Karslilarla erzurumlular birbirlerini pek sevmez sagci solcu olaylari varmis cok eskiden ondn kaynakli ama cok sacma iki tarafta sacmaliyor her insan bir degilki
Ben erzurumluyum ama yinede oyle deme be 😂 cok eskiden sagci solcu olaylarindn dokayi birbirlerini sevmeer ama iki tarafta sacmaliyor herkes ayni degilki
Bilmiyorum artık ben Erzurum tarafının insanına çok güvenirim ve severim Kars Sarıkamış ta askerlik yaptım tam at hırsızı tipler şekil şemal yok kominist tipler
Hepsi ayni degilya ayriyeten at hirsiz diyilince kulaga hos gelmiyor ama o olayda farkli isin ucunu arastirdiginda guzel ysni irkciliktan degil ama türk ve kürt kesim var solcu sagci orda ayriliyor galiba benim sevdigim kisinin memleketi kars koyu ülkuculer ama dedigim gibi fsrklilik gosteriyoe
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Bayburt'u bilirim kim kimi sever sevmez bilemem ama ve lâkin Erzurum'u tutatirim tjeje Erzurumlularda iyidir 😂😂🌸🌸
Vay canin yerem 😂
😂😂😂😂❤️❤️❤️
Erzurumda yaşıyorum yıllardır ben de anlaşamıyom 😄
Kimle 😂
Şimdi anlaşamayan iki şehir daha derim ama karışır burası.. 😂
😂😂
Akıllı bir Erzurum'luya denk gelmedim. Karslıları severim
Karslilarla erzurumlular birbirlerini pek sevmez sagci solcu olaylari varmis cok eskiden ondn kaynakli ama cok sacma iki tarafta sacmaliyor her insan bir degilki
Nasıl anlaşamıyor? Yıllardır böyle bir duyum almadım Erzurum-Kars ile ilgili
Pek birbirlerino sevmezler genelde arastir gorursun bnde tam olsrka bilmiyorum ama sagci solcu davalarindan fakat bence sacma
Erzurumlu olarak pek tanık olmadığım havadis. Erzincanı duymuştum lakin Kars ile ilgili bir şey duymadım, hayli ilginç.
Biri adamın kıralı dadaş diğeri at hırsızı nasıl olacak
Ben erzurumluyum ama yinede oyle deme be 😂 cok eskiden sagci solcu olaylarindn dokayi birbirlerini sevmeer ama iki tarafta sacmaliyor herkes ayni degilki
Bilmiyorum artık ben Erzurum tarafının insanına çok güvenirim ve severim Kars Sarıkamış ta askerlik yaptım tam at hırsızı tipler şekil şemal yok kominist tipler
Hepsi ayni degilya ayriyeten at hirsiz diyilince kulaga hos gelmiyor ama o olayda farkli isin ucunu arastirdiginda guzel ysni irkciliktan degil ama türk ve kürt kesim var solcu sagci orda ayriliyor galiba benim sevdigim kisinin memleketi kars koyu ülkuculer ama dedigim gibi fsrklilik gosteriyoe
Haklısınız
Erzurum'a yeni geldim. 5 aydır falan buralardayım çok değişik bir şehir ama kızları çok güzel, erkekleri biraz yobaz. Halkın şivesinde bir değişik.
Adi ustinde şive her yorenin kendi gore bir agzi var
Burası bambaşka. 😊
Erzurumluyum
Olabilir.
Tskrler
Rica ederim.
Tanıdığım her Erzurumlu adam gibi adamdı
Tesekkurler
Erzurumlular olarak harikayız
Tabisi 😂😂 ya birbirlerini niye sevmiyoar biliiyomusun cok eskiden sagci solcu olaylari vrmi ondn dolayi ama bnce cok sacma herkes ayni olamazki
Kımse sevmıyo nedense
Hangi memleketi 😂😂
Karsı😂
Niyeki yoksa karslimisin kiz 😂😂😂
İyi bilirim
Peki
Gömün gitsin
Sen nerelesin?
Erzurum dami yaşıyorsun knk