Diğer Su altında kaç saniye kalabilirsiniz? yanlizkurt8434 Takip Et Guru Yaş: 42 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Yağmurlu bir İstanbul gününden selamlar 😉 Güncellemeler+1 yıl Ayrıntiya takimayin😜😃😃😃 Güncellemeler+1 yıl Lan niye herkes bu kadar Masum yoksa görmezden mi geliyor 😂😂😂 Su altında kaç saniye kalabilirsiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Yxzㅤㅤ Takip Et Xper 6 Yaş: 109 , eic 96% +1 yıl daha önce denedim de yaklaşık 50 60 saniye durabiliyorum 1 0 Yorumla
watchandlarn Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Sanırım deniz korkum var.. 1 2 Yorumla yanlizkurt8434 +1 yıl Görselde ki gibi havu olsun Yorumla watchandlarn +1 yıl Sadece ayak parmaklarım girebiliyor... Yorumla
kafeinsiz Takip Et Master Yaş: 31 , eic 45% +1 yıl Solda seks var hep oyun bunlar. 1 2 Yorumla kafeinsiz +1 yıl Ben hariç kimse dikkat etmemiş lan. 🤨 Yorumla yanlizkurt8434 +1 yıl Lann niye açık ediyon😂😂😂 Yorumla
nilayaz Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Çok başarısızım bu konuda en fazla 10 saniye falan 1 1 Yorumla yanlizkurt8434 +1 yıl İyir iyi Ama görsele takılma 😃😃 Yorumla
_GAYGünlükleri_ Takip Et Master Yaş: 30 , eic 56% +1 yıl 10 saniye anca hiç kalmadım çünkü 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl 40 saniye ☹ 1 7 Yorumla yanlizkurt8434 +1 yıl Çok iyisin😉 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok artık neresi iyi. erkek arkadasim sigara içtiği halde birbuçuk dakika kaliyor. ben mal gibi zor dayanıyorum 😐 Yorumla yanlizkurt8434 +1 yıl Bmde sigara içerim 3 dk Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Abooo 👏👏👏👏 Yorumla yanlizkurt8434 +1 yıl Arkadaki kız kadar da mı duramazsjn😜 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Biz de adam yerine koyup ciddi ciddi yorum yapiyoruz Yorumla yanlizkurt8434 +1 yıl 😃😃😃😃yaa ortam ısınsin maksat Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
daha önce denedim de yaklaşık 50 60 saniye durabiliyorum
Sanırım deniz korkum var..
Görselde ki gibi havu olsun
Sadece ayak parmaklarım girebiliyor...
Solda seks var hep oyun bunlar.
Ben hariç kimse dikkat etmemiş lan. 🤨
Lann niye açık ediyon😂😂😂
Çok başarısızım bu konuda en fazla 10 saniye falan
İyir iyi Ama görsele takılma 😃😃
10 saniye anca hiç kalmadım çünkü
40 saniye ☹
Çok iyisin😉
Yok artık neresi iyi. erkek arkadasim sigara içtiği halde birbuçuk dakika kaliyor. ben mal gibi zor dayanıyorum 😐
Bmde sigara içerim 3 dk
Abooo 👏👏👏👏
Arkadaki kız kadar da mı duramazsjn😜
Biz de adam yerine koyup ciddi ciddi yorum yapiyoruz
😃😃😃😃yaa ortam ısınsin maksat
arkadakı kızın tüm delıklerını tıkamıslar
1 dakika kalırım
7 dk