Diğer Niye uyumadınızzz huhuuuuuu heloğğ? Çikolatalısutunuzz Takip Et Yoda Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Ben uyuyodum uyandım yaa🤷🏻♀️ Güncellemeler+1 yıl Arkadaşlar ben tekrar yatiyom hadi bakayim saat kaç olmuş sizde zibarin yatiğnnnn 😂😂😂♥️🦂 Niye uyumadınızzz huhuuuuuu heloğğ? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
dhshshskf Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl herkes gece olunca bu soruyu soruyor heehalde dhshfhd 3 1 Yorumla Çikolatalısutunuzz +1 yıl Hdhshs ben özelim onlar niye uyumadiniz der ben heloğğ hdhssh Yorumla
Greyx Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Burnum tıkalıydı nefes almayı unutur gibi his olup tam dalacakken derin bi nefesle ayılıyordum. Zar zor uyudum 1 0 Yorumla
saffet4646 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 48% +1 yıl İşiniz iyi millet kızdırmayın bizi hemen yatın zıbarıığğnn😀 1 0 Yorumla
Wolwerineee Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 80% +1 yıl Ablacimmm xjjx dertteenn derttenn xjjx pudingden degil xk 1 0 Yorumla
EfeÇerkez Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 529 cevap paylaştı. Uyku tutmadı. Ama uyumuş olsam da uyanmazdım. Sen neden uyandın :) 0 7 Yorumla Çikolatalısutunuzz +1 yıl Bilmiyom ki Yorumla EfeÇerkez +1 yıl Uyumadan önce birşeyler yediysen rahatsız etmiştir. Yorumla Çikolatalısutunuzz +1 yıl Yok yemedim de 😅😂 Yorumla EfeÇerkez +1 yıl Uykuyu dağıtmadan yatmanı tavsiye ederim yoksa sabahı bulursun. Yorumla Çikolatalısutunuzz +1 yıl Tam kaçtım 😃 Yorumla EfeÇerkez +1 yıl İyi geceler :) Yorumla Çikolatalısutunuzz +1 yıl Sizede iyi gclr 😊 Yorumla
Son_aşk_deminde Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 88% +1 yıl Bağırma ben uyuyom.. sesin taa buraya kadar geldi 1 7 Yorumla Çikolatalısutunuzz +1 yıl Hahahaha 😅 Yorumla Son_aşk_deminde +1 yıl 😁😁 gulmesene yahu.. uyuyom Yorumla Çikolatalısutunuzz +1 yıl 😶 Yorumla Son_aşk_deminde +1 yıl Gül ya alıştım.. 🤭🤭 Yorumla Çikolatalısutunuzz +1 yıl E bir karar verin 😂 Yorumla Son_aşk_deminde +1 yıl 😁😁😁 beni de güldürdün Allah seni ne yapsın.. delimiyiz ne 🤭🤭 Yorumla Son_aşk_deminde +1 yıl Benim uykum kaçtı . Ge buraya gitme.. zibarin der bide.. 🤭🤭 bak yine güldüm Yorumla
handee_e Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 93% +1 yıl Ben Türkiye yaşamıyorum. 1 6 Yorumla rzgarcan47 +1 yıl Hangi Ülke Yorumla handee_e +1 yıl @rzgarcan47 Avustralya. Yorumla handee_e +1 yıl @rzgarcan47 I grew up in Australia that is why I speak English better than Turkish but I have some Turkish ancestry Yorumla rzgarcan47 +1 yıl I do not know much english too :) Yorumla handee_e +1 yıl @rzgarcan47 Ingilizceyi Türkçeden daha iyi konuşuyorum. Yorumla rzgarcan47 +1 yıl evet fark ettim 😂 Yorumla
__Aquila__ Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Uykular haram oldu geçliğim talan oldu😴🛌 1 1 Yorumla __Aquila__ +1 yıl gençliğim bile yazamıyor şu otomatik klavye😠 Yorumla
u kakilakuku Takip Et Master Yaş: 102 , eic 44% +1 yıl Diğer konusunda 10,1b cevap paylaştı. Uyumak iyidir yine uyumalısın 1 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Diğer konusunda 22,9b cevap paylaştı. Uyku gelmedi. 1 0 Yorumla
NE-VAR-KUZUM Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Diğer konusunda 905 cevap paylaştı. Sen sorasın diye😁 1 0 Yorumla
zarokemedya Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Ne yapcannnnn 0 3 Yorumla Çikolatalısutunuzz +1 yıl Hic Yorumla zarokemedya +1 yıl Hiccccc iyiiiii Yorumla Çikolatalısutunuzz +1 yıl Hihimm Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
herkes gece olunca bu soruyu soruyor heehalde dhshfhd
Hdhshs ben özelim onlar niye uyumadiniz der ben heloğğ hdhssh
Burnum tıkalıydı nefes almayı unutur gibi his olup tam dalacakken derin bi nefesle ayılıyordum. Zar zor uyudum
İşiniz iyi millet kızdırmayın bizi hemen yatın zıbarıığğnn😀
Ablacimmm xjjx dertteenn derttenn xjjx pudingden degil xk
Uyku tutmadı. Ama uyumuş olsam da uyanmazdım. Sen neden uyandın :)
Bilmiyom ki
Uyumadan önce birşeyler yediysen rahatsız etmiştir.
Yok yemedim de 😅😂
Uykuyu dağıtmadan yatmanı tavsiye ederim yoksa sabahı bulursun.
Tam kaçtım 😃
İyi geceler :)
Sizede iyi gclr 😊
Bağırma ben uyuyom.. sesin taa buraya kadar geldi
Hahahaha 😅
😁😁 gulmesene yahu.. uyuyom
😶
Gül ya alıştım.. 🤭🤭
E bir karar verin 😂
😁😁😁 beni de güldürdün Allah seni ne yapsın.. delimiyiz ne 🤭🤭
Benim uykum kaçtı
. Ge buraya gitme.. zibarin der bide.. 🤭🤭 bak yine güldüm
Ben Türkiye yaşamıyorum.
Hangi Ülke
@rzgarcan47 Avustralya.
@rzgarcan47 I grew up in Australia that is why I speak English better than Turkish but I have some Turkish ancestry
I do not know much english too :)
@rzgarcan47 Ingilizceyi Türkçeden daha iyi konuşuyorum.
evet fark ettim 😂
Uykular haram oldu geçliğim talan oldu😴🛌
gençliğim bile yazamıyor şu otomatik klavye😠
Uyumak iyidir yine uyumalısın
Uyumak zorunda değilim ki 😅
Bagirmasan uyucaz kulaklarim cinladi
Gel yerime çalış bende yatayım
uykum yok
Bu soruyu cevaplıya bilmek için
Uyumuyoz sabah çünkü :D pardon öğlen
Mesai..
Nöbetteym