Arkadaşlar içimizde astral seyahat veya benzeri bir şeyler yapabilenler var mı? veya sizce böyle şeyler var mı?
Cevabın nedir?
Arkadaşlar bazılarınız yok ölüyorsun yok orda kalıyorsun yok ordaki cinler musallat oluyor diye acayip sallamış. Konuya açıklık getirelim astral seyehat ruhun bedenden ayrılarak başka bir boyuta yani astral boyuta geçmesidir. Bunu yapmak için shaman vesayre olmak veya özle güçlere sahip olmak gerekmez. Herkes yapabilir ama tabiki o kadar kolay değil çok fazla pratikten sonra eminim bir gün gerçekleşir. Bu yüzden sabır çok önemli bazen 1 yılda bile yapamayabilirsiniz pes etmeyin. Astral seyahatın hiç bir tehlikesi yoktur. Gerçi bunu tehlikeli veya tehlikesiz hale getirmek sizin elinizde. Durup dururken cin vesayre görmezsiniz. Unutmayın astral seyehat düşüncelerinizle ve telepati yolu ile gerçekleşir. Kötü düşünür ya da bir varlık göreceğim diye düşünürseniz görürsünüz elbet. Ama size zarar veremez. Titreme yani geçiş aşamasında ölürsünüz diye bir şey okudum az önce ve yine söylüyorum arkadaşlar evet o sırada bir korku olacak fakat kalbinizi durduracak kadar hızlı attıracak kadar değil. Ve bilimsel olarak ölmeniz imkansız. Astral boyutta ruhsal bedeninizle seyehat edersiniz yani ölmeniz için fiziksel bir bedene ihtiyacınız var. O gün öleceğiniz vardır da astral sırasında ölürsünüz onu bilemem. Ve yine orada kalamazsınız bir süre sonra zaten gümüş kordon sayesinde ruhunuz bedeninize otomatik olarak döner orda sonsuza dek kalamazsınız veya sıkışamazsınız. Orada gördüğünüz varlıklar size musallat olup sizinle dünyaya dönemez. Bu imkansız o boyuttan hiç bir varlık bizim boyutumuza gelemez bize de musallat olamaz! Bunları aklınıza sokun. İnsanları korkutmak için saçma şeyler uydurmayın. Sorunuz var ise yardımcı olurum.
3410 Yorumla
Boğa+1 yılBu konuyla ilgili acil öğrenmem gereken sorular var instagram vs bir adres verirseniz size sormak istiyorum?
Yengeç+1 yıl@kozmikeman sormak istediğin sorularu sorabilirsin elimden geldiği kadar yarsımcı olmaya çalışırım onal. taylan.13
Oğlak+1 yılAradığım yorum 👍👏
Akrep+1 yıl@MrTheCrow benim istegram adreaimden bulabilirsim sorunuzu alabilirim istegram adım=onurgokceke8
İkizler+1 yılPeki ya ölen amcamın seyahatta görebilme şansım var mı
Boğa1 yılbende internette okuduklarım ile gecen gün yataga uzandım uyumadım gözlerimi kapattım biryerde okudugum kadarıyla bir uzvumuza odaklanıp dalmaya çalışmak lazımmış bende elimi düşünüyordum ama tamamen sessiz bir ortamda değildi çünkü çocuklarım var ve gözlerim kapalı eşimin olduğu yere gitmekdi aklımdaki yer ve ayak uçlarımdan dizlerime doğru yukarı çıkan bir his ya da ısı gibi bir şey oldu sonra korkup gözlerimi açtım
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılKardeşim yapıyor kendini görünce korkuyor hatta ölü gibisin resmen kaldırabilir misin bunu çok zor bir şey bence. Korkunca göbek bağın mı ne çıkıyormuş ölme riskin bile var. Musallat olma riski yüksek. Yaptıktan sonra huzurlu uyuyamazsın çocuk yerimden kalkamıyorum falan dedi. Bence bulaşmayın macera mı arıyosunuz * ya ruhlar alemi resmen :D
320 Yorumla
Akrep+1 yılya hepsi tamam da musallat olayı çok tırstırıyor beni :))
Cevap sahibi+1 yılGörünce falan napıcaksın? önce psikolojik olarak hazırlanman gerekmiş kardeşim 1 hafta hazırladım kendimi ama kalkıp kendimi öyle görünce çok korktum dedi tabi yine de sen bilirsin :)
Akrep+1 yılabi bedenimi görmede sıkıntı yok da :)) şu cinleri ne yapcaz onu söyle bana yoksa hayatta denemem :D
Cevap sahibi+1 yılSordum ilk evrede göremezsin zaten ilerde istediğin zaman görebilirmişsin hazır olduğunda yani sana bağlıymış. evreleri varmış bir bak istersen :)
Akrep+1 yılyok ya cin lerden tırsıyorum yani ne bileyim t-rex felan olsa daha iyidir cinlere zarar veremem hiç bir şekilde kaçışında yok :)
Cevap sahibi+1 yılYapma o zaman karsiiim :D
Akrep+1 yılyapmıycam zaten en azından şimdilik :) ruhlar bölgesi filmini izledim az önce bir daha astral in yanından geçmem :D
Kova+1 yılArkadaşlar ben yaptım size anlatıyım seyahata başlarken önce odaklanıyorsunuz bişeye ve zihninizi boşaltır gibi hiç bişey düşünmüyorum sonra kafamın içinde titreşimler oluşuyor ruhum bedenden yükseldiğinde bazı sesler duymaya başladım gülme ve kahkaha sesleriydi sonra uçmaya başladım uçtuktan sonra istediğim bir yere gittim camdan dışarı baktığım ilk yere gittim önce aniden oraya sıçradım sonra düşündüğüm şeylerin gerçekleştiğini anladım uzayı düşündüm aniden dünya dışına sıçradım ama uzaya çıkarken birinin beni izlediğini anlamaya başladım ve çok korktum o kokuyla aniden ruhumun bedene girdiğini gördüm ve aniden seyahatın bitiiğini ani bir beden hareketiyle çıkışı yaptım kalktığımda yataktan düşmüştüm ve o korkudn dolayı bir daha yapmadım
Boğa+1 yılaynen öyle:(
Boğa+1 yılbende musallattan korkuyorjm olmaz diyorsun ama herkez öyle diyor denemeden bilemeyiz
Yengeç+1 yılYa öyle değil bir an canlanamadım sonra 5 dk sonra canlandım herhalde geçis yapıyodum ama ellerim göbegımin üstünde oldugu icin başaramadım galiba
Yay+1 yıl@Emrullah212121 bişey sorucağım duvarlardan falan geçebiliyor musun yani bişey ellemek istediğinde elleyebiliyormusun bide rüyamızda olanları çok fazla hatırlamayız astral seyahattada öyle bişeymi (çok meraklı çıktım) 😄
Akrep+1 yılIstegramdan sorunuzu alabiirim istegram adim onurgokceke8
Balık+1 yılhayır cinler felan size bişey yapmaz orda kalmassınız çünkü ruhunuzla boyut feğiştryosunuz ama cinler tabikide korkutabilr zaten isteğinizle veya korktnuzda çıkabilrsniz
Başak+1 yılHocam ibadetinizi edin ayetel kürsinizi okuyun başınıza bir bit melek konuluyor sizi koruyor. bundan başka yapabileceğiniz bir şey var mı onu ben de bilmiyorum.
Vardır ve ben yapıyorum. MERAK VARSA OKU
ama asla anlatıldığı gibi deildir ve çok saçmadır , bir kez ruh bedenden çıkamaz bu olası deildir ve bunda hem fikir olalım.
astral seheyat insanın herşeyi görmesidir.
bildigim kadarıyla 3 çeşit vardır.
1 -dönerek astral seheyat yapabilmek, evet doğru duydunuz kendi etrafında dönerek eller havaya birşekilde gözler açık veyatda kapalı görmek istediği şeyi görüp hissedebilir
2-Uykuda insan beynini kontrol eder ve rüyasını yönetir. istedigini görüp hisseder, çoğunlukla uykuya dalmanın ortasında gerçekleşir eğer bir yol üzerinde kendini hayal ederken çukur vs camdan gibi yerlere düşdügünz zaman ilk önce sağ sonra sol ayagınızı boşluga düşmüş gibi hisedersinz ve bunu çok duydum.
3- buda kendi teorim herzaman istedigi herşeyi görme gözlerini kapatmadan hayallerin dışına çıkmakdadır insan mantıkla dier odaya gidip neler oldugunu tahmin edebilir geçmişe gidip orada gezebilir.
ben sonuncudayım bu size saçma gelebilir sonuçda eleştiri bedava :)13 Yorumla
Balık+1 yılhayır astral seyhatte ruhunu bedeninle ayrırsın
Başak+1 yılMerhabalar ben bazı sabahları gözüm kapalıyken önümde ki birşeyi görebiliyormuşum hissine kapılıyorum veyahut çok uykuluyken sabahları gözüm kapalı iken kendimi başka bir odaya su içmek için giderken buluyorum ve sonra da hemen yatakta olduğumu anlıyorum ve geri dönmüş hissine kapılıyorum. bu çok susadığımda oluyor. bu iki hadise hakkında bir bilginiz var ise ve paylaşırsanız çok sevinirim.
İşi olmayan insanın uğraşacağı dipsiz mesnetsiz geçersiz kulaktan duyma hikayeler bunlar. Yaptım diyen de ilgi çekmek etrafına merak tuzaklı insan toplamak için bunu yaparlar, civcivler de ciddi anlamda yutarlar.
Yok böyle astraller lucid'ler falan...619 Yorumla
Akrep+1 yıldostum ıspatlıyabilir misin? olmadığını
Oğlak+1 yılEvet , ben bir psikoloğum yani tam ortasındayım konunun. Bu lafı yani astral seyahat ve lucid rüya hipotezlerini Frederic Van Eeeden kendi üzerinde denemiş , 500 kendi denenesi 350 de anlatım toparlamış ve sonuç kocaman bir sıfır çıkmış. Diğer arkadaşları ki bunlardan biri Freud bunları kesin olarak reddetmiş. Dünya üzerinde bu safsata konunun tonla kitabı çıkmış , tarifler usuller deneyimler vs ama güncel yahoo ya da Google gruplarında bu ile girdiğini söyleyenlerden 1 tane bile başardım diyen hala yok. Makaleyi buradan okuyabilir sonra genişletebilirsin.
https://www.lucidity.com/vanEeden.html
Akrep+1 yıllücid rüya sitesinde kendilerini mi yalanlamışlar yani :D haklısın sanırım dostum :D
Akrep+1 yılbilgliler için teşekkürler dostum :))
Akrep+1 yılhaklısın :D yukarda adamın biri yaptığını söylüyor hatta konuşmuş bir melekle :DD
Akrep+1 yıl:DD ama kitap yazsam iyi bir kitap adıyla köşeyi dönerdim bunu anladım bak :D
Akrep+1 yılbir saniye sen rüyayı kontrol edebilmeyi de yalanlıyor musun?
Akrep+1 yılya ama şöyle bir durum var ki ben bir ara bunu yaptım tabi o zamanlar ne olduğunu bilmiyordum nasıl yapıldıığınıda gerçi halen bilmiyoyum yani bu adam yalanlıyor olabilir
Oğlak+1 yılUzmanın yapamadığını sen yapabilir misin peki? Adam cıncığına kadar beyin ve ruh konularını biliyor bir de , düz vatandaş nasıl yapsın? Ayrıca yapılanlar sadece adrenalin ve şeker titremeleri getirir başka da bir halt olmaz. Korktukları , bu vücut reaksiyonlarını bilmemelerinden kaynaklı.
Usta yok böyle bir beceri :) Ama hikayeseverlere anlatabilirsin kitabında istersen:)
Akrep+1 yılne diyebilirim ki dostum muhtemelen haklısın :D
Oğlak+1 yılbir bok bilmeden konuşma derim.
Başak+1 yılGenelde bunu sık yapan insanların bu tür sitelerde dolaşıp hem yorum okuyup hem de cevaplıyarak dolaştığını göremezsiniz. Ve zaten insanlara yaptıklarını felan anlatmaya meyilli değiller. Farklı bir bakış açısına sahip olabilirler veya bir farkındalık sahibi.
Koç1 yılHocam yazdıklarının hepsini okudum psikoloksun
Saygı duyarım
Ama milyonda bir insan bu olayları görebiliyor bundan emin olabilirsin
Bende senin dediğin gibi ya bırakın bu işleri demiştim
Ama 2 senedir hayatım o kadar farklı olduki
Bilinmeyen işlere girmek hiç güzel bir olay değil
Eğer konuşmayı isterseniz bilgi almayı isterseniz yardımcı olurum
Bilginiz olsun serseri ya da ipsiz sapsız bir insan değilim
Şükür Rabbime bir ailem var
Esnafim işimizde gucumuzde insanlariz
Başınıza gelmeden bu olayı bilemezmisiniz
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
28
Cevap
45Cevap
+1 yılÖnce şunu söylemek istiyorum bir erkek cin ile bir kadın insanın birleşmesi ile doğan çocuğa cinlik genleri geçmiş ve insancini denen varlık oluşmuştur. Hem insan hemde bedeninde cin hali var. Aynı zamanda bir insancini ile insanın birleşmesi ile doğan çocuk insan veya insancini olabiliyo. Cinlerin işitme ve görme güçleri kuvvetlidir. konsantre olunca falan görme ve işitme gücünde artış oluyormu veya cinlerin konuşmalarını duyuyormusun duyuyosan sende bir insan cinisin ve nasıl yapıldığını öğrenebilirsen sende bedenini terkedebilirsin, çıkan cin halin, ruh bedeni terkedemez ruhu Allah'tan başka kimse çıkaramaz. Ruhun, bedenini terkettiğindeki cin halinde saklıdır. Bence bedeni terketmeyi mason ve illüminati kendi üyelerine öğretiyo. Beden ölünce cin halin yaşıyo. reenkarnasyon saçmalığı varya birisi bedenini terkediyo onun bedenine bedeni ölmüş bir insan cini giriyo diğer kişi bedenine tekrar giremiyo girsede hakim olamıyo. İnsancini isen bir anda dünyanın bir ucuna gidebilirsin fakat diğer cinler kadar kuvvetli değilsin. bir hocadan duydum kesinlikle doğruluğuna inanıyorum insancinlerinin kafir olanları her türlü hayvan şekline, müslüman (her ben müslümanım diyen değil hidayet üzere olan) olanları ise küçük adam şekline girebiliyo cin hali ile. Ve bence deccal, mason ve illüminati terörle, trafik kazaları vb insanları fişleyip yani insanmı cinmi bişekilde test edip öldürmüşler yani herkes insan cini insan çok çok az diye düşünüyorum. Konuyla alakasız bişey söyleyim şeytanların aptalca kuralları var bu kurallara göre bu milleti yaşatıyorlar öyle hissediyorumki bu saçmalıklar iblisin (bu saçma kuralları o salak uydurmuştur) bir tartafına girecek ve herkes kurtulacak. Hz İsa efendimiz'in gelmesi yakın gibi Allah (C. C) bilir.
20 Yorumla
+1 yılsize gerçek bir astral seyahat yolculuğundan bahsetmek isterim uzun yıllar çalışıp sonunda başardım.
bir akşam zihnimi dinlendirmek için rahatlatıcı müzik açmıştım her zaman yaptım gibi aynı müzikleri dinliyordum
uyku ile uyanıklık arasındaydım müziğin beynimde yankılandını hissediyordum
bedenimde karıncalanma oluştu ilk başta uyku ile uyanıklık kısmı oldu için umursamadım
sonra bir anda kendimi odanın dışında buldum maddeler sanki yokmuş gibiydi
bir anda kendimi bir yolun kenarında gittimi farkettim sonra yavaşça yerden yükseldimi farkediyordum ama sorun o değildi sorun benle beraber beni izleyen birinide hissediyordum yerden yükseldikçe oda yükseliyordu sonra kokrmaya başladım ve ruhum bir anda bedenime geri döndü. Uyandımda müzik bitmişti ve çok terlemiştim yorgun hissediyordum sonra yeniden uyumaya çalıştım ama uyukum hiç gelmedi bir süre sonra sabahın erken saaatlerinde uyuya kaldım
aynı olayı 2. kez denemek istedim bu sefer odanın içinde kendimi görüyordum çok soluk bir ten rengim vardı ölmüş gibiydim odanın etrafında başka varlıkların oldunu hissetmeye başladım odadan çıkmak istemedim ve yine korktum ruhumun bedenime geri döndü uyandımda çok terlemiş ve ellerimde karıncalanma vardı bir kaç gün olayın etkisinde kaldım o günden sonra daha denememe kararı aldım
Size şunu söylemek isterim astral yolculuk gerçekten vardır yanlız denemeyin inancınızın kuvetli olması gerek açıklayamadım daha çok şey var sadece şunu bilin astral yolculukta zaman ve madde kavramları olmadı gibi inandımız ama göremedimiz varlıkların etkisinde olma ihtimalimizde yüksektir.41 Yorumla
Koç1 yılHocam sizin yorumunuz bana doğru geliyor eğer yanınızdaki varlıklardan korkmazsaniz hem iyi hemde kötü seylerlede karsilasabilirsiniz
İyiki daha ileriye gitmemissiniz
Bu kâinatı Allah yarattı
Bizler emrolunani yapmamız gerekiyor imanın ve İslam'ın şartları
İnşallah bunları yaptiktan sonra rabbimizin hayırlı kulları arasında alabilirsek sonrası inşallah harika
Astral seyehatta bazi ilerlemelerim ve tespitlerim oluyor, şimdilik yapabildiklerimi fazla olumsuz yorum almamak için özet olarak ayrintiya fazla girmeden anlatmaya calisayim Astrale geçiş evresi Bedenin yorgun olma veya uykuya dalma aşamasinda bilincli geciş istegi ile "vucudu, beyni" gecise hazirlama, hisler, titresimler ve anlatilmaz gecis hisleriyle ruhun bedenden kalkmasi. Astral boyut evreleri 1- Ruhun ozgurce hareket etmesi ve istediği şeye odaklanip yapabilmesi bu asamada sana gecmisle ve gelecekle alakali farkli goruntuler seyrettirilebilir, bilinç seviyesi ruya % 1 ise, bu asamada senin bilincin % 40 civari" fakat kendini cok fazla uzaklastiramiyorsun belli hizdan ve uzaklasmadan sonra vucudundan bir kablo ve ip tarafindan yavaslattiriliyorsun. 2- Bilinç seviyesi % 100Astrale geçiş asamasini yapildiktan sonra ruh yataktan oturur şekle kadar kalkmasi ( gecis seviyesine yeni baslayanlar % 100 histe hareket kabiliyeti olmaya bilir sadece yattigi yerden tavana bakabilir hareket edemez, saga, sola bakamaz, konusamaz, gözler kapalidir fakat başka boyutta gorusun olur, ilerleyen asamalarda farkli boyuttaki canlilarla telepatik konusursun) ben bu asamada "% 100" simdilik etrafima donebiliyor, farkli boyuttaki varlikları goruyor ve konuşabiliyorum, "konuşma dusunce gucu ile oluyor" hisler % 100 ayan beyan fakat renk yok ve hafif karanlik. Şimdilik bu kadar Herkese cok selamAyrintilarla alakali soru sormak isteyen mail adresimden ulasabilir muratpek1@hotmail. com
10 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 1,1b cevap paylaştı. astral seyahat tabiki var. ben yapmadım ama arkadaşım yapmış ve bana anlattıkları kadarıyla seni bilgilendireyim.
astral seyehat ruhun bedenden çıkmasıdır.
astral seyahata çıktığında insan nereyi görmek isterse orayı görüyormuş. yani karanlıkta dolaşıp neye bakmak istiyosa ona bakıyo. bu astral gezintilerde cinlere karışma durumu çok olası ve vücudunu bir cin ele geçirir ise sonuçlarına katlanmak zorundasındır. arkadaşım astral seyahat yaparak cinlere karışmış ve şuanki durumu çokta iyi sayılmaz rahatsız bu durumdan ama yapılacak pek bişey yok kendi etti kendi buldu her türlü tehlike ölene kadar peşinde olacak.28 Yorumla
Akrep+1 yılniye böyle tipler beni bulmuyor hiç? hiç öyle birini tanıyamadım ya Arkadaşının da Allah yardımcısı olsun :))
Yengeç+1 yılBerkay arkadaşın seni fena kandırmış sen sahte sitesinde istemesende uyuduğunu saral seyehat yaparsın bu dincede kanitlan, iş birşeydir cinler sadece psikolojinin bozabilir (psikolojik cok ta düzgün sayilmaaz) insan lara yalan yanlış bilgi
Er ver, yerin ben yapmadım ama bu eğlenceli birsey
Yengeç+1 yılYa hep yanlı yazmis :(
Oğlak+1 yıl@Alper3838tigrak ben insanlara yanlış bilgiler vermiyorum dostum sadece arkadaşımın yaşadıklarını anlattım eve dinen böyle bir şey olmayabilir dediğin gibi psikolojikte olabilir ama ilk anlatıldığında bana mantıklı gelmişti şu an aynı lafada değilim Zaten
Başak+1 yılBen bir kacdefa lucid rüya yaptim ama geçenlerde lucid'in dışında birşey oldu ışık tüneli gibi bir şeyin içine girdim okadar hızlıydımki kontrol ediyordum ama aşırı heyecan oldu ben bağırıyorum gülerek çünkü ucurak gidiyordum o tünel zaman tüneli gibiydi hatta Şu an intten araştırmak için girdiğimde bu sayfaya girdim paylaşmak istedim inte ruyamdaki tünele benzer resimlerde gördüm
İkizler+1 yılAslında hep havada konular bunlar... anlamak ve inanmak lazım... anlamak için merak inanmak için neden lazım... herkesin hayatına kimse karışamaz demişti ya ünlü bir bilginimiz? Herkes için nedenler farklı olabilir... bende merak ettim ve anlamak için araştırdım... inanmak içinde kendimce çok sağlam bir neden buldum... o neden Nicola TESLA... Adam dünyayı yeniş bitirmiş resmen... etrafımızdaki herşeyin bir çeşit enerji tezahürü olduğunu anlarsak ve kendi bedenimizinde aslında bir enerji çeşidi olduğunu anlarsak ve böyle düşğnmeyi öğrenebilirsek başarabiliriz diye düşünüyorum... düşünüyorum çünkü çok denedim ama henüz başaramadım ve fakat hani anlatılan vücudun uyuşması sızlama ve bir takım sesleri hemen her denememde duyuyırum ama bir türlü çıkamadım... ama olacak inanıyorum
Öncelikle selamlar. Astral seyahat yüzde birmilyon doğru böyle bir şey var. Deneyimlemişliğimde var o yüzden yazıyorum. Hani uyandığımızda bazen uyku sersemi oluruz ya ama cidden uyumaya çok yakın bir uyanıklık dediğim, bu evrede cidden dışarıda olan biteni fark etmemektir, mesela yatakta yatıyosun, ruhun bedeninden ayrıldı ve mutfağa gitti belki bir şeyler yedi, belki tolete girdi. Ama sen bunları yaşadın ve bir bakmışsın aslında hala yattığın yerdesin...
Bu deneyimi sadece iyi insanlar yaşayabilir.50 Yorumlayok diyenler önce kendi tarihini dinini araştirmalı ladikli ahmet efendi bedenen bile yolculuk yaptığı kanıtlanmış tek kişidir mevlana bile mağbet ağacı çayıyla astral yapmış tayyi zaman tayyi mekan diye hic mi duymadınız çanakkale ve kore savaşında açıklanamayan durumları düşman rapor etmiş okursanız araştırsanız anlarsınız Rabbim her kuluna bu özelliği vermiş bu özelliği kullanabilen insan sayısının az olması korkudan kaynaklanıyor korkacak birşey yok herşeyde oldugu gibi bununda kuralları var tabi ki uyarsan sorun yaşamazsın ve iyi niyet en önemlisi kötü birşey için planlayanların zaten bunu başarabilecekleri inanacının oldugunu sanmıyorum Rabbim 70 bin alem yaratmış astral boyut ta bu alemlerden bir tanesi bence inanın arastirin ve kurallarına göre uygulayın pisman olmazsınız ama önerim her soylenene inanmayın bunun için önce diyet yapılmalı vücut astrale hazirlanmalı ve söylenen çaylar ölçüsüne göre tüketilmeli ve zamanı gelmeden başlanmamalı benden söylemesi tercih sizin
81 Yorumla
Yengeç+1 yılAynen haklısın herşey kafada bitiyor ben yaşadım eminim bunada ama öyle bir durumda olduğumu düşünmedim hiç ve amacım uyanmak oldu sanırım bu yüzden sürekli bağlantımı kopardım bu olaydan ama bildiğin gerçek hayatta ki gibi uyanıyorsunuz ama durum öyle olmuyor kesinlikle sıkıntı olmuyor sadece isteklerinizi orda gerçekleştirebiliyorsunuz zaten Allah istemese böyle bir durum gerçek olmaz sıfır sıkıntı gerçekten odaklanıp deneyebilirsiniz sorun olmuyor sorun oluyor diyenlerde zaten kafada garip kötü şeyler düşünerek yaşıyor bunları bence ama dediğim gibi ben 2 kez istemsizce yaşadım bu olayı siz isteyerek deneyin farkediceksiniz. Ölüm var diyenler korkanlar dışarıda çıkmasın yürürken ölme olasılığı bu durumdan daha yüksek sonuçta gerçek hayat daha tehlikeli ve güvensiz. Genede siz bilirsiniz korkan varsa da merak edip okumasın bunları kafasını da bulandırmasın boşuna musallat olayından bahsedenler olmuş öyle birşey uyumadan da olur. Siz yeterki kalbinizi aklınızı temiz tutun içiniz rahat olsun.
+1 yılBen çok istiyorum bu deneyimi ve lucidi. Sanki astrali az bişi yaşadım ama emin değilim ben uykuya çok bağımlı nir insan olduğum için uyudm mu aşırı derin olduğu için az uyanık kalıp deneyimleyemiyorum normalde. Neyse bir sabah uyandm saat 9 annem uyandırmıştı ama öyle uykum geliyoduki hala başımı yastığa gömdüm yine. Çok arada bir yerde olduğumun farlındaydm o dk o yüzden ne hikmetse aklıma geldi deneyeyim dedim. Yani fazla değil az bişi astral olarak yerimden doğruldum döndüm yüzüme baktım arada bir 30 cm felan var döndüm odaya baktım sonra. Ama asla kolay değil ve ürkütücü başlar başlamaz vücudunuz öyle bir karıncalanıyoki kalbiniz ağzınızda atıyo strestn. İlk deneyimin heyecanı mı diyim böyle oldu sonra zaten o korkuyla 15 sn sürmüş olan deneyimden uyandım tabi hemen artık uyku mu kalır
10 Yorumla
+1 yılYalnız şaka maka şey yazanlar var; "Ölme tehlikesi var, musallat oluyorlar"
Bunları demen için sadece canım ve cahil olman gerekir. Madem astral seyahat ile ilgili bildiğin bişey yok o zaman bilip bilmeden yorum yapmayın. Hiçbi ruh veya cin size musallat olamaz. Ölme riski asla yoktur. Var diyenler zaten kafayı çoktan sıyırmıştır. Hayır yani madem bilmiyosun boş yapma, bir bok bilmeden buraya "Ölme riski var" falan yazma. Hiçbir şekilde sana musallat olamazlar. Orası ASTRAL boyut. Oradaki en büyük varlık İNSANDIR. Astral boyutta ruhları falan görebilirsin ama oradaki en büyük varlık sen olduğun için sana gerçek hayatta da musallat olamazlar astral boyutta da zarar veremezler. Sana hiçbişey yapamazlar. Siz bir bok bilmeden yorum yapıyosunuz ya hani. O yorumları yapmadan önce size "Murat Yalman'ı" izlemenizi tavsiye ederim. Adam herşeyi detaylı olarak anlatıyor. Bende onun sayesinde astrale çıktım. Şimdi bir bok bilmeyenler sg.60 Yorumlavar tabiki. herkes yapamaz. din alimleri. bir tek bizimkiler değil tüm hak dinler. hak dinlerin dışındada sadece budist rahipler ve ezidi imamların da yapabildiği. yapmak için psişik güçler, metafizik, parapsikolojik mıstik yetilere sahip olmak lazım ya da belirli öğretilerle o frekansa çıkmak için çalışmak lazım. zikir gibi karanlıkrta sürekli kalmak gibi taş ve otların sprütüel güçlerinden faydalanmak gibi. yani her canı isteyen yapamaz
22 Yorumla
Aslan+1 yılKaç tane Hak din biliyosun kardeş benm bildiğim bir islam var
yapmadım. net araştırması yapmıştım hakkında. edindiğim bilgiler tehlikeli. belli bir süre sonra beyin gerçekle rüyayı ayıramaz hale geliyor. inception filmindeki gibi bir obje edinirsin kendine sonra
211 Yorumla
Akrep+1 yılbak doğru diyosun ama bu iş yalan sanırım cems34 ün yazdıklarına bak istersen bir :))
Akrep+1 yıl:D ewt şuankilerin en mantıklısı o bence
Akrep+1 yıl:D olabilir henüz erken dostum :D
Akrep+1 yıl:DD yanlız adam rüyaları kontrol edebilmeye de yalan diyor sanırım ve ben bunu bir kez yapmıştım
Akrep+1 yılhehe :D bakalım ne olucak :D
Akrep+1 yıl:DD
11 ayMatematik sınavım ertesi gündü baya ağlamıştım ve stresli bir şekilde uyumuştum. Sonra bilinçli bir şekilde rüya görmeye başladım, etrafta böyle asyalı insanlar var ama yüzleri bana biraz çirkin gelmişti ve asla bana bakmıyorlardı yokmuşum gibiydi. Denizin kenarında restaurantlar vardı masanın birinin üzerinde tabakta börek vardı onu yedim ve tadını ala ala yedim sonra ilerleyince aslan ve bir hayvanın karışımı bir heykel gördüm insanlar onun etrafında fotoğraf çekiniyorlardı. Sonra nasıl olsa uyandım. Uyandıktan sonra iyice araştırdım Chatgptye rüyamı bu şekilde anlattım ve bana neresi olduğunu tam olarak buldu. Singapurda yolculuğa çıkmışım resimlere bakınca gittiğim yerin tıpatıp aynısı olması beni şoke etti. Singapur Merlion Parkta dolaşmışım Merak edenler bakabilir.
00 YorumlaBen 2016 da bir kaza geçirdim. Kaza olmadan 10 saniye önce (Araç kontrolden çıkınca) Herşeyi ilk başta ağır çekimde yavaş yavaş görmeye başladım. Öyleki kontrolden çıkan aracım karşı şeride girmiş ben ise yukarıdan kendimi izliyordum. Ambulansın beni alışını götürürken müdahale etmelerini hastane içinde sedye ile götürdüklerini yukardan kendi bedenimi görerek izledim. Tıbben komaya girme gibi bir şey olmadı zaten. Doktorların bana müdahalesini bedenimi görerek yukardan izledim. Sonra bedenime geri döndüm. Astral seyehat mıydı bilmiyorum ama tamamen isteksiz ani gelişen ve en önemlisi daha ilk darbeyi almadan henüz arabam bir yere çarpmadan oldu bitti
00 YorumlaBen astral seyehat yaşadım gerçektir ve çok korkutucu sesler duyulur ve yeşil mor sarı renkte ışık dalgaları görünür algılama açık olur ama kişi sadece kendi bedenini yıkarıdan görebilir astral seyehatte ise kendini göremez ben uyumak isterken birden bire kendimi uyurken gördüm 1mt falan üste şunu söyleye bilirim bence çok korkutucu ve tehlikeli tabi eğitim amaçlı yapanlar için korkutucu olmaz ama hiç farkında olmayan kişiler piskolojik olarak çok etkilenir ve astral seyehatte ağlayarak allaha yalvarır ilk yaşayanlar ve domuz ve köpek saldırıyor ama sadece sesleri geliyor yani korkutucu ben yaşadım tecrübe ettim
20 Yorumla
+1 yılBende bir çokkez istemsizce yaşamışlığım var bu olayı en belirgin olarak 2 kez yaşadıklarımı hatırlıyorum ama ciddi anlamda tam odak gereken birşey ne yaptığınızı ne durumda olduğunuzu bilmeni z gerek yeri gelince rüya görürken yaşananların rüya olduğunu bilebiliyorum bilincinizin rüyada bile yerinde olması gerek böylece tam kontrol elinizde olur benim yaşadıklarım şu şekil mesela rahat bir uyku uyuyordum rüyamda sürekli uyanıyorum ama rüya içinde uyanıyorum gerçekte değil geziyorum tekrar uyanıyorum ama hala uykudayım 4 5 defa ard arda uyurken böyle birşey yaşarsanız astral seyahate çıkmışsınız demektir
10 YorumlaBen yapabiliyorum ama bu beyinle alakali olan sey bir defasinda ukudayken bedenimin kilitlendigini ve hic hareket edemedigimi kendimi bir cinin mekaninda buldugum oldu beni karsisinda gorunce cenemden tutup bir kelimeler soyledigini tabi anmlamadim o sirada ve beni bir aynanin icine firlatti ve daha sonra uyandim tam bir hafta cenemin acidigini hissedebiliyordum. baska bir olaydada bir cinin bana arapca lahuda yazmasi ve benim arapca bilmedigimi o kelimenin bana lahuda olarak soyledigini isittimu ve ogun bir arkadasimdan haber aldim iste beni biriyle tanistirmak istedigini felan soyledi bende onayladim yani ama tabi fazla surmedi konusmamiz buarada googleden ruya tabilrlerinde arastirmistim lahudanin ne oldugunu lahuda bir at demek ve sevincli bir haber demekmis yani demek istemem astral seyehat var ama sakincali yani insan vucudunun kitlenmesi ve ruyalarinizin gercek cikmasi bende olanlar bunlar hatta suanddada yanik olan lambalari sondurebiliyorum...
04 Yorumla
Kova+1 yılBazı yaşadıklarınız bildiğinizi sandığınız şeyler olmaya bilir, benim de çok enterasan yaşadıklarım oldu misal rüya değil gözümle şahit olduğum bir olay birde en son rüyamda yaşanan yani gerçekleşen birşeyi görmem ve bunu ev arkadaşlarımda biliyor, yaşadığım çok şey var asıl önemli olan bunları yaşamamızın cevabını bilen kim? öğrenmek isterdim, bu arada yorumu okuyanlar önyargılarınızı bir kenara bırakın yaşanıyor böyle şeyler.
+1 yılA4kadaslar ben kucuk yaslarda galiba 10 yasimda aksamleyin hicbisey dusunmeden uykuya daldim. Sonra 4 saniye karanlik coktu. kendimi odamda bedenimden 1 veya 2 metre geride durmus oylece yatagimda yatan kendime bakiyordum. Haa buarada sirtustu yatiyodum. Sonra kapidan siyah uzun boylu bisey geldi karabasan galiba. Ben hic korkmadim sadece ne yapacak diye bakiyodum. Iste o varlik iki elini birlestirerek elini yumruk yapti sonrada bedenimin kalp tarafina sert sekilde yumruk atti. Ben ciglik gibi garip bir sesle yataktan uyandim. Cidden vurdugunu hissettim. Evin heryeri kapkaranlikti. Korkudan odamin lambasini acip uyumaya calistim. Sonrasini hatirlamiyorum.
01 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 2,3b cevap paylaştı. Astral seyahat denilen şey aslında lüsid rüyadan ibaret.
16 Yorumla
Akrep+1 yılyani vücut tan ayrılmıyormuyuz? ilk defa duyuyorum bu rüyayı
Oğlak+1 yılLusid rüya, rüyalarını kontrol edebilmendir. İnsanlar astral seyahat yapmaya çalışırken, farkında olmadan lusid rüya görme yöntemlerini uygular. Astral rüyayı bir ara ABD hükümeti bile ciddiye almış, deneklerin ABD'nin konuşlandırdığı füze rampalarının hiçbirini bulamamaları ardından bu araştırmaları rafa kaldırmıştır.
Akrep+1 yılyni vucüttan çıkmıyoruz beynin içinde bir dünya yaratıp orda geziyoruz doğru mu anlamışım?
Akrep+1 yıldediklerini aklımda tutucam :) ama bunu daha önce duymamam garip
Aslan+1 yılGercekten yaniliorsun
+1 yılyaptım geçen
pazara gittim beş kilo domates alıp gelmişim71 Yorumla
Akrep+1 yılisimden de belli zaten beklenir senden böyle şeyler :))
hakka kavuşunca yapıcaz mutlaka. önemli olan beyaz gibi tertemiz gidebilmek
25 Yorumla
Akrep+1 yılbu devir de beyaz girmek zor kardeşim ya :))
Akrep+1 yılne demek istedin knka anlayamadım? :))
Akrep+1 yıltm :D dostum :DDteşekkürler
Yok kanka ben normal seyehat yapmayı seviyorum uyanıkken
11 Yorumla
Akrep+1 yıl:))
Gizli Üye(36-45)+1 yılastral setahat seytana yolculuk dur.7 kattan olusur. cok tehlikelidir seytan zarar vermeden burakmaz. kalbi daha cok karartmak icin tuzaktir yoga gibi.
15 Yorumla
Akrep+1 yılgarip bunları ilk defa duyuyorum biraz daha açar mısın?
Cevap sahibi+1 yılastral seyahat seytanin insanlara tuzagidir. googla yaz tayyi mekan ve astral seyahat.
Akrep+1 yılsen bence cems 34 ün yazdıklarına bak knks :)) adam haklı sanırım
Cevap sahibi+1 yıldostum astral setahat bir zulmani ilimdir. yaparsan seytani bulursun. rahmani ilim olan tayyi mekanin zıt versiyonudur. gercektir. uzak dur.
Akrep+1 yılbunları da aklımda tutucam dostum teşekkür ederim :))
+1 yılŞimdi ben daha önce bir kaç kez denedim birincide hiç bir şey olmadı sonra bende astral seyahat şarkıları var yapabilmek için sonra denedim ve garip birşey hissettim sanki bedenimi tutuyormuş gibi bende izlediğim bir videodan düşünerek sanki denizde boğulup dışarı çıkabilmek için uğraşıyormuş gibi denedim beynim buna inandı ve yukaeı doğru çıktığımı hissediyordum sonra korkup gözlerimi açtım ve nefes nefeseydim cidden sanki boğuluyormuş gibi zaten amacım jungkook u görmekti başaramadım
15 Yorumla
Oğlak+1 yılAslinda cok mantikli. Bir cikabilsem gorucem de. Biri denesin beya artik da 😉😉😉
+1 yılarkadaşlar astral seyahat hakkında size bildiğim kadarıyla anlatayım
ilk başta siz beyninizi inandırmanız lazım
kalbinizde korku olmaması lazım aksi taktirde seyahat halindeyken bilinç altınızdaki korkularınız dışa vurarak ciddi psikolojik rahatsızlık çekersiniz10 Yorumla
2 ayYaşayana kadar imkansız zannediyordum, gece rüyada olduğumun farkına varınca ruhum bedenimden cıkmaya çalıştı ve bu iki kez oldu resmen havalandım ayaklarımdan bas ucuma kadar ama tamamen çıkmasına izin vermedim cunku korktum korku en büyük engeldir korkmayın ve hazır olun. Hayatımın şokunu yaşadım ama ilginç bir deneyimdi isteyen herkese. nasip olur insallah
00 Yorumlaarkadaşlar ben astral boyuta geçebiliyorum merak edenler için nasıl bir yer olduğunu anlatabilirim. bu arada hani anlatılanlara inanmayın bir çoğu kulaktan duyma hikayelerle anlatıyor ordaki boyut bambaşka bir yer yok sevgilimin yanına gittim yok şöyle ettim öyle bişey yok sallıyorlar
03 Yorumla
Balık+1 yılNasıl oluyor
Başak4 aySelamlar ben yıllar önce bu deneyime sahip oldum. Ama çok şaşkındım. Nasıl olur bu diye hepte rüyamda oldu. İlk zamanlar rüya zannediyordum. Sonra başkalarının benim hakkımda konuşmalarını direkt duymaya başladım. Başka şeyler düşündüm ama dünkü deneyim beni epey korkuttu. Rüyamda yine bedenden ayrılmıştım ama birileri beni arıyordu farkındaydılar hissediyorlar ama nerde olduğumu tam çözemiyorlar. İçlerindeyim beni görmüyorlardı ama biri ne olduysa hissetti kaçtım ama çok korkunçtu
Başak4 ay@Beyza_Nur1 beyza bu yaşadığım ne acaba gerçekten böyle bişe var mı beni takip edenler kimdi acaba
Astral Seyahat mı? Saçmalık Bence Ruh Gerçek Olabilir Hatta Uyuyorken Ruhumuz Bizden 2 Metre Yüksekte Olduğunu Bilmiyorsunuzdur. Gerçek Bile Olsa Tehlikeli Daha Önce Yapmış Birine Sorulmalı İyice Araştırılmalı Nasıl yapıldığını Öğrenerek Birşey Elde Edemezsiniz ''Yapılışından Önce Kurallar Öğrenilmelidir'' Bence
Hatta Dr. Strange Adlı Filmde Adamla Ruh Şeklinde Kavga Ederken Ruhu Ölünce Kendiside Öldüğü Gibi Tehlikeli Olaylar Yaşayabilirsiniz00 YorumlaYa ben yaptım sanırım küçüktüm okuldan geldim yemek yeyip hemen yattım sonra kendimi aynı saatlerde tanıdık bir yerde kaybolmustum biliyordum ama yeri sonra ara arabalar felan geçiyor ben sadece etrafa bakıyorum sonra kendimi ayrı ayrı evlerin önünde buldum oradan oraya bilmediğim evler etrafta ablalar var böyle küçük bir beyaz nokta arada bir büyüyor görüyordum ona doğru kolumu uzatinca kendimi apartmanın önünde buldum her şey aynıydı sonrasını hatırlamıyorum
00 Yorumla
+1 yılmerhabalar bende 2 gün önce denemedim, sarhoştum, sarhoş olunca bu tür şeyleri daha iyi yapabiliyoruz bende fırsat bu fırsat deneyeyim dedim, yaptım ama astral mi lucid mi bir türkü net birşeye varamadm :) ama çok zevkliydi ya uçuyordumm her yere istediğimin yanına gidiyordum :) ünlülerin bile yanına
02 Yorumla
Boğa+1 yılpeki ruhani şeyler cin felan gördün mü?
+1 yılevet var astral seyahat hem tecrübe hemde bilgi işidir aksi taktirde cok tehlikelidir ki işin ehli deilsen fazla yorma kafanı böle şeylere
04 Yorumla
Akrep+1 yılkafayı yormadan ehli olamam :D
Boğa+1 yılcinlerle aran nasıl göz gözüyle görer bilirmisin sana musalla olsa ne yapıcan onların alemine geciyorsun sana zarar verebilirler cocuk oyunu değil bu iş illaki uraşıcam diosan özelden yaz
Aslan+1 yılAstral seyahatte gercekte goremedigin varliklari gorebilirsin bu varliklar sana zarar vermez ama seni korkutmaya calisir. Psikolojini bozmaya calisir. Eger onlarla basa cikarsan asla sana bisey yapamazlar. Unutma ki insanlar yaratilanlarin en yucesidir
+1 yılBen denemiştim 3-5 kere sonunda başarıyordum odamı görmeye başladım ama renkler daha gelmemişti sonra korkudan gözlerimi açtım gözlerim kendi kendine kapanıp açıldı :) kalbimin atışı fenaydı 😊 birdaha denemedim bunun yüzünden ölenler varmış :(
018 Yorumla
Akrep+1 yılaraştırdım biraz ama ölenini hiç duymadım ve orada pes etmen bence kötü olmuş
İkizler+1 yıl3 harflilerle karşılaşmakdan korkuyorum açıkcası :)
Korkunca kalp atışın hızlanıyo ve ölüme neden oluyor , bide intihar edenler olmuş ,600 kişi ölmüş
Akrep+1 yıl600 kişi mi :D bunu nereden biliyorsun?
İkizler+1 yılİnternette heryerde yazıyor
Akrep+1 yılben bulamamışım o zaman :D
İkizler+1 yılAstral seyahaten ölenler yaz çıkar :) sakın astral yapmaya kalkışma psikolojin bozulabilir , çok cidiyim. Bu arada biyokinezi denedinmi?
Akrep+1 yılbiyokinezi mi hiç duymadım :D anlatır mısın?
İkizler+1 yılBiyokineziyle vicuduna istediğiniz değişikliği yapabilirsin sadece zihin gücüyle
çoğunlukla göz rengini değiştirmek için kulanılır , sadece konsantre olarak ve inanarak bunu yapabilirsin. İlginç değilmi?:)
Akrep+1 yılööhhhhh yok artık bunun gerçek olduğunu bana ıspatlayabilir misin eğer ıspatlarsan sana 20 yıl sonra kamyonlarla para verebilrim :)) ciddiyim
İkizler+1 yılBen göz renginin tonlarını değiştirebileceğimize inanıyorum ama siyahdan maviye dönmen mümkün değil bence :D inanma sebebimde benim gözüm çok siyahdı şimdi daha açıldı artık göz bebeklerim gözüküyor
Akrep+1 yılaradaki farkı gösteren resimlerin var mı peki? ve bu değişimler zamanla mı oluyor bir anda mı?
İkizler+1 yılHayır fotoğrafla görülecek bir fark değil aynadan yakından bakınca normalde zamanla oluyor ama ben birkere yaptım benim inancım kuvvetlidir :)
Akrep+1 yılçok garipmiş? açıkcası pek inandırıcı gelmedi yanlış anlama yalancı demiyorumsana öyle gelmiş olabilir ama gerçek olmasını çok isterim göz rengimi sarıya çevirmek çok iyi olurdu :))
İkizler+1 yılBende psikolojik olduğunu düşündüm açıkcası :) ama göz rengini değiştirenler var :)
Akrep+1 yılvar eminsin yani hem özelden konuşalım mı?
Koç+1 yılBiyokinezi ile ten rengi, saç türü ve rengi, diş yapısı, yara iyileştirme vb. yapılabilir. İnternetten sübliminal dinlemek daha kolaydır, frekans ile beyninize onu yapmasını aşılar. Ayrıca siyahtan maviye dönmesi en kolayıdır çünkü siyah gözün altında mavi tabaka yer alır. Tam tersi yeşil zordur ama göze o hücreler yollanarak bir kaç ayda yeşil yapılabilir.
Koç+1 yılAyrıca sarı olmaz çünkü sarı göz rengi kimsede yok. Vücutta öyle bir hücre yok. Kendi kendine hücre de olmayacağı için vücutta yer alan minerallerle yapılır.
+1 yılDeneme geri dönememe durumu oluyor
rüyada olduğumu fark ediyordum bişey deniyor onada tam bilmiyorum ama :)021 Yorumla
Akrep+1 yıllucid rüya mı
Koç+1 yılEvet
Akrep+1 yılşeytanla beraber takılıyoumuşuz öyle diyolar sen ne dersin
Koç+1 yılTövbe de be :D
Akrep+1 yıldemem knks :))
Koç+1 yılBaşına gelince görürüz ;)
Akrep+1 yılgelsin sıkıntı yok biraz adrenalin olur :))
Koç+1 yılÇok oldu uyanmak isteyip uyanamadığım sen bilirsin odaklanarak uyu
Akrep+1 yıluyumak isteyip de uyanamadığın mı?
Koç+1 yılUyanmak yazdım.
Akrep+1 yılewt peki uyanamayınca ne oluyor?
Koç+1 yılRüya devam ediyordu. artık yaşamıyorum. ama istediği şekilde yönlendirilebiliyor
Akrep+1 yılkim yönlendiriyor?
Koç+1 yılRüyayı gören kişi
Akrep+1 yılrüyaları yönlendirmek iyidir ya :D bir ara yaptım kazara rüyamda beni kovalayan öküzü kovalamaya başldım :D
Koç+1 yılÇok guzel yönlendirmişsin tebrik ederim :D
Akrep+1 yılee ne yapsaydım kocaman öküz kovalıyordu korkudan bende onu kocaladım işte :DD
Koç+1 yılYapıyorum ve profosyonel oldumda denebilir kendim geliştirdim çocuk yaşta başladım tehlikeli kalp atış hızına kadar etkileniyorsunuz panik yaparsanız kriz geçirir ve ölme durumu oluyor. Ayrıca rüya ve gerçek yaşam ayrımı zorlaşıyor o yuzden uyanır uyanmaz paraf atmak gerekiyor sürekli dönerse ruyada olunuyor durursa gerçek hayattasiniz. Ayrıca rüya içinde ruyaya da kadar gidebiliyorum
Aslan+1 yıl@Ramço_shadow ben çok istiyorum yapmayı ve geliştirmek de istiyorum. Yardımcı olur musunuz lütfen? Ve bir de hiçbir tehlikesi yok yazıyor birçok yerde
Yengeç+1 yıl@Ramço_shadow lütfen bana öğretmen facebookran ek le beni alper imam goller nolur
Yengeç+1 yıl@Ramço_shadow facebookumu veririm bean öğret lutfen alperimamgiller
+1 yılErkek kardeşim bir aralar çok uğraşıyordu böyle şeylerle. Seyahate çıktı mı bilmiyorum ama
10 Yorumla
+1 yılBen daha normal seyahate çıkamıyom millet astral seyahate çıkıyo vay arkadaş
43 Yorumla
Akrep+1 yılben daha çıkabilen birini tanımadım hepsi sanalda ki sanalın da ne kadar güvenilir olduğu ortada :D
Koç+1 yılBunlar yalancı hacı inanma bunlara :D
Akrep+1 yıl:DDDD sesli güldüm :DD
- Astroloji & Burçlar konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılRuhlar Bölgesi filmini izleyip bu soruya gelen var mı hiç merak ettim? :D Konu açılmışken söyliyim, ikincisi de çıktı :D
14 Yorumla
Akrep+1 yılvar ThePianistoo bu knka mız izlemiş :D fragmanına baktım da beni pek sarmadı kanks sen ne dersin
Balık+1 yılGüzel be hocam, yani izlenesi bir film. Gerçi ikincisini ben de hala izlemedim, sırf ilk filmi izledim diye izlicem. Yani eğer sıkılıyorsanız bence izleyin bu filmi :D
Akrep+1 yıltm dostum indirmeye başlıyorum :D teşekkürler
Balık+1 yılRica ederim hocam :D
gece gece sorulacak sorumu bu şimdi. uykumuzu kaçıracak ya :D
17 Yorumla
Akrep+1 yılhanımqız şarapcanağı ve saçmalıklıkız ın yorumlarını okumalısın öyleyse :))
Akrep+1 yılonlar mekik yapıp gidiyo biz uyuyarak gitcez işte kanka :D
Akrep+1 yıl:DD zaten yalan çıktı be kanka :D yani büyük ihtimalle
Akrep+1 yıl:D neden olmasın ki kanka :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet hiç bilmediğim boş bir arazide buldum krndimi ortada bir karakol vardı polisler bir adamı dövüyolardı falan 1 ay sonra falan haberlerde gördüm o polisler açığa alındılar. Ama benimle en ufak bir ilgisi olmayan insanlar ve başka bir şehir
08 Yorumla
İkizler+1 yılOha :o çok ilginçmiş
Akrep+1 yılewt ben seni unutmuştum :D sonra tekrar denemedin mi peki?
Cevap sahibi+1 yılAslında uyku halindeyken olmuştu benim elimde olan bişey değil :) benim başıma gelmseydi ben de inanmazdım ama yalan değil şizofren de değilim:)
Akrep+1 yılpeki bir ay sonra haberlerde gördüğünde olaya yeni mi gerçekleşmişti yoksa 1 ay önce sen gördüğün anda mı gerçekleşmişti yani sorduğum şu 1 ay sonrasına felan gitmedin dimi :))
Cevap sahibi+1 yılYok tam tarihini bilmiyorum ama tabii daha önce gerçekleşmiş bir olaydı sonradan görüntüleri medyaya verdiler dayak yiyen adam polislerden şikayetçi oldu tüm haberlerde çıktı
Akrep+1 yılanladım enteresan olmuş :)) bayağı
Cevap sahibi+1 yılBir kere daha oldu bende :) güya yolculuk yapıyomuşuz ama mimarisi çok enteresan hiç görmediğim evler falan var yolu yarılayınca güllükngülistanlık şehir ikiye bölünmüş gibi karlı bir bölgeye geçiş yapıyoruz ama şehir aynı sadece bir sınırdan sonra kar var. Belli bir süre sonra gülhanın galaksisi adlı programda çııktı ce yeni bölüm yani tkr falan değil hiç izlememiştim. O şehir de öyleymiş bir günde 4 mevsimi yaşatıyomuş ve evler apaynı çok güzeldi ya :) tabii tırsmadım diil ama rütalarım normalde de çıktığı için alıştm artk korkmuyorum. Başlarda elim ayağım titrerdi ağlardım rüyanın aymısı çıkınca.. çok araştırdım sadece bende değil birçok insanda varmış ve bilim adamları da kabul ediyo. Ben inançsızken bu rüyalar beni mistik şeylerin varlığına inandırdı kader gibi bazı şeylerin planlı olduğu gibi..
Akrep+1 yılçok garip ya bunun üstüne gitmelisin bence
Banada öğretinde bende yapayım çok duydum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum
01 Yorumla
Akrep+1 yılben bilmiyorum ki :D
bunlar fasa fiso hepsi hikaye inanmayın söyle seylere
12 Yorumla
Akrep+1 yılyanlış anlamassan dostum nerden vardın bu kanıya? sorabilir miyim?
+1 yılYa ben denemedim ama rüyamda değişik bişey oldu. Kendime hakimdim karanlık bir odda vardı yani normal yaşıyor gibi hissediyordum. Bunu denemek için uğraşmadım besleme çekip yattım
20 Yorumlaartık şirket kuracam incemption nu geçtim biliyormusun. en son geçen gün 7 yıl bir rüyada kaldım ister inanın istersenizde inanmayın:)
02 Yorumla
Akrep+1 yılne şirketi ben de şirket kurucam gel ortak olalım :D
Sana bir şey soyleyeyimmi astral seyehatın tek bir kotu yanı var oda kalp hastalığı vs. hastalığı olanlkar için kötüdür. Hiçbir olasılığı yoktur.
Belki sana sonra astral seyehat ile ilgili bir pdf dosyası atabilirim00 Yorumlaben de yapmaya çalıştım ama gerçekten oluyor ilk deneme de olmadı ama ikinci denemede mutlaka oluyo. Bide astral seyahatin yan etkisi yok yeni gidipte gelmeme gibi bir durum yok.😄
10 Yorumla
+1 yılBen çok küçükken uyku sırasında sanki tavandan aşağı düşen bir şeyle kavuşup acı içinde uyandığımı hatırlıyorum. Ama astral seyahatimi hatırlamıyorum. Anneme anlatıyordum fatiha okumaya başlıyordu. :D
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet Yaptım !
Hatta Bir Melekle Konuşmuşluğum Var :)05 Yorumla
Akrep+1 yıl? :)
Cevap sahibi+1 yılRuhumu Bedenimden Çıkardım Ve Cin Gibi Türleri Gördüm !
+Işınlana Biliyor
+Uçabiliyor
+Ve Yalnızca Düşünce Yoluyla İletişim Kurabiliyordum.
Ne Yalan Söyliyim Uçmak Daha İyi Işınlanmak Biraz Bana Göre Değildir.)
Akrep+1 yıl:D aynen
Cevap sahibi+1 yılFATAL EROR !
+1 yılEvet yapmaya calismstim bir ara ama cok ugrasman gerek cok sabrli olmalsn sıkldm bnde vazgectm
027 Yorumla
Akrep+1 yılbelki de yoktur böyle bir şey?
Oğlak+1 yılbir arkafasm yapms kendsni gordugnde cok korktgu icn devam edemems ben inanyorm yalan soylcek biri de deildi
Akrep+1 yılgarip?
Oğlak+1 yılTehlikeli bsey ama deneme bence
Akrep+1 yıltehlike iyidir :))) ben severim
Oğlak+1 yılSonucta baska bir boyuta gecyosn ic harfliler faln gorebilrsn musallat olurlar faln allah korusun tehlike bnde severm ama bu tarz bir tehlike değil :)
Akrep+1 yılhaklısın ama böyle de çok standart yaşamaktan fena halde daraldım biraz renk lazım hayata knks
Oğlak+1 yılAklina tek gelen bu mu :D kedi al kedi besle
Akrep+1 yılben daha kendime bakamıyorum kedi ye nasıl bakayım :D
Oğlak+1 yılBosvet o zaman yani astrale kadr renk katcak cook sey var :)
Akrep+1 yıltm bana daha güzel bir şey söyle boşveririm belki kanks :))
Oğlak+1 yılDil ogren mesela duolingo dye bir site var bak bir hem kendni gelstrms olursun :)
Akrep+1 yılharbi mi üye oluyorum bu arada :D sen hiç öğrendin mi kaçıncı seviyeye kadar öğretiyorlar?
Oğlak+1 yılBen cok ilerlemmedm portekizce ogrenyodum yeniden baslamayi dusndm sennle konusnca cok etkili bir ste nye brakmsm ki :D
Akrep+1 yıl:D iyi diyorsun yani o zman öğrenelim :D ben ingilizce den başlarım peki arapçası var mı :D
Oğlak+1 yılBilmyorm o kadrni bakarsn iste :)
Akrep+1 yılsitedeki adın ne takip ediyim :D
Oğlak+1 yılAa oyle bsey mi var :) hatrlamyorm sen soyle bn takip edym
Akrep+1 yılsaridunya :D ewt ilk ders i bitirdim :D bunun her hangi bir kısıtlaması yok diyme gün içinde istediğimiz kadar oynayabiliyoruz? :D
Oğlak+1 yılAynen :D
Akrep+1 yıltakipçi gelmedi daha vazmı geçtin?
Oğlak+1 yılGrmedm ki indrmem gerek telefona ugrasamm smdi ne sabrszsn :D
Akrep+1 yılkanka onu bunu bırak ta ben ikinci derste tıkandım :D
Oğlak+1 yılSurekli tekrar etmwn gerek hmm neden braktgmi hatrladm :D
Akrep+1 yılneden bırakmışsın? :D
Oğlak+1 yılSurekli tekrar etmen gerek :D
Akrep+1 yılportekizcede sorun oluyordur ama ingilizcede olmaz bir oyun bitirsem her şeyi hatırlarım herhalde :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılImam iskender mihr ali yi araştır.
111 Yorumla
Akrep+1 yıladamın tip iyiymiş :D ne gibi şeyler öğrenicem bu adamdan?
Terazi+1 yıltanirmisin onu?
Akrep+1 yılhyr ilk defa duyuyorum
Terazi+1 yılyok arastir diyene dedim :) ama dogru soyluyo arastir.
Akrep+1 yıltm sen söyle kim bu adam :D
Cevap sahibi+1 yılBen burada açıklayamam. Ama eğer onu iyi anlarsan yani en azından bir muridine ulaşırsan sana astral seyahati ilahi biçimde yaşatır. Öyle bilinç yanilmasi vs değil bunu gerçekten Allah için yaparsın.
Cevap sahibi+1 yılRuh beden nefs :)
Akrep+1 yılmuridin nedir nerden bulurum onu :D
Cevap sahibi+1 yılMürid. Dalga geçeceksen uzak dur.
Akrep+1 yıldalga geçmem de biraz tırstım ya ne yalan söyliyim az önce bir adamla konuştum bayağı tırstırdı beni ama mürid nedir söyle sen yine de lütfen :))
Balık+1 yıl@ruhbedennefs kullanıcı adın ne anlama gelio bu ismi bilerekmi koydun beta nerde takılırsın normal hayatta
Bazen gidipte gelemeyenler varmış öyle dediler
19 Yorumla
Akrep+1 yılbiraz araştırmışlığım var ve pek tehlikeli olduğunu bile söyleyeni görmedim :))
Akrep+1 yılolabilir can tatlıdır :))
İkizler+1 yılGeri dönüpte gelememe mümkün değil :D bu filmlerdeki gibi değil
Akrep+1 yılo zaman 600 kişi nasıl öldü?
Akrep+1 yılewt komik kız öyle diyor :)
Bende rüyadayken rüyada olduğumu anlıyorum ama devam ediyorum uçabiliyorum uçurumdan düşüyorum ama bişey olmuyor değişik hissediyorum
00 Yorumla
+1 yıluyurken mi oluyo bu olmuyosa da dışarı çıktıktan sonra ya da çıkarken flan uyurkalırsak sıkıntı olurmu hani ruh kendi dönermi geri D:SD:
00 Yorumla
+1 yılAstral seyahat deneyimin var arkadaşlar ciddi ciddi bilmek istediklerinizi sorarsanız bilgilendirebilirim
00 YorumlaBana astral seyahat yapan biri mesaj atabilirmi bende yapıcam ama musallat olaylarından korkuyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılçay içmeye de beklerim :)
28 Yorumla
Akrep+1 yılastral modda mı geleyim normal modda mı? :))
Cevap sahibi+1 yılastral olsun fark yaratalım :)
Akrep+1 yılo zaman öğrenmemi bekliycen knks birde adres lazım ;))
Cevap sahibi+1 yılmhp çay ocaklarında bekliyorum :P
Akrep+1 yılastral modda gelirsem kimse bana dokunamaz ki bari bir ipapazın ya da imamın yanına çağırsaydın :P
Cevap sahibi+1 yılimamın dokunmuycagına emin misin :D
Akrep+1 yıltm işte imam okuyup üfler birşeyler yaparda mhp ne yapcak o yüzden imam veya papaz dedim :D
Astral seyahat fazlla basit :D
29 Yorumla
Akrep+1 yılfazla basit
Akrep+1 yılemin misin?
Akrep+1 yıldostum ağzından bal damlıyor :D anlatır mısın biraz :D
Akrep+1 yılHahah deli derler knks olmaz :D ama her ne yapıyorsan dokularina kadar hissediyorsun onu soyleyim :D aklına kötü sey getirme. Cinsellik ruyada hasara yol açabilir :D topraga basmak ya da suda yuzmektwn bahsediyorum. Dışardan bakıldığında çok sakalça gelebilir ama hissettikten sonra hiç birşeyi umursamazsin inan :D
Akrep+1 yılya bana da deli diyolar knks sen anlat ben dinlerim eğer burdan olmaz diyorsan özele gel :D
+1 yılYok duydum ama denemedim.
10 Yorumla
+1 yılMilet evde oturmaktan artik astral seyahet falan istyor. o kadar bittik
00 Yorumla
+1 yılBen 6 kere yaptım sorularınız varsa istegramdan Alablirim onurgokceke8
00 YorumlaAstral seyahat yaptım birçok kez ve bugece yine yapacağım
00 Yorumla
+1 yılGöbek bagından ruhun çikıyor ama benim elim göbegimin üstünde oldugu için başaramadım
00 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 996 cevap paylaştı. *** astral ne ya ilaç falan mı :S
13 Yorumla
Akrep+1 yılyok ya ruhun bedenden ayrılıp etrafta bir kaç ttur atması diyelim :))
Akrep+1 yılyaaa
Gizli Üye(36-45)+1 yılvar kardeş ama şeytan kapar seni çoğu şey tahmin ettiğin gibi değil yani astralde savunmasızsın
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıleig verdiklerin sadece kopyala yapıştır demiş ama ben deneyimimi söyledim hz muhammedimiz miraca çıkıpta buna insanlar asla inanmaz dedi ya aynende o şekil size fasa fiso gelir
- Devamını Gör (13)
Devamını Gör(58)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem