Diğer En sevdiğiniz atasözleri nelerdir? Çekicibirbey34 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Deveyi diken insanı s*ken kör tuttuğunu topal yakaladığını s*kermiş or*spuyu mezara koymuşlar tek mi yatıcam demiş böyle atasözlerini seviyorum anlamlı yani boş değil 😂 Güncellemeler+1 yıl Çoğunluk kızlar görüş paylaşmış helal olsun En sevdiğiniz atasözleri nelerdir? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Çilek_22 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 78% +1 yıl Diğer konusunda 468 cevap paylaştı. Bu Atasözü güzel 😃 3 1 Yorumla Çekicibirbey34 +1 yıl Güzel kadınlarla gurur duyuyorum yaşasın kadın hakları 👏😁 Yorumla
Tak023 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 38% +1 yıl Diğer konusunda 976 cevap paylaştı. Maşallah hepside küfür içeren atasözleri 😂 bende küfür içeren yazayım bari o. ruspuyu zincire vurmuşlar kilidiyle oynaşmış 1 3 Yorumla Çekicibirbey34 +1 yıl Oynar or*spu 😂 Yorumla Tak023 +1 yıl Lastik alıyorsan pirelli avrat alıyorsan 1.50 demişler Elmanın iyisi kasa da a. mın iyisi kısada 😂 Yorumla Çekicibirbey34 +1 yıl Benzini şelden yaprağı kelden yiyicen Yorumla
AltınYaprakS Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Diğer konusunda 9,5b cevap paylaştı. Cok var oyle. Bir iki tane de ben patlatayim.Olursa Ekim'e olmazsa skime kadar yolu var.Halamın t*şakları olsa amcam olurdu.İç şarabı s*k arabı.Nereden aklima getirdin, cok vardi boyle aklima gelmiyor su an. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Acıma yetime gelir koyar go, tune Seversen elin olur si, kersen senin olur 😅😂 1 4 Yorumla Çekicibirbey34 +1 yıl Bu yüzden s*kmek gerek Yorumla Cevap sahibi +1 yıl S, ikmek çözüm değil Yorumla Çekicibirbey34 +1 yıl Çözüm anca akılanıyor bazıları 😂 Yorumla Tak023 +1 yıl Eskidendi o senin olurlar şimdi herke herkesi Yorumla
diskriminant_e Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Dost kara günde belli olurAlma mazlumun ahınıYalanıncınım mumu vs vs 1 0 Yorumla
nememurualkolby Takip Et Xper 4 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Tavşan ***ini taşa sürtmüş dağı *iktim demiş. 2 2 Yorumla Tak023 +1 yıl Bunu beğendim bak gerçekten güzel Yorumla Çekicibirbey34 +1 yıl Evet güzelmiş Yorumla
watchandlarn Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Merhamet etme yetime bir gün koyar... 1 1 Yorumla Çekicibirbey34 +1 yıl G*tüne Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Tay sikildiği çayırı özlermil özledin mi sen 0 4 Yorumla Çekicibirbey34 +1 yıl Senin geçtiğin yollardan ben cenabet döndüyordum Yorumla Çekicibirbey34 +1 yıl Senin yakaladığın saf erkek s*kmişliğin kadar benim yakaladığım saf kız s*kmişliğim var yol al şimdi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Or*spu olduğunu biliyorum senn Yorumla Çekicibirbey34 +1 yıl Kes Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bu Atasözü güzel 😃
Güzel kadınlarla gurur duyuyorum yaşasın kadın hakları 👏😁
Maşallah hepside küfür içeren atasözleri 😂 bende küfür içeren yazayım bari o. ruspuyu zincire vurmuşlar kilidiyle oynaşmış
Oynar or*spu 😂
Lastik alıyorsan pirelli avrat alıyorsan 1.50 demişler
Elmanın iyisi kasa da a. mın iyisi kısada 😂
Benzini şelden yaprağı kelden yiyicen
Cok var oyle. Bir iki tane de ben patlatayim.
Olursa Ekim'e olmazsa skime kadar yolu var.
Halamın t*şakları olsa amcam olurdu.
İç şarabı s*k arabı.
Nereden aklima getirdin, cok vardi boyle aklima gelmiyor su an.
Acıma yetime gelir koyar go, tune
Seversen elin olur si, kersen senin olur 😅😂
Bu yüzden s*kmek gerek
S, ikmek çözüm değil
Çözüm anca akılanıyor bazıları 😂
Eskidendi o senin olurlar şimdi herke herkesi
Dost kara günde belli olur
Alma mazlumun ahını
Yalanıncınım mumu vs vs
Tavşan ***ini taşa sürtmüş dağı *iktim demiş.
Bunu beğendim bak gerçekten güzel
Evet güzelmiş
Merhamet etme yetime bir gün koyar...
G*tüne
Güzel lafmış yaz bunu :)
Hazira dağ dayanmaz der annem. Güzel söz.
Sakla samanı gelir zamanı
Tay sikildiği çayırı özlermil özledin mi sen
Senin geçtiğin yollardan ben cenabet döndüyordum
Senin yakaladığın saf erkek s*kmişliğin kadar benim yakaladığım saf kız s*kmişliğim var yol al şimdi
Or*spu olduğunu biliyorum senn
Kes