İnşallah amin. Ama Ta 1 yıl öncede kaldı aynı ünideydik o üniversiteyi bıraktı Antep’te kaldı Bense üniversitemi değiştirip memleketim Ankara’ya geldim. Bilmiyorum 1 yıl oldu ama kaderimde varsa bana gelir.
Bende kapalıyım ve bana kendimden 4 yaş küçükler bile aşık oldu, öyle minyon da değilimdir yaşımı da gösteririm yani. Gercek seven insan bunlara takılmaz emin ol
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Kapalı olduğunu neden belirttin bacı? Biz burda erkekler açık kapalı kız ayırıyor diye kızıyoruz sen gelmişsin kapalıyım diyorsun.
Kapalı olmayı bir kusur olarak görüyorsan aç kafanı. O örtü sana yaramaz.
Tabi bakar ya, ayrıca kapalıyım demiş bide öyle olsan nolcak sanki tabiki bakabilir 👍🏻👍🏻
Hani kapalı olmak iyice yaşı büyütüyor ya o yüzden dedim
Bana hiç öyle gelmiyor, bakar umarımm🙏🏻🙃
İnşallah amin. Ama Ta 1 yıl öncede kaldı aynı ünideydik o üniversiteyi bıraktı Antep’te kaldı Bense üniversitemi değiştirip memleketim Ankara’ya geldim. Bilmiyorum 1 yıl oldu ama kaderimde varsa bana gelir.
Bakabilir fakat kapalı olmayla ne alakası var anlıyamadım kapalı olduğun için sevilmez mi demek istiyorsun
Ben bakardım. Kapalı daha çok severim hem de 2001liyim yoksa benden mi bahsediyorsun
Ee kapalısın diye ne olmuş yani, kapalı olmak senin için eksi bir özellik mi yani
İyice kadın gibi gösteriyor ya kapalılık. Zaten 1 yaş büyüğüm o yüzden söyledim
Bende kapalıyım ve bana kendimden 4 yaş küçükler bile aşık oldu, öyle minyon da değilimdir yaşımı da gösteririm yani. Gercek seven insan bunlara takılmaz emin ol
Bakar ben kendimden 10 yaş büyük biriyle çıktım 1 yaşı takıyorsun sen 😂
Bakmaz. Yani zamanla biter.
Niye ki bir yaş büyük diye mi
Yaşıtlar bile anlaşamıyorlar..
Erkek 5 yaş büyükken de anlaşamayabiliyolar. Anlaşmamak bunla alakalı değil hele ki 1 yaş gibi küçücük bi sayıyla
O zaman dene gör.
Valla benim babam annemden 10 yaş büyük hiçbir zaman anlaşamadılar
Sen yanlışsın. Başörtülü olmanı sorun ediyorsun. Yaşını ediyorsun..
Yaşımı sen sorun etmiyor muydun demin?
Sorun ama sen de etmişsin yani haklılık payımı doğruluyor.
Sorun etmedim şüphelendim.1 yaş gibi küçük bi şey sorun olamaz😄Ha var ha yok o denli önemsiz bi şey bir yaş yani
İleri de olur 😂
1 yaş ya dediğin şey kim lafını edebilir😄
Eden eder 😂
O da kendi zekasını gösterir🙄🤣
Zeka işi değil. Zevk işi..
Nie bakmasın ben 7 yaş bakmıştm 🙄
Bakar tabi bir yastan ne olacak
Bakar bakar. Kapalı olman nalaka
Erkekler herkese bakar
Kapalıyım ne demek kardeşim bu bi eksimi?
Kapalı olunca daha büyük gözüküyorsun ya
Sana belediye baksınnn
Tapiki bakar nolcak
3 yaşa kadar bakılır
Bakar
Ben 4 yaş büyük kıza da bakarım
bakar
Bakar