Diğer Tırnaklarımın uzaması için dua eder misiniz? dilankayikcii Takip Et Guru Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Neyse öylesine aktif olalım dedim ama uzasınlar ani kararla kestik🥺Hey sen🙋🏻♀️Napıyorsun? Tırnaklarımın uzaması için dua eder misiniz? Cevapla Tırnak Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
s Arag0rn Takip Et Master Yaş: 41 , eic 41% +1 yıl Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Diyanete yazsaydın bugün cumada toplu dua okunurdu:)Allah başka dert vermesin diyeyim :) 1 2 Yorumla dilankayikcii +1 yıl Abim şaka yapıyorum be ciddiye alman Yorumla s Arag0rn +1 yıl Ben de şaka yaptım:) Yorumla
benmeloww Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Diğer konusunda 539 cevap paylaştı. her şeyi boşverip senin tırnakların için dua ederim şimdi 2 0 Yorumla
Kocayannaklı1Bey Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 48% +1 yıl Tırnak duası varda ben mi bilmiyorum acaba ama yinede amin diyelim 0 0 Yorumla
alfa_centauri Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Allahım sen dilankayikcii'nın tırnaklarına güç ver ya Rabbim. Nolut uzasınlar Allahım nolur. Amin 0 0 Yorumla
user364567347 Takip Et Xper 4 Yaş: 37 +1 yıl sonra gariban kerataları yırtıyonuz aslında uzun tırnak silah bıçak gibi sayılmalı kedi cırmalar gibi yırtıyorlar. 0 2 Yorumla dilankayikcii +1 yıl Geçen gün uzun tırnağımla elimin tersini kestim 😅Yani anlayacağın kendi silahımla kendimi vurdum Yorumla user364567347 +1 yıl onun için askerde herkese silah vermiyorlar ahaha Yorumla
25dadaşkızı25 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 46% +1 yıl Çok güzel böyle ne kes ne uzat 0 1 Yorumla dilankayikcii +1 yıl Ablam ben uzun seviyorum da o yüzden🙄bu dipten kesilmiş hali Yorumla
SessizzGürültü Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Inşallah bir an önce uzamazlar 0 3 Yorumla dilankayikcii +1 yıl Niye öyle dedin ki sana ne yaptım ben? Yorumla SessizzGürültü +1 yıl Tırnaktan tiksinirim senlik degil Yorumla TengriciTürkKızı +1 yıl Kıskanıyor lar Yorumla
MünihTürkgücü Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Wolverine gibi dolanmayın ortalıkta 0 0 Yorumla
evlenmekistiyomya Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 95% +1 yıl Uzun tırnak bence güzel değil ya sizi bilemem ama 0 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Diğer konusunda 29,7b cevap paylaştı. Böyle daha güzel 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Diyanete yazsaydın bugün cumada toplu dua okunurdu:)
Allah başka dert vermesin diyeyim :)
Abim şaka yapıyorum be ciddiye alman
Ben de şaka yaptım:)
her şeyi boşverip senin tırnakların için dua ederim şimdi
Tırnak duası varda ben mi bilmiyorum acaba ama yinede amin diyelim
Allahım sen dilankayikcii'nın tırnaklarına güç ver ya Rabbim. Nolut uzasınlar Allahım nolur. Amin
sonra gariban kerataları yırtıyonuz aslında uzun tırnak silah bıçak gibi sayılmalı kedi cırmalar gibi yırtıyorlar.
Geçen gün uzun tırnağımla elimin tersini kestim 😅Yani anlayacağın kendi silahımla kendimi vurdum
onun için askerde herkese silah vermiyorlar ahaha
Çok güzel böyle ne kes ne uzat
Ablam ben uzun seviyorum da o yüzden🙄bu dipten kesilmiş hali
Inşallah bir an önce uzamazlar
Niye öyle dedin ki sana ne yaptım ben?
Tırnaktan tiksinirim senlik degil
Kıskanıyor lar
Gayet hoş bence böyle de. 🤷🏻♀️
Bence güzel uzatmaya gerek yok..
Benim tırnakları vereyim
Ellerin güzelmiş yuzun nasıl acaba 😂😂
Wolverine gibi dolanmayın ortalıkta