Diğer Öykü Berkan'ı kaldırdım mutlu musunuz? Bilgilikız58 Takip Et Guru Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Öyküşüm gitti ben geldim Neyse yakında yine öyküşümü koyarım🥺💕 Öykü Berkan'ı kaldırdım mutlu musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Banlandırıldık Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Bazen zaten mutluyum. Üzmek için ufak bi çaba yeterli ama. 1 0 Yorumla
AçarakŞah Takip Et Master Yaş: 29 , eic 80% +1 yıl Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sen buna Öykü demişsin ama bu bildiğin Kaya Scodelario 1 0 Yorumla
DengeliDeli Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 88% +1 yıl Kaç gündür tek derdim buydu ve şimdi çok mutlu oldum 1 0 Yorumla
Musaozbay2 Takip Et Yoda Yaş: 31 +1 yıl Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sen daha tatlısın boşver öyküyü möyküyü Meyveli gazozum 😈😈😈 1 0 Yorumla
babadolulu Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl onu sen sanıyordum awq snsns 2 1 Yorumla Bilgilikız58 +1 yıl Ağla jsksjsnsn Yorumla
Alphonse55 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 59% +1 yıl Sonunda be gözlerim yaşardı :D 1 7 Yorumla Bilgilikız58 +1 yıl Jsksjsksn Öykü kusucaktınız artık 😁 Yorumla Alphonse55 +1 yıl Güzel bir şey olsa neyse dicem lkjghklgf Yorumla Bilgilikız58 +1 yıl Nasıl değil yaa?Bence çook güzell 🥺 Yorumla Alphonse55 +1 yıl Herkesin güzellik algısı çok farklı bak bu da kanıtı bana göre 10 üzerinden 2 falandır o kgfhlkfg Yorumla Bilgilikız58 +1 yıl Yok artık Barbara falan dersin şimdi 😶 Yorumla Alphonse55 +1 yıl Barbara da itici klasik kız tipi :D Makyaj varsa bende direk 5 puan düşüyor lhkg Yorumla Bilgilikız58 +1 yıl Peki jsksjsjgaleri.uludagsozluk.com/.../Bunu da beğenmiyorsan ne bileyim jekdjsbsjs Yorumla
Delirttiniz0beni Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 95% +1 yıl Bu profil daha iyi olmuş 😻🌈 1 2 Yorumla Bilgilikız58 +1 yıl Çok şımardım amaKalp kalp kalp🥰❤️❤️❤️ Yorumla Delirttiniz0beni +1 yıl 🤭 şımarma kız doğrular ❤️ Yorumla
ta00ta Takip Et Master Yaş: 26 , eic 89% +1 yıl Sen varken Öyküş de kimmiş 😏 1 1 Yorumla Bilgilikız58 +1 yıl Yiaaa 🌸🌸 muah😘 Yorumla
ddarkdayss Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Sen daha güzelsin amaaa🦋 1 2 Yorumla Bilgilikız58 +1 yıl Yicem amaaa🥰🌸🌸 Yorumla ddarkdayss +1 yıl Yiiii💕 Yorumla
BrfnArsln Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Sen daha güzelsin 3 2 Yorumla Bilgilikız58 +1 yıl Sen daha daha daha güzelsin 🥺💕 Yorumla BrfnArsln +1 yıl 👼💛 Yorumla
Eko-nomist Takip Et Xper 6 Yaş: 43 , eic 93% +1 yıl kendinden daha cirkin bi kızı niye koydunki 1 0 Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 2,5b cevap paylaştı. sanki tetikçi mübarek, ortadan kaldımış 1 0 Yorumla
Erenkuvvet Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Öyküş niye gitti 1 3 Yorumla Bilgilikız58 +1 yıl Herkes fake koyma dedi Tek bilmedikleri şey fake olsun diye koyamadım... Yorumla Bilgilikız58 +1 yıl *koymadım Yorumla Erenkuvvet +1 yıl Peki :) Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Diğer konusunda 10,9b cevap paylaştı. Ksye bir fake fazlaydı iyi oldu 0 6 Yorumla Bilgilikız58 +1 yıl Ne fakesi aw Yorumla CappuccinoGibiyiim +1 yıl Sen o olmadığına göre? Yorumla Bilgilikız58 +1 yıl Sevdiğim için dedim Basmıyor geliba Yorumla Bilgilikız58 +1 yıl *galiba Yorumla CappuccinoGibiyiim +1 yıl Soruda veya bana böyle bir şey demedim Yorumla Bilgilikız58 +1 yıl Aşağı yorumlara bak o zaman Yorumla
Zevkle Takip Et Guru Yaş: 40 +1 yıl Diğer konusunda 4,1b cevap paylaştı. Ne değişti ki şimdi🤔 0 2 Yorumla Bilgilikız58 +1 yıl Keyfim ve kahyasının fikri Yorumla Zevkle +1 yıl Pekte birşey değişmemiş😀 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Bazen zaten mutluyum. Üzmek için ufak bi çaba yeterli ama.
Sen buna Öykü demişsin ama bu bildiğin Kaya Scodelario
Kaç gündür tek derdim buydu ve şimdi çok mutlu oldum
Sen daha tatlısın boşver öyküyü möyküyü Meyveli gazozum 😈😈😈
onu sen sanıyordum awq snsns
Ağla jsksjsnsn
Sonunda be gözlerim yaşardı :D
Jsksjsksn
Öykü kusucaktınız artık 😁
Güzel bir şey olsa neyse dicem lkjghklgf
Nasıl değil yaa?
Bence çook güzell 🥺
Herkesin güzellik algısı çok farklı bak bu da kanıtı bana göre 10 üzerinden 2 falandır o kgfhlkfg
Yok artık
Barbara falan dersin şimdi 😶
Barbara da itici klasik kız tipi :D Makyaj varsa bende direk 5 puan düşüyor lhkg
Peki jsksjsj
galeri.uludagsozluk.com/.../
Bunu da beğenmiyorsan ne bileyim jekdjsbsjs
Bu profil daha iyi olmuş 😻🌈
Çok şımardım ama
Kalp kalp kalp🥰❤️❤️❤️
🤭 şımarma kız doğrular ❤️
Sen varken Öyküş de kimmiş 😏
Yiaaa 🌸🌸 muah😘
Sen daha güzelsin amaaa
🦋
Yicem amaaa🥰🌸🌸
Yiiii
💕
Sen daha güzelsin
Sen daha daha daha güzelsin 🥺💕
👼💛
kendinden daha cirkin bi kızı niye koydunki
sanki tetikçi mübarek, ortadan kaldımış
Hop hop akrabamı neden kaldiriyon ya😂
Öyküş niye gitti
Herkes fake koyma dedi
Tek bilmedikleri şey fake olsun diye koyamadım...
*koymadım
Peki :)
Ksye bir fake fazlaydı iyi oldu
Ne fakesi aw
Sen o olmadığına göre?
Sevdiğim için dedim
Basmıyor geliba
*galiba
Soruda veya bana böyle bir şey demedim
Aşağı yorumlara bak o zaman
Ne değişti ki şimdi🤔
Keyfim ve kahyasının fikri