Soru basit. Sizce hangisi? Ve neden?
Yagami Light
L (Ryuzaki)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
L (Ryuzaki)
Çünkü onun elinde Death Note yok. Olsaydı asıl o zaman görürdün. Herşey Japonya 1. si olmak demek değil.
Yagami Light, özünde ezikliği yüzünden Tanrı olmaya çalışıyor. Eğer Ezik olmasaydı, işleri gizliden yürütürdü. Halbuki o Ajanları kendi peşine bilerek ve isteyerek takıyor.
Mesela O televizyondaki L olduğunu söyleyen, İdamlık suçluyu öldürmesi de bunu kanıtlıyor. Aslında hiç öldürmeyebilirdi. Elinde Death Note olacak, Gizli kalmak isteyeceksin. Bundan daha basit ne var ki!
Hiç o yönden bakmamıştımmmm
Aşırı haklısın
Aslında bende ikilemdeyim, light çünkü eziklik yapıyor gibi elindeki defter ile ama ben light ın karakterini seviyorum o tanrı olma isteği kurnazlığı ve akıllı oyunları falan, ama tabi L ye de üzülmedim değil, çünkü çok emek sarf ediyor katili bulmak için her şeyi yapıyor ama sonucunda ölüyor gerçekten üzücü :( L ye gerçekten üzülmüş birisiyim, ama ben light seçmeyi tercih ediyorum çünkü o kendinden emin ve gücü eline almış birisi :)
Cevap
2Cevap
Tabiki Kira.
L yi hiç sevmesem de ölümüne üzüldüm.
Sonradan geleni ise hiç sevemedim zaten.
yagami hem okul birincisi zeki hem yakışıklı ve huyları sinir bozucu değil hemde aşk duygusu olmayan birisi buda güzel bir özelllik bence
Tabi ki Light
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?