sizce kıvırcık saç da katlı kesim mi düz kesim mi daha güzel?
katlı kesim link verim www.mavimenekse.com/.../perma-saclar
katlı kesim link verim www.mavimenekse.com/.../perma-saclar
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bende senin gibi aşırı kararsızdım halam önceden kuafordü onunla konuştum katlı kestirenlere falan sordum en son gittim katlı v biçiminde kestirdim sonra çok pişman oldum v bişiminde kestirdim diye o katları sıfırlatmak için çok uğraştım hala uğraşıyorum katlarım da çok yukarıda değildi 1 yıl kadar oluyor zaten ve şimdi yine kestiricem katlı istiyorum ama düz olucak bu sefer ama bir düşündürüyor yinede çok tatlı duruyor aslında ama aynı durumdayız düz de kestirme çünkü uçları kıvırcık oluyo üstlere doğru tel tel kalıyor düz de tavsiye etmem
Hemen hemen nereden baksak bütün kıvırcık saçlılar düz model. Artık klasikleşmeye başladı bu durum. Kıvırcık saç dedin mi bende akan sular durur, her zaman öndedir. Fakat kıvırcık modele ben kat kesimi çok yakıştırıyorum.
şimdi şöyle ben katlı model çok kullandım katlı kesimi kullanması daha kolay şu açıdan saç katlandıkca kıvıkcık bukleler üste çıkıyor ve daha sevimli duruyor
lakin düz de kulanıyorum düz de çok kabarıyor yatıştırmak zor biraz
sağol canım sensin sevimli :) hemen üzerime alındım sevimli kısmı :D
perma yaptır istiyorsan içinde kalmasın ama perma saçı çok yıpratıyor
Açıkcası saç vs , iyi hoş güzel görünüş olarak lakin fikir almak için gelmişsin bir hikaye vardır bilir misin? Değerler üzerine , birçok kişi yorum yapar fikir belirtir elbet ki en sonunda karar önceliği senindir ancak şunu unutma giden gider o yüzden tekrar düşün saç bir kızın güzelliğinin bir noktada simgesidir. Hikayeyi de anlatırdık belki ama o da uzun ve şuanlık kalsın.
ama napıyım katlı kestirdim pişman oldum doğru söylüyosunuz tabi öncelik karar benim eskiden gür ve kıvırcıkdı adam bir kesti saçlarımın yarısı gitti katlı v kesim oldu bende şöyle düşündüm katlı ya katının izasına gelince kestirmeyi düşünüyorum düz kesim yani ama kestirdikden ve uzatıkdan sonra kendi haline gelir mi gür kıvırcık olurmu şu an saçlarım çok az lütfen öneri sence dedigim gibimi yapıyım. :)
Bir erkek gözüyle değerlendirmemi sorarsan şayet oldukça güzel , hoş ve naif duruyor yüzünde öyle tatlı bir tebesümünde öyle ancak dediğim gibi öncelik karar senin ve dış görünşten önce düşünmen gereken sana tavsiyem sendeki önemi saçlarının ki bir kıza asla saçlarını kestirmesinide tavsiye etmem çünkü belirttiğim gibi simgesel bir ifadedir bir kızda. Bunun üzerine yazılan onca hikaye ve söz vardır edebi noktada.
hangısı mutlu edıyorsa tabıkıde o baskasının begendıgı senın hosuna gıtmez senın begendıgın baskasının o yuzden hangısı mutlu edıyorsa o dur tabıkıde onemlı olan o anda ne hıssettgındır yoksa aslında her sekılde kadınlarımız guzeldır
teşekkürler yorum için ;)
rıca ederım ben tesekkur ederım
Cevap
22Cevap
benim kıvırcık katlı kestiriyorum. katlı kestirince kabarıyor diye biliyorum düz kestirince cok kabarma olmuyor sanırım. ama benim sacım düz kesim olunca üst kısımlar düz kalıyor uclar cok kıvırcık oluyor. ama katlı kestiriyorum ve her yeri kıvırcık oluyor öyle seviyorum ben mesela :))
saçının normal boyu kısa olucaksa katlı kesim yaptırma zor olur, uzunsa saçların katlı kesim yaptırabilirsin bence
:)))
Benim kendi gordugum kadar, kat kesim yaptirdigim anda saclarim cok kabariyor ve guzel durmuyor. O yuzden ben hep duz kestiririm.
normalde düzken daha çok kabarır ama
benim katlıyken fazla kabarmıyor yahu yatıştırıcı kullandığım sürece no problem
merak ettim düşünceleri :)
Benim saclarim kendinden kivircik. Katli kestirdigim anda tum olan saclar kabariyor. Tabi herkesin sac tipimde farkli ama benimki duz kesimde guzel duruyor. Fazla kestirmiyorumda zaten gittigimde hafif uclarindan aldiriyorum cunki saclarim nekadar kisa olursa okadar bonus kafaya benziyorum:)
ben senin resmine baktım şimdi benimkiler senin gibi çok sık kıvırcık değil kökten dalgalı geliyor aşağı doğru kıvırcıklaşıyor
Kıvırcık dediğinde akla gelen şu defacto afişlerindeki melez hatun :( arkadaş bu nedir ya dedirtir :(
https://i.hizliresim.com/X2B2n7.jpg
Yorum yapmış olmak için yorum yapmak
Saclarinin sadece uclarina cok hafif kat yaptir omuzun biraz altinda kestir ve spreyler var canli gorunmesini sagla cok hos duruyo bence
Bence birak uzasin biraz boyunu bilmiyorum ama kabarir muhtemelen
Bence kabarik oldugunda spreyle canli gosterince cok guzel oluyo. Kabarik sevmiyosan kestirme hiç
Sakın kısa kestirme cok kotu duruyo en en kisa omuzdan 3 parmak asagisi olsun kabariyo falan bonus gibi
Bazı kuaförler mal, oluyo tam kesmıyo istediğin ğibi benim isteğim düz olacak ama kakil arkası v bidakine böyle anlatacağım güzel durması için uçlarına ustura
bende V kesim yaptırmıştım kıvırcık saçta v kesim güzel duruyor gerçekten de
Kıvırcik saclara uzanan eller kırılsin
Sizi BM ye şikayet etcem
Bu zulmler yeter hshdhd
:D doğru söylüyorsun upuzun saçlarımı kestiğim günün pişmanlığını hala yaşıyorum :/
Saclarin perma mi, kivircik mi? Kivirciksa kattan uzak dur o kadar uzak dur yani :)
perma değil orjinal
kat yıllarca kullandım uzunken :)
benim saçlarım normalde ince kıvırcık değil kalın bukle o açıdan katta kötü durmuyor ama bende V kullandım evet V kesim çok hoş duruyor ;)
benim ki de kivircik ama kat attirmam asla kötü duruyor ve kabarır. yillardan beri düz kestirdim. hem kabarık değil köpük sürüp ise gidiyorum çok rahat
Cok. kisa ve sık kat artırma kabarır. Cok az v kesim. olabilur ya da düz kestir uzun kalırsa daha az kabarır
Omuz iyi canım ya kabarmayi önlemek için banyodan sinra ör ikiye ayırıp açınca guzek gözüküyor
Evet döner tabiki
Umarım ;)
katlı kesimde permanın modası bitti diye biliyorum :D
perma dediğimizi kim söyledi
kıvırcık olsun yeter bırak gıt ruzgara dogru onlar yolu bulur
Düz kesim önerir zaten aklı başında kuaför kalkıp kıvırcık saça hareketli veya katlı kesim gitmeyeceğini kabaracağını bile bile öyle kesmez.
Çok yanlış bir tercih olmuş benim hafif dalgalı olmasına rağmen katlı kesmiyor kuaförüm.
Şimdilik bir şey yapma biraz uzasın küt kesim kullanman daha zor olur sürekli fön ister o da saç için hiç sağlıklı olmaz. Üzülme yıpratmadığın sürece hızlı uzar saç.☺️
Saclarim kivircik ve katli kesmeyi dusunuorm sizce guzel olurmu?
Kat kat kestirme de nasıl kestirirsen kestir
Kıvırcık saçlar icin onerebilecegin sampuan var mi?
Onun için nemlendirici falan surersen yatışır.
Benim soruma da cevap versen :(
bonusa dönmemek için düz kesim :D cvjdf
bonus olacak kadar değil :) zaten ben kalın bukleli kıvırcığımdır çok işlem yapmazsam tabi :)
olsun yinede düz kesimde yarar vardır katlı kesim düz saçlarada yakışmıyo bence :D dhfdhf
hem düz her zaman daha uzun gösterir ddfngjd
katli kesim en guzeli
Kıvırcıksa sakın kat yapma 😄
katlı kesim birde uzat çok harika oluyor.
evet hep belime kadar uzun ve katlı kullanırdım saçlarım uzunken :)
bir uzasa eski haline kadr kullanıcam da uzamıyorlar :(
kıvırcık olsunda taştan olsun
eşek kuyruğu güzel duruyo kızlara :FSas:
düz kesim ( ben de kıvırcık saçlıyım) ;)
aa nasıl kullanıyorsun model olarak :)
kendi haline bırakıyorum :) bazaen jöle sürüyorum o zaman gerçekten güzel oluyor :)
köpük kullanmıyor musun?
hayır kullanmıyorum :)
köpük de kullan arada ;)
tamam sağ ol :)
;)))
Perma çok yıpratiyomu saci?
perma değil saçlarım kendi orjinal kıvırcık.. ama yaptıranları biliyorum yıpratıyormuş
Katli derim ama asla kullanamam katli ben
o her halde kıvrılacağı için farketmiyo 😅
Her zaman düz kesimi daha çok beğenmişimdir
Seni görmeden karar veremem
Kıvırcık saç her türlü şirindir
:)))
düz kesim.
düz kesim kullandım çok kabarıyor o şekil
Saçı görmem lazım kuaför üm
kısa kıvırcık görmek lazım bir
Katli daha gzl
Duz kesim.