bana sürekli akılsızsın beyin yok tarzı laflar ediyodu hayvan
Sevgilim Cok SAygısız Davranmaya Basladı Artık Nolur Yardım Edermisinz? Fikirlerinize İhtiyacım Var :(?
bana sürekli akılsızsın beyin yok tarzı laflar ediyodu hayvan
Güzelim sil göz yaşlarını hiç ağlama sen doğru olanı yaptın bir ilişkide güven den sonra en önemlisi saygıdır sana kötü konuşup kalbini kırıyor ve küçük görüyorsa bu ilişki nereye kadar sürerdi Allah bilir henüz gençsin ne güzel dışardan liseyide bitirmeye çalışıyorsun bence taktir edilecek birisisin sonucda hayatında birşeyLer başarmayı hedef etmişsin inşallah liseden sonra Üniversiteyede gidersin :)
Değim gibi daha geçsin Rabbim gönlüne göre birini çıkarır inşallah karşına ama önce bir güzel kafanı dinle şöyle bir hafta herşeyi tart ölç ilişkinizi gözden geçir tekrar önce kafanda sonra kalbinde bitir baktınki olmuyor yine konuşur bir çözüm ararız :)
cok tesekkür ederim :((
saygı olmayan yerde sevgi olmaz bana göre. saygısız insanlarla vakit kaybetme. karakteri oturmamış, başkalarından sürekli aşağılanmış sanırım ki kendi de aşağılıyor. otur ders çalış, madem okuyorsun sadece derslerine yoğunlaş. kimsenin sana faydası yok.
aynen bnde öyle düsünüyorm o da assagılanmıs bir insan annesi babası ayrı zaten babasıda şizofren
belli zaten.
dans hocası da tıptan mı geçiş yapmış? ya kızım niye canını sıkacak insanlarla takılıyorsun. hatta canını sıkmasın bile bu çocuk. boşver gitsin ya.
dans hocsı olmak icin üni okumya gerek yok zaten egosu tavan yaptı hayvanın
üniversite de bir ölçü değil ama neyse.
Dostum her ne ilişki olur ise olsun;
O ilişki de seviye ve saygı yoksunluğu,
Baş gösterdi ise,
O ilişki tükenmiş demekdir.
Anlamsızlığa sürüklemenin bir amaçı olamaz,
Olsa da mutluluk ve huzur dan uzak,
Çirkinliğin noktası olur.
Değersizleşdirilmiş ilişkileri yaratmamak gerek.
Rahatla ve arındır kendini olumsuzluğun düşünçelerin den.
Ve yüzleş kendi benliğin ile.
Sorunsallaşdırmaman dileğiyle,
Umarım gerçeği kavrarsın.
Saygı bitmek üzere unutma bir ilişkide saygı biterse herşey biter benim eski hatun ki çok ciddiydik belki şu an evlenmiştim bana şerefsiz kelimesini sarfettiği için şu an yol aldı düzeltebiliyorsanız düZeltin yoksa herşey biter kanka
cok şans verdim düzelicem dedi kuran üzerine yemin etti yine aynı belki adam olr simdi
aynen öyle tesekkür ederim
Cevap
14Cevap
Bırak ya nefret ediyorum artık şoyle insanlardan saygi her seyden once gelir seninde bir gururun varya ne saniyo kendini bırak hiç yüz verme ileride ayni sıkıntıyı cekersin cocuk oyuncagi mi bu? O kadar hakaret et sonra geri donmek istee zaten sinirliydim daha cok sinirlendim bıktım l*n bu erkeklerin boyle saygisizliklarindan
Bwlki kendiside sizofrendir. Ayrilmak iatemiyorsan. Psikiyatrose gidin beraber. Yalniz senin icingidelim deme. Sadece gidelim kabul etmesse benim icin gisiyoruz yanimda bulun de. Ve bu konuyu orada ac. Baktin harbi koyu birak kizim. Okuyarak cok daha iyi bir es elde edebilirsin.
yok öyle bir durum kalmadı ayrıldm tel filan sanaldan da engelledm
Bir saniye bile umursamam yüz verme bak nasıl yalvarıyo hatta hiç affetme yani o kelimelerde ne öyle yani
Amaaan dans hocasından hayır mı gelir sen gitti başka işlerle uğraşan adam bul.:)))
neden :(
peki :(
Haklısın sen. Birbirinize uygun değilsiniz. Üzülme. Hepimiz yaşıyoruz aynılarını.
mesele okul değil lise mezunu dans hocalarıda var
Böyle insanlar 2. bir şansı hak etmez. Her affettiğinde daha da çok yıpranacaksın, affetme.
daha öncede oldu affettim bu defa daha beterini yaptı
Terbiyesiz, kesinlikle yüzüne bakma hayatının güzel yıllarını bu insanla geçirdiğin için pişman olma sonra
8 ayımı verdim hayvana 8 ay icindede aglamadgm günü hatırlamıyorm
Yazık o 8 aya neyse ki fark ettin artık akıllandın bence. Asla ve asla yüz verme hatta her yerden engelle gördükçe aklına takılır o herif için ağlamaya değmez
Birakmakla en doğrusunu yapmissin zamanla alisirsin hakareti haketmiyosn anlattigna göre yaptigi çok yanlis.
ben sustukca alttan aldıkca daha fazla abartmya basladı
Hep öulyle oluyor gördüğüm kadarıyla Kadana takma sinir olur üzülürsun karşındakinin psikoloji bozuk dedigne göre asagilanmayi çok yasamis
öyle sanırım psikolojisi duzgun olan insan sacmalayıp sonra köpek gibi yalvarmaz
Aynen öyle takma kafana :)
:) bilmyorm insallah karsıma cıkmaz
İnşallah cikmaz ciksada tavrini koy salla gitsin ya korkma :)
korkmak diil bilmiyorm üzülürüm heralde
Üzülme dediklerini hatirla bence o bir gidip tedavi olsun hem
Ona sorsan benim tedaviye ihtiyacım oldugunu söyler
Önceki iliskimde valla Allah razı olsun hiç sorun cıkarmadı sırf ısınamadm diye ayrıldm. Gelen gideni aratıyomus gercekten
Doğrudur da benden tavsiye seçmeden cikma mutlu olan için bir kural :)
Sevmeden olucakti :)
Aynen öyle bunu sevdikte noldu yanlıs secim Allah herkesin gönlüne göre verir insallah gercekten cok anlamlı güzel bir dua
Amin insallah
Uzatmana gerek yok saygı herşeyden önde gelir saygıyı senden çok görüyorsa yol ver gitsin.
Anlamadığım hakaret yedigin halde devam ediyorsun birak. siktirsin gitsin ya adam gibi birini bul yoluna devam. et
Kotu biseyler demiyomus ama aciktan okumana laf etmisse onun beyinsizligi gormemis..
şakasına bende dans dersi falan alıcam dedm adam takmadı bile sonra beni arkadasına yönlendirdi bende hiç bozntuya vermeden arkadasının telini istedim soncta kendisi yönlendirdi snra kızdı mal
kullanmasına izin vericek bişey yapmicagımı kendisi de cok iyi biliyo
aynen öyle istedigi konuları acmasına izin vermeyince bir sorun cıkarıyo hep
dedigin olsa yapardı cok fırsat oldu biz bunları aştık snn istedgn gibi olsn dedi snra bu saygısızlıgı basladı
yok onları gectk biz daha once oldu ama bn istemedgmi söylynce vazgecti. Hatta bu durum icin defalarca ayrldm
Saygı sevgi en önemli kriter bence bari şimdi üzül ağla yarın mutlu olursun devam ettirdikçe üzülürsün. böyle saygılı sevgili kızlar karşımıza çıkmaz ki.
Boyle erkekler hic bir kimsenin kiymetini bilmez bence yol yakinken sogut kendinden
ayrıldm bitti zaten :'(
hakaretlerine dayanamıyorm kendisi umrumda diill :(
yapar heralde :(
tesekkur ederm Allah yardım eder inşallah :(
Öylesinden sana fayda olmaz. salla gitsin kefereyi :))
İyi yapmışsın. İstediği kadar yemin etsin, o* tövbe tutar mı :D
İyi yapmışssın ilişkide ilk önce saygı olucakk aradaki sınırı geçtikten sonra daha çok üzülürsün
Haklısın. Haddini bilsin
İyi yapmışsın. O kim ki sana hakaret ediyor?
Saygı yoksa Sevgide yok Herşey karşılıklı olmalı
aynen öylee
Karakter meselesi herkes aynı diil
bastm tekmeyi it gibi yalvarışıda ona kaldı şerefsizn
öyle :/
sanmıyorm ama inşaallah :(
haklıısn
aynen öyle haklısınn ama onun inadına gidip arkadasından dans dersi alıcam :)
sinirle bişey ypmakta istemiyorm biraz sakınlessem iyi olucak heralde
tamamen dibine kadar bitirr.
Kalitenizi bu kadar düşürmeyin
Ask sevgi bos is bnce takilma
aynen bu aksam tam anlamıs oldm
Uzlme kimse icn sevsende yaranmzsn yazk yni sana
aynen yaranamadık gider kendi dengini bulur it
Oyledr demesrydn gerci herks oyle degldr yasn aynmi sninde onla
yas 18
Hm nrde yasiosun daha gnc ciddi bulamdnmi peki
:( gönül bu...
gönülde herkes delikanlı olamıorr baktığın gibi