Ben Tek Kaşımı Kaldırmak İstiyorum Ama Yapamıyorum
Nasıl Olucak O İşlem?
Nasıl Olucak O İşlem?
Bendede olmuyordu ortaokulda kendimi zorladım beynimle , kaslarımla kordineli hareket ettim o zaman 2-3 ay icerisinde öğrendim azar azar yapmayı sonra baya kaldırmaya başladım ancak sol tarafa fazla ugrasmadım suana kadar yani sağ kalkıyor sol kalkmıyor ugrasılsa yapılır ama uzun bir süre alın kırışması falan var şimdi uğraşma gereği yok napcan kaş kaldırıp
Kaşlarını çat, sonra güçlü tarafının olduğu kaşını kaldırmaya çalış ayna karşısında. Güçlü taraftan kastım topa vurduğun veya yumruğunun güçlü olduğu tarafın yani..
Benim sol yanım güç yanım. Yani sol yumruğum güçlüdür sol tekmem güçlüdür yani kas hareketi olarak sanki sol tarafa daha hakimim. Bu yüzden sol kaşımı kaldırabiliyorum. Senin ne tarafınsa onu dene. İki tarafı da kaldırabilirsin belki de onu bilmem. Ayna karşısında dene bakalım anlarsın demek istediğimi
Bende ona uğraşıyorummmm
nası oluyo ya
yok kalkmıyo zalim şey
birini indirince diğeri kalkmış oluyo ama o öyle değil tek kaş kaldırmayı istiyorum
bazen burada tek kaşımı kaldırabbilseydim kaldırırdım diyorum :(
bilmiyom ki :(
Kaş kaldırma konusunda ben...
Çok iyi yaparım, işimi kolaylaştırır bazen konuşmama bile gerek kalmaz. Bu bir yetenektir asdfg.
Cevap
6Cevap
ben sadece sol kaşımı kaldırabiliyorum böyle bir şeye kızınca falan çok iyi oluyor :D
aynen bende solu kaldırıyorum ama sağ kakmıyo :D
ben yapabiliyorum, hatta çok sinirlenince kendiliğinden oluyo :D
Maşallah de :D :D , ama eğer böyle sinirden bişeyler parçalayacak duruma gelirsem çok çirkin oluyorum, yüzümün heryerinden bişeyler çekiyo gibi oluyo tipim değişiyo :D
orta sinirdeyken kendi kendine oluyo
sakinken isteyince yapıyorum :D
Aynanın karşına geçip dene :D
Tamam anladım anlının ağrıdığını, anlın dinlendiği zaman aynada yap o zaman :D
Bilmiyorum :) ama çok zor bişey değil yapılır diye düşünüyorum.
O nasıl soru ki, görecelidir böyle şeyler :)
Ben yakışıklıyım demedim ki, görecelidir dedim :)
Aha ergen vakasıyla karşılaştık, gönder bakalım :D
https://hizliresim.com/DoMvd1
Ergen Deme Külahı Değişiriz Ha Abi :D
Fena değil yüz hatların yuvarlak sanırım, yakışır muhtemelen, gerçi ben de pek anlamam bu işlerden ama düşüncem böyle. Ergen demiyorum peki, ne diyeyim :D
Ben bişey diyemem, yüz hattın oval veya yuvarlaksa yakışabilir.
birini elimle tutuyorum, diğerini kaldiriyorum bu. :D
Tabi :D
bende sol kaşımı kaldırıp sağı bir türlü kaldıramıyorum mesela. olmayınca olmuyor demek
Bir kaşını aşağı indirirsen ötekisi otomatikman kalkmış oluyo hacı dene bunu
onu yapabılsek olacagını bızde bılıyoz D:
Erkek kaş aldirdimi top gibi oluyor bence bırak dagnik kalsın :)
Ben iki kaşımı da kaldırıyorum ama biri daha zor oluyor
Ortasını çok açmadan alacaksın cımbızla. Yalnız dikkat et. Yanlış bir hareketinde top derler. :)
O zaman dokunma derim. Hem o kadar birleşmemişse bir sorun yok bahsettiğin durum italyanlarda ispanyollarda ve bazı almanlar ve ingilizlerde de görülüyor. kimse takmıyor...
Ben ikisinide jaldırabiliyorum küçükken çok uğraştım ikiside kalkıyo
kolay birşey ama sanırım kaslarla alakali
ben de sadece sol kaşı kaldirabiliyorum
kaldırabiliyorum ama yöntemini bilmem :d
evet
o kadar da gerekli bir şey değil :D
ahahahahaaha :D
ben de yapamıyorum onu ya.
Yöntemsiz bir şekilde yapabiliyorum bunu :D
Cok denedim olmadi :)))
yetenek işi. herkes yapamaz tabii
çok denedımde yapamadım kanks