hic yuzume aha bha asidi kullanmadim acikcasi hicbir asidi kullanmadim. the ordinary aha 30 + bha 2 peeling kullanirsam yuzumde yan etkisi olur mu mahveder mi yuzumu? lutfen yardimci olur musunuz? simdiden tesekkurler
Ya askim simdi soyle bu aha bha peeling ciltteki ölü deriyi attıgı icin yaz kullanimina uygun degil kış a dogru kullanirsan daha iyi olur ben yan etkisini gormedim ama hassas bi cildin varsa kullanma yan etkisi kisiden kisiye göre degisir
ya evet cidden bu lekeler bas belasi bu urunde cok begenilen en gözde urunlerdenmis bende ondan dolayi sordum fakat yuksek asit iceriyor bilemedim cildime hic asit kullanmadim limon disinda
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ya askim simdi soyle bu aha bha peeling ciltteki ölü deriyi attıgı icin yaz kullanimina uygun degil kış a dogru kullanirsan daha iyi olur ben yan etkisini gormedim ama hassas bi cildin varsa kullanma yan etkisi kisiden kisiye göre degisir
Etmez
emin misin
Galiba eder
anlamadm cidden cevabini
One öyle
su kullan.
Ne işe yarıyor bu?
sivilce lekeleri ve sivilceden arindiriyor
Lekeler için benim de ihtiyacım var. Youtube'dan bakıyorum şimdi bir videoya.
ya evet cidden bu lekeler bas belasi bu urunde cok begenilen en gözde urunlerdenmis bende ondan dolayi sordum fakat yuksek asit iceriyor bilemedim cildime hic asit kullanmadim limon disinda
Limon vs pek işe yaramıyor bence. Asit ince ince soyulmasını ve alttan yeni bir derinin gelmesini sağlıyor sanırım.
evet maalesf ise yaramadi bende hic asit kullanmadim cildimi mahveder mi diye korkuyorum sonucta asitli bir urun
Bence biraz daha araştır. Ciltte kalma süresi önemli sanırım. Eğer fazla kalırsa zarar verebilir.
sey dsundum acaba baslangic icin 5 dakikayla mi baslasam diye
Youtube'dan videoları izle bence. Yani %2 olduğu için çok ciddi zararları olacağını sanmıyorum.
umarim tesekkur ederim
Kullanma