kalpsizlikle alakası yok
hani bir yerde kötü birşey olur biz genelde dayanamaz ağlarız ama siz erkekler çoğunuz en azından orada ağlamazsınız kendinizi tutarsınız. nasıl kendinizi tutuyorsunuz bunu öğrenmek istiyorum sadece
erkekler ağlamaz ki?_ ağlamasına luzum da yok. o sessiz sessiz ağlar çeker kafayı içer içer yer edinir sokakarı ağlar orada buarada. siz ise her yerde ağlarsınız. Ağlamak mı? hüzünlü kederli üzüntülü halimiz biz ağlamaktır. Bazen bir kıza abla dersin için ağlar sevmişindir ama ablandır. Bazen bir kız sana abi demiştir yine ağlarsın. Bazen de takmassın. Akşam eve gelirsin ya da yattığın yere yorgunluktan yastığa sarılırsın için de hiçlik yalnızlık vardır yeterlidir ağlamana. bazen de yapayalnız gezersin yolda geçen iki kişi el ele tutuşmuştur yeterli dir ağlamana. bazen parasızlık işssizlik içine oturur yeterlidir ağlamana. var mı ötesi. Bir kız olsa da sarılsam bütün kederleri üzüntüleri dertleri untusam bütün yorgunluğum atsam dersin yastık vardır sarıl becer becere bildiğini. sen sanırsın ki erkek sarılır beni beceriri hırsını alır yalnız hırsını almaz bütün her şeyi sende bitirir. Sana sarıldı mı erkek bütün canı dinlenir. becermek değli maksat sarılsın parkta gezsin yeterlidir azıcık boynundan öpsün yeterlidir o tenine dokunduğunda her şeyi unutur. ağlamak mı? ağlasa ne olur. Bütün erkek de bilir kadın da hepsi beş dakika ama etkisi ömür boyu. gençliğinde yaşamadğın bir şey ömür boyu hasret çekersin. hep aklın o 20 yaşındadır. yaşın olmuştur 28 ama hep oradadır. o bembeyaz gerdana sarılmak o incecik beli tutmak. yaşın olur 30 35 sana kala kala kalır bir tane hoşafı çıkmış. sen o saatten sonra sineye sarılsan ne olur sarılmassan. canın yanmıştır. artık bütün kadınlardan nefret edersin. midne bulanır ulaşılmaz sandığın bütün kadınlar senindir. ama canın yanar için için ağlarsın işte bana bunu mu anlatıyorsun. düşünürsün yirmi yaşında el ele tutup sevişen iki kişiyi o özlemi erkeğin tenine dokunur bir doktor sanki şifa gibi ilk ağlamanı orada yaşamışsındır ama o doktordur senin dalağını kontrol ediyhordur ya da ven doplor ultrasyon çekiyhordur ufacık hemşiredir taparsın canın çeker canın yanar istemek suçmuş gibi. sen ağlamaktan bahsediyorsun sarhoş olursu
oy oy ben de istediğim kriterdeki 1 erkeğe sarılmak derdimi onunla paylaşmak ona doyasıya sarılmak isterdim
sarılmaktan sevgiden başka şeyleri zamanı gelinceye kadar uygulamayacak 1 erkeğe ama yok :(
anlmassın sağol ii geceler.
ben teşekkür ederim iyi geceler
hasretsin. sağol.
hasretsin derken?
eskişehrideyim çarşıya çıkıyorum kız erkek el ele dolaşıyor o eli tutmak o bele sarılmak öyle hasretim ki? dudaklardan öpmeye alnından öpmeye delilerl gibi gözlerini izlemeye. öyle hasretim ki? ne bilim ya ben bilmyorum ne sevimesini ne sevişmesini ne de aşkı bilmiyorum ya yoruldum keşke ölsemmmmmmmmmmm ne olur azrail canımı alsa... kurtulsamm
öyle demeyin lütfen elbet 1 i çıkar karşınıza
hayat bana yetti canıma tak dedi illa o demek değl ama yoruldum arkadaş yoruldum canımı alsalar artık yaşamassam nereden tutunsam boş çıkıyor ne ders ne iş ne eş ne aşk ne sevişme ya bıktım artık kadının gö. tüne bkamaktan ben de. aman anlamassın arkadaş anlamassın kafeye kız geldi gidip tapıyorum sana tanrıçam desem Allaha karşı ne kadar günah işlerim ölüyorum ya anlamassın ki? keşke anlasanız evyllah ii geceler. saol. azrail neredesin abim gel al artık yeter ettiğin dünya.
depresyonda olabilirsin
ben de aglarim bazen bence cinsiyetle alakali degil , kişinin duygusalligina bagli aglamak :)
tesekkur ederim :)
ben teşekkür ederim efendim :)
ahahaha estagfurullah :)
Eic seçtiğin arkadaşa katılıyorum. Duygusallık meselesi. Herkesin gözler kıpkırmızı ağladığı bir filmde benim sadece gözlerim dolar gerisi gelmez.
teşekkür ederim :)
Cevap
43Cevap
Ben Hiç Ağlayamadım.
Sevdim Platonik Yaşadım,
Uzaktan Sevdim Ama Sonra
Bu Durumdan Kurtulmam Gerekti, Çünkü Aşk
Bana Göre Değildi. Bence Bu Sefer Egoist Oldum
Kendimi Beyendim, Kendimi Üstün Kıldım
Aşık Olmam, Oldurturum Dedim...
Sonra Noldu;
Aşkımı Unuttum, Herkez Beni Sevdi Ben Kimseyi.
Öyle :)
Bir Zamandan Sonra Duygular Gitti Ağlayamaz Oldum.
Belki Günü Birlik Bir Duygusal Film Gelir Ağlarım.
Yani Ağlarım Ama Özlem İçin Değil;
Ağlamak İstediğim İçin :)
Herşey Egoist Olmakla Bitiyor.
Egoist Olunca Dünya Herkez İçin Değil Sadece
Senin İçin Dönüyor :)
ilginç bir şey ama doğru teşekkürler :)
egoistlik düşünceme aykırı nedense :)
:) Teşekkür Ederim Ama;
Kendini Seversen Herkez Seni Sever,
Egoistlik Bunu Sağlıyo ;)
Çok defa ağlanacak durumla karşılaştım ağlamayı da istedim ama ağlayamadim. Bazi sıkıntılı zamanlarda kendimi eve kapatıp sırf ağlamak için duygusal filmler izliyorum çünkü biliyorum ki aglarsam büyük bir rahatlama yaşayacagim ama yine olmuyor. Kıymetini bil ışte ne güzel rahatliyosun
bazen bana da böyle oluyor ama senede ya 1 ya 2
azı karar çoğu zarar derler harbi öyleymiş :)
Bu sizin duygusal olduğunuz anlamına geliyor. Bunun için üzülmeyin, kendinizi kötü hissetmeyin. Diğer taraftan toplumdaki düşüncenin aksine, erkekler de ağlar. Şahsen ben, fazla duygusal biriyimdir. Film, dizi izlerken, şarkı dinlerken gözlerimin dolduğu ve ağladığı olmuştur.
www.beyazperde.com/.../
Bzde bir temizlik personeli kadın var. bir ağır hasta gördü mü başlıyo ağlamaya :D Biz artık alıştık hsta görmeye bazen yanımızda hastaya müdahale apılıyo hasta ölüyo bize sıradan geliyo artık erkeklerin acıma duyguları ve romantizmi yok :D
doktor musunuz?
Değilim. Dr olsam burada ne işim war :D Hastanede yoğun bakım personeliyim
Bizim ağlayış şeklimiz farklı, içten ağılıyoruz yani emin ol içten içe ağlamak çok daha kötü bir şey.
peki içten ağlamak nasıl 1şey oluyor?
erkekler ağlamaz sil göz yaşını demiş şebnem ablacım :D
yemin ediyorum bundan 1 önceki yorumda bu şarkı aklıma geldi içimden mırıldandım :D
:D valla shroderın lıstesı fılmı vardı en son ozaman ağladım fınal sahnesınde gırtlağım dugumlendı valla. normalde duygulanırsın ama aglamassın bılmıyom ıste ha bı de kefaret fılmı vardı ıngılızce atonement ordada cok pıs duygulandım ama az ağladım fılmlerı ızlemedıysen tavsıye ederım cok guzeldır hadı ıyı aksamlar
teşekkür ederim bakmaya çalışırım size de iyi akşamlar :)
biz insan değilmiyiz ben ağlarım ama yalnız ken yanımda biri varken ağlamam
işte onu nasıl başarıyorsunuz?
sıkma canını okşa patlıcanını derler. patlıcan sayesinde herhalde :P siz de yok o yüzden ağlıyorsunuz galiba :D
O nerden çıktı? Ağlamak bir cinsiyete ya da ırka dayalı değildir. Herkes ağlar, en ağlamayan yalnız kaldığında ağlar
kim demiş başarabiliyoruz diye :=) yeri geldimi bende salya sümük ağlarım :)
vay canına :)
Ameliyatla göz pınarlarımı aldırdım. Sende bunu yap...
yapayım ya ilk cerrahi deneyimi daha fakülteyi bitirmeden kendi üstümde yapmam muazzam 1şey olacaktır
Aynen zaten bir kereden bişey olmaz
Ağlamayan erkek duygusuz erkektir. Çoğunluk herkesin içinde kolay kolay ağlamaz.
Toplumumuzda küçükten itibaren erkek çocukları yetiştirilirken SEN ERKEKSİN AĞLAMA... ya da ne bileyim SEN BÜYÜDÜN ADAM OLDUN AĞLAMA derler.
bence olay şu. genetik yapı meselesi. siz nasıl ota boka kolayca duygulanıp ağlayabiliyorsanız şahsen istesemde olmuyor işte. zor ya istesemde olmuyor :S
içimde demirden bir kafesle örttüm kalbimi çünkü geçmişte çok zarar gördü :(
al bunada ağla;
lanet olası adam ya içim acıdı meslek gereği duygusala bağlamadım fazla
neymiş mesleğin
tıp öğrencisiyim
lütfen benden uzaklaş:( bu soruyu terk ediyorum
ben neden uzaklaşacakmışım burası benim alanım sen uzaklaş
gidiyorum korkuyorum senden
ben insanları ileride tedavi edecek bunun için ameliyat edecek masum 1 doktor adayıyım sadece o kadar korkmayın belki 1gün benim hastam olursunuz
istemiyorum. beyond two souls olsa yinede uzuk dur lütfen.. korkum başka ama birde bayan.. ozaman yaşadığım moon a goodless geliyor aklıma..
rica etsem beyond two souls ve moon a goodless i açıklarmısınz
two souls iki ruhlu bir kız çok iyi bir playstation 3 oyunu.. hastaları bile iyileştiriyordu.. moon a goodles ise küçükken beni şeytanice korkutmayı başaran bayan doktordu, anne gibi şefkati ve sevgili gibi dokunuşu vardı.. ameliyat edeceğiz deyip duruyordu.. çok karmaşık duygular beslememe neden olan ilginç davranışları vardı aşık olmuştum ona.. ay tanrıçasıyım ben senin için buradayım korkmana gerek demişti.. ogün bugündür, tıp okuyan bayanlara zaafım var..
hmmm ondan benden uzaklaşmak istedin bakma yakınlaşsan da ben uzaklaşırım da zaten
oda senin görüşün onu bilemem.. ama ben taparım, oyüzden dikkat ediyorum bu meseleye..
doğru dpğru dikkat etmek lazım
başka sorun yoksa gideyim ben artık
tamam kendine iyi bak iyi geceler
teşekkürler
hoşçakal. ->>>
hoşçakal
hoşçakal
Erkeklerde ağlar ama uluorta yerde salya sümük değil. Ağlarsada salya sümük akmaz. hep ortamdan uzak biyerde ağlar buda gururdan ve erkeklikden dolayı
arada biber soğan doğrayıp buluşmaya gidiyorum duygusuz oldk bu sıralar gözünde hatunun :D
ahahahahh iyi mantık :D
BİZDE çareler tükenmez bacı :D:D
sağol kardeş :D
ewl çiğeriö :d
Genelde sabır denilen şey sayesinde, sabreder eve gidince vanayı açarız
garip 1 durum bizdeki başka 1 sabır herhalde
Eksilemeseydin iyidi, neyse... Şunu söyleyim mesele ağlama konusuna gelince hiç bir kız erkek kadar sabırlı olamaz! Çünkü ağlamak güçsüzlüktür düşüncesi vardır gücü kaybetmektense o an ölmeyi tercih ederiz!
ben hiç başaramadım valla hep duygusalı oynamışımdır...
niye kalpsizmiyiz macta aglayan war cogu zaman aglisyoz biz :)
malesef bende ağlıyorum kanks erkek değılmıyım yanı oh my god :S
yerimde olsaydın nası tutuyom öğrenirdin bende bilmiyom işte ama yanımda biri dokunsa ağlarım belki
İçimizden gelmiyor demek ki bizim, aglamam ama gözlerim dolar duygusalım
Benim bünyem duygusal dokunsalar ağlayacak yani öyleyim
buna benzer bir soru sordum erkekler aglaazmı sanıyosunuz yanlız aglarlar
Var bazi ağlayan erkeklerde ben emanete darbe falan gelmedikce ağlamam yapimda var knk.
ben ağlarım ama sadece iki -üç şey için
mutluluktan
sevmekten
ölen birine
Erkeklerde ağlar ama kadınlar daha duygusal oldukları için bunu daha kolay hallediyolar :)
erkek olduğumuz için tutuyoruz
bizim farkımız bu
sen istesende yapamazsın çünkü erkek değilsin
biz istesekte ota b*ka ağlayamayız çünkü kadın değiliz
yerini bil !
bu ağır olmamış mı ya?
yooo
Doğuştan Öküzlük Diyelim :D
:DD
Erkekler ağlar. Bunu siz göremezsiniz ama
neden içimizde ağlayamazsınız peki
Aglamiyorum diyen erkek yalan soyler, yalan soylemrmizin sebebide gururumuza yedirememizdir...
ağlıyoruzda siz görmüyosunuz
Başaramıyom bende bir davarlık var:)
Ben başaramıyorum bende çok ağlarım :D. D
Bu bir sirdir soylenmez
kızlar duygusal ondandır bız o kadar değiliz
erkeklerin özle olarak yaptiği bişi yok
ben basaramam basarabilen bana tavsiye versin
Sabır sabır sabır bide gurur tabi
Siz dıştan biz içten ağlarız :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar