Diğer Günaydın mesajı attınız ya da aldınız mıı? nonamebutlolita Takip Et Bilge Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Djddjd Güncellemeler+1 yıl Günaaaydınn🍭✨💅🏻 Günaydın mesajı attınız ya da aldınız mıı? Cevapla Mesaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
hz-ornitorenk Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Almadım. Bu arada resimdekini bi arkadaşa önerdim, işe yaradı. İlk mesajı attım. İkinciyi de sana atim. 1 1 Yorumla nonamebutlolita +1 yıl Anlamadım ya dnsj Yorumla
Çaylakamiral Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 35% +1 yıl Böyle cevap alacaksam hiç günaydın mesajı almayayım ben 😅 0 0 Yorumla
eamorts Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Alsak ne almasak ne? Neden böyle bir soru? 1 3 Yorumla nonamebutlolita +1 yıl Hiç öyle Yorumla eamorts +1 yıl Canım sıkkın kusura bakmayın, gereksiz gerginlik olusturdum Yorumla nonamebutlolita +1 yıl Evet sorun yok Yorumla
BASIMIANNRMYAKTI Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Arrik gunaydin yazanimiz da kalmadi 1 0 Yorumla
EskiBirAğaç Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Senin mesajın sayılıyor mu? 🥺 0 4 Yorumla nonamebutlolita +1 yıl Sen kimsin Yorumla EskiBirAğaç +1 yıl Günceldeki günaydın mesajını kastetmiştim. Seni hiç tanımıyorum. Yorumla nonamebutlolita +1 yıl Ha sayılır evett 🥺 Yorumla EskiBirAğaç +1 yıl O zaman aldım. 🥺😊 Yorumla
BdsmFelsefesi Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Almadım da atmadım da. 1 1 Yorumla BdsmFelsefesi +1 yıl pardon bir kişiden aldım ama cevap yazmadım :D Yorumla
s Taciiiii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 86% +1 yıl Diğer konusunda 2,6b cevap paylaştı. Hem aldım hem attım 1 0 Yorumla
DreamWorkk Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Al Günaydın 1 2 Yorumla nonamebutlolita +1 yıl Aldım sağ ol Yorumla DreamWorkk +1 yıl Sende sağ ol Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Diğer konusunda 14,9b cevap paylaştı. Hayır almadım. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Almadım. Bu arada resimdekini bi arkadaşa önerdim, işe yaradı. İlk mesajı attım. İkinciyi de sana atim.
Anlamadım ya dnsj
Böyle cevap alacaksam hiç günaydın mesajı almayayım ben 😅
Alsak ne almasak ne? Neden böyle bir soru?
Hiç öyle
Canım sıkkın kusura bakmayın, gereksiz gerginlik olusturdum
Evet sorun yok
Almadım da atmadım da 😀
attım da aldım da :D :D
Arrik gunaydin yazanimiz da kalmadi
Senin mesajın sayılıyor mu? 🥺
Sen kimsin
Günceldeki günaydın mesajını kastetmiştim. Seni hiç tanımıyorum.
Ha sayılır evett 🥺
O zaman aldım. 🥺😊
Aldım galiba hatırlamıyorum
Almadım da atmadım da.
pardon bir kişiden aldım ama cevap yazmadım :D
Almadım
Hem aldım hem attım
Almadım
Almadım, atmadım da
Elbette 😏
Almadım
Günaydın 😃