daha dun degıl oncekı gun oldu 3. kat bıde benım yukseklık korkum var macera yasayalım dedık arkadasımla 3. kat ama ev degıl boş bı alan ev yapmamıslar orayı sadece bı yer var ıp ınce bı ayak bıle sıgmaz anca 5 6 yasındakı cocugun ayakları sıgar herneyse ben korkudan asagıya bakamıyorum tam ınıcekken ordan sen bı dus kay boyle varyaa odum koptu Allahtan sadece kolum baya bı zarar gordu kırılma yokta ıncıldı ve baya bı yara ıcınde :Dd
16 Yorumla
En İyi Cevaplar
En cilgin anim yukseklik korkum olmasina ragmen o ters dönen lunapark oyuncagina binmekti inerken tuttugum her yerim ağrıyordu. Ama sevdginle olunca fena degildi.. :-)
026 Yorumla
+1 yılAnnem kendi yatak odaların da kız arkadaşımla beni yakaladı hemde çıplak. Var mı daha çılgın bir şey? :D
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYok Be Çok Normalim :D
117 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSana Bir Taktik Veriyim;
Bu Devirde Normalim Diyenden Korkucaksın ;)
Cevap sahibi+1 yılBilemessin :D
Cevap sahibi+1 yılAnlatıklarım Yalnızca %10'udur;
+Her Akşam Farklı Bir Kadınla Yatıyorum.
+Sex Shop Dükkanım Var Ama Aileme Nalbur Dükkanımın Olduğunu Söylüyorum.
+Hayatımda Hiç Aşık Olmadım !
+5 Kızla Çıktım,5'İde Onu Aldattığımı Bildiği Halde Beni Terkedip Hepsi Geri Döndürdüm :D
+Simetri Hastalığım Olduğu İçin Tırnaklarımı Diğer Tırnaklarıma Uygun Kesiyorum.
+Tek Kaş Kaldırmayı Yapamadığım İçin Kaşıma Yumruk Atmışlığım Var,
+Kendimde 5 Yaş Küçük Kızla Grup Yaptım :D
Şimdi Dönüp Arkama Bakıyorumda,
Ben Ne Kadar;
-Şerefsiz
-Hovarda
-İbne
-Göt
-Şerefsiz
-Zengin
-Yakışıklı
-Düzenbaz
Adammışımda Haberim Yokmuş :D Bu Soruya Cevap Verdim Ve Kendimi Tanıdım Ya La :D
Cevap sahibi+1 yılCihangir Ama Ben Bakmıyorum,
Adam Tuttum Onlar Bakıyo,
Ayrıca Komple Kadınlar İçin :D
Erkek İçin Bir Tek Prezervatif Var ;D
Cevap sahibi+1 yılAbi Kadınlar İçin Aletler İşte Sadece Erkek İçin Prezervatif Var :D
Kapiş?
Cevap sahibi+1 yılBiz Namuslu Dükkanız Jigololuk Yaptırmıyoruz !
Namuslu Para Kazanıyorum :D
Cevap sahibi+1 yılHahahahahaha:D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Küçük teknelere binmek en büyük korkumdur ona rağmen ısrarlar üzerine binmiş hatta ayakta durmaya calışmıştım sonuç mide bulantısı ve baş dönmesi😊
12 YorumlaArkadaslarla yamac parasutu yaptik ve yanimdaki bir arkadasimin parasutu cok gec acildi. Gerilim dolu dakikalar
141 Yorumla
+1 yılAilem yanımdayken karşı masadaki kızları kesmiştim çok çılgıncaydı 😊
13 Yorumla- +1 yıl
Seni çılgın :D
Uykuda içimin geçmesiyle uçurumdan düşüyormuş hissi.
11 Yorumla
+1 yılKaybolduğunu sanmak.
deli oluyorum adrenalin adrenalin113 Yorumla- +1 yıl
"sanmak" bilmediğim bir yerde normal olduğunu düşünüyorum
- +1 yıl
Yok çok oldu en çok korkuyla karışık olunca seviyorum sonradan gelen rahatlık varya.. Adamın biri takip etmişti
- +1 yıl
Düşünsene cadde boyu kovaladı.
maalesef paraşüt falan yok burda. - +1 yıl
Evet :D
- +1 yıl
Popom büyüktür ama gene iyi koştum 😐
+1 yılkardeşlerimle otostopla İstanbul gezisi 3 gün sokakta yatmak zorunda kalmak hemde fenerbahçe stadının arkasındaki lisede yatmıştık
14 Yorumla- +1 yıl
çook bu işte proyuz
- +1 yıl
işi bilmeniz lazım
Gizli Üye(30-35)+1 yılBro kolanyayi yere sekil yaparak dokup yaktiginda siseyi elinden atmazsan elinde patliyormus knk acayip aci veriyor ele :)
11 YorumlaArkadaşlarla iddaaya giröiştik kaybedince bungee jumping yapmak zoru da kaldık ölcektim adrenalinden
020 YorumlaRüyamdayken hiç sevmedigim bir çocugu dövüyodum :D (psikopatlıga bak) duvara yumruk atıp 2parmagımı kırıp tekinide çatlatmıştım :D
02 YorumlaYıllar önce kız arkadaşımla sevişirken, Annesi ve bir karakol polis tarafındasn basılmamız, ayrıca evlerin çatısında kaçarken polisler tarafından yakalanmamız:)))
07 Yorumla- +1 yıl
ne yalanı la , kızla hafta sonu benim eve kapandık annesi beni tanıyordu kızımı kaçırıp alıkoydu diye polisleri toplamış geldi bastırdı bizi.. O zaman toyluk işte bizde korkudan kapıyı açmadık çatı katından çatıya kaçtık:) polisler kapıyı kırıp çatıda en sonun da yakaladılar bizi mahkemelik olduk Kız arkadaşım şikayetçi olmadı da paçayı yırttım :))) Var mı şimdi bundan daha çılgın tecrübe?
Şişe çevirmece oynadıgımda cesaret diyordum genelde orda bana yaptırdıklarının cogu cılgınlıktı
118 Yorumla
+1 yılAnasıfına giderken bu okuldan bıktım diyerekten okuldan kaçmıştım zor bulmuşlardı :D
11 YorumlaBilmedigim bir sehirde parkta yattim butun gun
13 Yorumla
+1 yılSevgilimle grup seks yapmak.
17 Yorumla- +1 yıl
2 sevgili çift mukemmel oluyor.
- +1 yıl
Evet denemek lazim.
3. Kattan yataga atlamistim :D
013 YorumlaSenin ki ne? :)
02 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!