Teen Wolf'un etkisine girdim, lütfen yardım edin?

Arkadaşlar teen wolf diye bir dizi var türkçe adıyla genç kurt. Diziyi 3 gündür izliyorum ve 3. sezonu yarıladım neredeyse ama dizi bende öyle bir etki yarattı ki neredeyse bugün uyuyamadım. Ki bunuda hiç uyumamış halimle yazıyorum, sinirden gebericem. Diziye ilk başladığımda iyiyi, hayal kuruyordum hatta otururken bile oradaymışım gibi hayal kuruyordum yani onu yaşamaya çalışıyodum. O kadar girdim etkisi altına. Bugünde uyuyamadığım için neredeyse ara ara uykularımda teen wolftaydım ve 2 gündür neredeyse onları görüyorum. Sinirlerim tavan yaptı, öyle bilinç altıma inmiş ki sinirlerimi zıplatıyor. Diziyi izlerken kulaklık kullanıyorum ve evdeki herkes şikayetçi bağırışlarımdan. Kavga olunca sanki ordaymışım gibi bağırıyorum neredeyse sabaha kadar uyumuyorum yatağa girincede hayaller kuruyorum oradaymışım gibi. Ve babam sabaha kadar uyumamamndan çok şikayetçi, daha önce hayran kaldığım diziler oluyordu ama şimdi ki çok farklı. Sizce ne yapmalıyım? Gerçekten çok sinirliyim bunu geçiremiyorum ne yapmam lazım?
Teen Wolf'un etkisine girdim, lütfen yardım edin?