Diğer Bu aralar boş zamanlarınızda neler yapıyorsunuz? Justelviraaa__ Takip Et Guru Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Evet, bu sıkıcı günlerde boş zamanınız oldukta neler yapıyorsunuz? Neyle uğraşıyorsunuz?P. S Ben yarım bıraktığım 'Dorian Gray'in Portresi'ni okuyorum, arada film izliyorum. #Justelviraaa Bu aralar boş zamanlarınızda neler yapıyorsunuz? Cevapla Film Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Meddiii Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Şu kitap hevesi bir bende mi yok ya alıp yıgdım eve açtigim yok. Yemek yapiyom dizi izliyom bu ara ev hanimi modundayim. d 1 2 Yorumla Justelviraaa__ +1 yıl 😂😂 Kolay gelsin Yorumla Meddiii +1 yıl Sağol. d Yorumla
bu88bu Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 93% +1 yıl Tv izliyorum, telefondan oyun falan oynuyorum ama yine de çok sıkıcı 😂 1 2 Yorumla Justelviraaa__ +1 yıl Evet, orası öyle. Çok sıkıcı Yorumla bu88bu +1 yıl Yapacak pek bişi yok zaten insan sıkılıyor haliyle herşeyden bir süre sonra 😀 şu yasaklar falan kalksada bir rahat etsek Yorumla
İhtimalsiz_Olasılık Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Bu kitap çok iyiydi, bana hep sonbaharı anımsatıyorBen de şu sıra yeniden okumaya başladım, iyi geliyor 1 0 Yorumla
BlueCupcake Takip Et Master Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Perşembe gününden beri arkadaşlarım ile çokça vakit geçiriyorum :-) kitaba baslayacam birde. 1 0 Yorumla
AçarakŞah Takip Et Master Yaş: 29 , eic 80% +1 yıl Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. İnsanların kaldıramayacağı şakalar hazırlıyor ve şeytani planlar yapıyorum. 1 0 Yorumla
RCasper Takip Et Yoda Yaş: 40 +1 yıl Diğer konusunda 840 cevap paylaştı. Aktif çalışan bir bireyim. Spor yapıyorum bu vücuda yeterince yük bindiriyor. Boş vakitlerde film izlediğimde oluyor ve farklı işlerim de 1 0 Yorumla
Bir_Kızçe Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Peki bunun benim en sevdiğim kitap olması 😂❤️ 1 8 Yorumla Justelviraaa__ +1 yıl vallah de sjsjsjsjsj Çok güzel kitap gerçekten Yorumla Bir_Kızçe +1 yıl Vallah sjdjssjs anlamak için sakin kafayla okumak gerekli ama Yorumla Justelviraaa__ +1 yıl Aynn, sesli yerde falan hiç anlamıyorum. Yorumla Bir_Kızçe +1 yıl Evet derin bir kitap düşündürücü Yorumla Justelviraaa__ +1 yıl Boş yere sis'im olmamışsın djdjdjd Yorumla Bir_Kızçe +1 yıl Tabii ne sandın dnxjdnsns Yorumla Justelviraaa__ +1 yıl farklı olduğumuzu sandım uwuwhshsh Yorumla Bir_Kızçe +1 yıl Waow 😂💕 Yorumla
sertadam19 Takip Et Xper 5 Yaş: 42 +1 yıl pc oyun takiliyorum film izliyorum KS de yorum atiyorum 1 0 Yorumla
Dropgun Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Hiçbir şey yapmıyorum :)) 1 1 Yorumla Justelviraaa__ +1 yıl Şaşırmadım :)) Yorumla
Mervexxx123 Takip Et Xper 1 Yaş: 27 +1 yıl Yks sınavına hazırlanmaya devam 😂 1 4 Yorumla _Gizli_uyeeee +1 yıl Yks anlami ne Yorumla Mervexxx123 +1 yıl Yükseköğretim kurumları sınavı yani üniversite sınavına hazırlık Yorumla _Gizli_uyeeee +1 yıl Sizde kac sinav varki bizde 1 tane Yorumla Mervexxx123 +1 yıl Şöyle anlatayım yks 3 oturumdan TYT AYT ve YDT sınavlarının birleşimidir.1. oturum tyt 2. oturum ayt 3. oturum ydt dir. Yorumla
hasandldl Takip Et Guru Yaş: 26 +1 yıl Diğer konusunda 2,1b cevap paylaştı. Dizi, film izleyerek 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Şu kitap hevesi bir bende mi yok ya alıp yıgdım eve açtigim yok. Yemek yapiyom dizi izliyom bu ara ev hanimi modundayim. d
😂😂 Kolay gelsin
Sağol. d
Tv izliyorum, telefondan oyun falan oynuyorum ama yine de çok sıkıcı 😂
Evet, orası öyle. Çok sıkıcı
Yapacak pek bişi yok zaten insan sıkılıyor haliyle herşeyden bir süre sonra 😀 şu yasaklar falan kalksada bir rahat etsek
Bu kitap çok iyiydi, bana hep sonbaharı anımsatıyor
Ben de şu sıra yeniden okumaya başladım, iyi geliyor
Perşembe gününden beri arkadaşlarım ile çokça vakit geçiriyorum :-) kitaba baslayacam birde.
İnsanların kaldıramayacağı şakalar hazırlıyor ve şeytani planlar yapıyorum.
Aktif çalışan bir bireyim. Spor yapıyorum bu vücuda yeterince yük bindiriyor. Boş vakitlerde film izlediğimde oluyor ve farklı işlerim de
Peki bunun benim en sevdiğim kitap olması 😂❤️
vallah de sjsjsjsjsj Çok güzel kitap gerçekten
Vallah sjdjssjs anlamak için sakin kafayla okumak gerekli ama
Aynn, sesli yerde falan hiç anlamıyorum.
Evet derin bir kitap düşündürücü
Boş yere sis'im olmamışsın djdjdjd
Tabii ne sandın dnxjdnsns
farklı olduğumuzu sandım uwuwhshsh
Waow 😂💕
pc oyun takiliyorum film izliyorum KS de yorum atiyorum
Hiçbir şey yapmıyorum :))
Şaşırmadım :))
Okumuştum sıkılmıştım
Verimsiz geçiyor bi şey yapmıyorum
Yks sınavına hazırlanmaya devam 😂
Yks anlami ne
Yükseköğretim kurumları sınavı yani üniversite sınavına hazırlık
Sizde kac sinav varki bizde 1 tane
Şöyle anlatayım yks 3 oturumdan TYT AYT ve YDT sınavlarının birleşimidir.1. oturum tyt 2. oturum ayt 3. oturum ydt dir.
film izliyoruz
Sadece müzik
Dizi, film izleyerek
B*k gibi