Arkadaşlar bu çevik kuvvetlerin boyu en az kaç cm'den başlıyor?
Yanlarında yavru kedi gibi kalıyoruz başka bir ırk gibi kalıyoruz psikolocimiz bozuluyo :D
Yanlarında yavru kedi gibi kalıyoruz başka bir ırk gibi kalıyoruz psikolocimiz bozuluyo :D
ben çevik kuvvetim öyle bir şey bouyumuz en az 185 başlıyor 1.95 kadar yolu var ben 1.87 yim :)
sağlılıklı günler dilerim.)
Pentatonix
Bişiy sorucaktım benim yaş şu an 17 ve polis olmaya kararlıyım boy şu an 1.73 yani 20 yaşına kadar 1.75 üstü mutlaka olurum diyorum ama diyelimki 1.75 de kaldım çevik olabilirmiyim acaba çok düşünüyorum bu konuyu ne yalan söyliyim :) boyumu bu yaşta kompleks yaptım baya :(
Cevvik kuvvet neden bu kadar havalı egolusunuz anlamış değilim 🙄
Standartın üstünde boyları var ve www.google.com.tr/search
EİC olarak seçmem mümkün değil ama EİS olmalı bu. :)
bazıları 10 numara boy pos vücut tip bazıları bodur
Cevap
33Cevap
cevik kuvvet polisleri hayatı boyunca lisede vs itip kakılmıs sonrada bir şekilde polis okuluna gitmiş armutlardan olusuyo polis olduklari için kendilerini bişey zanneden nasilsa devlet arkamda diyen yalakalar topluluğu ayrica kızlarda boyuna posuna değil ayda aldiği 2500 3000 tl ye baktiğindan dolayi ppopülerdirler
Boy secim yok. Tahsil durumuna bağlı ben normal ayakabiyla yanlarına giyimde benden kısası da var boyutunda olanda. Uzunu kesfedemwdim. :) botlar. Boy farkı yapıyor.
Özel secim diye bisi sadece beli kurumlarda onlarda. Kolay deyim çeşitli kapasiteleri asmak lazim. :)
Botlar 4-5 cm. uzun gösteriyor.. Ee tabi boyları da ortalama bir insandan daha uzun annişko adfldsaglkh
Botların topuk boyu en fazla 3-4 cm kısaca çamur atmayın çevik kuvvetimize.. Benim ayakkabısız boy 1.90 birde bot giyinsem 194 cm devasa insan olu verdim.. daha önce kısamıydım?
özel seçim onlar :)
beni atlamışlar işte fg dfg:)
1,80 o kadar uzun değilim cnaım :)
sao canım :)
Onlar kalıptan geçmiş Adamlar seçerken uzunları seçiyorlar.
Senin boyun oranın daha güzel bence :)
Böyle dikkat çekmek için illa çevik mi olmak gerekiyor :D tamam boyları uzun da o botlar sanırım farkı yaratan :D
Pmyo okullarından mezun olanlarinin % 90 i çevik olarak gorev yapar ozel secim degillerdir boylar tesadüf. Baya bilgim var bizde bu sene kazandık :)
1.67 diye biliyorum ama genelde iri yapılı arkadaşlar seçtiğinden ötürü minyon arkadaşları göremiyoruz aralarında
187im bana nomral geliyorlar.. ama boylarından önce insan olduklarını düşünmüyorum..
Türk evladi böyle abisi
Kisa boylu çelimsiz kişiler mi olsun
Dosta düşmana korku saliyor adamlar
Sen çok kısa olmayasın :-) geneli benden kısa ya da aynı hemen hemen boyum 187
Hahahaha
ben 1.96yım bir çoğundan uzunum benim yanımda onlar öyle kalıyor -_-
vallah yalan söyliyemem -_- bazıları ayamın altında ezilicek hep başım aşşada yürüyorum :(
1.65 göbeğimde filan oluyor sanırım
örgütlü suctan gitmiştik davaya hepsi bildiğin hayvan gibiydiler yani olay çıksa 5 i mahkemedeki hepsini döverdi ama hepsi öyle deildir
Çok uzun degiller, kıyafetlerinden sana psikolocikman uzun gelmis olabilirler botlarda en fazla 5 cm katar onlara
Çevk kuvet olmak isteyen polislerde özel şartlar aranıyo diye biliyorum boy felan
Çevik kuvvet olmak için Boy genellikle 175 cm uzun olmalı ve Kilo olarak dengeli olmalıdırlar.
"genellikle" :)
maaşı iyi olsa idi çevikkuvvet olmak isterdim
Alım yapılırken en az dakileri almıyorlar en yüksekten başlıyorlar :)
belirli bir boya göre alıyorlar zaten polistleri 3-5 cm likte bir taban mevcut 1.75 ise 1.80 1.82 oluyor lar
ya tırt onlar, çevik kuvvet diyolar ama götü göbeği ayrı oynuyor.
gezi olaylarında çok karşılaştık boyları maksimum 1.80 oda kıyafetleriyle :D
1.75 olsa 5 cm de bot al sana 1.80 birde o kiyafetin gotuntusu var
2013 (bkz Gezi) haricinde en az 1.75 boy (2014) isteniyor. Çünkü çevikte duruş önemli, hızlı koşabilmelisin ve kalkan tutarken yere değmemeli
Beni gözaltına alırken boyları kısa kısaydı , 3 tanesi geldi ancak öyle aldı eylemde.
boyum 1.80 fethiye'ye hdp olayları için gelmişlerdi çok uzun gelmediler bana hatta çoğu benden bile kısaydı.
Çoğunluğu benden kısa ")
seninle aramızda 8.66" var^^
zaten bir boy sınırı var uzun yani
Minumum1.75 diye biliyorum
#Genel olarak uzunlar bu işin bir hilesi yok :D
Onlar uzun değil sen kısasın :)
bellı bır standartı var dıye bılıyorum
Yok özellikle uzunları seçiyorlar
boyları uzun olanları seçiyorlar.
Bazıları sırık gibi :))
Aynen ya :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?