Kuantum sıçraması nedir ve nasıl yapılır kısaca yazdım merak edenler bakabilir.
⬇️
andromedadanbirisi.blogspot.com/.../...ayatna.html
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Vayt... pozitif kodlama ve çekim kodlamasına mı basladın? O vakit enistenin kaçarı yok... Yakında sana geri döner 😉
Banada öğretir misin? Hem pozitif olmak hem başarılı olmak hemde Meltemin yeniden beni sevmesini istiyorum. Mümkün mü bu? Bu aralar herkes ritüelist olmuş fakat bu işi iyi bilenler çok işe yaradığını söylüyor...
evet lakin daha çok başarı üzerine yapmak istiyorum😂 ve evet telepatinin etkisi çok ilk sevgilimde yapmıştım
Maşallah kaç tane sevgilin oldu senin? Birde şu telepati işini bana öğret kurban olayım... 😊👍
Ne tarz bir şey öğrenmek istiyorsunuz ve bu ne yönde onuda bilmek gerekli sanırım siz ilk telepati ile başlayabilirsiniz uyumadan önceki ve o kişinin uyuduğu saatleri biliyorsanız o saatlerde yapmanız daha etkili olacaktır andromedadanbirisi.blogspot.com/.../...ntemim.html bu yazı bana ait ve uyguladığım yöntemler fotoğraf ile olanı çok yapmıştım özellikle
andromedadanbirisi.blogspot.com/.../...hayatn.html bunu da deneyebilirsiniz
Çok saol dalincim.. Sen bunu gerçekten uyguladın mı? Gerçekten mi yazdın bu blogu? Tebrik ederim valla.. 👍👍👍
telepatiyi çok uyguladım bir dönem evet ben yazdım bana ait
Bir faydasını gördün mü peki? Yani istediğin olumlu gelişmeler oldu mu? Gerçekten deneyeceğim... Umarım benim hakkımdaki negatif düşüncelerini silebilirim yarimin!.
oldu nişan atmıştı öyle diyim ama 1 ay sürdü ve ben pes etmedim ve devamlı pozitif tut kendini inanarak içten yap😊
Hadi ya! Bak buna çok şaşırdım. Benimkide benzer bir durum. Benim Yeşil Eriğimde Nişanı attı!.. 😔 Söylediklerin beni umutlandırdı. Azıcık bir gerçeklik payı varsa deneyeceğim! Çok teşekkür ederim Dalincim.
bol bol dua edin hatta el vedud var onuda yeni öğrendim hem dua edin hem pozitif olup telepati yapın boş zamanlarınızda onun fotosuyla telepati yapın gerçekten inanırsanız oluyor
3 senedir buradayım bu sorudan daha entelektüel, daha aydınlatıcı bir soru daha görmedim. Pik noktadayız arkadaşlar ibret alın. Ciddiyim bu konuda bak. Herhangi bir şakam yok.
😊 teşekkür ederim🌸
Bu durumda bir yerden enerji alınması lazım ki bu sıçrama yapılabilsin peki bu enerjinin kaynağı ne olacak bir insanin bu sıçramayı yapabilmesi için 🤔
pozitif düşüncelerin yarattığı frekanslar
Çok fazla yaptım. Gerçekleşip gerçekleşmediğini umursamadan özellikle de son madde gereği bıraktım yakasını o konuların. Şöyle dönüp geçmişe baktığımda ooo bu gerçekleşmiş dediğim çok fazla (benim için büyük ama genel anlamda) küçük şey var. Büyük olanlar ise olacakmış gibi.
Umarım aynı konudan bahsediyoruzdur.
evet aynı konu😊
sewindim :)
Cevap
10Cevap
Hergün sıçrıyorum sonra totumun üzerine geri oturuyorumm :) Şaka maka gerçekliği var ama günümüzdeki anlatılan şekilde ne istersen olur herşey senin elinde gibi saçma öğretilere inanmıyorum gerçekliğinide red ediyorum
One knk dlxlxl
açıklamaya yazdım
😂 yok knks özetle hayallere ulaşmak ve hayatını bir üst konuma taşımak
tavsiye ederim😊 bu konular ufku açıyor
Ne olduğunu biliyoruz da yapan var mı derken?
yapanların hayatlarına etkilerini merak ettiğim için soru sormak istedim
Bunun hayata nasıl etkisi olacak : D
düşüncelerin belirli frekansları vardır ve Çekim yasasına göre düşünceleriniz gerçekliğinize doğrudan etki eder yani bu enerjiyi yükseltip korumak fizikteki gibi quantum sıçraması yapmamızı sağlar.
Ne kuantum sıçraması canım ya, biz karnımızı doyurabilme derdindeyiz, sen ne diyorsun
keşke önce bir bilgi edinip öyle eleştiride bulunsaydınız.
Karnım açken bilgi edinemiyorum, kafama girmiyor okuduklarım
Karnınız açken boş şeyler yazabiliyor iseniz ve şu an bu yorumu yapabiliyorsanız bilgiye her türlü ulaşırsınız. Şu imkan varken aç mısınız gerçekten onca kötü durumda insan varken bu yorumu yapmanız mantıklı gelmedi kusura bakmayın. Her şey gönlünüzce olsun🌸
Nusret yapıyor işte sodyumu kaldırıp ete atıyor 😎
Bu konuda cahilim.
Işıkla mı yapıcaksın? İki yarımlı bi karton, flash ve duvar. Ben denerim.
İki yarıklı *
Ama insanlar yapmış önceden, farklı bi sonuç çıkmaz. En fazla beyin fırtınasyla aklımıza farklı fikirler doğabilir.
o tarz bir şey değil
Zaten kardeşimle yapmaya çalıştım, olmadı
Yaptığımız uğraş garip olunca gülme krizine giridm
A4 ü not defteri boyutuna getirip telefon flaşıyla bir delikli ve iki delikli kağıtlara tutuk olmadı, havlu koydu üste kameraman gibi oluyomuş olmadı. Yorganı üstüne attık olmadı. zifiri karanlık olduğunda tek denerim
sizin proje ödevi felan sanırım 😅
Fizik ile aram yok gibi.
Yok senin kuantum sıçramasını yapmaya çalıştık
Garip deneyler olursa, söyle ben yaparım, kendimi eylendiririm.
sorduğum bu tarz bir şey değil hayatta ki etkisi üzerine
Fen dersini severdim. Orta okulda. Geçri teknoloji tasarım dersinde de bi kibrit çöpünden kule yapmıştım en fazla
Ben bilmiyorum öyle.
Yaptım geri geldim.
?
Basit e’ işi o protonlar gibi füzyon işimiz
kimyacı benim
Tarih ögretmeniyim o yuzden no 😃
Boşver bee bacım
Evet
ne yönde sonuçlar aldınız
İntihar
😅
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?