasıl bozabilirim lütfen yardım et çok pişmanım)):
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Ritüel büyü gibi birşey değil ki adı üstünde ritüel kelime anlamına bak zaten bunu sürekli düşünüp olmadını imgeleyip enerjisel olarak çekmek istersen o enerjiyi çekersin istemessen de çekmezsin
Şimdi ben istemiyorum pismanım o zaman olmaz demi )):
Eline oklava alıp banyoda oynarsan rütiel bozulur sonra otur yere oklavayı fırıldak gibi çeviriyordu, rütiel diye birşey kalmıyor.
Çarpılmam demi emin misin öyle bozulduğuna )):
Müzik de açman gerek bunun için ama o zaman çarpilmazsin.
Uğraşma daha tutmaz zaten üstüne düşersen sen sıkıntıya girersin
Ama bozmam lazım benim bozmasam işe yararki bozmam lazım biliyorsan yardım eder misin lütfen )):
İlkay alpgirayın videosu var totem ve ritüel le ilgili orda da bir kız senin gibi yapmış cinler kızla uğraşmış uyarmışlar ama çocuğun hiç sevgilisi falan olmamış geride dönmemiş izle o videoyu
Peki bozululabilcek birşey var mı lütfen yardım et yalvarırım
Bir hoca demişti ki büyü bozulmaz sadece büyüye büyüyle karşılık verilir seninki ritüel yani bozulacak birşey yok totem işte rituel demek garanti birşey değil ama uğraşma
Sen onlarla uğraşmazsan onlarda seninle uğraşmaz
İade duası var, bir bardak suyu kargonun kapısında 3 kere okuyup bi kargocuyu ıslatman lazım
Kargocu ne alaka anlamadım )):
Ritüeli iade etçen bozcan
Onu nasıl yapcam anlatabilir misin lütfen )):
Olmaz günah
Yardım yapılacaksa sana değil, ritüel yaptığın kişilere yapılmalı, senin yerin cehennemin dibi.
Benim amacım kötü değil sadece sevdiğim kişiyi kendime aşık etmek istedim sosyel medyada herkes yapıyordu ben de onlardan görüp yapmak istedim zaten çok pişmanım lütfen yardım et biliyorsan )):
Sana yardım etmektense, intihar ederim. Canını yaktığın büyü yaparak musallat saldığın kişilerin durumu ne olacak, senin yüzünden birilerinin hayatı kararıyor, musallatlar yüzünden, sen en iyisi kafanı duvarlara vurmaya başla.1 yıla kalmadan fazlasıyla vuracaksın zatende, sen erkenden başla.
Hem 56 yaşındasın bozdurupta ne yapacaksın.
56 yaşında değilim 12 yaşımdayım uygulamada yaşı kafadan attım
buyu mu demek istiyorsun yani yoksa farkli bir sey mi?
Kâğıda onun adı üçgen yıldızlar mumla yaktım falan yaptım büyü mü bilmiyorum biliyorsan yardım et lütfen yalvarırım)):
Büyünün yeni adi ritüelmi oldu yanacaksinnn meşe odunu gibi 🙄🤔😊
Neden bozmak istiyorusn
Bozmak istiyorum hayattı akışına bırakmak en iyisi lütfen nasıl bozulacağını biliyorsan söyle yalvarırım )):
Etki ettimiki belki de etmemitr etmenizde bozmaya da gerek yok zaten
Yaptın da oldu mu sanki
Olmadı o kişiden haber yok ama yinede korkuyorum nasıl bozulduğunu biliyorsan yardım eder misin lütfen yalvarırım )):
Bn hic yapmadm bilmiyorum yani. Ama yapmak isterim açıkçası. Nasıl yapicaz fikrin var mı
Nasıl yapıldı nerde yapıldı
Kendi odam da yaptım herkes sevdiğini eski sevgilisini kendine aşık etmek için rütel yapıyor ebn de yapım dedim sonra odam kağıda onun ismi benim ismim etrafına kısa şeyler yazdım ve yaktım öyle olması lazımiş diğerleri e kağıtla ilgili üçgen çizdim 3 tane onu adı falan benim adım nasıl bozabilirim lütfen yardım et çok pişmanım)):
Takip eder misin
Takıp etim bide soruma cevap verebilir misin lütfen )):
Buyu mu rituel nedir