Bayburtluyum manitam da urfalı ama her lafı açıldığında gülüp eğleniyor. bir soru soruldugunda bayburtla ilgili ima yapıyor. Türkiyede bilinmeyen bir il olmasıyla alakalı incide falan çok makarası yapıldı ama ordaki ilkokulluların muhabbetine göre yargılaması adaletli mi sizce ki kendi de urfalı hani. Havasi ve sicili tertemiz memleketimden, kimseye bir zararı dokunmamis insanımdan utanmali miyim?
Cevabın nedir?
+1 yılo degilde akliyla yasi tutan birini bulsan daha iyi olur. bayburtlulara kurban olsun o denyo. ilk once donsun baksin bir kendi memleketine bayburt kucuk ama gayet samimi bir sehir biz giresunluyuz ablamin esi bayburtlu urfa gibi bir sehirden kat kat guzel ne enistem sen giresunlusun diyip kendini kucumser veya plakasi bozuk hahaha die dalga gecer ne ablam yok senin memleketin boyle die assagilar. hep zekayla ilgili bunlar canim daha iyisini hakediosun bugun memleketinle seni kucumseyen yarin neler neler bulur kucumseyecek.
01 Yorumla
Soran+1 yıl"Bugun memleketinle seni kucumseyen yarin neler neler bulur kucumseyecek. " bu konuda haklı olabilirsin
En İyi Cevaplar
Kendisi Londra , New Jersey falanmıymış zuzu ^^
01 Yorumla- +1 yıl
Bıldıgın saf okuz erkek modelı
Ben erzurumluyum sevgilim Urfalı ben onla dalga geciyom hacı sen niye ezdiriyosun kendini hemşerim sayılırsın bizim oranın insanı gibi adam mı var :) deki sen ona urfalılar için yorgansız yatar topsuz yatamazmışsınız siz urfalılar de, peygamberler şehriyiz diyorsun da peygamber pislik olan memlekete yollanır adam etsin diye siz bide geleni de yakmışsınız lan nasıl adamsınız de :) ben hazırlıklıyım bu konuya :)
14 Yorumla
Soran+1 yılOyyşş biz bu kadar ileri gitmiyoruz ki espri yapıyo kendi çapında
- +1 yıl
Kızım urfanın insanını hic sevmem ben hiçte temiz insan olmazlar bir tek isotcular dedikleri iyidir biraz onlarda araplarla kürtlerle kala kal mal olmuşlar. Urfa şehirler arasında en dalga geçilebilenidir. Bayburt deyince bir küçük görebiliyordur belki oda nüfus falandan dolayı işte ama mesela ben erzurum diyorum bir sessizlik çöküyo dadaş iyidir falan sesleri geliyor :) kendi memleketimi övdüm sana özgüven vermeye çalıştım bir iki tane urfa şakası söyledim artık gidebilirim si yu.
Soran+1 yılOkudum ve anladım ki erzurumlular giderken si yu diyolarmış tamam panpa yazdım bir kenara
+1 yılarkadaşm bende urfalıym tm memleketm güzel de biran önce üniversitede burdan kurtulmaya çalşyorm bir sorsan buranın neyiyle övünüyor eğitm de bayburtla farkımz yok turistk yer desen bir balıklıgöl bide haleplibahçe başka hava atacak yer mi kalmadı
13 Yorumla
Soran+1 yılBen urfa insanini cok severim temiz insanlar ama o okudugu uc bes sacma espriyle egleniyo :D
- +1 yıl
o saçma dedn espiriler neler seni her boka gülmenden iyidir bence :)
Soran+1 yılAnladım panpa
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
41Cevap
Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Memleketi diline dolayacak boyuttaysa hangi dille anlaşacaksınız?
Bunun lügati yok ki.
insan kendisine mahsustur memleketle değerlendirilemez.
ben Elazığlıyım.
kurban olurum memleketime.
bununla dalga geçecek biri ile muhataplığım neden olsun ki?
olayı geniş ele almak lazım.
mesele memleketten ziyade bunu tiye alan zihniyette..00 YorumlaBu soru sorman bile saçma neden utanasın? Ayrıca seninde söylediğin gibi allahın urfalısı gelmiş senin memleketine laf ediyor sende onunla dalga geç ya da hemen bitir bu ilişkiyi gerçekten bu şekilde davranan bir insanla hayat geçmez, çok çocukça ve itici..
00 YorumlaAslını inkar eden haramzadedir o güzel arkadaşım.
Utanmak neyin nesi?
Urfalılar da üç beş kadını kendine farz görüyor.
Sen niye utanasın.10 Yorumla
+1 yılya takma geyik sonuçta eğlen geç sende ona urfanın... bilmem neyi filan de bunda bişi yok benim sevgilimde bana cingan , çingen filan diyor :D öyle olmasam bile evet öyleyim zoruna mı gitti diye eğleniyorum
15 Yorumla
Soran+1 yıl1 yildir egleniyorum be bacim
Soran+1 yılGdhsbsksbskbdkska aklim baska yerlere gitti :((
- +1 yıl
YA FESATSINIZ OLUM
Soran+1 yılama şimdi lütfen xD
+1 yılBayburt 40bin nüfusu olan küçük bi' yer, biraz makarası yapılır tabi. Güzel bi' memur kenti tabi, bence çok takma.
10 Yorumla
+1 yılBence senin dalga geçilmeli o kadar tarafın var ki, memleketine vakit kalmamalı. Manita ne ya?
12 Yorumla
Soran+1 yılHa onca şeyden buna mı takıldın? Neyse gelmişsin oy ikram ediyim de boşa cevap vermiş olmayasın
- +1 yıl
Ergensin işte.
+1 yılnereli olursan ol , o seni ne değerli yapar ne de değersiz , Allah kulunu imanına , ameline ve kalbine göre yarguılar o şerefsiz haddi mi seni memleketine göre yargılamak, terk et, böyle insanları eğer etmezsen sana ne yaparsa hak edersin..
00 YorumlaHayir tabiki utanmamalisin. Incindigini soylersen yapmayacaktir. Devam ederse zaten sorgulaman gereken seyler vardir.
01 Yorumla
Soran+1 yılIncinmiyorum aslinda anlamaya calisiyorum da anlayamiyorum sanirim. Bundan rahatsizlik duyuyorum demem kendi kendine kesmesini bekliyorum
- Diğer konusunda 763 cevap paylaştı.
+1 yılBoşver, Çorum, Konya, Bursa gibi yerlerle daha çok geyik yapılır. Hiç sorun etme.
10 Yorumla Utanilacak birseyi yok. Eziklik psikolojisine sokmus seni. O kendi memleketine gulsun once
10 Yorumla
+1 yılkendisi Parisliymiş ya ondandır normal yani...
besbelli yaşadığı ezikliği seninle atlatmaya çalışıyor. takılma boşver. görgüsüzlük resmen10 Yorumla
+1 yılinsanından utanmana gerek yok sevgilin kendinden utansın
10 Yorumla
+1 yılsevgilinin dalga geçmesinden çok Bayburt'la bilinmediği için dalga geçiyorsa cahillik sebebiyle kendisinden uzaklaşman doğacak nesillerin salahiyeti için daha iyi olacaktır :))))
10 Yorumla
+1 yılBende urfalıyım hemşerime söyle yapmasın böyle şeyler
10 Yorumla
+1 yılTabikide hayır bayburt çok güzel biyer takılma böyle şeylere
10 Yorumla- Diğer konusunda 301 cevap paylaştı.
+1 yılSende ona urfanın etrafı boklu dağlar diye şarkı söyle
01 Yorumla
Soran+1 yıl:((((
+1 yılöyle biriyle neden hala devam ediyorsun ayrıca urfa sanki Bayburttan daha iyi sanırsın Newyork sorun sende değil onda
05 Yorumla
Soran+1 yılBöyle bişi için ayrılmak mantıklı mı sence?
- +1 yıl
devam ederse ayrıl çünkü bu seni küçük görüyor anlamına gelir. seni küçük görenle ne işin var
Soran+1 yılMemleketten ötürü küçük görülmeyi yaşamış biri olarak anlaması lazım ama o ironi yapmayı tercih ediyo
- +1 yıl
benim kız arkadaşım olsa memleketini hep öperim ama kız yok
- +1 yıl
pardon överim
+1 yılBende Bayburtluyum, memleketimizi en iyi biz biliriz ne diye takıyorsun? Ne işin var hatta Urfa'lı ile, bul Bayburt'lu bir erkek daha iyi..
03 Yorumla
Soran+1 yılÇok seviyorum böyle bir sebep için ayrılmam
- +1 yıl
Orası lafın gelişi, laf ettirme yeterli
Soran+1 yılBöyle bişeyi sorun yapıyomuş gibi görünmek istemiyorum sorun bu sanırım
+1 yılSevgilini kreşe gönder, azcık büyüsün. Meme falan versinler, süt içsin bol bol. Ne lan bu böyle.
00 YorumlaInsanlar memleketten değil anasının bir tarafından çıkar de bak bakalım ne diyecek?
04 Yorumla
Soran+1 yılSevgilimden bahsediyoruz abartmaya gerek yok bence
Soran+1 yılAnladım ben böyle bir cevabı vermem tercih meselesi
Diğer konusunda 735 cevap paylaştı. kızlarda sevgilisine manita mı dio / bayburt un nesiyle dalga geciyoki sade küçük bir şehir yani
03 Yorumla
Soran+1 yılErkek arkadaş manita sevgili madigudi bunları aştık sorunumuz bayburt urfa sorunsalı
Soran+1 yılBaşlarda birlikte yapıyoduk zaten bozuntuya vermiyodum burada verdiği bir cevabı gördüm öhh artık ama demeden geçemedim
+1 yılne alaka ya topram :D
bende bayburtluyum kimse dalga geçmedi sadece "de get bayburt" türküsünü söylüyolar :D
neresindensin?00 Yorumla
+1 yılbir bu kalmıstı utanılcak :D kızlara kendinizi bu kadar ezdirmeyn gencler ;)
02 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın senin bunu söylemen kadar doğal bir durum yok sanırım bacım
- +1 yıl
:) bnde ysıyorm cnku bir kız olarak
Gizli Üye(30-35)+1 yılva ya sana mustehak ben kendım adıyamanlıyım bızde bıle urfalılarla cıkmaz kızlar sen gitmişssin belasını bulmuşsun.
Urfa için bişey daha söyleyeyim batı da bursa neyse doğuda urfa odur.
anlayın anladı kımle cıkarsanız cıkın urfalıdan uzak durun02 Yorumla
Soran+1 yılSBJSJSSBKSNSKSBDKSNSKA ya ahahhahahah abi ne kullanıyosun sen:D
Cevap sahibi+1 yılsen git urfalı yarra*ı yemeye devam et
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır tabi ki utanmamalısın. bir gün dalga geçtiğinde yeter ama diyip bir süre cevabı kesmeni öneriyorum, sinirin geçene kadar kaç saatse artık.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBayburt diye şehir mi vardı ya nereye bağlı kaza falan mı:D
01 Yorumla
Soran+1 yılHah iste hep boyle gerizekali espriler yapiyo karşim iyi örnek oldun eyvalla
+1 yılTabi ki utanmiycaksin memleketinden ! Kendi neymis ki baska insanlari assaliyor?
00 YorumlaErkek arkadaşın memleketten çok kendi beynini düşünsün.
00 YorumlaYa eğlencesine diyorsa takma ama dalga amaçlı diyorsa eğer eline al bir kürek vur ağzına.
02 Yorumla
Soran+1 yılEglence amacli soyluyo da boku cikti 1 yildir
baymıburt? e hakedio ama inceden:)) sende onunkiyle dalga geç:)) urfa sonuçta:))
02 Yorumla
Soran+1 yılNe gerek var memleketle dalga geçmeye ki?
+1 yılurfa'nın daha fazla dalga geçilme malzemesi var, bir doz tattır derim : )
08 Yorumla
Soran+1 yılAz tüyo olabilir miyim aceba?
- +1 yıl
for example, sizin sıra gecelerinde çember kurup meksika dalgası yapıyormussunuz doğru mu de.
Soran+1 yılDhsjneiwneldneksbdosjlwbsisak :DD
- +1 yıl
bu cevaptan hosuna gittigini mi cıkarmam gerekir : )
Soran+1 yılMeksika dalgası ahahahshjsbsjshsja
- +1 yıl
bir tane daha söyliim gerisini sen bul
"çiğ köfteyi siz mi bulmuştunuz?"
-"evet"
"niye sizin oraya daha ateş gelmedi mi?"
Soran+1 yıl:((( bu kötüydü ama :((((((888
- +1 yıl
bilmem orasını : ) çok urfalı arkadaşımı küstürmüşlüğüm var
Gizli Üye(30-35)+1 yılurfalı senin memleketinle dalga geçiyor ha, urfalılar kaypak olur genelde, nasıl öyle bir insanla çıkarsın
01 Yorumla
Soran+1 yılOzur dilerim panpa bir daha yapmicam soz :(((
+1 yılsaçmalamayın ya ne çocuk çocuk muhabbetleriniz var utanmamalısın tabi ki.
00 Yorumlaseni küçük görenler utansın
11 Yorumla
Soran+1 yılAllaaahhh
Bayburt dalga gecmeye msait bir yer deburdali adamla ne isin var mk gel ben gcerim. dalgayi. d :-P
00 Yorumla
+1 yılHayır tabi ki , o onun ayıbı.
10 Yorumla
+1 yılUrfali doldu la birden :D kavga yok beyler sakin
10 YorumlaNiye utaniyormussun bir de gurur duy
10 Yorumla
+1 yılArtık komik olmadığını sölemen yeterli bence..
00 YorumlaAsıl sen onla dalga geç :)
03 Yorumla
Soran+1 yılNe diye? Birbirimizle dalga geçe geçe mi aşalım bu sorunu?
Soran+1 yılBiz işleri böyle halletmiyoruz canısı
+1 yılSen onla dalga geç allahın kürdü diye...
10 Yorumla- Diğer konusunda 478 cevap paylaştı.
+1 yılo sığırla ne işin var peki?
06 Yorumla
Soran+1 yılSevdiğim adamdan bahsediyoruz hemen ağzınızın ayarı bozuluyo ak ben sıgır dememişim sana noluyo ak
- +1 yıl
bende ak hatta ksihe... sana hakaret edeni koru senböyle devam et.. adam haklı beyler
Soran+1 yılŞimdi de sıgır dediğin adama haklı diyosun di mi? Noldu zoruna mı gitti hacit
- +1 yıl
Yooo sadece yanlış kişiye demişim hacit
Soran+1 yılÖyle olur zaten bu işler bu arada başına konan devlet kuşu mu
- +1 yıl
hı ha ha ha :D yok esprilerine sifon çeksin diye aldım.. devlet kuşu olsa daha güzel olurdu
+1 yılsaçmalık...
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgiline sende kürdo de :D ahahaha kırocuk de
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılne oldu
Soran+1 yılKıyamadım bir an :D
Cevap sahibi+1 yıl. DDD kırocan de ahahaahha minik kırocukum benim de onun boyuda kısadır doğulular öyle oluyor
Soran+1 yılKrocan mı :(((
takma kafaya bu kadar
00 Yorumlasende onun memleketi ile dalga geç kanka
00 Yorumlasende onlarla dalga geç salça tiplerdir genelde
00 Yorumlaben sizleri gerçekten anlamıyorum
03 Yorumla
Soran+1 yılSen her sevdiğini hiç sikayet etmeden mi seviyosun hepsi mi sorunsuz hafız?
urfalıyık la
10 YorumlaBarney Stinson :(
11 Yorumla
Soran+1 yılBarney nin irkinin kanadadan cikmasi gibi onun da soyları bayburt'a dayansa keşke :((
Diğer konusunda 24,2b cevap paylaştı. Bayburt mu :D
01 Yorumla
- Diğer konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılşu an nasl durum
00 Yorumla
Devamını Gör(37)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi