arkadaşlar cinler var ama biz onları görebilir miyiz bize zarar verir mi ne düşünüyosunuz?
Cevabın nedir?
+1 yılonları onların boyutuna geçersen göre bilirsin. onlar var ve her zaman bizlerle birlikte yaşarlar. en küçüğü parmak en büyüğü okyanuslar diz kapağına kadardır. cinsiyetleri vardır insani duygulara sahiptirler. ayette de dediği gibi;ben insanları ve cinleri yalnız bana kulluk etsinler diye yarattım... onları görmek istiyorsan kiii tavsiye etmem bir defa gördünmü hep görürsün demektir. filmlerde de bahseder. onlar bizim uyku vaziyette olduğumuz boyutta yaşarlar. yani bizim yarı canlı yarı ölü olduğumuz zamanda... bazen istemeden de bu engeli aşanlarımız oluyor. misal;akşam banyoda fazla çıplak kalmaman gerek. karanlıkta aynaya fazla bakmaman gerek. kül olmuş köz olmuş ateşe birden su dökmemen gerek. yemek yediğin yere yatmaman gerek. kapı eşiğine oturmaman gerek mutfakta küfürlü konuşmaman gerek ve sana itici gelse de karşına çıkan değişik suretteki hayvanları öldürmemen gerek... yılan kedi köpek kertenkele vs. fal ve büyüden uzak durman gerek. onlara 3 harfli 5 harfli dememen gerek. kuranda bile 88 defa cin diye ismi geçer. onların adı cindir ve 88 kabileden oluşurlar vs vs vs.
02 Yorumla- +1 yıl
onlar da kendi aralarında hiyerarşik düzene sahipler. yapmaman gereken şeyleri yaptığında farkına varmadan aradaki boyut engelini ortadan kaldıra bilirsin ve sana dokuna bilirler ya da sen onları göre bilirsin.
En İyi Cevaplar
+1 yılcinler insanları görebiliyorlar ve zararda verebiliyorlar.. ancak allahın müsade ettiklerine zarar verebiliyorlar.. onun haricinde kimseye ilişemezler.. yalnız cinler hakkında bilinenler çok değildir sadece bildirilen kadarını biliyoruz.. ateşin dumansız kısmından yaratılmışlardır.. insanlarla beraber yaşarlar.. mesela yemek yerken onlarda bizle ortak olurlar.. sevgilimizle öpüşüp sevişirkende ortaktırlar.. mutlaka ortak olurlar.. ama bir söz var onu söylersen hiçbir işimizde ortak olamazlar.. oda bismillahtır.. yiyecekleri hayvan pislikleridir.. hayvanların kılığına girebilirler.. bazen elbise asarsın yerinde bulamazsın giyip giderler bulamazsın veya yeri değişmiştir :) kapalı kapılardan geçemezler.. pencerede aynı.. içerdeyse dışarı çıkamazlar.. tuvaletteyken bile izlerler :) bismillah mühürdür söylediğin anda perde çekilir göremezler veya sevişiyorsan ortak olamazlar.. yemek yiyiyorsan ortak olamazlar.. bilmek istediklerin neler söylersen daha fazla yardım edebilirim..
221 Yorumla- +1 yıl
elbette.. allah izin veriyorsa ya sabır etmesi ve kendisine daha çok kulluk etmesi içinde bela veriyor olabilir ya da hakettiği içinde izin veriyor olabilir.. onu ancak kendisi bilir.. bu arada yazı yetmemişti gece devamedecektim ama aklımdan çıktı.. sayıları bizden kat kat fazladır.. bizlerden çok uzun yaşarlar.. bizlerden çok çok hızlıdır.. erkekleri ve kadınları vardır.. cin dediğimiz erkeklerdir peri dediğimizde kadınları oluyor :) insanlara aşık olabilirler hatta evlenirler çocuklarıda olur.. fakat çok yalan söylerler.. kendilerininde hristiyanı musevisi müslümanı vardır.. iyi olanlarıda var ama ekseriyeti kötüdür.. kendilerininde peygamberi olmuştur onların peygamberlerine nezir denir.. şimdilik bu kadar :) evet bizim peygamberimiz insanlara ve cinlere gönderilmiştir.. zaten (( yanlış hatırlamıyorsam )) mekkede bir camide cinlere cin suresini okumuştur ve allahın dini müslümanlığa davet etmiştir.. kendilerinide diğerlerini davet etmeleri için bilgilendirmiştir..
- +1 yıl
başka neyi bilmek istiyorsan sorabilirsin.. bu konuda bilgim var epeyce :) ilgi alanlarımdan biridir :)
- +1 yıl
görünümleri küçük yaratıklardır.. bizim gibi boylu değil.. cüce gibi bişeyler işte.. ama gören çok yoktur.. ya keşfin açık olmalı.. ya da musallat olmuş olmalılar.. çocukları cinde olabilir insanda bu kimin (( özür dilerim )) suyu fazla gelmişse çocuk o tarafın olur..
- +1 yıl
elbette ne demek rahatsızlık vermezsn :)
- +1 yıl
Biz onları göremeyiz ama onlarda Sınavdadır bizim gibi Allaha inanıp inanmama konusunda. Bizi görebilirler fakat bizim içimize vesayre giremezler neymiş aşık olurlar falan Kuranda Bunların hiçbiri yazmaz içine cin girdiğini söyleyenlerde Akıl Hastası'dır:) Ama diğer tarafta görebileceğiz onları Yani benim fikrim ya Allahı görcen Cinmii göremicen allah allah
- +1 yıl
@SorgulayanMusluman dersenki ben kurandan başkasına bakmam tabiki bu dediklerimi bulamazsın.. sadece kuran yeterli değildir.. bu söylediklerimi kendi kafamdan uydurmadım.. bir çok hadi kitaplarında olan şeyler.. hadisleride devreden çıkartıyorsak dinimizin 3 te 2 si gitti demektir..
- +1 yıl
Eğer Hadisler Bu kadar Önemli ise Neden Hz Muhammed Kendi zamanında Yazmadı sözlerini ya da Yazdırmadı? Neden Öldükten 300 sene sonra yazıldı?
Allah Kuranın Değişilmez olduğunu söylüyor bunu Hadis kitapları İçin Söylüyor mu? Hayır O zaman Tek Kaynağın Kuran olmalıdır.
O hadis Kitapları Senin Peygamberine 9 yaşında Bir Sübyan ile Evlendiği iftirasını da atıyor. Yoldan Geçen bir kadına karşı tahrik olup, Eve gidip Karısıyla birlikte olduğunu ve Böyle yapılmasını emrettiği iftirasını da. Bunlara da İnanıyorsun O zaman :) - +1 yıl
@SorgulayanMusluman 1. si sahabeden yazı müsadesi alan sahabi abdullah ibn amr bin as'tır.. bunu şöyle bir araştırmalısın.. peygamberimiz yaşarken müsade verdiklerinden birisidir.. 300 sene sonra ilk metinler yazıldı koskoca bir yalandır araştırmadan körü körüne inanmamalısın..
2. si kurandan başka bişeye bakmam diyorsan şayet birkaç cevaplaman gereken soru soracağım..
namazı neye göre kılıyorsun?
namazı kaç rekat kılıyorsun?
namaz kılarken nereye dönüyorsun?
zekatı neye göre veriyorsun?
hac görevini neye göre yapıyorsun?
madem bu kadar kuran biliyorsun o halde bunları cevaplarsan sevinirim.. biz cahilleride aydınlatmalısın :D bilmediğimden değil elbet.. sadece bunlar kuranda açıklanmıyor işaretleri var.. eğer sadece kuran diyorsan o zaman kıldığın namaz dahil hepsi boşa gider çünkü kuran namazı bile açıklamaz.. kuran anayasadır.. bunun içeriğini tamamlayacak olanda peygamberimizdir.. - +1 yıl
@SorgulayanMusluman diğer bir konu ise 9 yaşında evlendiği bir kadın varmıdır bilemem ama evliliğini Allah emrettiğini kuranda söylüyor ve bunun için yaş vermek doğru olmaz.. şayet 9 yaşında evlenmiş olsa dahi ben peygamberi yargılamam.. o ne yaparsa doğrudur.. çünkü Allah kuranda benden izinsiz resullerim hiçbirşey yapamazlar diye belirtiyor.. yoldan geçen bir kadın gördün ve tahrik oldun meselesi ise sen tahrik olmazsın ben tahrik olurum vs.. kuran şahıslara göre gelmez bütüne gelir.. içinizde tahrik olan varsa ve zina yapması gerekecek bir durumdaysa gibi bir durum söz konusu orda.. gidip zina yapacağına evine git helalinle ilgilen gibi bir durum anlatıyor.. tıpkı içki meselesi gibi.. sen 5 bardakla sarhoş olursun ben 1 bardakla sarhoş olurum ama kuran sana 5 bardağa izin vermiyor topyekün yasaklıyor.. yani anlatmak istediğim bütün insanlık için söylenen bir hadistir.. ben inanırım tabi ama uygularmıyım tabiki hayır.. her inandığını uygulayacaksın gibi bir farz yok..
- +1 yıl
Evet Kuranda Kaç rekat kılacağını söylüyor.
4.102 Sen onların aralarında bulunup da onlara namaz kıldırdığında içlerinden bir kısmı seninle beraber namaza dursun. Silahlarını da yanlarına alsınlar. Bunlar secdeye vardıklarında diğer bir kısmı arkanızda beklesin. Sonra o namaz kılmamış olan diğer kısım gelsin seninle beraber kılsınlar ve ihtiyatlı bulunsunlar, silahlarını yanlarına alsınlar. Kâfirler arzu ederler ki, silahlarınızdan ve eşyanızdan bir gafil olsanız da size ani bir baskın yapsalar. Eğer size yağmur gibi bir eziyet erişir veya hasta olursanız silahlarınızı bırakmanızda bir vebal yoktur. Bununla beraber ihtiyatı elden bırakmayın. Kuşkusuz Allah kâfirlere alçaltıcı bir azap hazırlamıştır.
Bu ayetten anlıyoruz ki en az 2 rekat kılınmalıdır.
3.43 Ey Meryem! Rabbine divan dur ve secdeye kapan ve rüku' edenlerle beraber rüku' et" demişlerdi.
Buradan nasıl kılındığını.
Muzemmil 20 :Kurandan kolayınıza geleni okuyun.
Buradan ise istediğini okyacağını anlıyorsun. - +1 yıl
2:143 - Ve işte böyle, sizi ortada yürüyen bir ümmet kıldık ki, siz bütün insanlar üzerine adalet örneği ve hakkın şahitleri olasınız, Peygamber de sizin üzerinize şahit olsun. Daha önce içinde durduğun Kâ'be'yi kıble yapmamız da şunun içindir
Buradan ise Kıblenin Kabe olduğunu anlarsın.
Zekata gelince :
Kuran’daki birçok ayette mallarımızdan sarfetmemiz anlatılmıştır. Fakat hiçbir ayette “Kuran’a göre zekatın miktarı 1/40’dır” diye bir ifade yer almaz. Kuran’da birçok ayette anlatılan bu konuda, eğer 1/40 şeklinde bir ölçü lazım olsaydı, hiç şüphesiz Allah bunu kitabında açıklar, bizi yalanlarla dolu başka kitaplara muhtaç etmezdi.
Zekatın Ölçüsü yoktur. İnsan Vermek zorundadır fakat Gönlünden ne gelirse. Sonuçta İbadet etmek Yoksullara yardım ettirmek. Zorla yapılabilen bir şey değildir. o kişi ne kadar insan ise O kadar zekat verir. - +1 yıl
İbrahim ve İsmail’e şu sözü ulaştırmıştık; “Tavaf edenler, kendini ibadete verenler, rükû-secde edenler için evimi temizleyin!” Bakara 125, Hacc 26
Buradan tavafı
Kavga etmeyeceklerdir. Bakara 197
Avlanmayacak. Bakara 196 Yasaklar bittikten sonra avlanılacaktır. Maide 2
Cinsel ilişkide bulunmayacaklar,
Kötü söz söylemeyecekler,
Günah işlemekten kaçınacaklar,
Buradan sınırları anlarsın.
Bunlardan alıkonacak olursanız, kolayınıza gelen bir kurban kesin; kurban yerine ulaşıncaya kadar da başınızı tıraş etmeyin. Hasta olanlarınız veya başından rahatsız olanlarınız için ise, fidye olarak oruç, sadaka veya kurban gerekir. Hastalık ve düşman tehlikesinden emin olduğunuzda, kim hacca kadar umre yapacak olursa, kolayına gelen bir kurban kessin. Bunu bulamayan, hacda üç gün, dönünce de yedi gün oruç tutar ki, bu da tam on gün eder. Bu, Mescid-i Haram civarında oturmayanlar içindir. Allah’tan korkun; ve bilin ki, Allah’ın cezası pek çetindir. Bakara 196
Buradan ise kurbanı anlarsın - +1 yıl
Hadise Gelince de.
Hz muhammed Ümmetinin örnek alması gerektiği bir insandır. Allah onun ne güzel bir insan olduğunu söylemiştir.
Onun 9 yaşındaki bir Sübyan ile evlenmesi ne kadar doğrudur?
ki Aişenin ablasının yaşından hesapladığında 20 yaşında çıkmaktadır.
Hz Muhammed Orucunu hurmayla açarken yanından gelen çocuga hurmasını verip iftarda bir şey yemeyen, 40 yaşına kadar kendinden 10 yaş büyük bir kadınla evli kalan mükemmel bir insandır. Sence yoldan geçen bir kadına tahrik olması inanılır mı?
Eğer senin dediğin gibi ise.
Yabancı bir kadına karşı tahrik olursanız gözüzünüz dönmesin helalinizle birlikte olun demesi daha mantıklı değil midir?
- +1 yıl
Aynı zamanda Allahın Başörtüleri ile Göğüslerini kapasınlar ayetinde saçlarını örtmelerini bile tam olarak emretmez iken. Örtmeyenler için Büyük cezalar olduğunu söylemezken.
Bu hadisler Kadınlar ile ilgili bunu söylerler:
Sahih-i Müslim’de Ebû Hüreyre (r. a.} tarafından bir rivayette Peygamberimiz, giyindiği halde açık olan, yani ince ve şeffaf elbise ile dolaşan kadınların Cehennemlik olduklarını, Cennetin kokusunu bile alamayacaklarını bildirirler. (Müslim, Libas.-125.)
Aynı zamanda
“Peygamber 30 erkeğin cinsel gücüne sahipti.” (Sahih-i Buhari, Muhtasar Tecrîd-i Sarih, hadis no: 192)
“Peygamber bir gecede dokuz hanımıyla ayrı ayrı cinsel ilişki kurardı.” (Sahih-i Buhari, Muhtasar Tecrid-i Sarih, hadis no: 192)
“Peygamber nerede güzel bir kadın görse hemen eve koşar, hanımı Zeynep’le cinsel ilişkiye girerdi.” (Sahih-i Buhari, Hibe, 8)
Sen bunları peygamberimize yakıştırıyormusun?
- +1 yıl
Kadında, atta ve evde uğursuzluk vardır. [1995-6617-İbn Mace-1995/1993 c.17 s.218 /6617], [Buhârî-Müslim-Ebû Davud-Tirmizî-Nesâî]
Namazın önünden kadın, eşek, siyah köpek, Yahudi veya domuz geçerse namaz bozulur. [2732-Buhârî-Müslim-Muvatta-Ebû Dâvud-Tirmizî-Nesâî] [2743-[Müslim-Ebû Dâvud-Tirmizî-Nesâî-İbnu Mâce] [6237- Müslim-Ebu Davud-Tirmizi-Nesai-İbn Mace]
Erkeğe karısını niçin dövdüğü sorulmaz. [3299-Ebu Dâvud] Bkz. Kur’an-33/58
İnsanın insana secde etmesi uygun olsaydı, kadının kocasına secde etmesini emrederdim.[3293-Tirmizî] Bk. Kur’an-27/24
Cehennemdekilerin çoğu kadınlardır. [5374-Buhârî-Müslim-Nesâî-Muvatta-İbn Mace] [2075-Buhârî-Müslim] Bkz. Kur’an-7/179 72/15 33/35
Kadınların akılları kıt ve dindarlıkları eksiktir. [3307-Ebu Dâvud-Müslim-Buharî-İbnu Mâce] Bkz. Kur’an-39/18 4/1 49/11
Ey kadınlar, sizler cehennem odunusunuz. [3039-Buhârî-Müslim-Ebû Dâvud-Nesâî] Bkz. Kur’an-72/15
Sen bunları muhammedin söylediiğine inanıyormusun?
Kadınlara bunları yakıştırıyormusun. - +1 yıl
Ben aralarında doğruları yok demiyorum.
Kuran İle Uyumlu olanları kabul ederim fakat Kuranda olmayan bir konu hakkında çıkarılan hükümlere de İnanmam. Kuranla uyumsuz olanlara da inanmam.
Ben namazı hadislere göre de Kurana göre de Kılarım. Allah bize en az 2 rekat kılacağımızı 5 vakit kılacağımızı istediğimiz duaları Okuyacağımızı söylemiştir.
Fakat namaz biterken Selam vermekten bahsetmemiştir. Şimdi soruyorum:
her gün 5 vakit her vakiti 2 rekat kılan kolay duaları okuyan , Selam vermeyen bir insanın namazı kabul olmaz mı?
Şüphesiz o (Kur'an) sen ve kavmin için bir şereftir (veya öğüttür). (Ondan) sorulacaksınız.) - +1 yıl
Örnek Olarak :
Kuran'da kadınlara dokunmanın ya da cinsel ilişkiye girmenin , Gaz çıkarmanın ya da Dışkı çıkarmanın abdesti bozduğunu söyler hangisini doğru olduğunu hocalar yorumluyor. Mantıklı Olarakta Yorumlayabılırız tabi ki (Sonuçta Gaz çıkarmak Bağırsakta sıkışan gazın çıkmasıdır sağlıklıdır abdesti neden bozsun ya da , Bir insan Karısına dokunmadan Yardım isteyip , bir şeyler isteyip onun elinden almadan tokalaşimadan bir gün geçirmesi imkansızdır O zaman abdesti bozmaz gibi) Ama hadislerde de Peygamberin uyandıktan sonra abdest almadan namaz kıldığını , Mescide giderken aişeyle allah razı olsun gibi tokalaşıp bir daha abdest almadığını bilmek Bunlara kesinlik getirir.
+1 yılCinlerde insanlar gibi yer içer doğurur ibadet eder çalışırlar. İnsanlarda da olduğu gibi onlarında kötüsü vardır. Onlar kendilerinden birine zarar vermediğin sürece seninle uğraşmazlar. Onlar kendi alemlerinden bizim alemden birine aşık olup ona sahip olmak ister bu bile vardır. Ama her zaman tedbirli davranıp besmele'li dolaşmalı oturmalı kalkmalıyız.
03 Yorumla- +1 yıl
Sana verebileceği en büyük zarar canını almaktır.
- +1 yıl
Ölümüne sebep olurlar yani
Cinlerin iyisi de vardir kötüsü de, çok düşünürsen görünür ya da pis gezersen ya da sıcak bir şeyi mesela suyu soğuk bir yere besmelesiz birakmak gibi.. musallat olabilirler bunun için dua edeceksin, sen ilgilenmezsen onlar da senle ilgilenmez. Evet zarar verebilirler dikkat et musallat olmadan kendini koru yoksa kurtulabilmen zor biraz :)
02 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
39Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen onları görmüyorum ama bana musallat olmuş durumdalar.
Saldırı anında hissettiğim acının tarifi yok.
Direk cehennem azabı hissediyorum.
Önce beynimin bir bölgesinden giriyor ateş gibi bir şey.
Korku benliğimi kaplıyor sanki mutluk bir yokluk hissine kapılıp aklımı yitirme noktasına geliyorum.
Cinnet geçirmek gibi bir şey.
Dua edeceğim her şeyi unutuyorum.
İnanç minanç hiç bir şey kalmıyor.
Ruhum öyle bir yanıyor ki ateşler için de azap hissediyorum.
Ve bu azap hissi sonsuza kadar devam edecekmiş gibi bir şekilde hissediliyor.
Kaçışın, kurtuluşun, yardım edenin yok.
O ateşin yoğunluğunu sana şöyle tarif edeyim.
Bedenini bir fırın, ateş içine atsınlar onun yanında çok hafif kalır.
Çünkü hissedilen şey tamamen ruhun yanıyor.
Bu saldırıları nadiren yaşıyorum.
Sürekli değil.
Fakat şunu çok iyi anlamış bulunmaktayım ki ateistler, günahkarlar, haksızlık yapanlar yani bir şekilde cehenneme gidecek olanların vay haline.
Üstelik kurtuluşları da olmayacak der Kuran.
Böyle bir acıyı azabı çekmektense istediğin işkenceyi yap daha iyi.
Kafamı mı kesecekler, testere ile mi doğrayacaklar, neşterle mi kesecekler, taşlayacaklar mı , diri diri mezara mı görecekler o ruhun yanması yanında çok hafif kalır.
Nasıl musallat olduklarını da bilmiyorum ama inşallah yakın zamanda Adıyaman da bir evliya var O'nun yanına gitmeyi düşünüyorum.
O Allah'ın izniyle duası ile çözecektir.
Allah kimsenin başına vermesin böyle bir olay.
Genel olarak iyiyim ama o saldırı anı dehşet.18 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNasıl bulaştıklarını tam anlamı ile bilmiyorum.
Fakat Adıyaman da 7 ay hizmette kaldım.
Sonra İzmir'e geldim.
İzmir de ki çocukluk arkadaşlarımın takıldığı ortamda da her şey var.
Alkol, ot , uyuşturucu vs.
Hali ile ben tövbe etmiştim.
7 ay dergahta Allah için hizmet ettim.
Sonra İzmir de yine arkadaşlar ile takıldım.
Ot içtim.
Sabah takılmaya bir başladık akşama kadar 5 cigara falan içtik.
Ben gayet normaldim.
Kafam güzel oldu ama yerindeydim.
Akşam başka bir arkadaş ot getirdi.
Onu bir içtik hepimiz yamulduk.
Bayılcak gibi oldum.
Midem bulandı.
Gittim kustum.
Kustuğumda yarım saat orada kilitlendim.
Sanki yaptığım işin kötülüğünü, haram olduğunu gösterdiler.
7 ay Adıyaman Menzil'de kalınca böyle şeyler olabilir.
Sonra bütün çocuklar gitti.
İki arkadaş kaldık.
Benim yine midem bulandı.
İçimde ne varsa çıkardım.
Sonra kendimden bir geçtim kelimeyi şahadet getirmeye başladım.
Burada manevi bir olay yaşadık.
Arkadaşım biraz inançsız.
Cevap sahibi+1 yılBenim o halimi kafamın güzelliğinden oldunu sandı.
Halbuki öyle bir şey yoktu.
Onun da kelimeyi şahadet getirmesini söyledim.
Bu korktu.
Her neyse o an ev başımıza yıkılacak sandım.
Ve ben tir tir titriyorum.
Öyle eve geldim.
Bu olay başlangıç gibi bir şey oldu.
Menzil de kaldığımda buna benzer haller yaşadım ama böylesi ilkti.
Kafamın güzel olması ile alakası yok on yıldır içiyorum bunu.
Bu olaydan sonra başka bir gün yine takıldım arkadaşlarla.
Tam otun verdiği keyif gelecek paylaştığım yorumdaki dehşet azap anı gerçekleşmeye başladı.
Ecel anımın geldiğini ve kesinlikle cehenneme gideceğimi düşünüyordum.
Düşünmek değil direk yaşıyordum.
Anladım ki ot içmemden kaynaklanan bir şey var.
Otun etkisi üç, dört saat sürdü.
Ve ben üç dört saat bu azabı hissettim.
Ama emin olmak istiyorum.
Ot yani bu.
On yıldır içiyorum niye böyle oluyor.
Çok korktum.
Cevap sahibi+1 yılAileme henüz bu durumu söylemedim.
Haberleri yok.
Zaten zaman zaman oluyor bu durum.
Aşağıda anlattığım olaylardan sonra gündüz yine arkadaş ile takılıyordum.
Bu olayları yaşadığım için ot içmedim.
Sadece bir duman aldım.
Yine hafif etkisini göstediğinde yine aynı olayları yaşadım.
Korkudan tirtir titriyordum.
Ama canım içmek istiyor yani.
Neden böyle olduğunu tam kavrayamadım.
Başka bir akşam Roman mahallesine gittim aldım.
Arkadaşla oturduk içtik.
Yine öyle bir saldırı etki oldu ki dedim artık kesin gidiyorum.
Kıvrım kıvrım oldum korkudan.
Başka arkadaşlar geldi.
Onlarda benim bu durumu biliyorlardı.
Yine aynısı mı oldu diye sordular.
Korkuyla karışık içler acısı bir halde sadece evet dermiş gibi kafa salladım.
Onlarda şaşırdılar.
Sonra bunlar sardı bana uzattı içmek için " içiyor musun " diye sordular.
Ağzımdan sadece " tövbe " kelimesi çıktı.
Çünkü konuşamayacak haldeydim.
Tövbe dememin sebebi o an ecel anını yaşadığım için eğer ölürsem
Cevap sahibi+1 yılbu çocuk ölmeden önce tövbe etti de gitti desinler diye düşündüm.
Onları şahit tutmak istedim.
Çünkü o azap ile yaşadığım şey cehenneme gittiğim, ruhumun yandığı idi.
O günden sonra da içmedim.
Çünkü çok korkunçtu.
Olayların başlangıç noktası bu.
Sonra içmediğim halde yine benzer olaylar yaşamaya başladım.
Yani onları görmüyorum ama hissettirdikleri şeylerden dolayı onların varlığından ve bana musallat olduklarından biliyorum , anlıyorum.
Neden ve nasıl böyle oldu bilmiyorum ama bazı şüphelerim var.
Sayfa da bir kız Spirütilaizm hakkında bir şeyler yazmış.
Bende ona bir kitap önerdim.
Ve başıma gelen bu durumu ona söyledim.
Kız 8 yıldır hobi olarak bu iş ile uğraşıyormuş.
Yaklaşık 250 civarı seansa girmiş.
Benim durumum hakkında cinnet büyüsü olduğundan şüphelenmiş.
Özelden konuşalım istedi.
Kendini tanıttı.
Kızı sayfada yaptığı yorumlardan tanıyordum.
Spirütiliazım sorusunda gizliydi ama özelden mesaj atınca görmüş oldum kendisini.
Cevap sahibi+1 yılBende ona cevap yazdım tanıttım kendimi.
Sonra durumu açıklaaycaktım ki beni engellemiş.
Allah Allah dedim acaba yanlış bir şey mi yaptım.
Soru sorduğu sayfadan yazdım.
Cevap vermedi.
Cevap vermemesinin sebebi bu musallat olan şeyle ilgisi var mı diye sordum.
Evet o ifrit çok güçlü hocaya görün bir daha yazma yazdıklarımızı okumasın şu an sol yanında diye cevap yazdı.
Sonra bir daha iletişi kuramadım.
İnşallah Adıyaman'a gideceğim zaman çözülecek bu durum.
Şimdilik alıştım.
Çok nadiren saldırı olabiliyor.
Ama zor bir durum yani.
+1 yılAllah a güven, gerisi önemli değil. zarar filan veremezler sen kendini Allah a emanet ettikten sonra.
21 Yorumla- Diğer konusunda 436 cevap paylaştı.
+1 yılwww.haktanhoca.com/...arlailetisimegirebilirmi.asp
Ayrıca
https://www.kuranikerim.com/melmalili/cin.htm
Yardımcı olabileceğini düşünüyorum
Hayırlı sabahlar02 Yorumla- +1 yıl
Cümlemizden cümlemizden
Yardımcı olabildiysem bir faydam olduysa ne. mutlu bana ;)
Cinler vardir ve insanlar gbi ibadet etmeye gonderlmislwrdir... bunlar insandan zeka olarak dusuk hayvandan yuksek yani insanlarl hayvan arasi bsydir... cok hizli hareket ederler.. ve kotu olanlri insanlarada saldrmaya calsrlar ama insanlarin önünde arkasnda koruyucu melekleri kanatlarini acarak insanlari korurlar Allahin adalet terazisi sasmaz öbür dunyadada biz onlari gorcez onlar gorwmicek bizi
13 YorumlaDiğer konusunda 1,4b cevap paylaştı. Etrafında binlerce cin var zaten. Ama insanların gözünde bir perde var onların boyutunu göremeyelim diye.
bir arkadaş çok uğraşırsan görebilirsin demiş. Öyle bişey yok göremezsin sadece musallat olurlarsa hissedersin veya kabusun olurlar. Onları sadece ilahi insanlar görür onlarda hocalar tabi hepsi değil bazıları.01 Yorumla
+1 yıl31 YorumlaCinler insana sıkıntı verebilir. Vesvese verebilir. Bize bununların dışında zarar veremezler ve biz onları göremeyiz. Allah bizi koruyor onlardan. Cinlerden korunmak için Allah'a sığınmalıyız. Nas Suresi'ni okuyabilirisin. Rahatlatıyor okumak. Dinlesen de olur.
kuran. diyanet. gov. tr/Kuran. aspx#114:102 YorumlaVar mı yok mu bilmiyorum ama var ise bile göremezsin... Çünkü ayrı boyutlarda yaşıyoruz... Gördüğünü söyleyenler ya psikolojik sorunlu ya da dikkatleri kendine çekmeye çalışan tiplerdir... Böyle salaklıklara inanma..
213 YorumlaDiğer konusunda 1b cevap paylaştı. Bence onlar isteyince görebiliriz. Zarar verme konusunda fiziksel olarak vermese de insanı psikolojik olarak çaresizliğe düşürebileceğini düşünüyorum. Veya ürketebileceğine. şu an yanında bile olabilirler.
01 Yorumla- Diğer konusunda 652 cevap paylaştı.
+1 yılBizim burada yan komşu var banyo su borusu patlamış adam bir tane fayans kırdırmadan su borusunu tamir ettirdi. Şimdi su falan akmıor. Ailecek şüpheliyiz.
11 Yorumla Birisi "40 gün boyunca 1000 ayetel kursu oku günlük görürsün" demiş, o kadar duayı 40 gün boyunca okusan daha neler görürsün :))
03 Yorumla- Diğer konusunda 715 cevap paylaştı.
+1 yılEğer uslu bir kız olursan sen de bir gün cinleri görebilirsin.
12 Yorumla- +1 yıl
Aa neden çok şirinler ama :D
+1 yılKafayi onlara takip durursan görünürler. Onlarinda insan gibi iyileride var kötüleride. NAZ ve FELAK SURESINI OKUYUN.
10 YorumlaDiğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Cinlerin iyileride var kötüleride, hangileriyle karşılaştığına bağlı bu.
06 Yorumla- Diğer konusunda 524 cevap paylaştı.
+1 yılzarar verselerdi şimdi bana çoktan vermişlerdi. o kadar uğraşıyorum onlarla ama yok. resmen musallat oldum onlara. :D
04 Yorumla- +1 yıl
o kadar çağırıyorum gelsinler diye ama gelmiyorlar.
- +1 yıl
vaaay posta koyuyorlar yani bana dur şunları yine çağırıyim. kimin mekanında kime artistlik yapıyorlarmış...
+1 yılCinler bizi s*kine takmaz rahat ol panpa.
Onlar da geçim derdinde.11 YorumlaBöyle şeylere bulaşma. Musallat olduktan sonra nasıl kurtulayım dersin.
02 Yorumla
+1 yılCinler var istersen görürsün isteme,
Sana zarar verebilir kaşınırsan kaşınma,
Söylediklerimi askıya asma,
Aman ha unutma :D04 Yorumla- +1 yıl
Mani değil güzel kardeşim :) mani aaxa uyaklı olur bu düz uyaklı bir dörtlük aaaa uyaklı gece gece sinir ettiysem özür dilerim bu arada :D
- +1 yıl
Ne mutlu :)
Zarar verir canım. Üzerindeki çikolata kırpıkları acele edersen portakallı jöleden kurtulup boğazına kaçabilir
01 Yorumla
+1 yılonlarda insanlar gibi amapis ve kötü yerlerde yaşarlar soğan kabuklarıyla beslenirler insanlar gibi iyi ya da kötüleri vardır kötüleri insana hertürlü zararı verebilir
02 Yorumla- +1 yıl
insan insana ne tür zarar veriyosa onlarda insana o şekilde zarar verebilir
Yahu cin falan yok saçmalamayin.. Uydurmuş millet.. Ters bacakli falan filan gülüyorum bunlara...
13 YorumlaDiğer konusunda 403 cevap paylaştı. Varlıklara bulaşmazsan onlar da sana bulaşmaz
Farketmeden zarar vermediğin sürece00 Yorumla
+1 yılkardeşim böyle düşünme aklına vesvese sokma, Allah onların insanlara zulüm etmesini yasaklamıştır..
11 Yorumlayoutubeda dolu işte içine cin girmiş insan zaten belli oluyo en fazla verebileceği zararıda o işte bir insannın bir insanna verebileceği zarar kadar bile değil
00 YorumlaGörebilirsin , zarar verebilirler, hiç bulaşmamak en iyisi, düşünmemeye çalış bunları
02 Yorumla
+1 yılOoo senle evleniyorlarmış sana aşık bile olabiliyorlarmış kaynak Nihat Hatipoğlu
05 Yorumla- +1 yıl
Hz. Meryem erkek eli değmeden hamile kalıyormuş araştrabilirisin
- +1 yıl
Sahurda nihat hatipoğlunu dinliyorum her gün başka bir konu anlatıyor ve etkileyici de oluyor
Ya gele gele aklına bu saattemi geldi hani gündüz olsa neyse cevap atardım şimdi tırsıyorum :D
03 Yorumlaböyle şeylerle zihnini bulandırma beynin sana oyun oynar. cin diye birşey yok çünkü. olsaydı eğer dünya böyle mi olurdu?
16 Yorumlasen onlarla uğraşmazsan onlarda senle uğraşmaz, bazı şeylere dikkat ettiğin sürece ömrün boyunca denk gelmeye bilirsin
00 Yorumlacinmi ne cini leyn hiç güleceğim yoktu takma kafana cin min diye bişey yoktur.
02 Yorumlasülaleni bile bellerler :) hatta çok istiyorsan adrese yolluyoz tanıtım amaçlı :) şaka maka uğraşmamak gerek yoksa sonuçları pek iyi olmuyor
00 Yorumla
+1 yılcinler en zayıf halkadır. sen isemedigin sürece sana zarar veremezler. onlarla ugaşırsan. yok sayarsan. eziyet eder ve dalga geçersen sülalen üterler.
01 Yorumlauslu bir kız olursan, melekleri bile görebilirsin
00 YorumlaOlsalardı bana aşık olurlardı, demek ki yok :D
12 Yorumla
+1 yılgece gece hiç bu konulara girmek istemiyorum :))
00 YorumlaDiğer konusunda 344 cevap paylaştı. Uzak dur sana zarar verir ler kurtulamaz sin
04 Yorumla
+1 yılbir çıksa karşıma atacam kafayı :D
01 YorumlaÇok uğraşırsan görme ihtimalin yüksek.
02 Yorumla
+1 yıl40 gün boyunca 1000 ayetel kursu oku günlük görürsün
02 Yorumla- +1 yıl
Eksi verdiğin içinde Sağol
İyi huylu ve kötü huyluları var.
02 Yorumla- Diğer konusunda 703 cevap paylaştı.
+1 yılGörebilirsin fakat boyle seyleri takma
02 Yorumla- +1 yıl
Kendi vucutlarında görünmezler
- Diğer konusunda 657 cevap paylaştı.
+1 yılGörebiliriz. Zarar veremezler.
02 Yorumla- +1 yıl
Etkiler fiziksel olarak zarar veremezler
+1 yılben fabrikada görüyorum
04 Yorumla- +1 yıl
etide çalısıyorum burada cin üretliıyo yuvarlak jöleli üstünde kakao granürü
- +1 yıl
Sorma yaa onlar yuzunden mesai oluyo :-D
- Diğer konusunda 772 cevap paylaştı.
+1 yılgörebilirsin. zarar verebilir
01 Yorumla Her an herşey olabilir derin konular var ama
03 Yorumlawar kanka görenlerde war wereblirler
00 Yorumla
+1 yılbiz onları göremeyiz ve zarar da veremezler
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSormayin boyle seyler o günü hatirliyorum :/
00 Yorumlacin mi :)
112 Yorumla- +1 yıl
okuyorum doğru hepsini bitirmedim ama okuduğum kadarıyla öyle. evet iyiliği önermek için peygamber olamaya gerek yok ama insanlık nerde yoldan çıkmış hale geldiyse yetimin hakkı yenilip üstekiler ezmeye zulmetmeye başladıysa allah oraya peygamber gönderdi. eğer son peygamber bu zamanda gönderilseydi batı ülkelerinin yer altını sömürüp insanların açlıktan öldüğü ülkelere gönderilirdi.. derin konular bunlar :) ön yargılı bakmak yerine biraz daha samimi yaklaşsanız keşke
Devamını Gör(34)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası