Haram diyenlere içki içtin mi diye sormuşsunuz. :)
İçki içiyor diye bir diğer haramı da işlemek zorunda mı? Domuz eti islamda haram kılınmıştır.
Müslüman olan bir insan yememeli. Hiç yemedim, Allah'ta nasip etmesin inşaallah.
Yemedik diyoruz ama inşaallah alttan alttan bizlere yedirilmiyordur.24 Yorumla
En İyi Cevaplar
Yemedim. Yememde. Dinen de haram zaten.
46 Yorumla
+1 yılyemedim, ama tadını merak ediyorum. Türkiyede bulmak mümkün müdür bilmiyorum, öğrenirsen soruyu güncellersen sevinirim :)
00 Yorumla
Diğer konusunda 424 cevap paylaştı. Mümkün. İstanbul'da pek çok süpermarkette satılıyor.
03 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Kendi dışkısını yiyebilen bir hayvanın eti nasıl lezzetli geliyor, gerçekten anlamıyorum. Dinen haram olmasını bir yana bırakamam ama, bakteri yuvası dolu bir hayvan vücut sistemine zararları var. Neden ısrarla yersin ki. Haram olan hiçbirşeye ağzımı sürmedim, sürmem.
410 Yorumla- +1 yıl
Berke Ben ozelden yaz 😃
- +1 yıl
Şuna bakarsan yararı olur belkı: www.sevde.de/.../Domuz_eti_hastaliklari-2.htm
evet yedim zaten hristiyanım izmirde bulmak mümkün.
Ayrıca ben domuz eti yemem haramdır diyenler size bir sorum var
diyorsunuz ki domuz eti haramdır günahtır peki o zaman neden zina eder içki içiyorsunuz?
zinanın günahı domuz etinden daha mı hafif oluyor
hayatları çelişki kardeşlerim bir açıklasanız keşke01 Yorumla
+1 yılCok sagliksiz iyi pismezse miden bile kurtlanir.. Ayrica cok yagli vucut icin gereksiz ve zararli. Ingilterede yemistim makarnamin icinde vardi bilmeden yedim tadi cok guzeldi ama aylarca tovbe ettim dua ettim cok uzulmustum
07 Yorumla- +1 yıl
Serefsizler agizlarinin tadini biliyolar:D
- +1 yıl
Sana demedim
- +1 yıl
Gavurlari kast ettim
- +1 yıl
Ah ozur dilerim:D bilemezdim. Hakaret amacli degildi:D
Diğer konusunda 627 cevap paylaştı. almanyadan akrabalar getirmişti yedim bilmiyordum öğrendim haram olmasına rağmen yine de yemiştim güzeldi leberkes -nasıl yazıldığını bilmiyorum artık :D - miş adı :D:D yemiyorum şimdi nerde olur onuda bilmem
02 Yorumlabilerek yemedim ama ürünlerde mevcut ise allah bildiği gibi yapsın onları
40 Yorumla
+1 yılAnkara kizilayda bulursun bence, domuz eşek at karışımı olduğuna inanıyorum ben, 5 liraya et döner ayran satilan her yerde bulunmasi mümkündür.
04 Yorumla- +1 yıl
Eger yuzde 90 i müslüman bir ulkede yasiyorsan, ve kimse domuzlari kesip yemeyi tercih etmiyorsa ucuzlar. Yurt dışında pahali olabilir.
- +1 yıl
domuz pahalı bir ettir? domuz en kolay yetiştirilen hayvandır. yurtdışında en ucuz et domuz etidir.
Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kendi dışkısni yiyen bir hayvan ve dinimizce haramdr yemem.
47 Yorumla
+1 yılDomuz eti haramdır. Hiç ağzıma sürmedim ve yemeyi de düşünmüyorum. Türkiye'de de yok diye biliyorum. Bu arada çok da sağlıksız bişey
00 Yorumlayedim. bazi restoranlar domuz etini kullaniyorlar diye biliyorum
04 Yorumla
+1 yılTürkiye de bulabileceğini zannetmiyorum da bu ülkeden umarım gidersin yaşıyorsan şunu biri açıklasın
images.kizlarsoruyor.com/.../profile.jpg?234 Yorumla- +1 yıl
Yerde olan kişi polis değil mi? Sorun ne diyorsun mantık ne burada ki?
+1 yılBilerek yemedim çok şükür. Bilmeden yediysem Allah affetsin.
52 Yorumla- +1 yıl
Aynen.
- +1 yıl
:))
- Diğer konusunda 374 cevap paylaştı.
+1 yıltükiyede var marketlere sor bir ama büyük migroslara falan
04 Yorumla- +1 yıl
migros var ankarada her yerde vardır hem
- +1 yıl
:) büyük restorantlarda vardır şu yabancılaın gittiği
+1 yılYemedim.
Herif çok sever.
TR'de nerde vardır bilmiyorum.00 Yorumla
+1 yıl3-4 defa yedim sadece. Turkiyede var mi... Bilemiyorum.
03 Yorumla- +1 yıl
Fena degil.
+1 yılseverim yerim niye yemiyim gayet guzel ve tok tutan birsey ayrıca bulabilcegin yer olarak bagdat caddesi ve luks yerlerdeki sarkuterilerde bulabilirsin
00 YorumlaDiğer konusunda 626 cevap paylaştı. evet domuz dinimizce haram ama türkiyede domuz satışı yasak değil, otellerde etlerin altında zaten yazıyor domuz eti diye ama nerde satıldığını bilmiyorum
00 YorumlaNe sacma bisey ya domuz eti harammis kardesim ye keyfine bak hatta bende bulsam yerim vallah hic yemedim 😀😀
10 YorumlaEvet bulabilirsin domuz eti çok lezzetli ama sağlıksız. Amaa yine de çok güzel özellikle ızgarası :D
06 Yorumla- +1 yıl
domuzun bünyesi diğer hayvanlara oranla çok fazla miktarlarda antikor üretir. Yine domuzun vücudunda diğer hayvanlara ve insana oranla çok yüksek dozda büyüme hormonu üretilir. Doğal olarak bu yüksek dozdaki antikorlar ve büyüme hormonu, dolaşım yoluyla domuzun kas dokusuna da geçerek birikir. Bunun yanı sıra domuz eti çok yüksek oranlarda kolesterol ve lipid içerir. Bunların sonucunda tüm bu aşırı düzeydeki antikorlar, hormonlar, kolesterol ve lipidlerle yüklü olan domuz eti insanda özellikle boşaltım sisteminin bozulmasına yol açar. Ama ben bunları pek umursamayıp yiyorum :D
İmana gel En iyi cevap seçmişsin birde Allah sana bunu yaptırıyor.
https://youtu.be/Aw_kVqbmXlw00 Yorumla, Bulamazsınız türkiyede legal yollarla :) en iyi cevaba üzüldüm elinizden kaçmış şimdi bayağı sevinmiştir kız
00 Yorumla
+1 yılKendi pisliğini yiyen bir hayvandır ve kanına bu işlemektedir. Bizzat dışkılı bir ettir tavsiye edilmez.
00 Yorumla
+1 yılbütün kış avda bolca domuz vuruyoruz ama köpeklerimiz yiyo sadece asla yemiyeceğim şey
10 Yorumlapolonyada tadına bakmıştım, güzel değildi. rengi çok açıktı pembemsi ve aşırı yağlıydı
00 YorumlaTürkiye'de ne yedirdikleri belli değil ki onu da yemişizdir muhakkak.
12 YorumlaYurtdisinda yasiyorum haribo sekerlerinde domuz jelatini var kucukken bilmeden yiyordum.. Allah affetsin, ama sosis bacon jambon et falan degil
00 YorumlaBilmeden yedim. Ki zaten yurtdisinda yasiyorum. %100 dana eti olmadan sakin et yemeyin yurtdisinda. cunku genelde Domuz-Dana karisik oluyor.
00 YorumlaTedarikçiler var büyük ve kaliteli rest. Da tercih e göre sipariş edilir ama kimse tercih etmez
00 Yorumladinim gereği yemiyorum ki iğrenç geliyor zaten
31 Yorumla- +1 yıl
+1 ...
Haram hemde ramazanda seni kiniyorum
24 Yorumla- +1 yıl
Bu gibilerde haram kavramları filan yok kardeş. Allah doğru yolu göstersin.
+1 yılKendi bokunu yiyen hayvan tüketmiyorum
31 Yorumla- +1 yıl
tavukta yiyor :)
+1 yılyemedim, gavur ülkelerinde bulabilirsin.
20 YorumlaDiğer konusunda 946 cevap paylaştı. Müslüman degilsin galiba?
11 Yorumla
+1 yılingilterede yedim rezalet bir tadı var
010 Yorumla- +1 yıl
salam yedim
- +1 yıl
tabii ki, herkes beğenmek zorunda değil.
- +1 yıl
4 sene yurtdışında yaşadım gerçekten herkes çok beğeniyor
- +1 yıl
haklısın :)
- +1 yıl
londra
Ankara haldeki tüm ucuz ürünler öyle.
12 YorumlaDiğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. türkiyede yasak bulamasın
00 YorumlaDomuz hiç yemedim. Allah nasip etmesin. Amin.
20 YorumlaTürkiye de bulmak mümkün
00 YorumlaIy ne pisliksin ya miden nasıl alıyor
03 Yorumla- Diğer konusunda 397 cevap paylaştı.
+1 yılyiyecek etmi kalmadi. ah be kardeşim
00 Yorumla - Diğer konusunda 11,4b cevap paylaştı.
+1 yılbilinçli olarak yemedim, yemek istemem
00 Yorumla çık dışarı çok domuz var efrafta :D:D
10 Yorumlakendi pisliğini yiyen bir hayvan
10 YorumlaTÜTKİYE'de yasah arkadasim haramdir.
00 Yorumla
+1 yılyemedim ama bulabilirsin
00 Yorumla- Diğer konusunda 992 cevap paylaştı.
+1 yılYanils yerde ariyon bro
00 Yorumla şütte'de vardır
01 YorumlaDamar da tıkanıyor DOMUZ YİYEN... duyurulur.
00 YorumlaAllahın ıznıyle yedırtmemde yememde :3
00 YorumlaEvet.
Mümkün.00 Yorumla
+1 yılAllah ıslah etsin
20 Yorumla
+1 yılHaram, yemedim.
00 Yorumlaharam ya :/
09 Yorumla
+1 yılyemedim
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!