Diğer Sizce saçımı bu renge boyatmalı mıyım? Melikeeelllllll Takip Et Xper 2 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Saçım kumral sizce öylemi kalsın yoksa bu rengemi boyatıyım Güncellemeler+1 yıl Güncel Güncellemeler+1 yıl Guncelll Sizce saçımı bu renge boyatmalı mıyım? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
AmanthemaPekii Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Bu kız olacaksan boyat 0 6 Yorumla Melikeeelllllll +1 yıl Evet benziyorum Yorumla AmanthemaPekii +1 yıl Hemen boyat Yorumla Melikeeelllllll +1 yıl Sence pisman olur muyum Yorumla AmanthemaPekii +1 yıl Hmmm. Başta bir pişmanlık oluyor değişime hemen alışamayabilirsin.Bence şöyle yap foto paylaş. Gözlerini burnunu ağzını falan kapa sansürle saçlarını görelim falan Yorumla Melikeeelllllll +1 yıl Ya kuralın biraz açığı Yorumla Melikeeelllllll +1 yıl Kumralın Yorumla
Düşünürbiri Takip Et Master Yaş: 27 , eic 70% +1 yıl Buna benzeyecekmisin 0 6 Yorumla Melikeeelllllll +1 yıl Evet Yorumla Düşünürbiri +1 yıl Hemen kuaföre randevu al Yorumla Melikeeelllllll +1 yıl Yaa gerçektende güzel bir renkmi Cildim herşeyim bu kız gibi ama korkuyorum Saçımın rengi çok güzelmiş öyle diyorlar Yorumla Düşünürbiri +1 yıl Keske kendi resmini de koysaydın, ama ten rengine göre uyar baya da güzel olur. Yorumla Melikeeelllllll +1 yıl Çok cırt bi renk değil diymi Yorumla Düşünürbiri +1 yıl Bak hala ne diyor ciddiyim güzel Yorumla
Erenkuvvet Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Yakışırmı sana 0 1 Yorumla Melikeeelllllll +1 yıl Evet kızla benziyoruz ten renginde oyle Yorumla
Gülümseçekiyorum34 Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl Ten rengın ne 0 5 Yorumla Melikeeelllllll +1 yıl Aynı bu kız gibi Yorumla Gülümseçekiyorum34 +1 yıl Yap Yorumla Melikeeelllllll +1 yıl Ama sonrasında pişman olurum diye korkuyorum Yorumla Gülümseçekiyorum34 +1 yıl Renk güzsl niye pişman olcan dene her rengı Yorumla Melikeeelllllll +1 yıl 😄 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bu kız olacaksan boyat
Evet benziyorum
Hemen boyat
Sence pisman olur muyum
Hmmm. Başta bir pişmanlık oluyor değişime hemen alışamayabilirsin.
Bence şöyle yap
foto paylaş.
Gözlerini burnunu ağzını falan kapa sansürle
saçlarını görelim falan
Ya kuralın biraz açığı
Kumralın
Daha cok açabilirsin sarıya yakın
Buna benzeyecekmisin
Evet
Hemen kuaföre randevu al
Yaa gerçektende güzel bir renkmi
Cildim herşeyim bu kız gibi ama korkuyorum
Saçımın rengi çok güzelmiş öyle diyorlar
Keske kendi resmini de koysaydın, ama ten rengine göre uyar baya da güzel olur.
Çok cırt bi renk değil diymi
Bak hala ne diyor ciddiyim güzel
Yakışırmı sana
Evet kızla benziyoruz ten renginde oyle
Ten rengın ne
Aynı bu kız gibi
Yap
Ama sonrasında pişman olurum diye korkuyorum
Renk güzsl niye pişman olcan dene her rengı
😄
Çok güzel