İşyerinde bı mimar var yeni geldi ya kız ses tonuyla bile hayattan bezdiriyor beni 😒 onun yüzünden şantiyeden soğudum 2 aydır... Şöyle rezil mesleğiyle alakası yok işini de bilmiyor daha toy ama bilmedigi halt yok çar car car Erkekleri bir kullaniyor ben hayretle izler oldum kanım donuyor bazen hele birini şu an parmağında oynatıyor o da bizim kısım şefimiz o. r. spu bana yaltiramadigi iş olunca bizim şefi kullanıyor s. ke s. ke yapıyoruz biz de😂
hayır ben sadece boş konuşmuyordum. İnsanlar uğraşıyordu çok iyi arkadaş edindiğimi sandım sonra sattı beni yalnız kaldım yalnız kaldığım için hiç çıkmıyordum. Sonra Tuğçe adında iğrenç bir kız vardı okulda yüzüme bakmıyordu sonra eve beraber gitmek istiyordu yok canı sıkılınca gel gezelim diyordu anlayacağın kullanıyordu. birde birkere aradı beni dedi dışarı çıkalım aynen böyle dedim ben ona e arkadaşlarınla çık dedim onlar burada değil mi ne dedi zaten gelseler beni aramazmış aynen böyle dedi inanabiliyormusun bir insan ancak bu kadar iğrenç olabilir. hikayem çok uzun gerisini anlatamayayım.