eşinize bikini hiymesi için izin verir miydiniz? yanında siz yoksunuz arkadaşlarıyla gidicek?
Cevabın nedir?
+1 yılBen erkek olsam vermezdim. Neden dersen sen de şöyle düşün. Yatak odandasın giyiniyosun bir sutyen ve bir kilotlasın. Kapı aniden açıldı ve ahayatında hiç görmediğin bir adam sana bakıyor. Ne yaparsın? Hemen bağırmaya başlar ve elinle oranı buranı kapatırsın öyle değil mi? Eee deiz de neden işler değişsin? Sonuçta orada da tanımadığın bir sürü insan it kopuk var. Demin ben sana bir adamdan bahsettim ve rahatsız oldun. Orada bin türlü adam var. rahatlık diyen olursa çok güzel mayolar var hemde bikiniden daha rahat. Oram açılacak buram görünecek kaygısı yok hoş zaten herşey ortada ya.. :)))
31 Yorumla- +1 yıl
ağzına sağlık tam benim düşüncemi yazmışsın :))
En İyi Cevaplar
Bir insanın eşi bile olsa bikini giyip giymemesi onun izin vereceği bir şey olamaz fikrini söylemek başka bir şey izin vermek başka, kendi nasıl giyinmesi ne yapması gerektiğini bilmeyen biriyse neden evlendin madem diye sormak lazım, yok nerede ne giymesi gerektiğini bilen aklı başında bir insansa zaten kendi başına bu kararı alabilir zaten
00 Yorumla
için rahat ederek giyebilirmisin eşinin gördüğü yerleri başka erkeklere gösterek? bikinin 3 cm kenara çeksen nelerin açığa cıkaabılcegını bılırsın.. bıkınıyle o sekılde dolasıp guneslenırken bir sorun yoksa evdeyeken balkonada külot sütyenle çıkabılırmısın. ya da bır suru erkegın senın goguslerını kalcalarını görüp zevke gelebılcegını bılerek gıyebılcek misin?
01 Yorumla- +1 yıl
ben bikini giymiyorum ayrica karina guveniyosan yani karin 3 cm niye ceksin ki amaci baskadir onu bikemem tabi ama karina guvenmezsin bunu soyluyorsan eger
Diğer konusunda 333 cevap paylaştı. Butun bayanlardan eksi gelicek ama yinede yazicam :) gidemez ben kiskanc bir adamim kesinlikle izin vermem gerekirse bende denizde yuzmekten mahrum kalirim bende gitmem ama izinde vermem hem denize gitmemekle esitligi saglamis olurum bayanlara ait yuzme havuzlarina gidebilir bunda sorun olmaz :)
912 Yorumla- +1 yıl
kiskanc olmayan genislerde var ama :)
- +1 yıl
tebrik ederim :)
- +1 yıl
rica :)
- +1 yıl
hic sorun degil kolay gelsin iyi gunler dilerim
- +1 yıl
tesekkur etmeyin artik :))
- +1 yıl
bak devam ediyorsunuz uyuz oldum :))
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
28
Cevap
131Cevap
izin vermem diye yazan erkekler peki sizler rahat rahat girdiğiniz denizdeki bayanlara bakmıyormusunuz? da sevgilimin bir tarafını görmesin kimse diye yazıyorsunuz. ben bakmıyorum dıye soyleyen erkek yalancıdır buna ınanmak aptallık olur. bu nasıl dar bir görüştür allah askına. madem izin vermiyorsunuz sizde girmeyin o zaman eee hersey karsılıklı.. cok sacma yanı...
32 Yorumla- +1 yıl
sana hic vermezdim ben izin mizin
- +1 yıl
Aynen ya izin vermem diyorlar ordaki bikinili kadınlara bakarken iyiydi ama
+1 yılben bir bayan olarak eşimin bayan erkek karışık bir yerde denize ya da havuza girmesini istemem. gitsin sadece erkeklerin olduğu yerde girsin. isteyen yobaz desin isteyen hak versin ben kocamı yamyamlara atacak kadar geniş değilim.
ben bile böyle düşünüyorsam erkek kim bilir ne düşünür30 Yorumla
+1 yılEşim bikini giysin asdasd:D
Şaka bir yana nolur Allasen
şu çatlakları olanlar
öbek öbek yağ bağlamışlar
selülitliler
deniz danaları
Nolur ama nolur bikini giymeyin plajlardan soğuyorum lan.
Denizden tiskiniyorum
tankinimi giyersiniz, haşema mı orasını siz bilirsiniz00 YorumlaBenim eşim istemiyor bende giymiyorum çok basit. Neden zaten eşime ait olan şeyleri başkası görsün ki?
20 YorumlaKesinlike izin veririm.. çünkü kadınlarla fazla inatlaşmamak lazım.. bir kadın isterse herşeyi yapar ruhun bile duymaz.. o yüzden izin verirdim en azından bana inat gidip daha beter şeyler yapmaması için..
21 Yorumla
+1 yılEşimin orasına burasına bakılmasını istemem. Bikiniye izin vermem. Ancak tesettür mayoyla yüzmeye gidebilir o zaman isterse arkadaşlarıyla da yüzmeye gidebilir
30 Yorumlabu benim iznimle olacak bir şey değil, nasıl isterse öyle yapar. Tabi ki sınırlar vardır ama bu sınırları belirlemek benim iznim doğrultusunda olacak bir şey değil. Ben bikini giymesini isterim hatta, yakıştırırım.
10 YorumlaTabii ki giyebilir , tabii ki gidebillir arkadaşlarıyla ; ama dönemez... Tatilindeyken celp eline ulaşıverir :)
21 Yorumla- +1 yıl
:)))
erkekler bu konuda kıskanç diyoruz da haklılar eşin namusun sonuçta tabi ki istemez başkalarının onun her yerini görmesini buna müsade etmenin adı batılılaşmak olmamalı ayrıca eşin hoşuna gider kıskanılmak
00 YorumlaBikini giyilebilir. Fakat her yerde giyilmemesi şartıyla. Mesela plajda herkes giyiyor. Giyebilir. Ama tutup da halk içinde giyinmesi durumu değiştirir. Kıskançlık krizine sokup katil bile edebilir adamı. Her şeyin ortası iyi bu yüzden :-)
00 Yorumlatabi izin veririm her şeyin bir üslubu var örneğin gece pijamayla yatılır işe pantolon takım elbiseyle gidilir spora eşofmanla gidilir denizede bikiniyle gidilir
12 Yorumla- +1 yıl
bu kızla evlenin kaçırmayın sakın :D
Asla izin vermem!!! Kadın erkeğinin bakışlarına yakışır ancak...
22 Yorumla- +1 yıl
bu güzeldi
+1 yılizin verme alma saçma değilmi? Denize girmenin baska yolumu var?
Gereksiz kıskançlıkların sonu yok bugün denize neyle gireceğine karışan yarin sokakta yürümesine de rahatsiz olur.
Bu yaz ben eşim ve iki arkadaşım on gün geze yüze kamp yaptık geçen eğlenceli zaman ve keyif dışında ne olumsuz birşey yaşandı nede rahatsızlık verecek durum fazla ayrıntılarda boğulmadan hayati keyifle yaşamak lazım.00 Yorumla
+1 yılNiye vereyim hiç izin verirmiyim kesinlikle olmaz daha kapalı insanca şeyler giyinsin göze batmasın bensizde kimseyle yüzmeye falan gitmesin istemem yani benim kadınımsa benim kadınım uliyaann yoksa hiç olmasın...
10 Yorumla
+1 yılizin veririm diyenelr hikaye söylüyor kimse esinin bikini giymesine izin vermez ben özgürüm esimi özgür birakirim diyenlerde bekara kari bosamasi kolay diyorum:)
00 Yorumla
+1 yılErkek olsam ben olmadan gitmesini de istemezdim ya neyse... Kadın olarak da cevaplamak istiyorum sevgilim yine mümkünse bensiz gitmesin ama dizde şort giymeden zaten gitmesin:))
00 Yorumla
+1 yılEvet veririm yaninda ben olmasam ne olacak kendini bilmiyormu konu güvende eğer denizde olması şart değil yapacak oldumu her zaman yapar evlilikte karsilikli güven saglamisizki evlenmisiz tabi bu benim dusuncem ;-)
34 Yorumla- +1 yıl
;-D.
- +1 yıl
kadınların da beyin sahibi olduklarının farkındaki tek kişi falansın burada
- +1 yıl
Tesekkur ederim ;-D
oooo bikini giyecekmiş OOOooooo birde arkadaşlarıyla gidecekmiş tabi tabi.
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılC string gitsin direk hiç uğraşmasin üstüne bişeye gerek yok babasının yanında giyiyorlarya bizim yanımızda giyecekler evlenmek kadınlar için bir özgürlük değilmi bırakın bu işleri giyecek olan babasının evinde gitsin tatiline giysin benim evimede adım atmasin
00 Yorumla
+1 yılBikini giymek kötü bir şey degil bence karısılmamalı o kadarınada, fizigi varsa bir kadın özgürce giymeli
10 YorumlaEşim olmuşsa o kişi benide tanıyordur o zaman neden giymesin. Sanki ben hayır dediğimde gizlice giyerse nolcak. Bir kadının özgürlüğü kısıtlanmamalı.
30 YorumlaArkadaşı ne alaka la tamam bikiniye eyvallahta arkadaşıyla niye sorumu bu ben duruken niye arkadaşıyla gidecekmiş
00 YorumlaVermem. bir de ben yoksam tatilde ne işi var onun ya..
02 Yorumla- +1 yıl
gidemez mi kiz kiza
+1 yılElbette hayır ben olsam belkiama açık sacık böyle tanga gibi felan dar olursa imkansız ben esıme güvendigim için evlenirim ama lutfen türk halkından bahsediyoruz
00 YorumlaDomuz olmak lazim. Izin vermek icin. Cok sukur o kadar bozulmadik. Kapiyi kapat komsuyu hirsiz tutma. Yanindaki kadinin giyimine dikkat et ki kimse onu s... mek istemesin.
21 Yorumla- +1 yıl
oha
- Diğer konusunda 506 cevap paylaştı.
+1 yılGideriz en lüks muhafazakar otele.. Özel havuz kapattirirz ne giyrsek öyle giyeriz.. Bikini kadınlar arasında bile haramken lafi bile edilmemeli.. Bir tek es karsisinda giyilmeli..
12 Yorumla- +1 yıl
esinin karsısında giyip napcan gidemedigin havuzun fantazisinimi
- +1 yıl
bir Esim yok ama bizzat ablam eşiyle o şekilde tatil yapiyor. Yuzmekse beraber yuzuyorlar harama bulaşmadan.
Diğer konusunda 718 cevap paylaştı. Bikini giyebilir sıkıntı yok da işim olmazsa hepsini gidecekleri yere bırakırım arada bir turlarım bensiz bir yere gitmesi önemli değil ama aklım onda olur.
20 YorumlaDiğer konusunda 367 cevap paylaştı. Soru yanlış olmuş bence şöyle olmalı eşiniz sizden izinsiz bir adım atabilir mi olsa?
Çok kıskanç biriyim eşim olsa bikini giyip ben olmadan bir yere gidecek he yok öyle bir dünya kesinlikle hayır :))10 Yorumla
+1 yılbenden önce nasılsa öyle devam etmesini isterim. sonuçta ben onu öyle sevmişim
10 Yorumlabikini, mini, askılıya sıcak bakmam giydirmemde bensizde öyle ortamlara giremez zaten ;)
10 Yorumla
+1 yılsenin yerine o düşünüyor anladığım kadarıyla. sen bir düşün bakalım, giyer miydin giymez miydin?
11 Yorumla- +1 yıl
:))) hayatta yakınındsn geçmem öyle giyse yanımdaki :)
Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. bensiz tatile zaten gidemez nerde giyecek o bkiniyi yanmdayken olabilir ama
02 Yorumla- +1 yıl
yanindayken niye oluyo
+1 yılhadi bikiniye izin vermediler bari mayoya izin versinler bu ne ya kadın tatilde haşemo mu giycek :/
11 Yorumla- +1 yıl
:D :D
Vermem çıkarırım kemeri vur allah vur bensiz bakkala gidemez
10 YorumlaKiz kiza gittiyse bir ihtimal, ben olursam giydiririm.
10 Yorumla
+1 yılplajlarda kadınlara özel bölümler var orda olursa niye izin vermiym ama halka açık bir plajda asla
00 Yorumla
+1 yılGiyemez arkadas:)) kiyafeti ile girsin cok istiyorsa:D
00 YorumlaTabiki de izin vermem ne bikinisi. Ben nereye o oraya gider. Ben yokken hiçbir yere gidemez.
00 YorumlaDiğer konusunda 864 cevap paylaştı. Giysin giysin :D Dekolte felan giysin :D Gitsin denizine :D
00 YorumlaHalka açık ortam da yanında ben olsam bile izin vermem ki. Bensiz zaten denize falan gidemez. Kız arkadaşlarsa belki.
00 Yorumlahaha yanında olsam ahvada olsam korumalar olsa bile
o bikiniyi giyemez!
zaten öyle bir şey teklif dahi etsen
bitmiştir!18 Yorumla- +1 yıl
niye bu kadar sertsin teklif etse ne olucak ki
- +1 yıl
mayo olur mu mesela
- +1 yıl
valla dalga degil ya kadin neyle girsin denize mayo iyi bence. dusunceni merak ettim neye izin veriyorsun diye. dalga gecmedim ama
- +1 yıl
seviyem yetmiyo mesaj atmaya gizliyi aciyim sen at istersen
Gizli Üye(30-35)+1 yılArkadaşlarımı tanıdığı halde izin vermiyorsa o ilişkide sorun olduğunu düşünürüm. Ben onun malı değilim, kendi kararımı vermem lazım.
12 Yorumla- +1 yıl
:) aynı seklde senn damarına basan kararlara saygı duyar mısın anlayıs gosterırmsn acaba =)
Cevap sahibi+1 yılEşim bikini giymeme hiç bir zaman karışmadı ve gösterirdim. Birbirimizi aldatmadığımız sürece benim için sorun yok. Hayatlarımızı birleştirmemiz bu derece bir müdahale hakkı vermez.
+1 yılbu izin veririm diyen erkekler dünya size güzelmiş.
11 Yorumla
+1 yıleşim benden önce bikini giyiyorsa ve ben bunu kabul edip evlenmişsem niye izin alma ihtiyacı duysun ki veya ben niye izin polemiğine girim.
00 YorumlaNe benim yanımda bikiniyle denize girebilir ne de arkadaşlarıyla giyinebilir. Hiç bir şekilde giyemez.
10 Yorumlahele bir giysinbacaklarını kırarım ne demek l*n oranı buranı ortaya atıp göstermek :(
01 Yorumla- +1 yıl
bir denize girerken shortu ciikarir oda orasini burasini acmaz
turk mılletı bu konuya sıcak bakmıyor bende dahıl atalarımızdan gelen bır kısnclık dna mızda var bu
01 Yorumla- +1 yıl
farkettim turkler izin vermiyo tek sizde var bu bence
Kesinlikle izin vermezdim. Kim ne yaparsa yapsin musluman insanin edep haya cizgisi bellidir. Ve her insan ozgurdur kim ne isterse onu yapabilir. Tabi inancini bir kenara nasil birakacaksa...
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTamamen kendi seçimi kendi kararı olur. İsterse micro g-string giysin. Kimsenin kimseye karışmaya hakkı olmamalı.
00 Yorumla
+1 yılhangi çağdayız !!! heralde bikini giycek ne giycek eşofman mı :)
21 Yorumla- +1 yıl
haşama giyecek tabii haşama
beraberken izin vermediğim şeyi yanımda olmayınca mı izin verecem güldürme :)
20 Yorumla- Diğer konusunda 315 cevap paylaştı.
+1 yılbensiz tatile gidiyosa bikini de giysin sayın soran ^^
00 Yorumla bu benim de bir çıkmazım. mesela eşim giymek istemiyor mayo. şort giyecekmiş. alanyada şort giyerse daha çok bakmazlar mı
00 Yorumla
+1 yılhayır bence izin verilmemeli kadınlar denize değil resmen vücut pazarlamaya gidiyor iğrenç bir görüntü
00 Yorumlaarkadslarıyla gitmesi baştan hata... birde üstüne bikinii giycek... pff kırarım bacaklarını
01 Yorumla- +1 yıl
kadina siddete hayir :))
+1 yılarkadaş ayağına kızı fordlasınlar demi yoh öyle bir dava kırsın dizini otursun evinde çocuguna baksın
10 Yorumlaya geri kafalılık yapmayın lütfen neden izin vermiceksiniz ki plajda herkes bikiniyle dönüp özellikle sizin eşinize mi bakacaklar beyler yapmayın lütfen..
10 Yorumla
+1 yılya sizin bikin dediğiniz; lan bildiğiniz alt üst iç çamaşırı. Nasıl bir erkeklik gururu eşinin bu şekilde onlarca erkeğin içine girmesine izin verir aklım almıyor. Nasıl bir ar çatlaması bu.
10 Yorumlaeşinin izin vermesiyle olacak bişi değilki senin inancına bağlı
30 Yorumlagiyebilir istediğini brazillian bikini ile giyebilir yakışması önemli olan..
00 Yorumla- Devamını Gör (99)
Devamını Gör(144)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem