Selam, toplum da bunu çok yaşadım mesela birinin fikrini beğenmedin veya desteklemiyorum hemen tipime sallıyor. Sırf bu yüzden herkese tamam diyorum yoksa tipimden vurucak eminim, böyle daha iyi sanırım. Sosyal medya sırf bu yüzden kullanmıyorum twitter mesela fikrini beğenmezsen direk fotoğrafını ss alıp tipe bak diyorlar. Çirkin olmak benim suçum tabiki dış görünüş her şey de, tipe sallamak bana bazen korkutucu geliyor. Sizin düşünceleriniz nedir?
İnsanların istediklerini yapmayınca neden dış görünüşe saldırıyorlar?
Sonuna kadar dinlerim.. tepki vermemi bekleyene kadar.. her yolu dener... olmayınca, istediğini alamayınca başkasına sarar.. Tamam demek güzelmiş... akıllı seçim... ... Aslında her kesin dış görünüşe saldırır öyle kişiler... güzele de der güzelliğine mi güveniyon gibisinden...😒
Hedef gostermeyi ve hedefe acik hale getirmeyi seviyor insanlar.. Insanlarin geneli diyeyim.. Dogru olani ve adaletli olani elbette dile getireceksin bu olmasi gerekendir.. Karsi taraf bana boyle yapacak diye adaletsiz ve doğru olmadan davranamazsin.. Davranmamalisin.. Asla dogru soylemekten ve adaletli soylemekten vazgecme karsi taraf ne yaparsa yapsin. Karsi tarafin elinden gelen o denek ki fotograf gostermek : )
Seni tanımadığı için eksik huylarını bilemiyor ve ordan saldıracak malzeme bulamıyor. Ortada sadece tipini gördüğü için ordan sallamaya başlıyor bu kadar basit. Seni tanıyan biri olsa huyuna laf söylerdi
Ne kadar çaresiz ve ezik olduğunun kanıtıdır bu. Senin hakkında en ufak bir bilgiye sahip bile değilken senden bir rica da bulunması üstelik onu red edince hakaret etmeye çalışması çok acınası.
Çünkü küçük ve kalpleri kötü insanlar karşısındakileri kırıcı sözler söylemek rencide ettiklerini sanatlar fakat sadece sanarlar gül geç takma bile Allah kalp çirkinliği karakter bozukluğu vermesin gerisi bir şekilde halloluyor inanki 🤗
Ayrıca çirkin olmak benim suçum demişsin fakat Allah kullarını çirkin yaratır mı seni insan olarak yaratmış sen çok güzelsin bir kere hayvan olarakta yaratabilirdi mesela böyle düşün lütfen
Nasıl bir tipin var ki bu kadar şikayetçi oluyor insanlar?
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Boylelerinde beyin yok empati yok farklı fikirlere saygı duyma yok kendi tiplerine bakmadan baskasına sallarlar onlar insan bile degil beyinleri yok ki hic uzulme bile cevaplarini ver sussunlar