Diğer En sevdiğiniz ağaç hangisi? M-B-B Takip Et Guru Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Yapay Zekaya Sor Benim sevdiğim ve bahçeye ektiğim kırmızı yapraklı japon kızıl akçaağacı. 3 sene oluyor ekeli ve kırmızı yapraklarını çok seviyorum.Siz hanhi ağaçları seversiniz? Güncellemeler+1 yıl Günaydın soru güncel 🙂 Güncellemeler+1 yıl Güncel. En sevdiğiniz ağaç hangisi? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
İhtimalsiz_Olasılık Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Ben de turuncu yapraklı ağaçları seviyorum. Bir tane var, kar yağsa bile o yapraklar 4 mevsim üzerinde 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Söğüt Hatta bunun bi şiiri de varSalkım söğütler yıkıyordu suda saçlarını... 1 0 Yorumla
Morpijama Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Kiraz agaci sakura😍😍😍😍 1 1 Yorumla M-B-B +1 yıl Evet o da çok güzel 🥰 Yorumla
Ayzıiıttt Takip Et Master Yaş: 108 , eic 32% +1 yıl Meşe severim meşe. 1 3 Yorumla M-B-B +1 yıl Meşe odunuyla dövmek istediklerin var sanırım baya bir vurgu yaptın 😂 Ayzıiıttt +1 yıl Hayır meşenin benim genlerime sahip yerle ilgisi var insanlara dövecek kadar önem vermem ellerime yazık 😄 M-B-B +1 yıl İlginçmiş, anladım. Şiddete hayır diyerek kamu spotunu da şuraya bırakalım 😊
MuhaKz Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 58% +1 yıl Diğer konusunda 441 cevap paylaştı. Erguvan 💗 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ben de turuncu yapraklı ağaçları seviyorum. Bir tane var, kar yağsa bile o yapraklar 4 mevsim üzerinde
Söğüt
Hatta bunun bi şiiri de var
Salkım söğütler yıkıyordu suda saçlarını...
Kiraz agaci sakura😍😍😍😍
Evet o da çok güzel 🥰
sakura
bu da çok güzel amaaa
Meşe severim meşe.
Meşe odunuyla dövmek istediklerin var sanırım baya bir vurgu yaptın 😂
Hayır meşenin benim genlerime sahip yerle ilgisi var insanlara dövecek kadar önem vermem ellerime yazık 😄
İlginçmiş, anladım. Şiddete hayır diyerek kamu spotunu da şuraya bırakalım 😊
Yeşil erik ağacı
Erguvan 💗
Salkım söğüt