Erkkler bir araya gelince kiz muhabbeti nadil oluyor ornek cumle istiyorum?
Cevabın nedir?
abi önce kızların fiziki özellikleri konusulur sonra yatak muhbbetıne doner ılk once dedıgım gıbı
+arzuyu gördünmü taş gibi olmuş
-yokla kezban o
+olm profıl fotosuna baksana
-aynen mk dur bır yazayım
+olm yengen olur ayık ol
-siktir falan
sonra
+ abi bunu bir atcan
-nereye atcan
+duvara atcan mk senlede konusulmuyo
-la dur tamam bısı demedık
+abi bunu bır ayartıyım bak yanındakılerıde sıze ayarlıcam söz
-yemınlemı l*n hadı yaz kardesım bıısıler ya
falan filan gibi olur genelde...06 Yorumla- +1 yıl
Tabi bu 15-17 yas arasi icin
- +1 yıl
soru soranla cevaplayan arasına karışmanız çok etik hele ki sizden bir yorum beklenmedıgı surece eglenıcek baska bır yer bulun ben genel bır tavrı söyledım klavye arkasına saklanıp beyfendı gıbı takılan sahtekarları deıl genelde olanı yazdım gereksız yorum yapmayınız lütfen...
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılo erkek grubuna bağlı mesela saplar bir araya geldiyse sapıklık yaparlar genelde ama aşık olan temiz kalpli insanlar terbiyeli şekilde aşk sevgi konuşur :)
07 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılgüzel kız görünce öküz gibi bakıyorsa içine düşüyorsa sapın teki ama kibar ve nazikse kalbi temizdir onun :D
Cevap sahibi+1 yılbişey değil :D :D
Cevap sahibi+1 yılEİC için teşekkür ederim :)
- +1 yıl
Sinsi çapkında çıkabilir dikkat
Erkek olmalarına rağmen bizden daha düzgün muhabbet anlayışına sahip oldukları bir gerçek. Küçük sorunları kocaman hale getirmek gibi bir huyları olmadığı için güncel konulara daha çok vakitleri kalıyordur.
En azından bizim gibi 'Şu bana şöyle yaptı.. yla başlayıp o kişinin davranışlarını detaylı inceleme gibi bir huylarının olmadığını umuyorum.01 Yorumla
+1 yıl- Su esmeri goruyonmu oglum gote bak ne vurulur hamınaaa
- Uff yavruyaa bakk taş m. k
- x facesini biliyormusun l-an fena hatun ıkı kayar gonderırım :D
-Abı kıza bak kıza tam senlık hahaha :D
- Kız fenaaa tam mıkılmelık19 Yorumla- +1 yıl
Genelleme yapmıyorum yanlıs anlamayın.
- +1 yıl
Ulan kizaa bak kendimden suphe etdim ben boyle laflar demiyorum :) Tabi kiz olduguda asikar
- +1 yıl
bir kız olarak bizde hemcinslerime bakıyoruz soran bız neler dusunuyoruz erkekler neden dusunmesınkı :))
- +1 yıl
konusamasa bıle akıllarından gecıyor ;)
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
54Cevap
Ya bak erkekten erkege degisir ama ben benim arkadas cevremi konustuklarimizi anlatiyim... ASLA SEVDIGIMIZ KIZIN MUHABBETINI YAPMAYIZ ama yaptigimiz kiz ayri mesele... mesela bir kiz gorduk ya da tandigimiz kiz soyledigimiz sozler sunlar olur "abi kizi gordun mu ya/nilayi gordun mu yaa, gordum tas amk., onu bir alacan varya" bunlar daha otesi olmaz yani kizlar gibi fantezi kurmayiz ya da kurmadik, direk biz olayin gelisme kismindayiz anliycagin... b
03 Yorumla- +1 yıl
Nasi fantezi yok ya sizde damperden fantezi yapan arkadasim vr benim :D neyse hemen soruya doniyim, yani boyle bir erkegi ayirt etmesi zor, soyle diyim bir arkadasim vardi yani baktiginda onune gelen kizla yapmak isteyen bir cocuktu ama soylede bisey var asla cevresinden bir kiz hakkinda oyle bisoz soyledigini goremedim... yani ayirt etmesi bilmesi cidden zor biz erkekler bile zor buluruz cevremizdeki kiza laf atani, soyle diyim egerki kiz mesela benim sevdigim (sevmek derken normal arkadasca bisevgi) bir kizsa asla bir erkek arkadasim onun hakkinda bisey diyemez, gider baskasina o kizi tanimayan birisine soyler anlatir... seninle ilgili bir erkek konu mu yapti o arkadaslari bulucaksin artik soylerlerse soylerler ama soylemezler ya o cocuktan nefret edeni bulucaksin ya da salagin tekini... biraz uzun ve karmasik oldu biliyorum ama ozetliyorum hemen imkansiza yakin bisey anliycagin
+1 yılkız muhabbeti muhabbetin %10 anca var ya da yok gibi birşey
76 Yorumla- +1 yıl
erkekler yattım muhabbetini fazla yapmazlar onlar ergen gençlerdir. yattım dedikleri de zaten %95 hayal ürünüdür.
ama arada hafif meşrepli kızlar hakkında bir kaç cümle döner - +1 yıl
Katiliyorum
- +1 yıl
erkekler bir kıza başka bir kız kaşar demedikçe kaşar yaftasında bulunmazlar kızların adını erkekler değil yine kızlar çıkartır sizin arkadaşlıklarınız saman alevi gibi bir gün bozuşun erkeklere arkadaşlarınızı kötülersiniz yani sizin adınızı yine siz çıkartıyorsunuz erkekler değil.
+1 yıldönüyor dönmüyor dersem yalan olur ama öyle aşağıda yazılan gibi bacak göğüs gibi saçma sapan sadece cinsellik odaklı değil. ben zaten olduğum ortamda böyle konuşulmasına izin vermem. ama ya kız çok güzel çok tatlı gibi muhabbetler dönüyor.
26 Yorumla- +1 yıl
ben diyorum olduğum ortamda hiç karşılaşmadım öyle fiziksel özelliklerinden konuşanlardan. zaten rahatsız olurum ben hoşuma gitmez değiştiririm konuyu sapıkça geliyor elalemin kızının orasını burasını konuşma onca erkeğin içinde
- +1 yıl
ee yani erkek ortamı laçkadır orada böyle bir konu açsan çok pisleşir konu bunu düşmanıma bile yapmam o yüzden daha yüzüysel konuşuruz işte kızlar neden bu kadar dengesiz bu kız çok tatlı gülüyor. ya şu kız arkadaşını benimle tanıştırsana gibi cinsel odaklı değil yani
- +1 yıl
rica ederim
- Aile & Toplum konusunda 365 cevap paylaştı.
+1 yılValla biz 3 kişi masaya oturuyoruz sağdan soldan derken 10 kişi oluyoruz arabadan bir başlıyor muhabbet;Siyaset, din, felsefe ve yine siyaset diye ilerliyor ama genelde cinsel manada bişiler yaşamış olsun ister olmasın hep bayan muhabbeti döner bu bir gerçek
00 Yorumla Biz kızlar gibi o kadar detaya girmeyiz yavrum. Ama siz hatunlar aşmışsınız o konuda:) Bir keresinde sevilimin kız arkadaşı aletimin cm'mini damarına kadar bana ima edince şok oldum.. Nerden biliyosun kız sen bunları dedim? Biz kızlar barda kız kıza sohbet ettiğimizde neler konuşuyoruz sanıyorsun sen dedi:D mk...
10 Yorumla
+1 yılOrtalıkta kız muhabbeti dönüp dönmemesi ortamdaki kişilerin karakterlerine bağlı. Eğer sürekli kız muhabbeti dönen bir ortamsa "abi şuna çakamadım" "bak bunun kasa sağlam" gibi şeyler oluyo:) Ama ortam sürekli kız muhabbeti dönmeyen hani kafa dengiyse elemanlar ortak noktaları olan şeylerden konusurlar ki ben bu gruba üyeyim :D bizde de işte kız muhabbeti geçince "güzelmiş ama davranışları yaramaz" tarzında konusmalar oluyo
00 Yorumla
+1 yılMesela geçen gün KS'den arkadaşlarla humeyra26 diye bir kız hakkında konuştuk. Neler söyledik neler? :D
15 Yorumla- +1 yıl
Ben de bir şey merak ettim. Herkesten açık açık yazmasını istemişsin, hakkımızda konuşulduğunu nasıl anlarız demişsin.
Hakkında böyle açık saçık konuşuluyorsa mutlu mu olacaksın rahatsız mı? Buna cevap verdikten sonra nasıl anlayabileceğini söylerim :) - +1 yıl
Hababam Sınıfına kızlar geldiği zaman İnek Şabanı erkeklerin planlarını öğrenmek için kullandıklarını hatırla. O arkadaş grubundan biriyle samimi olup ağzından laf alabilirsin.
Aile & Toplum konusunda 11,8b cevap paylaştı. Kızlara göre çok daha rahat oluruz. Kukudan g*tten bahsederiz bazen. Tabii benim gibi dışa dönük erkeklerdaha rahat konuşurlar. İçe kapanık olanlar pek konuşamaz.
00 Yorumlaerkekler hiçde düşündüğünüz gibi değil aksine kız meselesi açılırsa şayet kapatmak için lafı değiştirmek için elinden geleni yapar hele sevgilisini hayatta etiket yapmaz tabiki bunlar gerçek erkekler için geçerli
30 Yorumla
+1 yılDuruma göre değişir. Genelde kız muhabbeti değilde ortak bir konu konuşulur. Spor, araba , yarış, siyaset, gezi, müzik. ...
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyolda gordugum zaman bakarim arkasindan agzim acik sus l*n bir gecsin su diyorum ya da baksana su kiza of tam yapmalik derim sevdigim kizsa sence yakisiyormuyuz cok seviyorum abi gibi anlatirim ozeli asla anlatmam sevmiyorum genelde konusmayi
00 Yorumlaben arkadas ortaminda genelde oyun dunyasi ve en son teknolojik yeniliklerden konusuyoruz ben im ve arkadaslarimin kiz arkadaslari yok belki ondandir olmayan seyin muhabbetini yapmakta sacma olur
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 812 cevap paylaştı.
+1 yılYoldan geçenler hakkında veya bir yerde güzel bir kız görünce geçer, ama öyle 2 lafın 1i kız olmuyor :).
00 Yorumla iz kızlarında farklı yanı yok bizde onlar hakkında konuşuyoruz gerçi biz hemcinslerimiz hakkındada konuşuyoruz kızlar biz çok konuşuyoruz :D
02 Yorumla
+1 yıl''Dostum, Pelin'le çok iyi bir gece geçirdik. Sonra Esine yanlışlıkla Pelin dedim, Buse bunu nereden biliyor, Peki, ? Evet, kesin o s'rtük Tuğçe söyledi.''
00 Yorumla
+1 yılGenelde spor teknoloji ps oyunlar kiz cok donmez butun kizlar oyle sanar ama cok konusulmaz onumuzden bir kiz gecmedigi surece :)
03 Yorumla- +1 yıl
Orasida bize kalsin ama oyle hemen sacma seyler dusunme normal konusma
+1 yılbu kızdan kıza farkeder... yoldan geçen veya bir yerde görülen kız hakkındaki konuşulanlar ayrıdır veya sevgili hakkında konuşulanlar apayrıdır ki erkekler pek sevgilileri hakkında konuşmayı sevmezler
03 Yorumla- +1 yıl
sevgılısı kaşarsa bıle ne demek ya kaşardan sevgılı olur mu bı erkek bıle bıle kaşarla çıkar mı mumkun degıl sormamış farzedyrm
- +1 yıl
arkandan ettiği ne muhabbetler kulağına geldi biraz bahsedersen yardımcı olabiliriz humeyra
Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Dedikodu konusunda erkekler kadınlardan daha fazla meraklı hemen kızları çekiştirmece filan :)
00 Yorumla
+1 yılValla bro İstanbul'da 4 tane sap buluşucaz gerçi sap olmayıda seviyoruz içip kalkıp gezcez felan :D kız muabbeti dönmez dönerse de birine kafa atarım :D
00 Yorumla
+1 yılBiz bir arkdsla gizli gizli dinlemistik boyle diyorlardi "su aleyna tas gibi kiz la" digeride "tam benlik mk" sonra fark etmislerdi dinledigmizi
05 Yorumla- +1 yıl
sonuç? siz de karar verdiniz mi aleyna'nın taş olmasına :)
- +1 yıl
Yoo gulduk oyle :d konuscak baska bisey bulmdnzmi falan diye guldk:d
+1 yılU knk tugcenin torunu gördün mu ya da günlük seyler
00 Yorumla
+1 yılbir kere şahit oldum sürekli kızlardan konuşuyorlar bizden çok dedikodu yapıyorlar :D
01 YorumlaTamamen bel altı g*t göğüs bacak muhabbeti siyaset ve futbol da var
03 Yorumlaerkekler bir araya gelince kız muhabetti giriş, gelişme ve sonuç şeklinde sıralanabilir ve baştan sona hep kız muhabbeti geçer... ve genellikle hep cinsel içeriklidir...
04 Yorumla
+1 yılyaş grubuna bağlı
çocuklar:sadece futbol , ergenler : seks ve futbol , orta yaş : siyaset, seks ve futbol , yaşlılar sadece siyaset10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 367 cevap paylaştı.
+1 yılKızlardan fazla konuşmayız ama konuşursak ne konuda olduğunu bilmek istemeye bilirsiniz
03 Yorumla- +1 yıl
Acık açık söyleyin mi söyle dersen özelden mesaj atarim
Gizli Üye(36-45)+1 yılKonusmuyorlarmis diye duydum ben mesela ciktiklari kizi anlatmazlarmis oyle muhabbetlerde
210 Yorumla- +1 yıl
doğru duymuş bak
- +1 yıl
kızların adını çıkaran yine kızlardır erkekler değil. sizin arkadaşlık anlayışınız aranız bozuluncaya kadardır çünkü.
Cevap sahibi+1 yılOttoman-warriors ne yazik ki hakli
Cevap sahibi+1 yılHem insan sevdiginin adini neden cikartsin ki bir de ayrilma tehlikesi var
Cevap sahibi+1 yılEvet cikartirlar ayrilmak istiyorlarsa ya da nefret falan ediyorlarsa
Cevap sahibi+1 yılEvet dogru
Hiç bir zaman kız muhabbeti açılmaz Fantaziler Dışında Herkes Toktur :))
00 Yorumlaİlişkisiyle ilgili bir sıkıntısı varsa arkadaşın dinleriz, yoksa futbol, iş, oyun
00 Yorumlaerkek kız muhabbeti yapmaz maç muhabbeti yaparr bol bol
10 Yorumlabir erkek asla ciktigi kizin muhabbetini yapmaz. kiz kasar olsa bile yapmaz. nedendir bilmem ama yapmayiz yapamayiz
00 YorumlaBiz Gerçek İzmir erkekleri konuşmaz genelde ama abazalar hariç...
02 Yorumla
+1 yılSizin kadar ayrıntılı değil ama konuşuluyor yine de
03 Yorumla- +1 yıl
Yok ya ne kararlaştırması bir anda oluyor :)
ama ben laf atmam.
Arada dönüyor... bir kızla tanıştım kanka şöyle böyle ya da şu kızla konuşmaya başladık ne dersin falan öyle
00 Yorumla
+1 yılaşk kız futbol cınsellık konusuruz ama daha cok kız hakkında konusuruz mesela yoldan gecen bı kız hakkında yorumlar yaparız
05 Yorumla- +1 yıl
işte çok güzel gideri fılen var seklınde
- +1 yıl
sız kadınlar bı araya geldıgınızde ne konusursunuz
- +1 yıl
Kızın fiziği falan güzelliği ya da davranışları
Gizli Üye(36-45)+1 yılkarı kız konusunda iş bitiren arkadaşsa o konu konuşulur.
şahsen futbol araba gibi merakım olmadığından onun dışındaki konular ilgi alanımdadır.00 Yorumla
+1 yılhayatı o muhabbet olan surusune bereket arkadasım var
00 YorumlaŞimdi burası spor programina döner erkek bir araya geldimi kız falan unutur hep futbol veya siyaset.
10 Yorumlaçook merak etme haddinden fazla kız muhabbeti olur...
00 YorumlaMerak edecek birsey yok sikip bırakma g*t iyi girilir 13 santim 20 santim iyi alır bacak adam bitiriyo daha çok
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılmerak ettim şimdi neden kızlar muhabbetin %10 luk kısmı bana göre daha fazla
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKiminle hangi pozisyon daha iyi gider falan filon :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılvuruşa gidiyozmu abi bu akşam..:)) (aramızda geçen bir sohbet)
013 Yorumla- +1 yıl
eda sorduğun şeyde ciddi misin :)
Cevap sahibi+1 yılvuruş şimdi nasıl anlatsam bilmem ki..:)
- +1 yıl
Vurdulu kırdılı filmler olur ya Eda, onun gerçeğini yapacaklarmış yani kavga gibi bir şey :D
Cevap sahibi+1 yıl3-5 arkadaşsak konuşmam ama benim çok samimi olduğum bir arkadaşım var onunla sürekli bu şekilde konuşuruz evt aynen dediğin şekilde uzun sürer "dün gecekini öyle bir becerdimkii kız 2 gündür yalpalayarak yürüyor" tarzında..:)
Cevap sahibi+1 yılhı hııı
Cevap sahibi+1 yılsenin gibi iyi kızlara o gözle bakmam ama...:)
Cevap sahibi+1 yılneden eyvahh?
Cevap sahibi+1 yılneden hı hhııı dememe eyvah dedin ki?
Kizlar rahat birakmiyor ki erkk erkk e muhabbet edelimd
00 Yorumla
+1 yılHiç bilmesen daha iyi, sağlığın için yani.
11 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılevlendikten sonra
hangi camasir mak
hangi buzdolabi
hangi tava, tencere muh donuyor 😁10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılçok merak etti iseniz hallediklerimizi kaybetdiklerimizi falan
00 Yorumlaçok fazla dönmüyor daha çok spor günden teknoloji
10 Yorumlailişkilerimi asla konuşmam
10 Yorumla
+1 yılhiç sevmediğim muhabbetlerden biri
00 YorumlaGenellikle salak konular konuşulur
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 529 cevap paylaştı.
+1 yılmeslek sırrıdır söylenmez...
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 4,9b cevap paylaştı.
+1 yılÇok yanlış biliyorsun bizi...
00 Yorumla
+1 yılay evet bende merak ettim
00 Yorumlakıza bak falan deriz, siz ne doyosunuz?
00 Yorumla
+1 yılDuruma göre değişir :D
00 Yorumlaarkadaş çevresine bağlı.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGenelde arabadan konuşuyolar bence
00 Yorumla
+1 yılSu kiz cok sexy. Su çok cekingen vb.
00 Yorumla
+1 yıloff abi taş gibi kız..:D
00 Yorumla- Devamını Gör (5)
Devamını Gör(50)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Erkekler bir araya gelince kiz muhabbeti cok mu donuyor? Donuyorsa ne gbi seyler konusuyosunuz mesela?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler