22 yaşında ki bir İngiliz askerinin anlattığına göre Afganistan da bir köy de hiç kadın yokmuş kadınların dışarı çıkması yasak olduğu için hayatında kadın görmeyen erkekler varmış. Orada 22 yaşında ki bu İngiliz askeri taciz etmişler, Afgan erkekleri ruj sürüp birbirlerine öpücük atıyor, birbirlerini elliyorlarmış. Başka bir ingiliz askerini daha taciz etmişler. Tahminlere göre Afganistan da Paştun şehrinde ki erkeklerin yüzde 50 si 14-25 yaş arasında ki genç erkeklerle cnsel ilişkiye giriyor. Verilere göre Afganistan da hala kadınların %35 i yani 3 de 1 in den fazlası 18 yaşından küçükken evlendiriliyor. Yüzde 15 i ise, 15 yaşından küçükken evlendiriliyor. Erkeklerin de yüzde 7 si, 18 yaşından önce evlendiriliyor.
Paştun şehrinde ki bir köylünün düşüncesi şu şekilde.
"Kadınlarla , çocuk doğurmak için ama genç erkeklerle, zevk için birlikte oluyoruz"
Dünya'da en fazla eşcinsel ilişkinin (sodomy) Afganistan'da olduğu düşünülüyor. Her 2 erkekten 1'i nin eş cinsiyle ilişkiye girdiği tahmin ediliyor. Bazı köylerde bu oran yüzde 80 e çıkıyor.
Paştun şehrinde ki bir köylünün düşüncesi şu şekilde.
"Kadınlarla , çocuk doğurmak için ama genç erkeklerle, zevk için birlikte oluyoruz"
Dünya'da en fazla eşcinsel ilişkinin (sodomy) Afganistan'da olduğu düşünülüyor. Her 2 erkekten 1'i nin eş cinsiyle ilişkiye girdiği tahmin ediliyor. Bazı köylerde bu oran yüzde 80 e çıkıyor.
Güncellemeler
+1 yıl
Keşke herkes eşcinsel olsa , kadın kadına erkek erkeğe ilgi duysa.. Selena Gomez , Aleyna Tilki , Kendall Jenner da bana kalsa.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer