Bende çirkinim var mı diyeceğiniz kendimi hiç beğenmiyorum. Kendime hiç güvenmiyorum napıyım nerelere gidiyim:(
Cevabın nedir?
- +1 yıl
Bak sana kısa bir olay anlatim, daha bu gün yaşadım.
Bir avmnin içinde cafede oturdum çay içiyorum, yanıma iki bayan oturdu. Belli ki avmde ki bir mağazada personel olarak çalışıyorlar. İkisi de birbirinden çirkin iki bayan. Bir ara bir konuşmalararına şahit oldum. Bir bayan arkadaşlarının sevgilisinden bahsettiler, bir tanesi telefonunda çocuğun resmini gösterdi ve aynen şunu dedi "ya bu s... bu çocukta ne buluyor, çirkin bir şey" ve bunu söylerken gülerek söylediler. Bende içten içe onlara güldüm. Çirkin diye beğenmedikleri o erkeğe laf eden bu Kezbanlar, emin ol bir erkek tarafından asla yüzlerine bakılacak tipler değiller. İkisi de birbirinden çirkin ama, arkadaşlarının sevdiği aşık olduğu erkeğe laf etmeden geçemiyorlar.
Boşa takıntı yapmışsın. Keyfine bak, hayatını yaşa.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
çirkin kadın yok... bakımsız kadın vardır... hem kadının makyaj gibi bir avantajı var... ya erkeğin çirkini ne yapmalı :)) sana sunulan imkanlarla güzel olmaya çalış işte... kendini hakir görmeye gelince bence Allah'ın hikmetinden sual olunmaz... vardır bir bildiği... :)
00 Yorumla
- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
bende olmek istiyorum ya iki tane ablam var hayatima karisiyolar uf olmek istiyorum yeterrrrrrrrrrrr iyilikleri yok bide surekli karisiyorlar olmek istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm inthar edicemmm
00 Yorumla
Diğer konusunda 3,6b cevap paylaştı. ıstanbuldaysan gel ben sana bı makyaj yapayım. gör bak özgüven neymiş :D
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
45Cevap
- +1 yıl
İntihara meyilli bir şizo şems daha. Güzellik şekille alakalı soyut bir kavramdır ve var olanlar içerisinde en güzel olanı "Allah'tır" O'nunda bilinen bir şekli yoktur. Hal böyleyken esasen güzellik pekte kafaya takılacak bir şey değildir. O yüzden dert etme !
00 Yorumla bande çirkinem gurban bi'şi olmaz guzuuum gel hele banum kıllı pis kollarima saha teselli verme bahaneisynen...
Herneyse ya çirkin olarak görme kendini istisnasız herkesin bir beğeneni vardır. Bu arada şiveli yazmak da zormuş be cevaba nie öyle başladıysam artık mal mıyım neyim hep o ilaçtan oluo bunlar :/00 Yorumla- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
belki çirkinsindir ama seni sahiplenecek brini bulabilirsin diye düşünüyorum şunu unutma bir kız asla yalnız kalmaz er ya da geç birini bulur biri mutlaka ona biri açılır yaşın doğruysa eğer 18 24 yaş aralığındaysan yolun çok başındasın allahtan erkek değilsin ya erkek olupta çirkin olsaydın?
00 Yorumla - +1 yıl
hocam çirkinsin diye ölmeye ne gerek var eğer ölmeyi çok istiyorsan ilk baş canını yakmalısın acıya dayanmalısın ama dayanamazsın işte hernyse sabır et sabır sabırr
00 Yorumla - +1 yıl
Hastanelerin onkoloji bölümüne git ve oradaki insanlara bak 3 yaşında olanından 80 yaşında olanına kadar insanların nasıl çaresiz kaldıklarını gör ve haline şükret derim.
10 Yorumla - +1 yıl
Seni her türlü sevebilecek birinin yanına git. Ne sevgiler gördüm birbirine aşık ama ikisi de kör. Umarım anlatabilmişimdir.
00 Yorumla sanki bizim kızların hepsi adriana lima.. aman salla be huyun güzel olsun.. az kendine bak. cildin lekeli filansa ne bilim maske kullan. temizleyici losyonar filan. hiç hazzetmem aam azda olsa makyaj yap..
00 YorumlaTakilalimmi biyerlerde oturup dertlesmek istermisin hemde acilmis olursun hemde biraz sosyallesmis olursun ;)
00 YorumlaGüzellik ve çirkinlik biraz göreceli kavram gibi... yani anlatılanlara göre Leyla da çirkinmiş ama mecnun ona tutulmuş. sen boş ver güzelliği çirkinliği yoluna bak elbette birisi çıkacak.
00 YorumlaKendine bakim yap biraz giyim kusamina onem goster sonrada sevgili yap ozguvenin yerine gelir
00 YorumlaÇirkin Olan Sen Değilsin. Sendeki Beynindir. Bence Sen Çok Güzelsin.. Ama Beynini Güzelleştirebilirim :)
00 YorumlaEşşeklerin talibi var bu ülkede kafani yorma sanada çıkar bir tskip
00 Yorumla- +1 yıl
Murat Dalkılıç Bir Hayli şarkısının klibini izle bir
00 Yorumla - +1 yıl
kendın güzel degilsen ac bir absolit kafan güzelleşsin tatlım :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
00 Yorumla için güzel olsun kanka sokarım çirkinliğine üzme kendini karşim
00 Yorumla- +1 yıl
Canim öyle deme mesela broadway var cirkin bir araba ama cekisi iyi. Yani kötü görünen şeylerin ici iyi olabilir.
00 Yorumla - Gizli Üye(36-45)+1 yıl
Yapma böyle gizli.
Kendine güven, sen bize lazımsın.
Sen yoksan, hep eksiğiz biz...00 Yorumla - +1 yıl
kardiş çirkin şansını niye kullanmıyorsun. yoksa şehir efsanesiyle mi uyuttular milleti.
00 Yorumla herkes güzel yaratışmıştır, bakış açını değiştir =)
00 YorumlaBen de tapire benziyorum nolcak arkadaş :D kendini sevmeyi dene biraz
00 Yorumla- +1 yıl
hayat çirkinler için bile çok çirkin be anonim abla
00 Yorumla - +1 yıl
Arkadaslar noluyor hepinize :/
Güzel insanlar kendilerini begenmezler.00 Yorumla - +1 yıl
Bir fotonu koysaydin belki kendine haksızlık ediyorsundur
00 Yorumla - +1 yıl
Ölmek içindeki kendine karşı olan nefretini bitirecek mi?
00 Yorumla O senin kararin bir de ben bir teklifte bulunayim ve dene bak bskalim cirkin misin
00 Yorumla- +1 yıl
eğer insanlık ve ahlaki kurallarla yaşıyorsan sen çok yaşa
00 Yorumla Millet oz guven patlamasi yasio :) cirkin die kiz yok makyajsiz kiz vardir
00 Yorumlabence değilsin çok güzelsindir sen sadece kendini beğenmiyorsun
00 Yorumla- +1 yıl
diğerinden okuyuptamı aldın bu cesareti:):) çirkin yoktur
00 Yorumla Hiç bir erkeğe sordun mu peki?
00 Yorumlabence senin regl dönemin yaklaşıo geçer üzülme
00 Yorumla- +1 yıl
amaan hepimiz mezara gircez salla :D
00 Yorumla Diğer konusunda 593 cevap paylaştı. kime, neye göre çirkinsin?
00 Yorumla- +1 yıl
e resim koyda ona biz karar verelim istersen ya
00 Yorumla Çirkinsen bile güzelmiş gibi davrancaksın kapiş
00 Yorumla- +1 yıl
gel atalım kendimizi :DD
00 Yorumla - +1 yıl
Malın yerindeyse sıkıntı yapma :)
00 Yorumla Boyle dusunmeni saglayan sey ne?
00 YorumlaBize. d gel sarap icireyim guzelles. d
00 Yorumla- Gizli Üye(36-45)+1 yıl
ben de çirkinim gel beraber ölelim :(
00 Yorumla :D bende bendeeeee :D :D
00 YorumlaALLAHIN yarattığı herşey güzeldirrr
10 YorumlaAt bir resmde gorelim
00 YorumlaYine mi :/
00 Yorumla- +1 yıl
Büyüdükçe alışırsın
00 Yorumla takma kafana kanks
00 Yorumla- +1 yıl
Saçmalık. Saçmaaa.