bedenen mi yoksa koruma hissi olduğundan mı bacaklar çapraz durur çook merak ediyorumm
Cevabın nedir?
Tango dansının temel 8 adımının 4'ncü adımı bayanlar için çapraz ayak duruşudur. Terminolojide buna "kros" diyoruz (ing. Cross/ ispanyolca cruzar ).
Genelde Tango yürüyüşünde ilerlerken erkek kulvar değiştirir ise bayan erkeğin önünde "kros" duruşu yaparak " dur bakalım nereye?" Diyerek durdurur. Belki bu davranış bayanlarda erkeklere meydana okuma anlamında öylesine oluşuveren bir davranış olabilir..00 Yorumla
insanların bacak aralarına değil gözlerine bakmayı deneyin daha güzel anlarsınız durumlarını ;)
00 Yorumla
+1 yılAlismayla alakali hemen senaryo urettiniz kalcayi sıkı gosteriyomus yok deve ben yaptigimin farkinda olmadan duruyorum cocuklugumdan beri de boyle denge durumu sanirim yorulunca da olabilir
02 Yorumla- +1 yıl
Bilmemesinin sebebi farkinda bile olmamasi ben yaparken anlamiyorum cok durmaktan kasildigini anlayinca bacak degisiyorum aliskanlik galibasi
+1 yılBence bacak kaslarımızın siz erkeklerden daha zayıf olmasından ve aynı pozisyonda uzun süre kalamayışımızdandır.
02 Yorumla- +1 yıl
Arada bir bacağın üstüne ağırlığı verip diğerini dinlendiriyoruz kötü görüntüyü ortadan kaldırmak içinde o şekil duruyoruz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
3Cevap
+1 yılAynı pozisyonda durmaktan yoruldugundan, sıkıldığından bacaklarimizi capraz yapariz baska hicbir anlami yok
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 443 cevap paylaştı. bacakların yapısının normalden farklı olması, içe dönük olmasıdır.
10 Yorumla
+1 yılKalcalar daha siki gozukuyo bide hafif yukari kalkiyo ya ondan yapıyorlar. Bilincli tüketim kanks.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılgüzel bir konuya parnak basmışsın, bacakları zayıf, çabuk sıkılıyorlar, birde ateş basıyor çok pis onları.
00 Yorumlaben bağdaş kuruyorum daha iyi oluyor.
11 Yorumlaçapraz durması o ortamdan sıkıldığını gösterirmiş
00 YorumlaBazen kendi yapmistir ya da carpik bacaktir
00 YorumlaÇarpık bacak :)
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Bazan genç kız arkadaşlarımız ayakta dururken bacakları çapraz pozisyonda duruyor neden aceba?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat