Cicek alınması arada sırada falan küçük süprizler :D hoşunuza gider mi hangi ciceği seversiniz gül papatya orkide falan filan,
yoksa cicek dalında güzel mi dersiniz :D
yoksa cicek dalında güzel mi dersiniz :D
Çiçek dalında güzel elbette ama kimse bahçeden çiçek yolup götürmüyor , yapan varsa yapmasın :) Zaten sadece bunun için yetiştirilen çiçekler var koca bir sektör haline gelmiş durumda. Burada çiçek almak bir jesti sembolik bir hareket. Karşındakini önemsediğini, onun için hoş bir şeyler yapmak istediğini gösteren bir davranış. Elbette çiçek almak hoş olur ama bunu başka şekilde de gösteriyorsa bir insan karşısındakine niye çiçek almıyor gibi bir durum da söz konusu olmaz herhalde. İnce düşünmekten zarar gelmez :)
Elbette çiçek dalında güzel ama bazen onu alma nezaketinde bulunmasını isteriz bence çünkü biz kızlar süprizleri ilgiyi severiz değerli olduğumuzu bilmek isteriz :)
Evet zaman zaman alması hoşuma gider kır çiceklerini daha çok seviyorum
Ne aldigi farketmez, her ne olursa olsun ben cok mutlu olurum. Beni dusunmesi yeter :) Eger birsey almissa demekki beni dusunmusde almis :)
güzel olur ama yanında bir de kalıcı hatıra olarak saklanacak bir hediye de olsa ozaman çok çok daha iyi olur:)
Kır çiçeklerini severim 2 senedir saolsn hiç almadı olsn ben onu öyle severm alsa daha iyi olurdu ama neyse
hemde ne biçim en hoşuma giden şey yani dakikalarca sarılmama sebep olurdu... özellikle kırmızı güller
Her kizin hosuna gider ufak suprizler ya da cicek :)
ben cicek severim ama en guzeli ufak surprızler. beni sasırtsın isterim
ben çiçekten böcekten çok anlamam ama arada alırsada kötü olmaz
Evet güzel olur ama hiç almadım malesef -,- Arkadaşlarıma gelir anca ona bakarım zaten -,- Gül iyi olurdu -_-
Ben bikere çiçekleri çöpe attimistom seviyordum çocuğu ama o gün isim vardı çarşıda nasıl olsa iki güne solcak diye çöpe attim :D bikmistim zaten 2 günde 1 çiçek yolluyordu
Bana kimse cicek almadi :((
Papatyayi cok seviyorum
Maydonoz bile verseler yeter benim icin cicek toplayin :(
daha önce hiç basıma gelmedi hayal bile edemiyorum hoşuma gidebilirdi
Orkide ve papatya güzel alınması tabi ki hoşuma gider
odunun kazmanin onde gideniydi... bende kurutacak bir gulu bir olmadi
Gül :) Ama bir tane ve koyu kırmızı.
Gider tabii.. lale olsun
papatyalarla gelirse mutlu olurum :)
Gider tabi papatya orkide falan
Yok kuruyup gidecek zaten istemem
Bana kocaman gül buketi alsınn :)