Istemsiz şekilde Allaha ve dini şeylere kufur etmek kötü düşüncelere girmek bunlardan nasil kurtulurum?

arkadaşlar bugün cuma oncelikle herkesin cuma si mubarek olsun neyse sorumuza gelelim ben istemsiz şekilde her gün küfür ediyorum ama bilerek değil bundan dolayi çok pismanlik duyuyorum bugün namazdayken istemsiz şekilde gene küfür ettim icim yaniyor brn dinimi rabbimi seviyorum normalde asla ama asla küfür etmem etmek istemem ama her zaman böyle oluyo ve bu 12 yaşımdan beri yasiyorum su an 19 undayim ama nedense bundan bir türlü kurtulamiyorum cok kokuyorum bu dünyami yaktim ahiretimi yakmaktan cok korkuyorum bana bir yol gosterin ne olur bıktım bu illeten bu arada bende obsesif Kompulsif bozukluk denen bir hastalik var bide depresyon var gani deli değilim ama bazen deli gibi hareketlerimde var bana bir yol gösterin kurban olayım
Güncellemeler
+1 yıl
arkadaşlar bunun cevreyle alakasi yok yillardir ben dışarı bile çıkıyorum ve hic arkadaşım yok üniversiteye kadarda olmaz olan bir kac arkadaşımda küfür filan etmez
Istemsiz şekilde Allaha ve dini şeylere kufur etmek kötü düşüncelere girmek bunlardan nasil kurtulurum?