Yardim eden arkdaslar ve ilgilenen arkadaslara cok tesekkur ederim saolun
Üç harflilerden kurtulmak için ne yapmak lazım?
Yardim eden arkdaslar ve ilgilenen arkadaslara cok tesekkur ederim saolun
Sevgili kardeşim bu konuları her ne kadar sevmesem ve elimden geldiğince uzak durmaya çalışsam da uzun seneler bende en korkunç hali ile yaşadım maalesef. Hacı hoca hikayeleri boş şeyler buna inanabilirsin. Beni götürmedikleri hocaymış rukyeciymiş kalmadı ve hiç biri de çözemedi sorunumu. Ben kendi yaptığım bazı araştırmalar sonucu tam çözümü değil ama büyük rahatlığa kavuşturan cevaplar aldım. Öncelikle inançlı bir adamsan eğer NAS Suresi mübarektir diye Kur'an da geçer. Bir yöntemde bir tas idrar ile vücudunu yıkadıktan sonra (ardından bıl suyla duş alınca koku falan kalmaz için rahat olsun) 2 rekat namaz kılmaz büyük ölçüde rahatlık verir. Ama dediğim gibi inançlı isen. Şahsen yapmadım ama yapanlardan şahitliğim var.
Bunun dışında bahsedilen durum iki dünya arasında sıkışmış olmaları sebebiyle hala yaşadıklarını zanneden ve kendini sana göstermeye çalışan varlıklardır. Çoğu zararsızdır ama rahatsızlık verir doğrudur. Zararlı olanları da mevcuttur asla denk gelmemeni temenni ederim. Benim rahatlama dönemim uzun sancılı ama başarılı oldu. Yanlış anlaşılmasın bitmiş birşey değil maaleser ara ara rahatsızlık vermeye devam ediyor. Ben Kryon-bitiş zamanı kitabı ve serisini okuyarak bu konuda oldukça fazla bilgiye sahio oldum. Bazı teorik uygulamalar mevcut çok rahatlatıyor tavsiye ederim. İlk kitap sonrası senin kendi kendini bu konuda yönlendirmeni sağlıyor. Umarım en kısa zamanda ferahlığa kavuşursun
Tskr ben kendim cozum bulamamistim amakurtulmak uzreyim az kaldi
Durumum okadar icidi deyil yineda saol
youtubede saik erol tangut var numarası da var ona git kardeşim bence. bu işte sahtekarlar çok ama bu adam onlardan diil. youtubede seansları var izleyince sende benim gibi düşüneblirsin diye düşünüyorum ona git 180 dk da çıkaracağını iddia ediyo. garanti veriyo. adamın lakabı avcı.
Beskurus vermem ben kimseye kusura bakma saol yinede
Mustafa karataş bir programında anlatmıştı. Cinler asla insanlardan güçlü degildir biz insanlar cok daha güçlüyüz fakat cok korkarsak bu yüzden başımıza daha cok gelirlermiş sen onlardan daha güçlü oldugunu bil ve dua oku yeterli. Korkunuda yenmeye calıs en önemlisi bu
Korkmuyorum zaten onlar bizden gucsuzler onuda biliyorm tskr ederim
Sadece sana dogrusunu yazacagim tetiklemw evet sebebim emir komuta geldi ikazyaptim ikincidefa emirgelince mecburdum askerdim detayi ancak ozelden yazabilirm tskr dogru soyledin
Neyse bos ver kalsin bisekilde xozdum sayilir artik yavasladi bitiyor zaten kafana takma
Ben şu an ozelden yazmak isterim ama şu an yazamam bu 2xp muhabeti varmis galiba oyuzden ancak siz iletiyazarsaniz ordan cevap laya bilirim tskr ederim siz yazin bana ozelden iyi olur
O sorun bende de war tuhaf seyler oluyor soguk nefes kapi tiklama baya bir ilerlemis galiba
Herneyse ayetel kürsi oku rahat birakiyorlar 😌😊
Tskur ederim ama ila beyaz isikta yatmam gerekior aksialde elhamdulillah ama nafile bugun bitse yarin gene devam
meery sana bir kaç tavsiye verebilirim istersen
Ben fordum yanimda kardesim varsi o gormuyordu ona soledim bak goruyonmu o yok gormuyom dedi 10 saniye ya da 15saniye sonra elerimi birakti giti
Para iteyene isim olmaz kuaura bakmayin ozur diliyerek soluyorum
sürmeli hocaya ulaşın kesin tedavi olursunuz youtubede numarası var
Cevap
16Cevap
Bişey sorucam ciddiyim gizli olduğuma bakma.
cinlerin peşine takıldığını nasıl anlıyorsun?
Çünkü ben rüya görmüyorum hiç demiştim ve kızın birisi bu sitede dedi ki bana ''cinler senin görmeni engelliyor vb...'' inanıp inanmamakta kararsız kaldım açıkcası. Çünkü hayatımda tuhaf giden tek şey rüya görmemem.
Senin uzerinde yok bence ole birsey olsaydi anlardin bide kafana takma baska bisi sor istersen
Nasıl yani başka bişey sor derken?
Sen sadece yaprak dokumunde az ruya gorur sun sonbaharda yani ok olsaydi ruya ile uyaniklik arasinda kalirdin disariyi duyardin ama cevep veremezdin sadece mucadele veriridin ya gun isiyacak ya da isik yanacak bir de faktor diyelim deisiyor anladin zannedersem sende yok
Anladım teşekkürler. Aslında rüya çok çok nadir görürüm ayda 1 kere felandır tahminen. Ama uykuyla uyanıklık arasında değilim, uykum o kadar ağır ki o kadar yani. Top atsan uyanmam derler ya aynen öyle alarmı bile duymam bazen.
Bu cok guzel sen aksamlari su icersen normal ic asiri icme ok normalden fazla icersen kisabahakadar uyanmiyorsun seni rahatsiz eder hayirli aksamlar
Eyvallah.
Onlar insanlara kolay kolay bulaşmazlar. Ya çok korkup korkunu belli etmişsindir ya da onları tetikleyen birşeyler yapmışsındır. Belki de aklın sana oyun oynuyor
Yok
El aç dua et Allah'a sığın. Yapacak başka bir şey yok.
Saol tskr ederim
Felak ve nas suresini okumadan yatma abdest alıp öyle yat. Bir hocaya anlatırsan yardimcida olabilir
Hocaya gitim parada verdim yetmemis 10 tl daha istedi yuzsuz :)
Bu isi gercekten bilen hocalar para almaz kardesim kendi vazifesi olarak gour para aliyorsa dolandiricidir :)
Aynene ole para isteyene zirnik yok kilikdeyilmi
Istemeyene gonulden nekoparsa ben ona fazlasiyla verim herkez veriri zaten bitane var para istemiyor ona gidecegim kisa surede saol
Rica ederim
Bana da musallat olmuşlardı Kıbleye doğru ayak uzatınca geliyo falan filan dediler değiştirdim dua okudum gelmedi daha sonra
Evet dogrudur baskismin kibleye yon yatmak
Sag omuz ustune uyumak ta dogrudur soltarafa uyamak iyi deyildir cunku soltarafta kap mecud tskr
sadece duayla olmuyor benim başıma da geldi abdestsiz dolaşma yatmadan önce ayetel kürsü nas felak oku karanlıkta kalma
aslında ibadete yönelmen için bir sınavmış bu her insana musallat olmazlarmış
Evet haklisin
Amin
kapıların ve pencerelerin önünü tuzla yanında saf demir sopa bulundur.
ben supernatural hunter ıyım benden bu kadar
Tskr ederim yapicam evdeki butun kapilar pencerelermi
Sole bisi var ben bunu kistirirsam imha ederimde korktugumsey aile ferlerindenb iri gelir gözuma ole görunur allah korusun oyuzden solebisi yapmayi dusunuyorum gunes doganakadar tutup beklemeyi ve mahaleye cikarim herkezin icinde haledeyim eyer zaten yanlis kisysem mahalleli bana coker izin vermez busekilde hata yapmamis olurum diyorum
Bence seninki paranoya yinede saol .
Ben bildidimi yapayim felak nas suresini okuyayim bana yeter allahin izniyle ole seytan meytan la medyumlukla olmaz bu isler saol var ol
Hey allahim sen buyuksun :):) hahahahaha allahta seni guldursun
Kardeşim kusura bakma yanlışlıkla sizin eve girmişiz bir daha dikkat ederiz, bu arada sen niye çıplak uyuyon :D
Asla yapmam uyurken esortman ve artiolarak nekadar sicak olursa olsun belden itibaren battaniye orterim kafandan uydurma tskrler :)
Yurugit sana musallt olduklarizaman gorum olcunu
Arkadasimin biri seningibi bana yola dedi iki ucdefa aksam kalkisini gordum ses hizini asiyordu nerdeyse zor yakaladim adami bidafa benim yanima gelmedi isarkadaslarim korular kactilar yanimdan :)
Aynı dert bende de var bir cebellesiyoruz sonra uyaniyorum bir korkuyla. Ben korkudan geceleri uyumadigimi bilirim sırf bu yüzden hoca da bulamadı caresini
Ben korkmuyorum aliskanlikmi artik cesaretmi
Lakin tahatsiz oluyorum bu da bende felaket sinir yapior butun gun gergin kayis gibi suratim geziyorum :)
Korkmamana sevindim inş bu bole hayat boyu sürüp gitmez ;)
iyi bir hocaya git ama öyle para karşılığı yapan biri felan değil menzile gidebilirisn
Senin gibi vakayi ilk defa görüyorum, banada olur ama siklikla olmadi daha. Sinirlenince bir siktirin gidin ihr opfers der uyurum.
Kufurle deyilde kendimce bir yol buldum iyiye gidiyor zaman la biter
Buarada sen doktormusun
Vaka derken :)
Once birokrat olmaklazim sonra kiravat takmaklazim :) neyse sen nasil itiyorsan ole olsun eyvallah
abicim rukye yaptir her rukyeciye de gitme. İsini bilen birine git.. kimseyi de dinleme sifa Allah (cc.) in ayeetlerindedir..
Yok lazim deyil rukiye para istedimi deliriyom oldururrsim geliyor ben ugrasamam para isteyenle
Cin yazıp bir boşluk bırakarak Nas-Felak yaz 2573 kısa mesaj gönder.
Sakayap sen :)
nas ve felak suresini oku
Ok tesekkur ederim yarim eden herkeze
Uyutmuyolar derken napiyolar?
Vala sole diyeyim uzerimde yani battaniyenin uzerinde ayaklariyla bastiklarini algiliyorum yeterlimi
Kisacasi uyaniyorum bazen ama gozlerimi acamiyorum onunla guresiyorum cok kuvetli aliemden biri geliyor bana ses leniyor duyuyorum fakat ila isigi uakacaklar aksi alde mucadele sabah isiklar doganakadat
Tovbe ya:D naptinda musallat oldular
Ama gercekten kotu bir durum bazen banada gelicekler diye korkuyorum allah korusun geceleyin bir urperti geliyo falan
arkadslar bayanlaa daha çok musallat olurlar
Bilmiyorum vala bilsem inanki bisiler yaparim
Bir hoca vardi super ilgileniyor numarasini verebilirim istersen
Durumun cok agirsa yanina gidiyorsun parayla tedavi oluyorsun. Ben cevsen takiyorum su anda ve cok mutluyum. 2 sene cektim bu illetlerden. mesajini bekliyrorum numara icin adimi gizleyecegim
Ben parasiz buldum durum musayit olunca gidicem kisasurede tskr ederim
Okadar sidetli deyil
Sevindim adiniza o zaman Allah acil sifalae versin
Icimi korku aldi gidin baska yerde konusun ya basa sarmak istemiyorum
Gerek yok ben iyiyim tesekkurler
Naz felak surelerini ve ayetel kürsi oku yat.
Tskr ederim saol
Bende cok korkarimmm iyy gel beraber uyalim👶
Olabilir de yaseninkilerde bana gelirse
:) bildiyim bisi var uyanikken bize gucleri yetmiyor
Oyuzden uyurken mudale ediyorlar :)
Ja ya jaa ahsoo :) korkma almanya uzak değil saniyede gelirler :)
Tr mi almanyadamisin şu an konusma aksanin olede
Havalar nasil orda :)
SebebP neden uzgunsun
Netur anlayamadim.!
Ok ozzur bilmiyordum kusura bakma anlaya biliyorum seni bende arkadaslarimi cesitli sebebelerdwn kaybettim beni sirtinda tasiyan
Birdiyeri habire bogusurduk sakalasirdik vakit gectikce ayriliklar aximasizca geliyor halimize sukretmemiz lazim yapa bilecegimiz tek sey
Onlar icin dua etmek :(
Sryy
Hayatta karsilasmadigi. iz en onemli seylerden birisi o andir iste ona cozum yok tur artik hersey geride kalacak ve son
Diyecegim suki benim arkadasim yasasaydi şu an 30 yasinda olacakti 3 yil oldu elerimle ustunu ortum kallesce vurdular tuzaga cektiler o ise esim cagiriyor gideyim ozur diliyeyim geri alayim dusuncesindeydi cunku aksi olsaydi innaniyorum ki allahin izniyle gitmezdi
yok artık benim bildiğin kadar eğer sen uğraşmazsan böyle şeylerle onlarda asla zarar veremez sana iletişim kuramaz
He ben cagirdim gelin partivar eylenelim dedim :)
Yoruldum cevap yazmaktaan
Vesvese ya kendimi sakinleştirmeyi bil :) sevimli hayalet casper falan izle belki korkun geçer :)
psikolojik sıkıntılarınızı 3 harfli geliyor deyip kendinizi aklınızca özel kılmaya çalışmayın. Size gelmeyeceklerini biliyorsunuz.
Sanagore ole sen bilimsel piskolojik sikintiyla alakasiyok cocuk deyiz neoldunu bilecek kadar senin yanlislarin var duzel kendi dusuncelerinle gitme gormeden yorum recete yazilmaz
Varsayki ole peki gordugumde desem gerci sen onada halisulasyon dersin :)
cünüp dolaşma felak nas oku.
Abdes aliyorum hata ustunede boy abdesi dualar okuyorum yinede ayni
BEnce bir psikolaga. görünün
Alakasi yok tskr ederim gayet saglikliyim
Öğlü bir şey yok, kardeş, seni kandırmışlar.
Ha kandirdilar oleyse gordugum halisulasyondu dimi sen prejektor kameraylan yaptiydin :)
Üç harfli dediğin cin mi oluyor?
Evet
Sacmalama lutfen :)
Beni yoklama sen yeterince tecrubeli deyilsin ya da cevren iyideyil dikat et sinirlara girme ok hayirli aksamlar
Tskr ederim sen beni yanlis analama ben seni rencide ya da asalama amacli solemedim ozr dilerim ok hayirli aksamlar
Rica ederim
Cidden onlar varlar mı?
Evvet varlar gercektir gordugumu de soyluyorum yasadim
felak - nas
Nas ve felek surelerini oku
Tesekkur ederim
kurşun döktür panpa
Way panpa nerdesinya laget isin yok mu senin allahim sabir ver hahahahahah :):):):)
Kursuna yazik panpa gel beraber eylence merkezinde dokturelim
rahat bırakmazlar.
Neyapmam lazim? var mı cozum
ben 3 aydır kurtulamıyorum. yapabilecek bişi yok
Bisiler yapmak lazim ben beyaz isik altinda uyuorum
Gayet iyi geliyor tabi beli sure sonra oda fayda etmiyor bisiler bulalim ozel yola plas
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar