Evet arkadaşlar kartaldan küçükköye nasıl gidebilirim google'te yazdım ama istediğim gibi bir cevap alamadım. Yardım eder misiniz?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılKüçükköyde ne işin var :)
Kartal'dan Kabataş'a giden vapur varsa bin ona kabataşta in sonrasında ordan metro ile fetihkapı ordanda Kucukkoy :D079 Yorumla- +1 yıl
Kabataş taksime yakın demi yokda beşiktaşa mi ay bilmiyorum :) en son 1.5 yaşında gördügm akrabalarimizi gormeye :)
Cevap sahibi+1 yılBende ordayım kanks :D Taksımi bilmemden beşiktaş hemen yanı..
- +1 yıl
Tamam gidecegimiz zaman seni yol rehberimiz olursun :))
Cevap sahibi+1 yılTamam :-) yürüyüş yoluna beklerim :-) bilir Küçükköydekiler ;-)
- +1 yıl
Gaziosmanpaşa ile kucukkoy ayni yer oluyor demi yani kucukkoy gazosmanpasanin icinde :D
- +1 yıl
Ben oraya gelsem disari cikarmazlar beni ya :D evde kukuman kusu gibi otururum :D kizlari cok sahipleniyolar anne tarafim :D
Cevap sahibi+1 yılAynen hatta benim mahalle orası :-) korkmasinlar insan yenmiyor yürüyüş yolu sadece orası :-)
- +1 yıl
Peki yeşilpinar neresi :) neresi senin mahalle kucukkoy mu :))
Cevap sahibi+1 yılAynen taş köprü benim ki biraz daha yukarısı Küçükköyun :-) Yeşilpınar neresi bilmiyorum :-)
- +1 yıl
Yesilpinar kucukkoyun altiymis annem oyle diyo 17 sene oncesini hatirliyo helal olsun kadina :D
Cevap sahibi+1 yılHiç duymadim :-) ancak yürüyüş yolunun başı bizim sokak sonu Küçükköy o kadar yakın semtler :-)
- +1 yıl
Belkide yoktur oyle bir yer :)) tamam sorarim birilerine alirim annemin dayi cocuklarini geliriz :D
Cevap sahibi+1 yılTamam :-) parkın orda patenciler görürseniz işte biziz :-)
- +1 yıl
Seni boydan tanicam bonibon :))
Cevap sahibi+1 yılTamam orda Eyfel Kulesi görürsün o benim hahahaha :-)
- +1 yıl
Ahahah :D
Cevap sahibi+1 yılEl sallamayi unutma he :-)
- +1 yıl
Gorursem unutmam :)
Cevap sahibi+1 yılTamam :-) aksam 10dan sonra çıkarız biz demesi :-)
- +1 yıl
Ben aksam 10u birak 7den sonra tek basima ciksam iyidir :D
Cevap sahibi+1 yılİzmililer bu kadar sıkı olurmuydu :O iftardan sonra hayat başlıyor orda :-)
- +1 yıl
Ben izmirde disari bile cikmiyodum ya :D tek basima arkadaslarimla bir yere gitmeye bile 9. Sinifin 2. Donemin de basladim :D o da bir seferligine oldu okul ev arasinda gidip geliyordum hep hep hep :D semtine gore aile yapisina gore farklilik gosteriyor :) ne kadar izmirli olsakta bu boyle napiyim :) ama boylede guzel :D
Cevap sahibi+1 yılO çocuk nasıl buldu seni :-) hanım hanimcik tabirine uyan kizlardansin herhalde :-) tamam al kuzenlerini onlarla gel :-)
- +1 yıl
Hiç gormedim tanimiyorum tipleri nasil bilmiyorum annemin kuzenleri ama benimle yasit veya benden 3 5 yaş buyukler :D birisinin 1 yasindayken mi ne surekli kafasini isiriyormuşum :D yerine gore hareket ederim cokta hanim hanimcik degilim acikcasi dobra bir insanim bide cok konusurum ya :D lisede bu yuzden siniftan 2 kisi beni hic sevmezdi :Dsinavda y... Kanka sinavda yanima gelsene diyolardi 10 kisilik sinifta kopya cabalari yok mu beni deli ediyodu :D
Cevap sahibi+1 yıl:-) kalacak mısın peki onlarda? Melek görünümlü şeytan :-) o kopyauhabbetleri olmasa lise çekilmez zaten :-)
- +1 yıl
Aa olmadi bak :D tek sorun cok konusmam ama en son akrabalar gordugunde y.. Cok hanim bir kiz olmus emine diyolardi anneme :D ya sorma ya bir keresinde ing sinaviydi hoca kagitlari dagitti bende attik kafadan hepsini bide klasik sinav arkadasim yaptigimi gorunce kagitlari degistirelim dedi bende attim kafadan hic bisey bilmiyorim dedim ama o yine degistirdi onuda attim kafadan cocuk 36 aldi ben 76 :D
Cevap sahibi+1 yılHahaha bahtsız bedeviymis çocuk :-) korkundan hanim kız diyorlardir :-) bizim what's app ile kopya çektiğimiz olmuştu salak yanlışlıkla hocayı gruba almasaydi iyiydi :-) burcun ne?
- +1 yıl
Bende tarih sinavinda eski tarih hocama mesaja atip soruyu sormustum numarami degistirdigim icin tanimadi bide onu aanlatmaya calistim oo bok oldu sinav :D korkum yok akrabalar arasinda arkadaslarimla oldugum gibi olamam her arkadasimlada ayni olamam tek degismeyen sey guler yuzum :) terazi burcuyum
Cevap sahibi+1 yılGüler yüz iyidir :-) bizde matematik sınavını fotoğrafını çekip whatsappta grupta paylaştık hocayada gitmiş olan sınıfa oldu :-)
- +1 yıl
Aman matematik kolaydi ya :D 9da ve 10 sinifin ilk donemi sinif 1. siydim :D ondan herkes bana yukleniyodu ama hocalar kopya cektigimden suphelenmiyodu bile :D 3 kere yaptim kopya isini en sonuncusundada bacaklarimi doldurmustum onuda cekemedim bakiyo diye siniftakiler :D
Cevap sahibi+1 yılOo iyiymissin bayagi :-) yazık etme kendine oku kesinlikle bak :-) benim mat ve İng çok zayıf :-\ düşün ingilizce 4. Sınıftan beri zayıf :-)
- +1 yıl
Benim ing zayif ama sinifta yine 1. ydim :D hepsi salak hepsi :D bende tesekkurle birinciydim ha :D taktir falan degil :D
Cevap sahibi+1 yılHahaha :-) şimdi bişey diyeceğim olmayacak :-)
- +1 yıl
Ay liseyi özledim valla ne günlerdi ya oturcam aglicam simdi hep o pis müdür yuzunden kapatti bolumumü baska okula gectim. Baska okuldada kara fatma rahat birakmadi :D ne sanssiz insanim ya :D
Cevap sahibi+1 yılKöprüyü geçene kadar ayiya dayı diyeceksin kardeşim :-)
- +1 yıl
Bende o yok iste haksizliga tahammülüm yok :D hatta 2. Okulumda mudur cenemden ve bu haksizlik seylerinden dolayi bana avukat ol sen kizim diyip duruyodu :D
Cevap sahibi+1 yıl:-) başa çok bela alırsın sen bak :-)
- +1 yıl
Yok ya şuana kadar hiç kavga etmedim ama bir cocugun tsortunu yirtmisligim ve okulda onu kovalamisligim var :D tsort ünvanim hâla sürüyomuş okulda :D Beni goren cok akilli uslu cok konusmayan biri saniyo ama degilim iste :D
Cevap sahibi+1 yılHahaha:-) bende zamanında kız tarafından hirpalanmistim sonra ellerini tutup dolaba yasladim sakin olursan bırakırım dedim yine tirnakladi :-) en iyisi Size bulasmamak :-)
- +1 yıl
Şuanda o cesaret yok ama bende :D o zamanlar cok farkliydi cok o zamandan beri cok degistim artik boyle kalmayi dusunuyorim degismek yok :D
Cevap sahibi+1 yılOlgunlasmissındır.. En iyisi sadece sarkıntilik edenlere içindeki hayvanı göster kanks :-)
- +1 yıl
Kimseyle konusmuyorum ki normalde duzenli olarak konustugum 2 kiz arkadasim var bide sevgilimle iste. sadece bugun buyuk bir atak yaptim ve vicdanim olmamam gerektigini soyluyor ama napim canım sıkılıyo :D
Cevap sahibi+1 yıl:-) sarkintilik etmek için muhabbete gerek yok yolda yürürken laf atarlar vs.. Herkesle konusmadigin sürece sorun olmaz bence..
- +1 yıl
Laf atma burada 3 kere oldu da hiç tepki gostermedim arabadaki kisiler atti hep yanimdan gecerken onlara laf yetistiremezdim :)
ama dik dik bakanlar çok. Muhattap olmuyorum ya :)
Cevap sahibi+1 yılTemas olmadığı sürece olma vede yanında biber gazı bulundur kesinlikle ;-)
- +1 yıl
Aman korkum yok onlardan çok cikmiyorum zaten disari bir cmt pazar okula gidip geliyorum :) markete gitmem icin 1 saat dil dökmeleri gerekiyo :D
Cevap sahibi+1 yılOo sen harbi vahimsin ya biraz sosyalles bak o çocukla ayrilirsan evde kalırsın sonra :-P
- +1 yıl
Allah korusun ya :D ayrilmaz o benden ihanet olmadigi surece bende ayni sekilde :) Ben evde kalmam ya :D
Cevap sahibi+1 yılHani allah konusunda bişey olursa diye dedim.. O ne özgüven o :-)
- +1 yıl
Özgüveni olmayan insan insan degildir ya :) ne o öyel pısırık pısırık :)
Cevap sahibi+1 yılEic için teşekkürler :-) pısırık olmak değil de kucuklukten gelen çevresel etkenler insanda özgüven sorununa yol açar bu o kişinin sorunu değil bence
- +1 yıl
Bilemiyorim artik :D parmaklarimda guç kalmadi uyusuyolar :D
Cevap sahibi+1 yılAlışırsın benim Sol işaret parmagim 2 gündür ağrıyor :-)
- +1 yıl
Gecmis olsun :) sarjimda 3 saattir %43 :D
- +1 yıl
bir dolmadı sinir oldum bunada :D
Cevap sahibi+1 yılBu saatte doldurup ne yapacaksın :-) yatınca takarsin dolar :-)
- +1 yıl
Hic dayanmiyo ki bugun hep tasmalı köpek gibiydim :D
Cevap sahibi+1 yıl:-) samsung mu telefonun? Bataryası sismisdir. Batayayi çöpe at git yenisini al benden demesi..
- +1 yıl
Discovery :D sadece bugun boyle oldu ya :D
Cevap sahibi+1 yılHe discovery aldiysan bataryasi küçük o cihazın olur böyle sorunlar :-))
Cevap sahibi+1 yılİyi geceler tatlı rüyalar
Benim gözler kayar :-)- +1 yıl
Bataryasi kucuk mu :D peki iyi geceler
Cevap sahibi+1 yıl1800 Mah batarya o telefona küçük.. Sende yat bence saat 5 oldu :-)
- +1 yıl
Kapattim actim telefonu 82 oldu :D daha kitap okucam ya :D
Cevap sahibi+1 yılOo bende kitap kalmadı ansiklopedi okuyordum düşün :-)) kitapsizim diyeceğim olmayacak :-) hadi iyi geceler
- +1 yıl
Ansiklopedi mi yok artik :D iyi geceler
Cevap sahibi+1 yılAynen bir ara merak salmistim sonra bıraktım tabi :-) severim araştırmayı ondan olsa gerek :-) Günaydın :-)
- +1 yıl
Bende severim ama cok ilgimi lazim arastirmam için :) gunaydin
Cevap sahibi+1 yılBen koçum yani araştırmacı giriskenim diyelim :-) her şeyi araştırırım biraz meraklı olman yeterli gerisi basit..
- +1 yıl
Terazilerde sanat yönüne yönelem çok bende aynı resim yapmayi severim ama sadece tuval üstüme şarki söylemeye bayılırım :) konservatuar okumak istiyordum bir ara ama bu kadar sanacti varken ne gerek var :D
Cevap sahibi+1 yıl:-) Benim sanatla tek alakam fotoğrafçılığım :-)
- +1 yıl
O da yeter ya :)
Cevap sahibi+1 yılfbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/.../...562427_o.jpg
Onunuzde saygıyla egiliyoruz efenim :-P- +1 yıl
Ayy tipe bak :D
Cevap sahibi+1 yılfbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/.../...130434_o.jpg
Sen bana tipsiz dersin he :-) al profil fotoğrafım bu :-)- +1 yıl
Ahaha çok tatlı ya :D
Cevap sahibi+1 yılKendi çekimlerim he :-)
- +1 yıl
Güzelmiş :)
Cevap sahibi+1 yılSaol :-)
En İyi Cevaplar
- Diğer konusunda 398 cevap paylaştı.
+1 yılOtobüsle gideblirsin kanks :)) vala blmiyorum yardımcı olamadm :))
01 Yorumla- +1 yıl
Yinede sagol :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılKartaldan kadıköye kadıköyde metrobüse binip Edirnekapı durağında on daha sonra oradan sorup minibüsle küçükköye gidebilirsin.
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılİn*
- +1 yıl
Peki direk otobüsle kadıköyden gidebiliyor muyum?
Cevap sahibi+1 yılHayır metrbüse biniyorsun Edirnekapı durağında inip yukarı çıkıyorsun ordan minibüsleri sor küçükjöy minibüslerini gösterirler zaten
- +1 yıl
Teşekkür ederim :)
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
11Cevap
Kartaldal 500 T Ye bin sehitlikde in orda Küçükköy minibusleri var ona bin
015 Yorumla- +1 yıl
Peki kadıköyden otobus falan var mı oraya
- +1 yıl
Teşekkür ederim :) yeşilpınar küçikköyün altinda mi kaliyor peki?
- +1 yıl
Yok karsiya gittim zaten bu ay ilk defa :) şimdi akrabaların oturdugu yere nasıl gidecegimizi bulmaya calisiyoruz evde İstanbul yollarini bilen kimse yok :)
- +1 yıl
Biz bayramda gitmeyi düşünüyoruz ailece yinede teşekkur ederim :)
- +1 yıl
Annem babam hep birlikte gezeriz yeriz :D
- +1 yıl
:)))
- +1 yıl
Ağlıyım mı :(
- +1 yıl
Misafirleri hiç sevmem bogazlayasim gelir :D kardrsimin arkadaşlarını kuzenlerimi çok kovaladim evden :D yalniz kucuk olan kuzenlerimi buyuklere yemiyo :D
Eminönü yap oradan git. 500es ile davutpasa yapabilirsin. Çeşit çok kafana göre. Kara mi deniz mi metro mu ne istiyorsun? Başbakan sağolsun yaptı adam
08 Yorumla- +1 yıl
Eminönü nasıl yapcam acaba?
- +1 yıl
Merkez diyelim
- +1 yıl
Tesekkur ederim :)
- +1 yıl
Babamda aynisini diyo kizim ersini getirde elinden tutup dayak cennetine götüreyim diyo kabul eder misin?
Metrobüs e ulaş avanslaraysa in gümüşhanenin önünden otobüsler gidiyor
01 Yorumla- +1 yıl
Tesekkür ederim :)
500 t te bin edirnekapida in sonra dolmuşlar var ordan en kisa boyle gidersin:)
011 Yorumla- +1 yıl
500t ye nerden bincem :)
- +1 yıl
Kartal köprüsü nerde dicem simdi olmicak :D onuda ben buluyim artik :D
- +1 yıl
Betonyol var gebze harem dolmuşları geciyo bir orayi biliyorum :D
- +1 yıl
tesekkur ederiim :)
- +1 yıl
Bayram icin sormustum akrabalari gormeye gitcekmisiz dolasmak icin degil :)
- +1 yıl
Yarin kalktiklarinda yani bu sabah kalktiklarinda soylerim hepsini teker teker :D
+1 yılmetro kadıkoy eminonu ve bir otobus
uzunçayır metrobus şehitlik ve bir dolmuş017 Yorumla- +1 yıl
Çok karışık kafam karıştı :) annem bunu okuduktan sonra "gitmiyoruz anasını satayım, izmire gitsek daha iyi " cevabini verdi :D
- +1 yıl
bunların ikisi ayrı ayrı :)
kartalın neresinde oturuyorsun? - +1 yıl
Merkez diyelim :)
- +1 yıl
merkezden 16 b ye bin metrobuste in bu kadar basit
metrobustende şehitlikte in
ardından kucukkoy dolmuşuna bin e kucukkoyde in - +1 yıl
16b topselvi kadikoy burdan geciyo :) metrobuslerinde sayilari var demi 34 35 36 vs gibi
- +1 yıl
hepsi 34 a z var sen a ya biniceksin ya da sadece 34 e?
- +1 yıl
Bilmem ne yurdun ordan tranwaya binmek icin binmistim bir ara 34lü biseye çok karisik su İstanbul ya izmirimin degerini anliyorum :)
- +1 yıl
:) bu arada bizim evin onundende geiyor 16B
İzmir demi yaşıyorsun sen - +1 yıl
Yaşıyordum 10 ay öncesine akdar sanirsam :) sen nerede oturuyorsun :)
- +1 yıl
cevizli bende nasıl sanırsam ne oldu ki?
ogrencimiydin evlenip boşandın mı ne oldu :) - +1 yıl
Tam hatirlamiyorum. buraya geleli ondan sanirsam dedim :) öylesine geldik izmirde rahatlik batti evi arabayi biraktik geldik ailece :D simdi burada hem kirayla ugrasiyoz hem otobusle hem dolmuşla :D 18 yasindayim evlenmeme 10 sene var :)))
- +1 yıl
nerden biliyorsun onsene oldugunu bu arada ozelden yazabiliyommu ben sana bir baksana bakim?
- +1 yıl
Özelden gerek yok burası iyi
Okul bitmeden annem babam evlendirmezlerde ondan ögretim uyesi olmak icin cok okumam gerek cok - +1 yıl
sustun?
- +1 yıl
bolum ne hangi okul?
- +1 yıl
Kiz meslek cocuk gelisim
- +1 yıl
guzel bolum
burası dışında neden konuşamiyoruz :(
Gizli Üye(36-45)+1 yıloldugun yerden 200 mtre yuru sol yap karsında kucukkoy var :)
04 Yorumla- +1 yıl
Pendik'e gitmiş oluyorum öyle ya :D
Cevap sahibi+1 yılpendıkten gecıverırsın o zaman :)
- +1 yıl
Yok simdi burdan gitmeyi ogrendim az cok pendik kalsin :)
Cevap sahibi+1 yılii bkm
Diğer konusunda 3,8b cevap paylaştı. bu saatte gıtme bende kal sabahleyın gıdersın
00 Yorumla
+1 yılküçükköyü zor bulursunuz. d kaybolmayındA :D
07 Yorumla- +1 yıl
Şimdilik nerden nereye binip küçükköye gidecegimizi biliyoruz tek sorun kücukkoyde nerde inicez :D
- +1 yıl
küçükköy merkz ufak yer zaten sen nereyi arıyorsun orada
- +1 yıl
Annem yeşilpınar diyordu altinda var onceden ordan yüruyorlarmis kucukkoye gitmek için falan ama yinede tam olarak nereye gitcegimizi bilmiyoruz
- +1 yıl
yeşil pınar küçükkköy merkze uzak merkeze inmeden yeşilpınara geçmeniz lazım biraz biliyorum oraları küçükköy merkez camini orada iette durakları var zaten oraada inersiniz oradan rahat bulurusunuz sorark
- +1 yıl
Ya zaten annem akrabalarin çoğu orda diyo simdilik burdan oraya nasil gitmeyi bilmemiz yeterli inecegimiz duragi onlar bulur alirlar bizi :)
- +1 yıl
hmm onu tarif etmişler evet :)
- +1 yıl
Evet :)
taksiyle gidersin anca:d
00 YorumlaDiğer konusunda 3,8b cevap paylaştı. Boşver gitmeee...
00 YorumlaDiğer konusunda 1b cevap paylaştı. Yürüyerek...
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası