Kızlar, Çok günahım var başıma gelmeyen kalmadı ne yapabilirim?

Arkadaşlar sonuna kadar okuyun ne olur. ben çok günah işledim, ve başıma gelmeyen kalmadı resmen lanetlendim inanmayacaksınız ama odam sinek dolu bununla bitmedi kaç gündür resmen odaya her girişimde 20 sinek falan oluyor sinek ilacı sıktım gittiler belki dedim yuva yaptılar kıyafetlerimr baktım tek tek bişey yoktu sonra geçer dedim geçmedi kaç gündür böyle bide uçmuyorlar yerdeler hepsi çok korkuyorum bu akşam kıyafetimi dolaptan alayım dedim almamla sinek vızıldadı taytın içine girmesi imkansız ya ne oluyor? 😭 Sonra salona geçtim ışığı açtığım gibi bi ses çıktı ışık kesildi çok korktum ayrıca odada resmen sinek atlayarak dolaşıyordu ya ben kuran kursuna giderdim önceden hocaya sorduk işte önce kalbini düzeltmen lazım dedi. Cidden kalbimde kirlenmiş ayrıca bu olanlar tek benim odam da oluyor böyle bişey olamaz kendimi nasıl düzeltebilirim başıma gelenlere inanamıyorum namaz kılıyor ama içimden gelerek dua edemiyorum saçma gelebilir bunlar size ama gerçek hepsi keşke onlar çokken fotosunu çekip buraya da atardım nasıl düzeltirim kendimi? Kuran okuyorum odamda belki giderler diye ama yok ayrıca dediğim gibi bunlar hep benim odamda oluyo dini bilgisi iyi olanlar da cevap versin valla noktalama işaretlerine dikkat etmedim bu korkuyla bunları yazmak yeter bana bişey deyin ne yapıcam?
Güncellemeler
+1 yıl
Mesela giriyorum odaya süpürüyorum bakıyorum tamam diyom arkamı dönmemle çoğalıyorlar yatağın yerini falan değiştirdik yuva mı yaptılar diye yok ama bunlar normal değil gerçekten yardım edin ya
Kızlar, Çok günahım var başıma gelmeyen kalmadı ne yapabilirim?