Diğer Sitede kıvırcık saçlı bir erkek tanıyan var mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Tanıyor musunuz kıvırcık erkek Birini arıyorum da Güncellemeler+1 yıl Kıvırcık Sitede kıvırcık saçlı bir erkek tanıyan var mı? Cevapla Erkek Soruları Site Soruları Beğen Paylaş Takip Et
sekerlisütt Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Ben tanıyorum ama benim tanıdığımı sen tanımıyorsundur 2 7 Yorumla Soran +1 yıl Seninkinin ten rengi ne Yorumla sekerlisütt +1 yıl Buğdaymış Yorumla Soran +1 yıl Aynen benim aradigim da bugday esmer arasiSiyasi gorusu ne? Yorumla sekerlisütt +1 yıl O kadar sormadım 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂Tahminen? Yorumla sekerlisütt +1 yıl Kesin akp'li gidip sorayım bari aklıma getirdin 😂 Yorumla Soran +1 yıl Iyy benim aradigim degil o zaman 😂😂 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl @fenasikerim kıvırcık saçlıdır 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Gerçek yaşı 44 se benim aradigim degil Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 31 olmalı ;) Yorumla Soran +1 yıl Bildigim kadariyla benim aradigim kisi o yasta degil Yorumla
iillaydaa Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Niye evlenecen mı 2 12 Yorumla Soran +1 yıl Tanidigim biri vardi onu ariyorum Yorumla iillaydaa +1 yıl Kocan mı Yorumla Soran +1 yıl Belki olur Yorumla iillaydaa +1 yıl Yok olmaz çükü şu an bana yaziyo Yorumla Soran +1 yıl Ayni kivircik degildir belki Yorumla iillaydaa +1 yıl Yok söyledim birisi soru açmiş diye senin olduguna emin Yorumla Soran +1 yıl Sanmıyorum ten rengi ne Yorumla iillaydaa +1 yıl Esmer Yorumla Soran +1 yıl Bu tuttuSiyasi gorusu ne Yorumla iillaydaa +1 yıl Chp Yorumla Soran +1 yıl Tutmadı Yorumla iillaydaa +1 yıl Tüh Yorumla
Qushum Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 94% +1 yıl tokmakçı? xd 1 9 Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum toklatmadım, bulursam belki Yorumla Qushum +1 yıl ne güzel :d Yorumla Soran +1 yıl Taniyor musun müstakbel tokmakçımı Yorumla Qushum +1 yıl yanıyosun lksdf Yorumla Soran +1 yıl Taniyor musun tanimiyor musun Yorumla Qushum +1 yıl sana her yer tokmakçı aşkım lkjasfd ne hacet? Yorumla Soran +1 yıl Ben onu arıyorum ama Yorumla Qushum +1 yıl girecek olan aynı yrrak boşver <3 Yorumla Soran +1 yıl Ayni degil Bana bul tokmakcimi bir hayır işle Yorumla
fatihcvdrl Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Ne için arıyorsun 1 9 Yorumla fatihcvdrl +1 yıl Şahsen kıvırcığım ama kısa saçta dalgalı duruyor 😄 uzun halindeyken bukle bukleydi Yorumla Soran +1 yıl Sen değilsin kendinden başka taniyor musun 😄 Yorumla fatihcvdrl +1 yıl Yok be çevremde kıvırcık erkeği bırak kız bile yok bende kıvırcık seviyorum ama yok 😄 Yorumla fatihcvdrl +1 yıl Bu arada kıvırcık saçlıyım kavga çıkar ha, 😄 Yorumla Soran +1 yıl 😂 Yorumla Soran +1 yıl Aradigim kivircik baska biri sen degilsin anlaminda dedim Yorumla fatihcvdrl +1 yıl Dediğini anlamıştım ama espriye vurdum fmckfmck Yorumla Soran +1 yıl Komik degildi 😄 Yorumla fatihcvdrl +1 yıl Hııııı fmckfmkvmf Yorumla
berillanız Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 77% +1 yıl Kıvırcık saçlı olunca ne oluyor yani 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Tanidigim birini ariyorumTaniyor musun buradan bir kivircik Yorumla berillanız +1 yıl Hayir Yorumla
zaferrsancak Takip Et Yoda Yaş: 37 +1 yıl Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Buyrun 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Sen degilsin Yorumla
Uyedegilimben Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 33% +1 yıl Diğer konusunda 372 cevap paylaştı. Malesef ben 😃 1 0 Yorumla
DenizdenbirDeniz Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Diğer konusunda 485 cevap paylaştı. hayır 1 1 Yorumla Rawad_dem +1 yıl gözleri çok dikkat çekicisen heryerde karşıma çıkıyorsun ama dsçjhkjdkljs Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Ben tanıyorum ama benim tanıdığımı sen tanımıyorsundur
Seninkinin ten rengi ne
Buğdaymış
Aynen benim aradigim da bugday esmer arasi
Siyasi gorusu ne?
O kadar sormadım 😂😂
😂😂
Tahminen?
Kesin akp'li gidip sorayım bari aklıma getirdin 😂
Iyy benim aradigim degil o zaman 😂😂
kıvırcık cocuğum. saçlarım kıvır kıvır. ara beni eheh
@fenasikerim kıvırcık saçlıdır
Gerçek yaşı 44 se benim aradigim degil
31 olmalı ;)
Bildigim kadariyla benim aradigim kisi o yasta degil
Niye evlenecen mı
Tanidigim biri vardi onu ariyorum
Kocan mı
Belki olur
Yok olmaz çükü şu an bana yaziyo
Ayni kivircik degildir belki
Yok söyledim birisi soru açmiş diye senin olduguna emin
Sanmıyorum ten rengi ne
Esmer
Bu tuttu
Siyasi gorusu ne
Chp
Tutmadı
Tüh
tokmakçı? xd
Bilmiyorum toklatmadım, bulursam belki
ne güzel :d
Taniyor musun müstakbel tokmakçımı
yanıyosun lksdf
Taniyor musun tanimiyor musun
sana her yer tokmakçı aşkım lkjasfd ne hacet?
Ben onu arıyorum ama
girecek olan aynı yrrak boşver <3
Ayni degil
Bana bul tokmakcimi bir hayır işle
Ne için arıyorsun
Şahsen kıvırcığım ama kısa saçta dalgalı duruyor 😄 uzun halindeyken bukle bukleydi
Sen değilsin kendinden başka taniyor musun 😄
Yok be çevremde kıvırcık erkeği bırak kız bile yok bende kıvırcık seviyorum ama yok 😄
Bu arada kıvırcık saçlıyım kavga çıkar ha, 😄
😂
Aradigim kivircik baska biri sen degilsin anlaminda dedim
Dediğini anlamıştım ama espriye vurdum fmckfmck
Komik degildi 😄
Hııııı fmckfmkvmf
Kıvırcık saçlı olunca ne oluyor yani
Tanidigim birini ariyorum
Taniyor musun buradan bir kivircik
Hayir
Buyrun
Sen degilsin