Güncellemeler
+1 yıl
Doktor bey bir şey daha sorabilir miyim bende çocukken gece idrar kaçırma vardı 9 10 yaşına kadar geceleri altıma bez bağlıyordm o zamanlar idrar tahlili yaptırdk enfeksiyon kaynaklıydı tekrar tekrarlar mı acaba bu her zaman değil ama arada geceleri i yine kaçırabiltorm bazen 🤦♀️
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Biri yuzde olarak diğeri sayi olarak ifade edilme sekli
Merhaba doktor bey öncelikle Allah sizlere kolaylık versin hakkınızı ödeyemeyiz🙏 Allah yardımcınz olsun, benim sayı olarak normal gözüküyor ama yüzde olan yüksek bir sorun var mıdır eğer ikisi de yüksek olsa mı sorun olurdu?
Hiçbir sorun olmaz. Su donem düşmesinden daha çok korkuyoruz. Muhtemelen viral bir enfeksiyonla karşılaşmış olabilirsiniz. Bunun yanında wbc sayısı kaç?
5,75 yazıyor yüksek ya sa düşük demiyor ben tahlil yapalı baya oldu ama geçen gün bakarken merak ettim ancak neut yüzde olanı düşük sayı olarak normal, ve pct de yüksek yazıyor diğer tüm hepsi normal sınırda
Eğer hem yüzde hem de sayı olarak yüksek olunca sıkıntı mı olur sayı ve yüzden in birbirinden farkı var mı hangisi daha riskli acaba
Kafana takmani gerektirecek bir durum yok rahat olabilirsin
Netten baktım da bazıları yüksek olunca aids fakan yazıyor öyle olsa hepsi mi yüksek olurdu çok soru sordum kusura bakmayın doktor bey
Wbc yükselir ve de bu oranlar artarsa bir enfeksiyon var diyebiliriz. Bunun yanında beslenme, sigara içmek, aşırı stres ve enfeksiyon durumları da sayiyi degistirebilir
Ne aidsi ya onlar çok ekstrem şeyler sizin hiçbir şeyiniz yok. Laboratuvar tahlilleri hastanın hikayesi ve fizik muayenesi ile birlikte degerlendirilir
Ben de wbc yok o zaman öyle bir şey yoktur değil mi neut yüzde düşük olunca aynı zaman da pct yüksek olunca korktum
Onun için ayrı test mi gerekli yani aids belirti vermez mi testler de
Aids için suphen mi var? Burdsn yazmak istemediğin şeyleri mesaj atabilirsin
Yok ama korktum yine nette öyle yazınca hemen aids ya da kanser yapıyor netteki bilgiler 🤦♀️😂
Eger şüpheli bir iliskin yoksa aids ten korkmana gerek yok. Nete çok bakma kafan karisir
Nette siroz vs yazıyordu korktum o yüzden rahatltoz beni çok teşekkür ederim
Onlar çok ekstrem durumlar. Sen rahat ol keyfine bak
Evet çok teşekkür ederim allah sizlerden razı olsun kolaylıklar diliyorum 🙏🙏🙏
Çok teşekkür ederim geçmiş olsun
İdrar yolu enfeksiyonu her yasta görülebilir. Çok sık olursa araştırmak gerekir
Anladım, teşekkür ederim tekrardan 🙏