+1 yılBirincisi görgü tanığı bile olmamalı, mesela sabaha karşı 6 gibi kişinin evine gitmelisin. Yanından telefonun falan olmayacak, o gece için tanık gösterebileceğin biri olmalı. En temizi bıçak ile işlenir, bıçağın seri kaydı yoktur. Ateşli silah gibi kaydı olmadığı için başına bela olmaz, sana karşı koyamayacağı bir durumda bıçağı boyun bölgesine saplarsan kan kaybı ve şoktan oracıkta ölecektir. Cinayet silahının kaydı olmadığı, aranızda boğuşma geçmediği için tıbbi bir kanıt bulamazlar. Katil miyim, hayır. Agatha Christie okumuştum :)
90 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yıliyi dinle cinayet islemekden daha zor ancak öldurmekden 10 kat daha etkili yontem geliyo.
En nefret ettigin ya da ne bilim o tarz bir aninda onun sana karsi yapmis oldugu kotu ya da veya yanlis harekete karsi ona İyilik (sevgini belli et, ya da öp saril, tebessum ) yap.10 Yorumla
+1 yılkusursuz cinayet yoktur , illaki otopside çıkar.
ufaktan zehir katabilirsin yemeklere.12 Yorumla- +1 yıl
Eldiven diye bişey var dışına dokunmadan giyersin zehri verirsin evdeki parmak izlerini silersin ordan ayrılırsın hemen
- +1 yıl
@Clark787878 O işler öyle olmuyor çocuk.
- Diğer konusunda 368 cevap paylaştı.
+1 yılöyle bişey düşünüyosan, bu yazdığınla bile yakayı ele verirsin :)
51 Yorumla- +1 yıl
Hasss:D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
46Cevap
Cinayetmi isliceksin anlamadim ama ben sana Turkiyedeki kanunlarda uc tane bosluk var adam öldursen bile yatmazsin yatsan bile 6 ayi gecmicektir...
Ciddi cevap istemissin hadi kitabina uydurup cinayet isleyelim...
1) Oncelikle öldurmek istedigin kisiyi icki icirip sarhos yap otobana gotur uzerinden araba ile gec öldur.. kanunen otobana yaya giremez ve sarhos degil ceza almak hapis yatmak ustune sen bile sikayetci olabilirsin..
2) Öldurmek istedigin dusmaninsa beline bir silah tak arkani L seklinde iki duvarin birlestigi bir yere ver onunden gecerken en az iki kursun olmak kaydiyla biri yere adama gelmese daha iyi olur ikinci kursunu direk kafasina sık öldur.. kanunen kacicak yerin olmadigi ve ölmemek icin öldurdum dediginde ceza almazsin..
3) Bu seferki cok karisik ve evli olman lazim herseyi tam yapsan bile cok riskli hakimin inisiyatifine kalkmissin o yuzden denememen icin anlatmiyorum bile..
Sanirim yardimci olmusumdur..58 Yorumla- +1 yıl
Abi sen Hollywooddan geliyon heralde :D
- +1 yıl
Zorla soyleticeksin beni kiz...
1 şıkka yakin birsey basima geldi hapis yatmadim sadece hafta sonuna denk geldigi icin 30 saat nezarethanede kaldim 3,5 saat polise 2 saate yakin savciya ifade verdim 20 ay hapis cezasi yedim ama yat2 senenin altinda oldugu icin yatmadim 5 sene icinde ayni sucu islemedigim icin ki oda 4 ay ince bitti hapis yatmadim oldumu canim.. - +1 yıl
Iyi günleeerr saygilar abi hayırlı geceler :/
- +1 yıl
abi piskopat beyler kaçın
- +1 yıl
Üçüncüsünü anlatır mısın, ben evliyim, öldürdükten sonra bile cenazesine rahat rahat katılabilicek bir şey.
+1 yılKaza süsü verilerek yapılan her türlü cinayet sayılabilir. Bazı meyve-sebze asitleriyle inaktif haldeyken aktif hale geçip;kalp krizi, mide spazmı, migren vs. gibi ağrılarla beyin ölümünü gerçekleştirecek zehirler de mevcuttur. Bunların hepsi doğada vardır. İlk otopsi, doğal yollardan öldüğünü gösterir ancak, illa ki ikinci analizden sonra ortaya çıkar. Ayrıca, maktül ile hiçbir bağlantın olmayacak ki, hiçbir görgü tanığı, kamera kaydı olmayacak ki, şüpheli duruma düşmeyeceksin. Ancak, o şekilde şansın olabilir.
07 Yorumla- +1 yıl
Mide spazmından ölünür mü ya :/ bidaha yemek yemiycem
- +1 yıl
Mümkün, mide kasları sinir sisteminin en hassas 2. bölgesi. Sinir uçlarına aşırı baskı gelirse, beyin kendini kapatabilir.
- +1 yıl
Ee regl ya da doğumda cekilen ağrıdan niye ölünmüyo? Gerci dogumda ölüm oranı varda herkes aynı ağrıyı cekiyo sonuçta
- +1 yıl
Del skalası diye bir şey var, acının kaç kemik kırılmasına, ya da neye denk geldiğinin gösterildiği bir skala. Biraz alakasız olacak ama, doğumda ya da regl de oluşan ağrıdan ölme olasılığı dışarıdan gelen etkiyle (zehir, darbe vs.) daha düşüktür, bu da nesil nesile geçen adaptasyonla alakalıdır. Eğer, zaten insan ırkı bunun adaptasyonunu sağlayamamış olsaydı, çoktan türümüz yok olmuştu.
- +1 yıl
Ama ben şu an da agridan ölmek üzereyim o nasıl olcak :((
- +1 yıl
Öleceğini sanmıyorum :D
- +1 yıl
Ölmem dimii :(
Bu gece bu 2. cinayet sorusu ne oluyor lan kafayı mı yediniz onu zaten polise şikayet edecem resmini filan kaldırdı ama ben ekran görüntüsünü aldım profilinden resminin facebook adresinide buldum site yönetiminede bildirecem onu en iyi cevaptaki yorumları oku linkten ayağını denk al başın belaya girmesin seninden ruh hastasımısın ki meyillisin kesin böyle bir soru sorduğun için. Seninde nick ve resminin ekran görüntüsünü aldım site yöneticilerine bildireceğim. Katil oldu ks ye bir müdahale etsinler ip numaranızıda isticem polise şikayet için vermezlerse bu soruyu gönderecem polis alır zaten ip adresini.
05 Yorumla- +1 yıl
Oldu o zaman görüşürüz :D
- +1 yıl
Sen şaka zannet...
Bak buradan.
www.kizlarsoruyor.com/.../q1504862-adam-oldurmenim-cezasi - +1 yıl
Bunu hiç gormemistim. Bu arada katil olsam buraya yazacak kadar salak olmam dimi :D sende de biraz noksan sanırım :P
Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hiç bir cinayet, hiç bir katil, iz bırakmadan ortadan kaybolamaz. mutlaka delil bırakır. Teknoloji gelişti, bu söylediğin imkansız. Anca adamı öldürürsün, yakarsın gömersin biyere kimseye bir söz etmezsin. Ancak o şekilde, ama o cesedi bulurlarsa, a'dan z'ye herşeyi ögrenirler. Sen ne sanıyorsun günümüzü? adamı evinden aldırırlar valla :D
00 Yorumla
+1 yılBence kendini hic yorma yapilan bir suç kimsenin yanina kalmaz. Herkes cezasını çekiyor artik boyle şeylerle kağanı yorma ya da birini oldureceksen gerçekten hak ettiyse ki Allah verdiği cani bir tek kendisi alır karşıdaki ne kadar hak etsede ceker silahı vurursun tabi herşeyi göze aldiysan artık.
00 YorumlaDiğer konusunda 433 cevap paylaştı. Damar yoluyla enjektör ile ćok az olacak ama 10 miligram falan damara bas kolonya kanka karışır ve ortalama yarım saat içerisinde ölür ilk 15 dk yorgunluk bitkinlik nefes darlığı son can gider otopsidede kesinlikle çıkmaz ćunkü az verdin kolonyayı kan sen ölene kadar o kolonya toksitini terleme yoluyla dişar da neden sordun bu soruyu sakın kendinde deneme ya da başkasın da
08 Yorumla- +1 yıl
Kolonya mı? Ee o zaman tinerciler niye ölmüyo adamlar kolonya içiyo
- +1 yıl
Ben bitane görmüştüm iciyodu ne bulursa. E ben şimdi iğne oldum iğneden sonra doktor pamuga kolonya döküp koydu yine karışır kana
- +1 yıl
Neyse sonuç olarak kolonya zararlı bisey uzak duruyoruz :D
- +1 yıl
Öyledir tabi :) ben soruyu şakasına sormuştum komik komik şeyler yazarlar biraz gülüp eğlenelim demiştim de anlaşılan herkes Hollywood yıldızı burada :D ağzım açık kaldı yazılanları görünce :D
Diğer konusunda 1b cevap paylaştı. Ellerini ve Ayaklarını Bağlamalısın Öncelikle , Hareket Etmesin , Ama Dikkat Et , Parmak İzi Kalmasın...
Sonra Aç Karşısında Ajdarı Deki. Bundan Kurtulmanın Tek Yolu Dilini Isırman...
Sonuç : Dilini Isırmazsa Ajdar Onu Öldürür , Dilini Isırırsa Intihar Diye Gider..
bir Baktımda Güzel Planmış Lan :D02 Yorumla- +1 yıl
Hahaahah yazık günah yaa :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılher cinayette illa ki geri dönüşlü bir kanıt bırakılır. Suçu başkasına yüklettirebilme ihtimalin olağanüstü olsa bile senden bir iz orda durur ve onu er geç bulurlar bu böyledir. Yakalanmama olasılığı düşük olan en güzel öldürme yöntemi suçu başkasına yönlendirmektir ve ölen kişiden bir o kadar uzak kişi olman gerekir :)
00 Yorumla20 Tane Kan Sülüğü Satın Al.
Çoğu İlde Bulabilirsin. Daha Sonra 10 Tanesini Sağ, 10 Tanesini Sol Burnunun Deliklerine Tek Tek Bırak.
Zaten Kan Kokusuna Hızla Beyne Doğru Giderler. Zamanla Beyni Sülükler Tarafından Yenilerek Ölür.
Hem Acı Hemde Şüphesiz Bir Ölüm. Anlaşılsa Bile Doğal Ölüm'e Girer. Suçlu Arayamazlar. =)00 Yorumlaşah damarına ne kalın nede çok ince bir iğneyi tek hamlede sokup hiç kimse görmeden olay yerinden uzaklaşabilirsen kusursuz bir cinayet işlemiş olursun.
22 Yorumla- +1 yıl
Bu seri takımına geçmiş abi ya :D :S
Harbi kızlar dan korkmaya başladım. :D Gelelim cevabıma bunu bir erkek sorsa hadi neyse derdim, senin sorman biraz saçma olmuş ayrıca tam bilgi verilmemiş.. Anladığım kadarıyla başından geçen bir olay olması gerek bu soruyu sorman için?
00 Yorumlasevdirerek ve alıştırarak öldüreceksin... öyle bir alıştıracaksın ki sen birden çekip gidince o intihar etmeyi göze alsın... katil sensin ama herkes intiharını konuşacak o zavallının... sense son nefesinde sesiyle öleceksin vicdanının :)))
00 YorumlaOldurecegin kisinin arabasi varsa hidrolik kablosuna kucuk bir delik acmalisin. Birkac kullanimdan sonra frenler calismaz. ya da araba kokusunun uzerine eter damlat yolda giderken uyusun :) arabasi yoksa baska bir yontem buluruz :))))
00 Yorumladış dünyayla iletişimini kesmelisin vücudunun. ama o galoş, eldiven, bere gibi şeyleri de yok etmelisin. temas mümkün olduğunca az olmalı. bu kişinin yakalanmaması için. neyle öldürebileceğimi hala araştırıyorum:):):):)
00 Yorumla- Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBu soruyla bir ipucu verdin polislere yapcak bişi yok :D
12 Yorumla- +1 yıl
Hahaha dimi artık oldurmesek bile bişe olsa suç bize kalır :D
- +1 yıl
Aynen :D bizede yardım ve yataklıktan kitlerler sonra :D
öldürmek istediğin kişinin üstüne atla kalpten gitsin soranlara cazibeme dayanamadı dersin. lan sanki günde 15 tane cinayet işliyoruz fantazi amaçlı nerden bilelim
10 Yorumlasağlamtekniği olanlar burada paylaşmaz bunu (tavsiye veriyorum ve benimde çok sağlam tekniklerim var babamın mesleğinden dolayı nereden biliyorsun diye sorarsan)
02 Yorumla- +1 yıl
Baban seri katil mi yoksa :D
Diğer konusunda 11,8b cevap paylaştı. Arabayla çarp ve kaza de... Ya hiç yatmazsın ya da çok az.
00 Yorumla
+1 yılseks yaparak öldür damarlarındaki kanı kurut onun
00 Yorumla
+1 yılSende cinayet işleyecek tip yok, bu saatte strateji geliştirtme beynime o_0
11 Yorumla- +1 yıl
İnsanın başka çaresi olmayınca ne yapsın
+1 yıleldivenleri tak boğazını kes sonra bıça denize at. cinayeti nerde ne koşulda işleyeceğinde önemli
03 Yorumla- +1 yıl
ben televizyon izlemem , soruyu gördüm ve aklımdan geçeni yazdım
- +1 yıl
Denize atma ilk bakacağı yer polisin ora
+1 yılCok yuksek bir asitle imha edebilirsin ama oldurdukten sonra cesedi buyuk bir tasa baglayip denizin ortasina atsan da bulurlar mi bilmiyorum :)
00 Yorumla
+1 yılbir kaplan bul öldürmek istediğin üzerine kış kışla
00 YorumlaBunu adli tipcilara sor gerçi bu devirde 50 yıl önceki cinayetler çözülüyor artık :D
00 YorumlaUzaktan sniper ile öldürür kovanı alır kaybolurum silahıda metal eritme makinalarına atarım
02 Yorumla- +1 yıl
Vurkaç yani :D
+1 yılotopside illaki bişey cıkar ya kalbini durdurcaksın ya da intihar süsü verceksin kaza süsü olabilir arabanın frenini bosalt
00 Yorumlaya git söyler niyim hiç yapacan yakalancan snra bakcaklar cevabı benden almıssın azmettirici olarak alacaklar beni de içeriye :):)
02 Yorumla- Diğer konusunda 4,9b cevap paylaştı.
+1 yılEn güzeli otoban numarası adamı içir otobana bırak ölür orda zaten.
00 Yorumla la bir yörü git kimseyi öldürme derdin varsa polise git bir şeye yaramaz ama
00 Yorumla
+1 yıldexter izle cinayet işle ve gerçekte bu kadar kolay olmadığını gör :D
00 YorumlaKimi kesiyorsun hayırdır?
13 Yorumla- +1 yıl
Karı kız kesiyoz kanka gel :D
Cesedi ortadan kaldırmak en iyisi.
01 YorumlaSıkıntı.
Nasil bir psikopatsin tatlim :D Kurban kim?
01 Yorumla- +1 yıl
Babey :D
Ormanlikta oldur denize at
00 Yorumla- Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılbu parçasını kalbe sapla el izi bulunmaz
00 Yorumla Hayırdır kimi öldürceksin
00 YorumlaDiğer konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kimi öldürecen kız?
Hiç katil tipide yok ha :)10 YorumlaDiğer konusunda 333 cevap paylaştı. Kafayi yemisin sen haci doktora git :))
00 YorumlaYakarak yok etmek. Küllerini alıp gömerim
00 Yorumla
+1 yılhiçbir cinayet kusursuz değildir
10 Yorumla
+1 yılZiktim öldü diye bisey vardı
00 Yorumla
+1 yılNo way to do this work bro. Dont try
00 Yorumlaİnşallah sitede polis yoktur :D
00 Yorumla
+1 yılsen öldüreceğin kişiyi söyle ben öldürürüm
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHiç bir cinayet kusursuz değildir...
00 YorumlaDiğer konusunda 9,5b cevap paylaştı. Suça ortakmı Edecen kız Sen bizi :D
02 Yorumla- +1 yıl
Hayal güçlerini yokluyorum :D
Vijdan yapmayacaksan hepsinde
00 Yorumlasoruyu soranın benn...
00 Yorumla
+1 yılBirini öldürme fikrin var sanırım
00 Yorumlaher suçlu arkasında bir delil bırakır
00 Yorumla
+1 yılkezzapla erit
00 Yorumla
+1 yılAtesle Yak
00 Yorumla
+1 yılkan batmaz.
00 YorumlaDiğer konusunda 3,8b cevap paylaştı. bu detaylı bır ıs :)
00 Yorumla
+1 yılAsitle yak.
03 Yorumla- +1 yıl
Hımmm
- +1 yıl
Saç nasil kaliyor yav? Dişleride bir yere atsin onuda biz mi söylicez katil kardes :D
+1 yılSuc ortağı olamam
00 Yorumlayoktur öyle bsi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAsitle yak
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler