Diğer Her güne 1 soru 5 yıllık ajanda alır mısınız bana? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor 😂çok istedim şu an o ajandayı Güncellemeler+1 yıl Hiç öylesine 😂 Her güne 1 soru 5 yıllık ajanda alır mısınız bana? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Belki g*t verirsen alirlar 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Sen çok verdin ordan biliyosun 😂 Yorumla
burakamaçirkin Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Diğer konusunda 343 cevap paylaştı. O ne? 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Ajanda Yorumla burakamaçirkin +1 yıl Nasıl bir şey yani onu sordum Yorumla Soran +1 yıl Ya 365 sayfası var bir sayfada soru var ve satırda mesela 1 ocak: 2021 2022 2023 2024 2025 yılları var o soruya her yıl cevap veriyorsun ve fikrinin değişip degismedigini goruyosun anı hatıra gibi bişey Yorumla burakamaçirkin +1 yıl Anladım teşekkürler Yorumla Soran +1 yıl Rica ederm Yorumla
Hardtoface Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Neden 0 7 Yorumla Soran +1 yıl 5 yılda görüşün fikrin değişmiş mi değişmemiş mi her yıl bakabiliyosun çok iyi bişey bence 😂😂 Yorumla Hardtoface +1 yıl Evet onu biliyorum güzel bir şey zaten :)Neden kendin almıyorsun ucuz demek istedim Yorumla Soran +1 yıl Yeni yıl hediyesi 😂😂 Yorumla Hardtoface +1 yıl 🤦♂️🤦♂️ Yorumla Soran +1 yıl 🤷🏻♀️ hiç elinle yüzünü kapatma Yorumla Hardtoface +1 yıl No no nookandıramazsın beni belki sen iyi bir kızsın ama bu site bana çok şey öğretti kızlara güvenilmezkızlar mutlu edilmemeli 🤷♂️ Yorumla Soran +1 yıl Peki Yorumla
suskun_34 Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Diğer konusunda 2,8b cevap paylaştı. Alırık kanka 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂 Yorumla suskun_34 +1 yıl Ppye mı baktın 😊 Yorumla
e_rtugrul Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl kaç para kız o 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 20-30 arası internette emin değilim Yorumla e_rtugrul +1 yıl e alırız nolcak Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Belki g*t verirsen alirlar
Sen çok verdin ordan biliyosun 😂
O ne?
Ajanda
Nasıl bir şey yani onu sordum
Ya 365 sayfası var bir sayfada soru var ve satırda mesela 1 ocak: 2021 2022 2023 2024 2025 yılları var o soruya her yıl cevap veriyorsun ve fikrinin değişip degismedigini goruyosun anı hatıra gibi bişey
Anladım teşekkürler
Rica ederm
Neden
5 yılda görüşün fikrin değişmiş mi değişmemiş mi her yıl bakabiliyosun çok iyi bişey bence 😂😂
Evet onu biliyorum güzel bir şey zaten :)
Neden kendin almıyorsun ucuz demek istedim
Yeni yıl hediyesi 😂😂
🤦♂️🤦♂️
🤷🏻♀️ hiç elinle yüzünü kapatma
No no noo
kandıramazsın beni belki sen iyi bir kızsın
ama bu site bana çok şey öğretti
kızlara güvenilmez
kızlar mutlu edilmemeli 🤷♂️
Peki
Alırık kanka
😂😂