Diğer Kamboçya’da ortalama 1.5 metre uzunluğunda bir yarasa görüntülendi sizce nasıl bu kadar büyümüş olabilir? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Baya araştırdım fotoğraf gerçek. Türkiye'de de benzer fotoğraflar var. Kamboçya’da ortalama 1.5 metre uzunluğunda bir yarasa görüntülendi sizce nasıl bu kadar büyümüş olabilir? Cevapla Fotoğraf Soruları Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
MinikKiraz Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl İlk defa görüyorum, korkutucu :)) Çinliler denk gelmez umarım. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Ejderha gibi mq Yorumla
Korazonツ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Oha lan hemen hemen benle aynı boyda mıq cocu jsjsj 😂 1 1 Yorumla Soran +1 yıl aspldkaslşd Yorumla
Vault_Boy Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Diğer konusunda 10,3b cevap paylaştı. Uçan tilkiler, evet. Ama bu boya ulaşmamaları lazım normalde. 30 cm'e kadar büyüdükleri doğru.Araştırmalarıma göre bu fotoğraf Filipinler'de çekilmiş. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Türkiyede çekilen fotoğraflar da var enteresan. Yorumla
THATMAN Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Diğer konusunda 17,3b cevap paylaştı. Maşallah nerde barındıysa böyle 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Harbidem Yorumla
СеhеnnеmdеkіVоdka Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Maşallah iyi beslenmiş demekki 1 0 Yorumla
fe_sting Takip Et Xper 1 Yaş: 52 +1 yıl Korkunç değil mi ya :( 2 1 Yorumla Soran +1 yıl Ejderha Yorumla
анархизм Takip Et Bilge Yaş: 110 , eic 98% +1 yıl çinliler görmesin 1 2 Yorumla Soran +1 yıl ne et çıkar bundan Yorumla анархизм +1 yıl bir gün bi çıkıyorsun kapıdan evin önünde bu var Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Öldürsünler bunları hastalık yayıyorlar 0 6 Yorumla Soran +1 yıl bu kadar geri kafalı olmayın Yorumla selenaaaaaaa +1 yıl Hastalık yayan insanlar hayvanlar değil Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @selenaaaaaaa yarasa en çok hastalık taşıyan hayvandır Yorumla selenaaaaaaa +1 yıl Geri kafalı insanlar bu hayvanları yemezlerse nasıl hastalık kapacaklar? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @selenaaaaaaa yiyiyor işte yemede keşke yemede bile kuduz taşıyor bunlarr Yorumla selenaaaaaaa +1 yıl Insanlardan uzak oldukları sürece bize bir zararları yok öldürülmeleri gerekmiyor Yorumla
_onemsizbirisi- Takip Et Xper 5 Yaş: 37 +1 yıl Batman 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Çok güldüm aşlkdqwdqwd Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
İlk defa görüyorum, korkutucu :)) Çinliler denk gelmez umarım.
Ejderha gibi mq
Oha lan hemen hemen benle aynı boyda mıq cocu jsjsj 😂
aspldkaslşd
Uçan tilkiler, evet. Ama bu boya ulaşmamaları lazım normalde. 30 cm'e kadar büyüdükleri doğru.
Araştırmalarıma göre bu fotoğraf Filipinler'de çekilmiş.
Türkiyede çekilen fotoğraflar da var enteresan.
Maşallah nerde barındıysa böyle
Harbidem
Maşallah iyi beslenmiş demekki
Korkunç değil mi ya :(
Ejderha
çinliler görmesin
ne et çıkar bundan
bir gün bi çıkıyorsun kapıdan evin önünde bu var
Batman gerçekmiş he vay be
Öldürsünler bunları hastalık yayıyorlar
bu kadar geri kafalı olmayın
Hastalık yayan insanlar hayvanlar değil
@selenaaaaaaa yarasa en çok hastalık taşıyan hayvandır
Geri kafalı insanlar bu hayvanları yemezlerse nasıl hastalık kapacaklar?
@selenaaaaaaa yiyiyor işte yemede keşke yemede bile kuduz taşıyor bunlarr
Insanlardan uzak oldukları sürece bize bir zararları yok öldürülmeleri gerekmiyor
Korktum vallahi gerçek mi bu şimdi?
Batman
Çok güldüm aşlkdqwdqwd