Bacak alınıyorda surat alınıyorda kolu neden bırakıyır kadınlar bide fazlaca goz onunde? acıtıyorsa diğer yerlerde acıtıyor yani çok zor bişey değil. Erkekler bunu itici bulmuyormu? Ben boşunamı uğraşıyorum yani bileyim almayım bende
Cevabın nedir?
- Diğer konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılHelal olsun kız sana harbiden helal olsun. Etek giyecem diye bacakları alıyor kezbanlar, ama kolsuz giyerken koldaki kıla hiç bakmıyorlar. Ulan o zaman bacaklarını da alma madem kıllı olmaktan çekinmiyorsan. Bizim kızlarımızın ağda kültürü sadece bacak ve koltukaltından ibaret. Diğer yerler orman gibi. Sakal bıyık alanda yok maalesef. Erkekler bile artık bu kadar kıllı değiller ya. Kadında kıldan nefret ediyoruz nefret. Sevgilimden soğumuş insanım sırf bu yüzden. Bazıları sarart demişte. Ne farkeder arkadaşım ha siyah olmuş ha sarı. Sen takmıyorsun ama erkekler onun rengine bakmıyor. Erkek için ordaki sarı da olsa kıl, syah ta olsa kıl. Sonra gelip ağlanırsınız burada niye beni kimse beğenmiyor diye. Adam kendisinden kıllı bir yaratığı neden beğensin? .
02 Yorumla- +1 yıl
Aynen oyle. d y toptan al ya direk alma, banada kollarını niye alıyorsun ya abartma falan diyorlar birde ordan rahatsız oldumda sordum
- +1 yıl
Yok sen doğru yolda ilerliyorsun :) Keşke her kız senin gibi olsa :)
En İyi Cevaplar
Tabi ki de al. Bir karinca gectiginde kaybolmamali o kolda.
08 Yorumla- +1 yıl
. d. d. d onlar nadir istisnai kızlar, seyrek tüyden bahsediyorum kank. d
- +1 yıl
Sorunu bulamadım kank ya, insan haber verir. d
- +1 yıl
Ben burdamı yaşıyorum kanka ya denk gelememişim, d bir dahakine gelicm;)
- +1 yıl
Bak yasa. d bende torpil geçtim hadi sana;)
+1 yılBence de alınsın yani. Açık renkte olsa alınmalı. Kadında kıla tüye gerek yok. Her yerini al, kollarını almaya üşen, yok böyle şey
01 Yorumla- +1 yıl
Demi yani kınıyorlar bide beni abartıyosun bu işi diye. d
Sorunun saçmalığına bak sen alıyorsun diye herkes almak zorunda mı be? Sen kıllarını erkekler için alıyorsan bu senin sorunun.
13 Yorumla- +1 yıl
Mıkk soru adı üstünde, hepiniz alın yazmıyor neden almıyorsunuz yazıyor
- +1 yıl
* sen alma tamam şempanzem
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
28
Cevap
28Cevap
Diğer konusunda 438 cevap paylaştı. Boşuna uğraşmıyorsun, kol kılları da alınmalı. Kız hali ile almıyorlar burada erkeklere laf edenler var. Buradaki kızların çoğuna göre göğsümüzdeki, kolumuzdaki, bacaklarımızdaki kılları alacakmışız. Rusya' daki kadınlar erkekleri kılsız diye şikayetçiler , Akdeniz sahillerine akın ediyorlar erkek görmek için bizimkiler dert yanıyor. Erkek kılsız olursa kadından farkı kalmaz ki. Kızlar çok beklerler onlar istiyor diye kıllarımızı alacak değiliz.
08 Yorumla- +1 yıl
Aynen erkek kılsız kadın kılsız bende karşıyım ona erkeğe bir yere kadar yakışıyorda
- +1 yıl
Aynen oyle kırolukla bağdaştırmadqn geliyor bence bu anti kıl severliği
- +1 yıl
Aynen erkeğin maske yapması ağdası krem sürmesi bile bazen itici geliyor. Parfüm sıksın yeter tek bakım aleti olsun
- +1 yıl
. d. d sende az ideal değilsin, uzun omur ilişkine. d
+1 yılşimdi ben bir erkek olark kol kılı dahil bir ağda olayına bulaştım nasıl oldu boşver :D diğer hiç bir bölgede sıkntı yok ama kol kılları konusunda aşırı tepki aldım ama çok aşırı bayanlara gelince kol kılı nedir ya berbat ya benden beterleri var sıksınlar kafalarına bide bayanım diye geziyolar
02 Yorumla- +1 yıl
Sen bulaşma boş ver yakışıyor erkeğe. d
- +1 yıl
:D kol kılı tek yakışan :D six packler varken göbek kılı adsads kafasına sıksın öyle insan ki var öleleri de
+1 yılBenim kollarım bile -bir erkek olarak- tüysüz ise, siz bayanların kesinlikle kol tüylerinden kurtulması gerekir. Hayır yani anlamıyorum, en görünmedik yerindeki kılları alan kız bile kol kıllarına dokunmuyor. Hayır kapalı olan bir bölge de değil, özellikle yazın sürekli gözümüze çarpıyor.
https://i.hizliresim.com/Q1AQaG.jpg115 Yorumla- +1 yıl
Ulan var yaa.. kizlara vucut gostermek icin.. ne adamsin :D
- +1 yıl
Dervişin fikri neyse odur kardeşim..
- +1 yıl
Kollar şekil önümden çekil hesabı. d sen alıyomusun
- +1 yıl
Çok az çıkıyor bende, yok denilecek kadar az. Sir ağda ile alıyorum 2 dakika sürmüyor. Cımbızla alsam bile alınır yani o kadar az.
Alınmış gibi mi görünüyor ki? :)) - +1 yıl
Evet, pek alışık olmadığımız bir görüntü olduğundan olsa gerek
- +1 yıl
Genel olarak kılsız bir efendiyim.
Hayır yani alındığı belli oluyor mu diye sormuştum:))
Genelde galeri.uludagsozluk.com/.../...-erkek_102839_m.jpg şu şekil erkeklere alıştığınız için olabilir mi? :))
Peki ya sence kılsız olmam, negatif bir özellik mi? - +1 yıl
. d. d. d o kişilere erkek olarak değil kıro olarak bakıyoruz ama ben bir yere kadar kılı yakıştırıyorum erkeğe, çok hoşuma gitmiyor kılsız. Ama kızlar senin gibi seviyor sanırım genelde ;)
- +1 yıl
Ben de kıl köklerimin belirgin olmasını, ama sarı sarı olmasını isterdim. Ayva tüyü gibi çıktığı için alıyorum:))
Kızlar beni seviyor, severler yani:)) Egom yazdı bunu pardon hihihi. - +1 yıl
Egona selamlar. d beece o ufak tüyleri bırak ama daha hoş olur gibi
- +1 yıl
Hafif kıllı mı gezeyim:))
Siz öyle diyorsanız leydim.. - +1 yıl
Hem kıllı hem kibar, şimdi oldun. d
- +1 yıl
Kıllı değil, tüylüyüm ben sinyorita :)))
- +1 yıl
Bilimsel olarak insanda tüy bulunmaz , tüy kuşlarda bulunur, geri kalan hayvanlarda kıl var, seyrek ince kıllısın;)
- +1 yıl
Ah, pek de zekisiniz efendim..
Tam bir Madame'sınız :)) - +1 yıl
Teşekkür ederim ronesanstan fırlamış adam
istemiyorsan alma çok dert eden sürer papatya suyunu sarartır olur biter kol yani sonuçta ayrıca erkekler için almıyoruz tüylerimizi kendimiz için sonuçta doğal olarak isteyen alır istemeyen almaz bence
12 Yorumla- +1 yıl
Ben erkekler için alıyorum valla yoksa bıyığımdanda rahatsız değilim
Diğer konusunda 335 cevap paylaştı. Hiç bir kiz ark. da itici gelmedi bana. bence siz biraz kafanizda büyütüyorsunuz.
Siz hic erkek ark. sakali uzun diye itici geldiğini söyleyen sduydunuzmu?01 Yorumla- +1 yıl
Erkekte kıl normal ama sen kadında bıyığı falan itici bulmuyırsan o ayrı. Ben rahatsız oluyorum kendimdeki kıldan
Diğer konusunda 410 cevap paylaştı. oda bişeymi bıyık bırakan kızlar var. yemin ederim benden çok yüzünde kıl tüy çıkan hatunlar var :D Testesteron fazlalığı bence bu... kızlar madem bakımlı oluyor onlarada yardımcı olsunlar... kollarda kıl olan iticiliği ayrı zaten.
00 Yorumla
+1 yılSeni bulursam EVLENECEM. :D Şaka bir yana benimde hoşuma gitmiyor koldaki kıllar. İTİCİ geliyor. Kankam Hüseyinin kolunu tutuyormuşum gibime geliyor. :)
00 YorumlaFaulleri olan bıyıklı belinde ve göğüslerinde kıl olan kızlar varya hani nerdeyse erkek olacakmış ama son anda dönmüş gibi olan tipler vardır heh işte onlar itici ötesi benim için. Yoksa koldakiler sorun değil zaten :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılacıyo. diğer yerlerim acımıyo. hem kol kılları aldıkça artıyo. bir bulaşırsn yaz kış almak zorundasın inceyse sorun yok hem beğenen böyle beğensin ne yapayım yani. bu... erkeklere de yaranılmıyo bee
01 Yorumla- +1 yıl
Zor bişi değilmi hafayada bir epilatoru gezdir yani ama boyle seviyorsan kendini bşy diyemem kanki;)
Gizli Üye(30-35)+1 yılaldıkça daha sert çıkıyor hepten çirkin bir görüntü oluşuyor bence surekli takip etmek gerekicek haftda bir falan bir de takıntılıyım ben her hafta almak zorunda kalacağım
01 Yorumla- +1 yıl
Aynen ben her hafta alıyorum iki dakkamı almıyor yani epilatorle zor bşy değil
+1 yılburada laf yapan erkekler alsın bacaklarını kollarını o zaman alıcam. Rahatsız etmiyor fazla beni zaten siyah ve çok değil.
14 Yorumla- +1 yıl
Erkeksi bişey kıl kızlar o yüzden alıyor erkeğe gerek yokki
- +1 yıl
bize laf söylerler ama kolları orman gibi iğrenç duruyor onlarda daha kötü dururyo bende kolumu alırım acımıyor zaten yani asıl sorun o değil erkeklere baksana neler diyolar:D
- +1 yıl
Ya senin bakış açın ben çok severim erkekte kılı sırt hariç. d erkeklik hormonuyla alakalı bşy
- +1 yıl
biz erkekler dişlerimizi fırçalamalıyız, ter kokmamalıyız, temiz olmalıyız da siz galiba cinsiyetleri ne olduğunu daha anlamadınız
Diğer konusunda 526 cevap paylaştı. annelerimizden dolayı. benim annem hiç almamı istemedi sonra gittim aldırdım 2 gün konuşmadı benle. aynı şeyi kaşlarım içinde yaptı. bazen hiç anlayamıyorum annemi
03 Yorumla- +1 yıl
O nasıl bir mantık ya. Kızının ağda yapmasına karışıyor...
- +1 yıl
Aynen bazı anneler öyleler. d yavaştan alıştırmak lazm onları
Aynen adam haklı fıstk gibi beyaz tenli kızlar ama kolda kıl ellerine bakıyorsun tatlı tatlı yeni doğmuş bebek eli sanki ama kollara gelince bizim hikmet abi
00 YorumlaDiğer konusunda 476 cevap paylaştı. Kol, diğer bölgelere nazaran neredeyse hiç acımıyor!
01 Yorumla- +1 yıl
Bencede ilk aşıkta belki ama sonrasında benim için televizyon izlerken yapacağım eğlenceli bir aktivite bile oldu. d
+1 yılİsteyen alır isteyen almaz arkadaşım kol kılımıza da laf geldi en sonunda.
23 Yorumla- +1 yıl
Alın demiyoruz arkadaş neden almıyosunuz diyoruz gocunma
- +1 yıl
Sen sor diye almıyoruz
- +1 yıl
o zaman size Selin abi derim :)
Beni kol kılları hiç rahatsız etmiyor şahsen. Ama hep göz önünde olursa alırım
00 Yorumla
+1 yılBen almiyorum cunku bende hic ama hic kil yok. sanirim ben sansli butundenim.
00 Yorumla
+1 yılYoo bence gereksiz değil benim kilerde ince tüyler di ama ben aldım çok daha guzel oluyor :)
00 Yorumlaşakası bile olmaz parasını versem evden kovarım.. diğer yerleri o kadar miğde bulandırmıyo (kendi adıma)
00 YorumlaDiğer konusunda 648 cevap paylaştı. Haklisin cok itici neden almazlar bende bilmiyorum bir kiza sormak lazim buyuyunce dokulur diye mi bekliyorlar
00 Yorumla
+1 yılvalla haklısın ya. hani seyrek olur açık renk olur kabulüz ama ibrahim tatlısesin kolları gibi kollar var
01 Yorumla- +1 yıl
Ben o mantığıda anlamıyorum. d seyrekte kıl gür olanda. O şekilde almayan kızlar ayrı kategori, ben seyreksede alınmalı mı diye soruyorum
+1 yılAynen öyle. Neymiş daha çok çıkarmış. Diğer yerler daha az mı çıkıyor.
20 YorumlaDiğer konusunda 747 cevap paylaştı. Tüy gibiyse güneşte güzeken alma yanide, kıl ise al bence
02 Yorumla- +1 yıl
Tüy gibiydi ama ben aldım şimdi gözükür sanırım bilmiyorum ama bıyıkta bacaktaki tuykerde o şekilde hiçbir yerimizi almayalım o zaman
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok belli olmuyorsa alma bence zaten ne gerek var ki. Çıkmaya başladığında çok çirkin duruyor hiç gerek yok
01 Yorumla- +1 yıl
Yok durmuyor ya gozukmuyorki hiç iyi epilatorle çıkmaya başladığı an yine alıyosun
+1 yılÇok kötü gözüküyo ve dikkat çekiyo ya alınması lazım
00 YorumlaDur şimdi bırak kılları falan foxs tvde kocamın aylesi dizisi var onu izliyorum kılla falan uraşamam:)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAçıkçası ben alıyorum ya bence hiç hoş gözükmüyor ve çoğu arkadaşımda alıyor ya :/
00 Yorumla
+1 yılher yeri temiz ve pürüzsüz olması gerekir kızların. bir bayana yakışan budur nazik ve tatlı olmalıdır bayan kıl oldu mu iter karşısındakini
10 Yorumlakoltuk altını kes de diğer yerler kalsa da olur panpa :D
00 Yorumlabuluyoruz ama naparsın sonra derler ki adonis six pack hıımınaaa
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsarısın oldugumdan dolayı belli olmuyor esmerler için şart gerçekten de erkek kolu gibi oluyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen aliyorum ama tekrar cikarken diken diken oluyooo kisa olduğu icin o halde alinmio da:(((
02 Yorumla- +1 yıl
Kirpi Style. d epilator değiştir benim her boyu alıyor
Cevap sahibi+1 yılBen ağda yapiyorum ama epilatör batık yapiyo bende:(((
Gizli Üye(30-35)+1 yılsevgiliminki var. onu üzmeden nasıl almasını söylesem. kollarındakini
01 Yorumla- +1 yıl
Bu sayfayı okutt senin şubyorumunuda hızlıca geç;)
Diğer konusunda 835 cevap paylaştı. Kizlarda kiz cok itici oluyor hele biyik varya cakmakla yakasim geliyor
00 Yorumlakıl benim kol benim kardeş sanane
32 Yorumla- +1 yıl
Mık almı diyoruz neden diye soruyoruz soru sitesiya bu hani?
- +1 yıl
bu kızlar da bir soruyu anlamadılar bu bazı kızlar alsada çekici gelmez bize
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYok ben seviyorum. daha doğal oluyor kol kılları. Ama bacakta olmasın. Bide kıçında.
01 Yorumla- +1 yıl
E bacakta kıllı daha doğall
+1 yılKıyamıyorum kol kıllarıma.
01 Yorumla- +1 yıl
Vicdanlı kız. d
Kıllarimla mutluyum:)
00 Yorumla- Diğer konusunda 806 cevap paylaştı.
+1 yıleşitliği yanlış anlayanlar onlar :D
00 Yorumla
+1 yılBelli olmadığı için almıyorum :)
00 YorumlaSuratinizda kil mi cikiyor :S
03 Yorumla- +1 yıl
Bnde bıyık kaş falan var yani alıyorum onlar suratta yalnız
- +1 yıl
kıl almak doğal yollardan olursa sağlıklı erkek gibi gözkmmek daha mı sağlıklı
ben aliyorum kollari :D
00 YorumlaDiğer konusunda 1,4b cevap paylaştı. Seni daha iyi görebilmek için
01 Yorumla- +1 yıl
. d. d
Gizli Üye(36-45)+1 yıltüy şeklindeyse sorun olmaz
01 Yorumla- +1 yıl
Asıl o değişik bence, tüy yani al gitsin acıtmaz
+1 yılöyle bir sorunum yok :P
00 Yorumla
+1 yılkol kılı olanlar duşunsun
00 Yorumlaerkek gibi oluyolar ya öyle iğren.
00 YorumlaSus nolur sus daha fazla kıl deme midem kalkti
02 Yorumla
+1 yılbencede alınmalı , iğrenc
00 Yorumla
+1 yılbende yok nasıl olsa :FDDF
00 YorumlaTurk kizlarinin biyiklari bilene var 🐔
00 Yorumla
+1 yılben bulurum fazla ise
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılonlarda kızmı bırak allasennn :d
00 Yorumlabence alma bacak al yeter
06 Yorumla- +1 yıl